-
-
سلام
خوب شد یکه سهیل
خوش به حالت
من که همش وقت کم می آرم
-
سلام به نظرتون کسی که رشتش مربوط به شیمی ا میشه اول شیمی و بزنه بعد فیزیک؟؟؟یا از همون تزتیب برم؟؟
-
با سلام.
دوستان اگه میتونن کمک کنن.
من رشته ریاضی هستم.
میخوام بدونم پایینترین رشتهای که میتونم برم چیه ؟
یعنی حساب کنین که دیگه آخرین رشته.
تو مراکز استان البته.
-
من امسال بچه ها از اول مهر تا حالا ساعت درس خوندم با خودم شرط بستم زیر 500 بشم خدا کنه همه بچه ها قبول بشن
-
سلام بچه ها این آزمونی عین 86 بود من تقریبا خوب دادم اما شیمی کم زدم انواع اشتباهات افقی و عمودی رو هم کردم شانسی هم زدم حاصل شد یک درصد زیبا که بهتون نمیگم یه نفر پیشنهاد داد برای جلوگیری از اشتباه زدن گزینه ها بیام پاسخشون رو تیک بزنم تو دفتر چه . اگر حساب کنیم هر تیک 1 ثانیه طول بکشه حدود 4 دقیقه به هدر میره به نظرتون می صرفه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟ بعد ای کاش می ذاشتن همراهمون پیش نویس ببریم خیلی خوب میشد !!!!!موفق باشید بای
-
help
من امسال دارم غیر حضوری می گیرم و برای اکثر درسام دارم کلاس می رم برنامه ی دبیرا با برنامه ی آزمون ا هماهنگ نیس به خاطر همین احساس می کنم آزمون دادن واسم فایده ای نداره .
از طرف دیکه الان نزدیک 2 ساله که قلمچی میرم قبلش هم مبتکران می رفتم واسه همین یه جورایی به آزمون دادن عادت کردم و ندادنش باعث می شه که فکر کنم از بقیه عقبم
واسه همین چند بار به سرم زده که سال دیگه فقط خودم بخونم
در واقع نمیدونم چی کار باید بکنم
می خواسم یکی راهنماییم کنه
-
ان شاالله که هممون همین امسال قبول میشیم می ریم پی کارمون...
واقعاً دیگه داره از این حال و هوا حالم به هم می خوره. چقدر دلم واسه مثل آدم
زندگی کردن تنگ شده. تنها آرزوم اینه که زود کنکور بیادو شرشو از سر ما کم کنه.
پس این پنج شنبه کی میاد...
-
kasi midone mohandesi pezeshki va sanaye daneshga esf parsal ta che rotbei to mantaghe 2 gerefte??//??
-
پس فردا هم باید بریم برای گرفتن کارت ورود به جلسه
دیگه غول داره نزدیک میشه