از پورت يو اس بي پشت كيس استفاده ميكني ؟ حتما از پشتي ها استفاده كننقل قول:
حتما پورت ها پشتي رو هم همرو تست كن
روي يه سيستم ديگه هم تست كن ببين همينطوره
Printable View
از پورت يو اس بي پشت كيس استفاده ميكني ؟ حتما از پشتي ها استفاده كننقل قول:
حتما پورت ها پشتي رو هم همرو تست كن
روي يه سيستم ديگه هم تست كن ببين همينطوره
سلام.من یک هارد اکسترنال وسترن دیجیتال یک ترا بایت دارم که شناخته نمی شود تازه این مشکل ایجاد شده است راهنمایی بفرمایید
سلام هاد من سامسونگ مدل sp2004c هستش يه چند وقتي بود که هي تو ويندوز صفحه آبي ميومد و کرش مي کرد. چند بار با دردسر درست شد ولي آخرين بار وقتي سيستم رو از استندباي بيرون آوردم صفحه آبي اومد و ديگه رفت تو کما حالا به هيچ عنوان بايوس هارد رو نميشناسه يعني وقتي هارد وصله فقط صفحه اول مادر بورد مي آد حتي نميشه با سي دي بوت شد. رو يه سيسيتم ديگه چک کردم با سي دي بالا امد ولي هارد رو نميشناخت حالا بايد چيکار کنم ؟ اگه تعميري هست هزينش چقدره ؟ از دوستاني که جواب مي دن پيشاپيش ممنون هستم.
با سلام واحترامنقل قول:
من یک هارد 80گیگ مکستورIDE دارم که میخواستم low level format کنم .در ابتدای کار که با برنامه MAXTOR POWER MAXاینکار را شروع کردم به ناگاه سیستم را ناخواسته خودم RESET کردم .بعد که سیستم بالا اومد دیگه نشد روش ویندوز XPنصب کنم .بعداز اون هم دیگه با همون نرم افزار هم نشد LOW LEVEL FORMATکنم.درمجموع سیستم هارد را میشناسه و DETECTمیکنه ولی خطای MBR و FIX BOOT را میده البته با نرم افزار PTDD(PARTITION TABLE DISK DOCTOR)هم خواستم MBRرا REBUILDکنم که باز خطا داد.لطفا من را راهنمایی کنید.راستی با نرم افزار ACRONIS DISK DIRECTORهم کار کردم که داخل اون نرم افزار هارد را میشناسهه و هم میشه CREATE PARTION کرد و هم فرمتش کرد اما یه جاهایی یه خطاهایی میده که من چون با این نرم افزار آشنایی کامل ندارم نمیدونم چیکار کنتم در مجموع خواستار راهنمایی کامل هستم در ضمن اگر کسی فایل آموزشی نرم افزار ACRONISداره ممنون میشم برام ایمیل کنه یا لینکش را بهم بده تا من دانلود کنم. آدرس ایمیل من :MASOOD_M775@YAHOO.COM را ستی مشخصات سیستم من به شرح زیر است:
MB:MSI M8
RAM:512 DDR1
CPU:2.8 CELERON LGA
VGA:GF 5200/128MB/AGP
HDD:80MAXTOR IDE
ساده ترين روش كار مكس بلاست هست .
کد:http://www.seagate.com/support/maxblast/mb_ug.en.pdf
خیلی ممنون از راهنماییت رو سیستم دیگه هم تست کردم نشد به پورت های پشتی هم زدم بازم نشد حتی کابل هم تعویض کردم گفتم شاید از کابل باشه ولی متاسفانه نشدنقل قول:
هارد رو راهی گارانتی کردم
سلام.من یه هارد اکسترنال 500 وسترن دارم که به خاطر برخورد با زمین از کار افتاده.چراغ هارد روشن میشه ولی توی مای کامپیوتر نشون نمیده.اولش یه کم سروصدا میکنه ولی بعد ساکت میشه.دیگه امیدی به درست شدنش نیست؟
سلام من دوتا هارد اينترنال ساتا (يكيش 320 و ديگري 500) رو مدتها روي سيستمم داشتم كه مشكلي نبود.روي هارد 320 ويندوز ريخته بودم با چند تا پارتيشن متفرقه و روي هارد 500 فقط يه پارتيشن درست كرده بودم كه بعنوان انبار مواد دانلودي!! ازش استفاده ميكردم كه كم مونده بود تا پر بشه اما از ديروز يه دفعه هارد 500 گم شده و نه در بايوس نه در داس ونه در ويندوز قابل مشاهده نيست سيماي ساتا و برق و.. رو عوض كردم اما موردي نبود قبل از اين كه ناپديد بشه هم هيچ سروصداي غيرعادي يا هيچ نشانه ديگه اي كه نشانگر خراب شدن هارد رو بده نداشت مشكل از كجاس؟
اين هارد برام خيلي مهمه چون حاصل چند سال دانلوداي بدرد بخورمه
آخه يهوئي چش شده؟
سلام
میخواستم بدونم پاک کردن پارتیشن یه هارد و ساخت پارتیشن جدید میتونه به هارد صدمه بزنه؟اگه زیاد انجام بشه چه طور؟
ممنون
دوستان دسکتاپ من یک هارد 80 مکستور داره.الان 6 سالی میشه دارم ازش استفاده می کنم.اخیرا سیستم کند شده بود،دیدم پارتیشن ویندوز پر شده.حجم پارتیشن 18 هست.میگه 17.2 ازش استفاده شده اما وقتی با ctrl+a حجم فلدر ها و فایلها رو حساب می کنم فقط 8.4 پر شده و می بایست قسمت زیادی از هارد خالی باشه اما اینطور نیست.در سایر پارتیشن ها (سه تای دیگه) این اختلاف 1 گیگ هست.
به نظرتون مابقی هارد چی شده؟چکار کنم؟
پی نوشت: سیستم ویروسی نیست.(از کاسپراسکی با لایسنس استفاده می کنم.نصب دوباره ویندوز هم به هیچ وجه امکان نداره.