نقل قول:
خیلی ممنونم ولی من خیلی وقته که طرفداره چلسی هستم
Printable View
نقل قول:
خیلی ممنونم ولی من خیلی وقته که طرفداره چلسی هستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرود تیم چلسی تقدیم به همه هواداران این تیم
کد:http://rapidshare.com/files/212507859/09_-_Chelsea_We_Love_You_-_Chelsea_F.C._1987.mp3
ایول ...ممنون مجید فینای عزیز :40::40:
خدا کنه این آنجلوتی نیاد که اصلا ازش خوشم نمیاد!:2::2:
موافقم 100 درصد:2::2::2:نقل قول:
من هم تایید می کنم ...آنجلوتی به درد چلسی نمیخوره:41: همین هیدینگ رو نگه دارن خیلی بهتره:20:نقل قول:
سلام برو بچ
عید همگیتون مبارک.
من مسافرت بودم که شنیدم چلسی توی 4/1 خورده به لیورپول
واقعا از این بد شانسی تاسف خوردم. ولی این امید رو داریم که قهرمان بشیم چه با لیورپول چه بی لیورپول.
البته اگر لیورپول رو شکست بدیم = قهرمانی
یا حق
نقل قول:
عجب ادم سمجیه . چه مرگشه که نمی مونه.:13::13:
به نقل از اخبار ۶:۴۵ شبکه ۳ فدراسیون فوتبال روسیه با مربی گری همزمان هیدینگ در تیم ملی روسیه و باشگاه چلسی برای فصل آینده موافقت کرده ! با این وجود امیدوارم نظرش عوش بشه ...نقل قول:
درخشش بازیکنان چلسی در تیمهای ملی
ملی پوشان تیم چلسی روز گذشته در غالب تیم های ملی به میدان رفتند که عملکرد بسیار خوبی داشتند
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران,شب گذشته بازی های انتخابی جام جهانی و دوستانه در تمام دنیا انجام شد که بازیکنان چلسی در این بازی ها درخشش خوبی داشتند.
انگلیس 4-0 اسلوواکی(دوستانه):در این بازی جان تری و اشلی کول 90 دقیقه بازی کردند و لمپارد نیز 80 دقیقه در زمین حضور داشت که در این بازی لمپارد گل سوم تیمش را به ثمررساند.تری که کاپیتان تیم ملی بود 50 امین بازی اش برای کشورش را انجام میداد که موفق به زدن یک گل هم شد ولی داور این گل را آفساید تشخیص داد.عملکرد اشلی کول نیز در این بازی فوق العاده بود.
پرتغال 0-0 سوئد:پرتغال با این تساوی شرایط سختی برای صعود پیدا کرد و با 3 امتیاز از 3 بازی کار خود را دنبال می کند.کاروالیو پس از مصدومیتش 50 امین بازی ملی اش را انجام داد.بوسینگوا در بین دو نیمه به میدان آمد و دکو هم پس از مصدومیتش در دقیقه 62 به میدان آمد.
روسیه 2-0 آذربایجان:گاس هیدینک موفق شد تیم آذربایجان را شکست دهد تا باز هو توانایی هایش برای هدایت همزمان دو تیم را به همه اثبات کند
آلمان 4-0 لیختنشتاین:میشایل بلاک کاپیتان تیم ملی آلمان موفق شد چهلمین گل ملیش را در 91 امین بازی ملیش به ثمر برساند که گل بسیار زیبایی بود
صربستان 3-2 رومانی:ایوانوویچ مدافع تیم صربستان موفق شد گل سوم تیمش را به ثمر برساند تا تیمش 3 امتیاز این بازی حساس خارج از خانه را به دست بیارد.
فرانسه 1-0 لیتوانی:فرانسه بدون آنلکا و مالودا موفق شد با تک گل ریبری به پیروزی برسد
جمهوری چک 0-0 ایرلند شمالی:پیتر چک موفق شد در شصتمین بازی ملیش دروازه تیمش را بسته نگه دارد تا این بازی با تساوی بدون گل به پایان برسد
اسرائیل 1-1 یونان:تیم اسرائیل در خانه مقابل یونان متوقف شد که بن سحر و بن هایم 90 دقیقه در ترکیب حضور داشتند