چطور مگه ..........نقل قول:
همین که نظر خودت هست عالیه
Printable View
چطور مگه ..........نقل قول:
همین که نظر خودت هست عالیه
با سلام به همه ي دوستان
من از ويندوز ويستا استفاده مي كنم و به يك كارت گرافيك احتياج دارم كه بتونم هم از قابليت هاي ويستا استفاده بكنم. و هم بتونم خروجي مناسبي براي TV از كارت گرافيك داشته باشم.در حال حاضر از يك كارت گرافيك "ATI - X1550 - 256 mb" استفاده مي كنم. البته از كارت گرافيك هاي زيادي تست گرفته ام كه همگي مشكل زير را دارند.
مشكل اين است كه هنگامي كه تصوير را به صورت همزمان (Clone) بر روي مانيتور و TV انتقال ميدهم وضوح تصوير مانيتور بيشتر از 768*1204 نمي شود البته فقط در ويندوز ويستا اين مشكل وجود دارد و در ويندوز اكس پي اصلا اين مشكل بوجود نمي آيد البته در ويندوز ويستا هم تنها زماني كه از تصوير همزمان استفاده مي كنم اين مشكل بوجود مي آيد و در تصوير تنها بدون خروجي TV اين مشكل بروز نمي كند.البته من از مدل هاي ديگر كارت هاي ATI و NVida استفاده كرده ام و آخرين درايور ها رو هم از اينترنت گرفته ام اما مشكل حل نشده است.حالا از دوستان مي خواهم كه اگر اطلاعاتي دارند و يا كارت گرافيك مناسب رو سراغ دارن لطفاً راهنمايي بفرمايند.قيمتش هم تا حدود 100 تومان باشه.
متشكرم.
سلام
دم عیده دایی ما داره از امریکا میاد ... خواستم ببینم میارزه به دایم بگم که از اونجا برام گرافیک بیاره ؟؟
من شدیدا از گرافیک های نسل جدید ATI خوشم اومده و به نظرم قیمتشون هم خیلی مناسبه فقط موندم
چرا تو ایران گرافیکی که در خارج 169 دلار قیمت گذاری شده انقدر قیمتش بالاس ( 3750 )
و یا 3870 .. وقتی ATI قیمت شکنی کرده که با 9600GT رقابت کنه چرا پس 3870 Crossfire اش 530 تومن هست ؟
راستی اگر من به دایم بگم که 2 تا گرافیک بیاره تو گمرک مشکل ساز نمیشه ؟؟؟ چون 100 درصد نمیدونند که crossfire چی هست .. یک وقت نگن که چون 2 تاست ... حتما برای فروش هست :18:
حالا اگر میشه دوستان لیست قیمت های 3870 و 3850 رو بر اساس برند و مارکشون در ایران و خارج بگن ممنون میشم... و یک چیز دیگه حالا اصلا میارزه که 3870 و یا 3850 بخرم ؟؟؟
چون من دیدم توی تستها حتی 2 تا 3850 در حد 8800 ultra جواب داده و در بعضی بازیها بهتر هم بوده...
چه برسه به 3870 ..
البته من خودم دوست دارم که 1 دونه کارت گرافیک داشته باشم چون که تکنولوژی crossfire و یا SLI دردسر هایی داره که شاید بشه گفت به مزیت ش نیارزه...
علاوه بر مصرف زیاد برق ... یک چیزی که برای من خیلی جالب بود ... برای استفاده از این تکنولوژی در اکثر بازیها ... باید یک پچ برای درایور اتون دانلود کنید که قدرت رو 20-30 درصد بالا ببره... و چیزی که برای من جالب بود .. این بود که اگر شما پچ رو نریزید .. .قدرت 2 تا کارت گرافیکتون حتی از یک دونه اش هم کمتر میشه یعنی شما مثلا بازی crysis رو در حالتی که پچی براش نریختید بخواید بازی کنید .. یک دونه کارت 3850 بهتر از 2 تاش هست .. تا وقتی که پچ اش بیاد ... البته این جریان پچ اش رو نمیدونم که چطوری هست یعنی برای همه بازی ها لازم هست یا نه ... ولی این رو 100 درصد میدونم که برای بعضی بازیها لازم هست... ( crysis رو مثل گفتم )
نظر شما رو میخوام
در ضمن من خودم الان گرافیک 7600GT Gainward 256 دارم که ازش تا الان راضی بودم و فکر کنم هنوز از گارانتیش هم باقی باشه .. به نظر شما این گرافیک رو از من چند میخرند ؟ خیلی نو و تمام جعبه و فاکتور ایناش رو هم دارم...
به نظرتون چند میارزه ؟؟؟
راستی اصلا اگر یک 7600 gt gainward 256 دیگه بخرم و SLI کنم چی ؟؟؟ میارزه ؟؟؟ مادر بوردم ASUS p5b deluxe هست ... و 2 تا slot داره...
قیمت نوی 7600 GT چنده ؟؟
چقدر سوال پرسیدم :31:
یاشار جان شما به داییت بگو یه ATI 3870X2 بیاره که دوال GPU هست و قیمت جهانیشم 450 $
به نظر من برد . . ASUS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداس
فكر نكنم بگذارند از اونجا قطعه بياره. اگر هم بتونه بياره گارانتي در كار نخواهد بود و ممكنه مشكل ايجاد بشه.. بنظر من از همينجا بگيري بهتره.نقل قول:
دم عیده دایی ما داره از امریکا میاد ... خواستم ببینم میارزه به دایم بگم که از اونجا برام گرافیک بیاره ؟؟
يكيش 16x هست و دومي 4x يه جورايي بزور ميشه Crossfire كرد ولي SLI رو چه عرض كنم... كارت خوبي هم داري. احتمالا بتوني 30 درصد پايين قيمت الانش بفروشي.نقل قول:
راستی اصلا اگر یک 7600 gt gainward 256 دیگه بخرم و SLI کنم چی ؟؟؟ میارزه ؟؟؟ مادر بوردم ASUS p5b deluxe هست ... و 2 تا slot داره...
نظر بدید ... چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ظاهراً اينجا هيچ كس نمي خواد جوابي به سوال من بده ؟ !!!نقل قول:
دوستان من میخوام یه کارت گرافیک بخرم از بین
asus en 8600gt silent 512 ddr2
gigabyte8600gt
8600 اسپارکل کدام رو پیشنهاد مکنید اگه تو این قیمت گرافیک بهتری هم هست بگید چون هیچی از گرافیک سردرنمیارم
مادربوردم 945 ecs p-a
اگر AGpهستش من نقد می خرمنقل قول:
شما کارت tv جدا داریننقل قول:
فکر کنم تو قیمت های پایین جیفورس 8500 کافی باشه