کاربر Au900 خیلی ممنون از جملات بسیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــار زیبایی که در این تاپیک قرار دادید.باز هم منتظر خواندن جملات خوب و زیبا از شما هستیم.مرسی.
Printable View
کاربر Au900 خیلی ممنون از جملات بسیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــار زیبایی که در این تاپیک قرار دادید.باز هم منتظر خواندن جملات خوب و زیبا از شما هستیم.مرسی.
دوست داشتن مثل بازی الاکلنگه اونی که عاشقتره همیشه خودش رو پایین نگه میداره تا عشقش از بالا بودن لذت ببره
__________________________________________________ _____________________________________
هزار شاخه گل تقدیم به اینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند
__________________________________________________ _______________________________________
هیسسسسسسسسسسسسسسسسسسس ،دنیا رو ساکت کردم که بگم دوست دارم
__________________________________________________ ____________________________
میدونی بی نمک ترین فرد روی زمین کیه؟ تویی ... اخه عسل که نمک نداره
شرط دل دادن دل گرفتن است ، وگرنه یكی بی دل می متند و یكی دو دل
بگم سلام دل ميگيره
بگم عليك دل ميميره
فقط ميگم دوست دارم
اينجور دل آروم ميگيره . .
عشق يعني تا ابد با من بمان
عشق يعني هم نفس با من بخوان
عشق يعني با مني دستم بگير
بی توقع در ره جانم بمير
آن زمان که بايد دوست بداريم کوتاهي مي کنيم آن زمان که دوستمان دارند لجبازي مي کنيم وبعد براي آنچه از دست رفته آه مي کشيم.
من تورو فقط 15 تا دوست دارم!!!به اندازه 7 آسمون 7 دريا و يک دنيا.
اگه تو کوچه پس کوچ هاي دلم گم شدي.دنباله کسي نگرد که آدرس بهت بده چون غير از تو کسي اونجا نيست.
اگه توپت افتاد تو خونه همسايه و پارش کرد اصلا ناراحت نشو . چون يه دوست داري که حاضره قلبش رو بندازه زير پات تا باهاش بازي کني.
بدونه تو نه امور جهان لنگ ميشه نه بين زمين و آسمون جنگ ميشه ، نه كوه آب ميشه نه آب سنگ ميشه ، فقط دل من واسه تو تنگ ميشه
بخشندگي را از گل بياموز، زيرا حتي ته كفشي كه لگدمالش ميكند را هم خوش بو ميكند
در نگاه آنکه پرواز را نميفهمد. هر چه بيشتر اوج بگيري کوچکتر مي شوي!!
سلام من يك بوس كوچولو هستم مي تونم چند لحظه روي لپ شما استراحت كنم ؟؟؟؟؟
قانون تو تنهايي من است و تنهايي من قانون عشق و عشق ارمغان دلدادگيست و اين سرنوشت سادگيست.
مي دانم روزي با تن خسته و خيس ، سوار بر قطرات درشت باران بر ناوادنهاي چشمم فرود مي آيي در ميان انبوه مژگانم ميزبان خواهم بود و در آن لحظه چشمانم را براي هميشه مي بندم تا ديگر دوريت را حس نکنم .....
اگر سهم من از اين همه ستاره فقط سوسوي غريبي است، غمي نيست. همين انتظار رسيدن شب برايم كافيست
می گریم در اشک هایم تو را می بینم اشک هایم را پاک میکنم کسی تو را نبیند
ميتوني تصور كني با هم لب دريا نشستيم؟ ميتوني تصور كني كه با هم به يه سفر طولاني ميريم از جنگل تا دريا؟ ميتوني تصور كني كه تو يه شب باروني شونه به شونه هم قدم بزنيم؟ همه اينا رو هم كه بتوني تصور كني نميتوني تصور كني كه آشپزي با تك ماكارون چقدر راحته....!!!
دستهايم بوي گل ميدادند مرا به جرم گل چيدن گرفتند اما کسي فکر نميکرد که شايد گل کاشته باشم ي
اگه یه شب رفتیم بیرون بعد من سردم شد یه لب ... یه لب ... یه لبو برام میخری...
اگرقرارباشد من هم مثل ژول ورن دور دنيا را در هشتاد روز بچرخم، ترجيح ميدهم دور تو بچرخم، چون تو دنياي مني.
يادت باشه دنيا گرده, هر وقت احساس كردي به اخر رسيدي شايد در نقطه شروع باشي
اگه قرار باشه بین موندن در کنار تو و رفتن به بهشت یکی رو انتخاب کنم تو رو انتخاب میکنم چون بی تو بهشت برین زندان من است.
اگه تنها بودی تو تنهاییت احساس کردی که تنها بنده تنها فقط تویی ناراحت نباش چون یکی رو داری که خودش تنهاست اما هیچوقت تنهایی رو برای بنده هاش نمیخواد به اون رجوع کن میبینی که تنها نیستی.
یکی بود یکی نبود... زیر این سقف کبود... یه غریبه آشنا! دل و جونمو ربود... این جوری نیگام نکن !!! گل یاس مهربون... اون غریبه خودتی همیشه پیشم بمون
هر قطره اشک نشانه ای از شکستن قلب کسی هست و هر سکونی نشانه ای از تنهایی هر لبخندی نشانه ای از شادی هست و هر اس ام اسی نشانه ای از به یاد آوردن کسی
اگه 10 نفر باشن که نگرانت هستن یکیش منم ..اگه 1 نفر باشه که نگرانته بازم منم اگر هیچ کسی نیست که نگرانت باشه بدون من مرده ام ..
یه نهار مخصوص تو یه هتل که همون قلب منه ..قدحی از عشق و قاشقی از توجه وکوزه ای از شادمانی و ظرفی از دوستی ..
صورتحساب رو با دلتنگی برای من پر داخت کن
قلب مث یه شیشه عطر میمونه ..تا درشو باز نکنی هیچ کسی رایحه شو حس نمکنه ولی اگه همیشه درشو باز بزاری بزودی رایحه خوششو از دست میده پس عاقلانه رفتار کن
عشق مث نواختن پیانو میمونه ..اول شما قواعد رو یاد میگیرین و با استفاده از اون قواعد مینوازید سپس باید قواعد رو فراموش کنین و با احساس و قلبتون بنوازید
من 3 قسمت تو قلبم دارم
یه قسمت برای خدا
یه قسمت برای خانواده
یه قسمت برای دوستام
ولی هیچ قسمتی برای تو ندارم
چون تو خودت قلب من هستی
ماه به من گفت اگه دوستت بهت هیچ پیغامی نمیده ..تو چرا ترکش نمیکنی؟؟
بهش گفتم آیا خورشید تو رو ترک میکنه در حالی که نمیدرخشی و نور نداری؟؟
ایمان باعث میشه همه چیز ممکن شود ..امید باعث میشه همه چیز ادامه یابد و عشق باعث انجام صحیح
همه این کار ها میشه
میتونم امروز بهت بگم دوستت دارم ؟؟اگه نه ..میتونم فردا بهت بگم یا پس فردا؟؟یا روزهای بعد؟؟
واسه این که من هر روز از زندگیم تو رو دوست دارم
زندگی چون گل سرخیست پر از خار
پر از عطر و پر از برگ لطیف
یادمان باشد اگر گل چیدیم
خار و عطر و گل و برگ
همه همسایه ی دیوار به دیوار همند
مي دوني بازي روزگار چيه؟؟ اين که تو چشم بذاري من قايم شم . بعد تو يکي ديگه رو پيدا کني
ميگن لبخند ربطي به مرگ نداره ولي تو بخند تا من برات بميرم
هر کجا که هستي بلوتوث قلبت رو روشن کن تا تمام وجودم رو برات سند کنم.
تيك تيك ساعت فرياد مرگ ثانيه هاست اما دوستي ها هيچگاه نمي ميرند
هواشناسي طي 24 ساعت گذشته اعلام کرد
:
.
.
.
اينجا يه نفر خيلي دلش هواتو کرده
دستتو مشت کن..... مشته؟
مشته مشته؟
حالا محکم بزن تو چشمت تا کور بشي دوريمو نبيني......!!!
ميدوني اگه تموم زنبوراي دنيا نيشت بزنن حقته چون تو خيلي گلي
دوست، فردي هست که آهنگ قلبت رو مي دونه و مي تونه وقتي تو کلمات رو فراموش مي کني اونا رو واسه ات بخونه
چند تا جفت استثنایی تو دنیا وجود داره
قلب و طپش اون
شب و ماه در اون
پرندگان و آوازشون
گل رز و نشانه عشق
تو و خنده هات
پس همیشه بخند
نزدیک بودن دلیل عزیز بودن نیست ممکنه من از تو دور باشم ولی پیام های بین ما مث پلی میمونه که باعث بشه احساس کنی که همیشه به یادتم
فقط عشق نیست که باعث شده احساس خوشی کنم بلکه عاشق تو بودن دلیل خوشحالی من هست
روی یه کوهی که ذر مه پوشیده شده بود ..سه کلمه حکاکی شده بود ..ترا دوست دارم
آیا این عشق هست که من در چشمان تو میبینم یا صرفا انعکاسی از عشق من است
من اشکهای خود را پنهان میکنم وقتی اسم تو بر زبانم جاری میشود ولی رنجی که در قلبم هست هنوز پابرجاست گرچه میخندم و به نظر بی خیال میام
ولی هیچ کس بیشتر از من دلتنگ تو نیست
خیلی عاشقم و دلم مطمئنه ..هرچی زمان میگذره من تو رو بیشتر دوست دارم خنده ی شادمانه تو ..صورت دوست داشتنی تو .. هیج کس جای تو را نخواهد گرفت
عشق گلي است كه اگر آن را به قصد تجزيه و تحليل پرپر كنيد، هرگز قادر نخواهيد بود كه آن را دوباره جمع كنيد
داشتم اشکهايم را روي نامه اي عاشقانه با قطره چکان جعل ميکردم خاطرم آمد شايد دلتنگ خنده هايم باشي ببخش اگر اين روزها عشق با گريستن ثابت ميشود
ميگم: مر30، بهش بر30، با كمپر30، نگي به ك30، منو ميبو30، اگه نبو30، خيلي لو30
زندگي بدون عشق مساوي است با: جمعه بدون يانگوم!
افتخار و باکلاسي مال تو
التماس و پاچه خواري مال من
هرچي موسيقي ِ شاده مال تو
کاستاي افتخاري مال من
فهم شاخه هاي گل براي تو
درک لوله ي بخاري مال من
اين شباي پرتقالي مال تو
روزاي آب دوغ خياري مال من
هرچي خواسته ي جديده مال تو
وعده هاي خواستگاري مال من
غمگين ترين ورنج آورترين لحظات زندگي آدم توسط همون کسي ساخته ميشه که شيرين ترين و به ياد موندني ترين لحظات روبراي آدم ساخته
اي کاش براي آخرين بار دستان تو را در دستم لمس مي کردم
اي کاش يک بار ديگر در چشمان همچون دريايت نگاه مي کردم
اي کاش براي آخرين بار حس تو را در مورد خود مي دانستم
اي کاش براي اولين بار سر روي شانه هاي پر مهرت مي گذشتم
اي کاش در کنارم مي ماندي و مرا تنها نمي گذاشتي
و اي کاش همان گونه که من تو را دوست داشتم تو هم مرا دوست داشتي
صدا بزن مرا شبی به غربتی که ساختی به لحظه ای که عشق را بدون من شناختی با سکوت خیلی از مشکلها خودبه خود حل میشه وقتی میخوای کسی ندونه که عاشقی وقتی بخوای هیچکس نفهمه دلگیری وقتی نخوای کسی بدونه ازش بدت میاد و حتی وقتی که داری تو تنهایی پرپر میزنی سکوت چقدر میتونه به آدم کمک کنه وقتی به وقتش ازش استفاده کنیم اما خیلی وقتها نباید سکوت کردوما سکوت میکنیم مثل وقتی که آخرین فرصت و برای گفتن دوست دارم از دست میدیم
اي كاش آشنائيها نبود يا به دنبالش جدائي ها نبود يا مرا با او نمي كردي آشنا يا مرا از او نمي كردي جدا
ميدوني فرق لبخند تو با لبخند من چيه ؟ تو وقتي شادي ميخندي،من وقتي تو شادي ميخندم
بابام گفت : عشق کشکه ! منم جواب دادم : زندگي هم آشه ؛ بدون کشک بي مزه ميشه
آرزويم اين است نرود اشك در چشم تو هرگز مگر از شوق زياد......نرود لبخند از عمق نگاهت هرگز........و به اندازه ي هر روز تو عاشق باشي........عاشق آنكه تو را مي خواهد.......و به لبخند تو از خويش رها مي گردد...... و ترا دوست بدارد به همان اندازه كه دلت مي خواهد
من به نغمه پرمهر تو عادت دارم
باز از چشم تو ای دوست شفاعت دارم
گرچه لبخند تک درخت خاطراتم بر لب ساحل نشست
گرچه دورم از نگاهت یاد تو دردلم نشست
در زندگی مشو مدیون احساس کسی تا نباشد رایگان عمرت گروگان کسی
زندگی مثل بازی شطرنج میمونه! اگه بلد نباشی همه می خوان یادت بدن. وقتی هم که یاد گرفتی همه می خوان شکستت بدن...!
ویکتور هوگو میگه : اگه همه ی اون چیزایی که تو سرمه بگم 10 کتابه اما اون چیزی که تو دلمه بگم دو کلمه هست : "دوستت دارم
نمی خوام مونیتورت باشم (رو در روت)
نمی خوام کی بوردت باشم ( زیر دستت)
نمی خوام ماوست باشم ( تو مشتت)
میخوام پسوردت باشم( همیشه تو فکرت)
میدونی اس ام اس خالی یعنی چی؟
یعنی به یادتم ولی حرفی واسه گفتن ندارم
به اندازه ی گریه ی گنجشک دوست دارم! شاید این دوست داشتن کم به نظر بیاد اما یه چیزیو میدونی؟ گنجشکا زمانی که گریه میکنن میمیرن
مساحت کره زمین رو بر مساحت نوک سوزن تقسیم کن به جوابش کاری نداشته باش می خواستم بگم اینقدر دوستت دارم
اگه با ديدن من غم تو دلت جون ميگيره ميميرم كه تا ابد قلب تو آروم بگيره
آنقدر اسم تو را زمزمه کردم که لبم سوخت اما نام تو را توبه نکردم جگرم سوخت
وقتی قلبت شکست خورده هاشو یه گوشه نگه دار درسته که هیچ وقت مثل اولش نمی شه اما شاید بتونی تکه های گم شده ی یه قلب دیگه باشی . . .
به اندازه قليون دوست دارم اگه گفتي چرا؟ ق?>براي قشنگيت ل?>براي لبخندت ي?>براي يكي بودنت و?>براي وفايت ن?>براي نگاهت
نظامي ترين جمله عاشقانه: توي اردو گاه قلبتء منم يه اسير جنگيء تو منو شکنجه ميديءتوي اين قلعه ي سنگي
زبونی که به کسی نگه دوستت دارم فقط به درد لیسیدن بستنی قیفی میخوره !!!
میگن شیشه عمر ادم اگه خیس بشه عمرشون كم میشه میدونستی چشمهای تو شیشه عمر منه ؟
میگن اگه با یاد یکی بخوابی خوابشو می بینی
میمیرم تا همیشه خوابتو ببینم!
دلگیری ها را روی شن و محبت را روی سنگ مرمر بنویس
بسوزد خانه ی لیلی و مجنون كه رسم عاشقی در عالم انداخت اگر لیلی به مجنون داده میشد دل هیچ عاشقی رسوا نمی شد
چشم زیباست وقتی در آن اشک باشد اشک زیباست وقتی برای عشق باشد عشق زیباست وقتی از آن تو باشد تو زیبایی وقتی از آن من باشی
گاهی وقتها چشمام به قلبم حسودی می کنن. می دونی چرا؟ چون تو همیشه تو قلبمی ولی از چشمام دوری...
زندگی زیباست نه به زیبایی حقیقت.حقیقت تلخ است نه به تلخی جدایی..جدایی سخت است نه به سختی تنهایی
کاش میتوانستم همچون پرندهی پرشکستهای در کنج قلبت آشیانه کنم. و آنجا برینم تا آنفلانزای مرغی بگیری، نکبت!
میدونی چرا وقتی کسی که عاشقشی میمیره تو فقط گریه میکنی؟ چون فقط بهش عادت کردی ولی اگه واقعا عاشقش باشی تو هم میمری
گوهر خویش را مکن تقدیم هر ناقابلی
صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
کو طبیبی تا شکافد قلب خونین مرا
تا ببیند من نمردم عشق تو کشته مرا
لبخند بدون این که دهنده اش رو فقیر کنه ، گیرنده اش رو ثروتمند می کنه !
می روی و من فقط نگاهت می کنم ، تعجب نکن که چرا گريه نمی کنم . بی تو يک عمر فرصت برای گریستن دارم اما برای تماشای تو همين يک لحظه باقيست...
عده اي مثل قرص جوشانند؛ در ليوان آب كه بياندازيشان طوري غليان كرده و كف مي كنند كه سر مي روند اما كافي است كمي صبر كني بعد مي بيني كه از نصف ليوان هم كمترند...
مطمئن باش و برو
ضربه ات کاري بود
دل من سخت شکست
و چه زشت
به من و سادگي ام خنديدي
به من و عشقي پاک
که پر از ياد تو بود
و خيالم مي گفت تا ابد مال تو بود
تو برو ، برو تا راحتتر
تکه هاي دل خود را آرام سر هم بند زنم
دروغگو ، وسواسي ، ساده لوح ، تندخو ، ديوونه ، احمق ، رواني ، مريض .
حالا حرفهاي اولش را با هم جمع کن تا حرف دلم را بفهم
مردم اين زمونه مثل گل انارن ، از دور جلوه دارند از نزديک بو ندارن !
فقط او را صدا کردم نیامد/ تمام شب دعا کردم نیامد/ به من گفت باید با وفا بود / به عهدش هم وفا کردم نیامد
زندگي زيباست حتي اگر کور باشي، خوش آهنگ است حتي اگر کر باشي، مسحور کننده است حتي اگر فلج باشي، اما بي ارزش است اگر ثانيه اي عاشق نباشي. ؟
عاشق کسی باش که قلبش بزرگ باشد تا برای ورود به قلبش مجبور نباشی خودت را کوچک کنی
مپندارکه از عشق تو دل برگیرم...
ترک روی تو کنم دلبر دیگر گیرم...
بعد صد سالاگر از سر قبرم گذری...
من کفن پاره کنم عشق تو از سر گیرم..
هر انسانی لبخندی از خداست؛ تقدیم به تو که زیباترین لبخند خدایی!
عاشقی باش که گویند به دریا زد و رفت نه که گویند خسی بود که جوبارش برد
بعضی ها گله دارند که چرا؟ گل سرخ خار دارد... در این فکرم که چرا نمی گویند:عجب... این بوته خار٫ گل سرخ دارد!!.
عشق است كه به آدمی بال پرواز می دهد. عشق تو را از این زندگی واقعی و روزمره جدا می كند و به فضای جدیدی می برد كه پر از هیجان و امید است
!
امشب به قصه دل من گوش ميكني فردا مرا چو قصه فراموش ميكني
آسمان را قسمت كردند:.....تكه اي براي بركه.....تكه اي براي رود....تكه اي براي دريا دلم را قسمت كردند:..........تكه اي براي تو....تكه اي براي تو......تكه اي براي تو.
مشترک گرامی! اعتبار دوستی شما رو به اتمام است. لطفا جهت شارژ مجدد یک بوس ارسال نمای
می دونی ادما بین الف تا ی قرار دارند . بعضی ها مثل "ب" برات می میرند،مثل "د" دوستت دارند، مثل "ع" عاشقت می شوند، مثل "م" منتظر می مونند، تا یک روز مثل "ی" یارت بشن
اگه عشق نباشه مولکولهاي اکسيژن و هيدرژن نميتونن اينقدر محکم همديگر رو فشار بدن که اشک جفتشون در بياد!!
وقتي خاطره هاي آدم زياد ميشه ديوار اتاقشون پر عكس ميشه اما هميشه دلت
واسه اوني تنگ ميشه كه نميتوني عكسشو به ديوار بزني.
اگه بعد از 120 سال رفتي اون دنيا گفتن يكي حلالت نكردآخه سر پل صراط منتظرته اون منم كه به اين بهونه مي خوام يه بار ديگه ببينمت
ديشب اشك آمد به خوابم. گفت قهري با من . گفتم مگه ميشه با آشناي ديرينمم..... ؟! گفت گله دارم . پرسيدم چرا؟ نگاهم كرد و گفت او كيست كه تو را از من رانده؟ خواستم چشمش نكند به دروغ گفتم گريه مي كنم . خواستن توانستن است به كار نيامد دست به دامان پياز شدم..........
ترس از عشق، ترس از زندگي است، آنان كه از عشق مي گريزند، مردگاني بيش نيستند.
برتراند راسل
مي كشمت سوي خويش . اين كشش قلب ماست ..
قلب تو گر آهن است. قلب من آهنرباستزخم زندگي ام تويي ..
اگر خوبي بدي از ما ديدي حلال كن . من فردا بايد برم بيمارستان براي جراحي دريچه قلب . آخه ميخواهم يه دريچه بگذارم كه فقط به روي تو باز بشه
اگر روزي دشمن پيدا كردي، بدان در رسيدن به هدفت موفق بودي! اگر روزي تهديدت كردند، بدان در برابرت ناتوانند! اگر روزي خيانت ديدي، بدان قيمتت بالاست! اگر روزي تركت كردند، بدان با تو بودن لياقت مي خواهد
بهترين دوستت
.
.
.
عزيز ترين كست
.
.
نفست
.
..
بعد بشين فكر كن ببين تو كدوم يكي بودي كه من اين اس ام اس را برات فرستادم
اگه من و تو دوتا برگ باشيم، هنگام خزان من زودتر از تو ميشكنم تا زماني كه ميافتي در آغوشم بگيرمت
گاهی اوقات آرزو می کنم ای کاش تک پرنده عاشقی بودم که میان صدها هزار پرنده بتوانم به قله بلند سرزمین هستی برسم و پرواز کان نغمه سر دهم که... من شیدای تو وعاشقانه دوستت دارم
ده شاخه گل برات مي فرستم نه تا طبيعي يک دونه مصنوعي و باهاش يک کارت مي فرستم روي اون مي نويسم تا وقتي که آخرين گل پژمرده بشه دوست دارم
توي سرماي زمستون اونکه مي مرد بي تو کي بود ؟ اونکه مي نشست توي کوچه غصه مي خورد بي تو کي بود؟ اوني که به ياد چشمات شعر عاشقونه مي گفت گريه مي کرد و با هق هق واسه تو ترونه مي گفت بگو کي بود که مي لرزي
سعی كن مثل خورشید اونقدر نور ندی كه همه ازش استفاده كنن ولی كسی بهت نگاه نكنه
با هزار و یک ترفند شاخه گلی مصنوعی را در میان گلهای شادابگلدانت پنهان کردم، و در دفتر خاطراتت نوشتم: «تو را دوست دارم، خواهمداشت تا زمانی که آخرین گل پژمرده شود...»
خیلی دوست دارم که بدونی "چقدر دوست دارم"
من عشق را در تو،
تو را در دل،
دل را موقع تپیدن
و تپیدن را به خاطر تو دوست دارم.
عاشقت گشتم گفتی عاشق آن دیوانه اند
عاقبت عاشق شدی دیدی که خود دیوانه ائی........
گه معلم بودم دوست داشتم معلم جغرافی باشم تا به همه ثابت کنم که گرم ترین نقطه ی کره ی زمین آغوش تو است
عمراً اینارو بدونی....... 1- توماس ادیسون از تاریکی وحشت داشت 2- صدای اردک اکو ندارد 3- چشمهای شتر مرغ از مغزش بزرگتر است 4- مورچه ها نمی خوابند 5- الفبای مردم هاوایی 12 حرف دارد 6- کد کشور روسیه 007 است 7- اگر سر سوسک را قطع کنند برای چند هفته زنده می مینند 8- ارتفاع برج ایفل در سرما و گرما بر اثر انقباض و انبساط 16 سانتی متر تغییر میکند 9- آدامس توسط یک فرمانده جنگی اختراع شد
اگه تا روز قیامت داشتنت نباشه قسمت چشم براه تو میمونم با دلی پر از صداقت
آنگاه که ........... ضربه هاي تيشه زندگي را بر ريشه آرزوهايت حس مي کني, به خاطر بياور که ................ زيابيي شهاب ها از شکستن قلب ستارگان است.
سکوتی بود بر قلبم که با آن میزدم فریاد اگر از شهر غم رفتی مرا هرگز مبر از یاد
محبت مثل سکه میمونه که اگه بیفته تو قلک قلب نمیشه درش آورد. اگرم بخوای درش بیاری باید اونو بشکنی!
بی قرار توام و در دل تنگم گله هاست بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
شهاب یاد تو در آسمان خاطر من خط زر کشید بیا ، ز غضه تو رنگ من و رنگ شب پرید بیا
اگه دیدی یه خرس دنبالت کرد نترس چون اونم فهمیده چقدر عسلی !
ای که دور از من و در قلب منی با خبر باش که دنیای منی. شادیت شادی من،غصه ات غصه من
هر چه بر من گذشت حقم بود من از اين بيشتر سزاوارم تو گناهي نداري اي زيبا مرگ بر من كه دوستت دارم
وفاي شمع را نازم كه بعد از سوختن ...به صد خاكستري در دامن پروانه ميريزد...نه چونانسان كه بعد از رفتن همدم... گل عشقش درون دامن بيگانه ميريزد
جایی در پشت ذهنت ، به خاطر بسپار که اثر انگشت خداوند بر همه چیز هست.
آسمان برای گرفتن ماه تله نمی گذارد ، آزادی ماه است که او را پایبند می کند
من چه كنم خيال تو منو رها نمي كنه
اما دلت به وعده هاش يه كم وفا نمي كنه
من نديدم كسي رو كه مثل تو موندگار باشه
آدم خودش رو كه تو دل اينجوري جا نمي كنه
من منتظرت شدم ولي در نزدي
بر زخم دلم گل معطر نزدي
گفتي كه اگر شود مي آيم اما
مرد اين دل و آخرش به او سر نزدي
هجوم خواب ها پلک مرا از پا نمي انداخت؛چه شب هايي طلوعت را به جانم منتظر بودم
امروز صبح وقتي خدا پنجره آسمون رو باز کرد ازم پرسيد چه آرزويي داري؟
گفتم:خدايا مواظب کسي که اين اس ام اس رو مي خونه باش چون خيلي برام عزيزه
تو را از سمیم غلب و با طمام وجود دوصت دارم ...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چیه .. چرا اینجوری نگام می کنی .. مگه بی صوادا دل ندارن ...
عاشق شدن مثل جیش كردن تو شلوار میمونهكه همه متوجه میشن ولی گرماشو فقط خودت حس میكنی
ازش پرسیدم چقدر دوستم داری؟ گفت به اندازه شکوفههای بهاری. و چه راست میگفت چون شکوفههای بهاری مهمون دو روز بودن
توي دنيا دو تا نابينا ميشناسم، يكي تو كه هيچ موقع عشقم رو نديدي، يكي من كه كسي رو جز تو نديدم
چارلي چاپلين به دخترش: هيچ گاه چشمانت را براي کسي که معني نگاهت را نمي فهمد گريان مکن قلبت را خالي نگه دار اگر هم يه روزي خواستي كسي را در قلبت جاي دهي سعي كن كه فقط يك نفر باشد به او بگو كه تو را بيش تر از خودم وكمتر از خدا دوست دارم زيرا كه به خدا اعتقاد دارم وبه تو نياز دارم
امشب دیگر سکوت را بشکن٬ يگانه ام! ببین این منم٬ این منم که به کلبه عشقمان بازگشته ام! جای تو خالی است
شمع می سوزدو پروانه به دورش نگران
ما که می سوزیم و پروانه نداریم چه کنیم
توی دنیا دو تا نابینا میشناسم، یكی تو كه هیچ موقع عشقم رو ندیدی، یكی من كه كسی رو جز تو ندیدم
تقصیر دلم چیست اگر روی تو زیبا ست حاجت به بیان نیست که از روی تو پیدا ست من تشنه ی یک لحظه تماشای تو هستم افسوس که یک لحظه تماشای تو رویا ست
در جوانی غصه خوردم هیچ کس یادم نکرد در قفس ماندم ولی صیاد آزادمنکرد آتش عشقت چنان از زندگی سیرمبکرد آرزوی مرگ کردم مرگ هم یادمنکرد.
هي فلاني مي داني ؟ مي گويند رسم زندگي چنين است...
مي آيند.... مي مانند.... عادت مي دهند.... ومي روند.
وتو در خود مي ماني و تو تنها مي ماني
راستي نگفتي رسم تونيز چنين است؟.... مثل همه فلاني ها....؟
من 3 قسمت تو قلبم دارم
یه قسمت برای خدا
یه قسمت برای خانواده
یه قسمت برای دوستام
ولی هیچ قسمتی برای تو ندارم
چون تو خودت قلب من هستی
مي دوني بازي روزگار چيه؟؟ اين که تو چشم بذاري من قايم شم . بعد تو يکي ديگه رو پيدا کني
ميگن لبخند ربطي به مرگ نداره ولي تو بخند تا من برات بميرم
هر کجا که هستي بلوتوث قلبت رو روشن کن تا تمام وجودم رو برات سند کنم
دوست، فردي هست که آهنگ قلبت رو مي دونه و مي تونه وقتي تو کلمات رو فراموش مي کني اونا رو واسه ات بخونه
وقتي قلبت شكست
خورده هاشو يه گوشه نگه دار
درسته كه هيچ وقت مثل اولش نمي شه
اما شايد بتوني تكه هاي گم شده ي يه قلب ديگه باشي . ...
تورا ديدم ، پسنديدم ، گسستم
تجربه
رمز كسب تجربه ۲ كلمه است :
تصميم نادرست
ديدن چشماي تو ديدن خواب بود
حالا كه تو هستي كنارم غصه اي ندارم
لحظه به لحظه ي عمرمو هديه از تو دارم