وقتي ميخوام وارد درايو هام بشم اينو نشونم ميده
قبلا هم پرسيده بودن كسي جواب نداده بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
وقتي ميخوام وارد درايو هام بشم اينو نشونم ميده
قبلا هم پرسيده بودن كسي جواب نداده بود
يله فرمت كردم با چند تا آنتي ويروس و آنتي اسپاي و.. هم چك كردم ولي موردي نبود:41:نقل قول:
خوب آنتی ویروسها باید آپدیت باشند تا ویروسهای جدید را بگیره
سلامنقل قول:
دوست عزيز شما سيستم كامپيوترتان را احتمالا به صورت نامن خاموش و يا ريست ميكنيد ( خاموش كردن به هر طريقي بجز استفاده از Shut down ويندوز) به همين دليل سيستم موقع روشن شدن يه بار كل درايو ها تو اسكن ميكنه بهتره كه بزاري اين اسكن رو چند با انجام بده (خودم تا 10-15 با هم رفتم) بعدش ديگه مشكلي نخواهي داشت (البته اگه سيستم رو درست خاموش كني)
منظور تون از نمیشه روشxp نصب کرد چیه
اگه میشه مشکلتون را خلاصه تر بگید تا یه چیزی متوجه بشم
سلامنقل قول:
بارها پاسخ داده شده
کافیه همون ارور را توی انجمن سرچ کنید تا با هزاران تاپیک مواجه بشید
موفق باشید .کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2152161&postcount=2
سلامنقل قول:
بهتره با برنامه های تعمیر رجیستری یه بار رجیستری را تعمیر کنید و بعد نود 32 را پاک کنید و انتی ویروس کسپر را نصب کنید . سعی کنید یه ورژن بالاتر از ورژنی که نصب کرده بودید نصب کنید .
اگه نسخه 2009 اون را نصب کنید بهتر هست .
اگه باز هم انتی ویروس نصب نشد در این صورت سیستم شما ویروسی هست و ویروس اجازه نصب انتی ویروس را نمی ده که خیلی ها این مشکل را دارند باید ویندوز را تعویض کنید .
موفق باشید .
ممنون از همه ی بچه ها بخصوص rezagha عزیز..
مشکلم حل شد.. از رم سیتمم بود.
من 2 تا رم 512 دارم. یکیش کار نمی کرد.
باطری بایوس رو چند دقیقه در آوردم، کابل برق سیستم رو هم کشیدم، اون رمی رو که مشکل داشت درآوردم، باطری بایوس رو جا زدم و سیستم رو روشن کردم. بعد از لود دیفالت (تو صفحه ستاپ)، سیستم راحت بالا اومد. رم رو با رم سالمه جاشون رو عوض کردم ولی باز سیستم به مشکل خورد. از اینجا فهمیدم که یکی از زمام مشکل داره..
بازم ممنون که راهنماییم کردید :11:
سلام
اقا ما ديروز حال نداشتيم سيستم رو درست خاموش كنيم از برق كشيدم .صبح كه ميخواستام روشن كنم تا مرحله بوت ويندوز ميامد ولي بعدش سيستم ريست ميشد و ويندوز بالا نمياومد خلاصه با safe mode بالا نيومد last know reg..... با اون هم بالا نيومد ولي خوشبختانه با tuneup بك اپ گرفته بودم بعدش كه يه بار با بك اپ بالا اومدم و ريست كردم اين ويندوز هم به راحتي بالا اومد . حالا مي خوهم ببينم مشكل از كجا بوده و اگه يه بار ديگه همچين مشكلي واسم پيش اومد و بك اپ هم نداشتم بايد چكار كنم ؟
سلام خوب شما بد سیستمتو خاموش کردی حتما ن یکی ار فایلها پریده بوده.نقل قول: