در کل مادربورد خوبیه ولی این پشتیبانی از DDR3 خیلی به درد نمی خوره. کلا Crossfire مادربوردهای P35 هم خیلی خوب نیست. :46:نقل قول:
Printable View
در کل مادربورد خوبیه ولی این پشتیبانی از DDR3 خیلی به درد نمی خوره. کلا Crossfire مادربوردهای P35 هم خیلی خوب نیست. :46:نقل قول:
این مادربورد ASUS - P5KCبا CPU اینتل E8400 (45nm) 3ghz مچ میشه؟واسه این سی پی یو چه مادربوردی پیشنهاد میکنید؟قیمتش تا 200 تومن باشه...
با تشکر....
اگر كسي جواب بده ممنون ميشم!نقل قول:
با تشکر یعنی کلاً مادربردهای کراس فایر ساپرت زیاد خوب نیستند؟؟؟ یا این یکی اینجوریه؟نقل قول:
آخه فکر آینده رو میکنم من این مادربرد هم DDR3 ساپرت میکنه هم DDR2 و هم کراس فایر برای ارتقاء گرافیک و هم اینکه از سی پی یوهای 45 نانو هم میتونه استفاده کنه........
رنج قیمت هم که حدود 160 هزار تومان هست حالا باز هم اگر چیزی به نظرتون میاد من مشتاقم بدونم:20::20:
اگه می خوای به فکر آینده باشی بهتر الان در حد توانتو بگیری بعدا اینو بفروشی همه قطعات رو بروز کنی بهترین کار اینهنقل قول:
تو این مادربورد ها در حالت کراس فایر سرعت ارتباط بین کارتهای گرافیک پائین میاد
خوب مادربردهایی که بالاتر هم هستند اکثراً کراس فایر ساپرت هستند و قیمتها هم که ماشالله سر به فلک میزاره:13:نقل قول:
زمان فروش مادربرد هم که بخوام بفروشمش نصف قیمت هم کسی نخواهد خرید ازم...... من فعلاً قصد استفاده از کراس فایر رو ندارم گفتم بعداً شاید اینکار رو بکنم:8:
متشکرم
یعنی سوال من خیلی جوابش سادست که هیچکس جواب نمیده؟؟نقل قول:
چیپ P35 چون در اصل اسلات های Pci-e یدونه 16x هست یدونه 4x برای همین میگن CrossFire خوب نمیشه خیلی روش مثلا تو مینهای بالاتر مثلا مین X38 دو تا اسلات Pci-e دیگه 16x هستن البته حقیقت اینه که تو خیلی از تست ها ثابت شده فرق میکنه بین این دو مینبورد و خیلی جاها فرق آنچنان محسوس نیست .نقل قول:
با سلام
من قصد خرید یک مادریرد amd خوب دارم. قیمت تا حدود 130. البته یک cpu 6000 am2 می خواهم بردارم. چیزی که با این cpu عالی بشه؟
ترجیحا asus باشه.
شما چی پیشنهاد می کنید؟
جوابت ساده است منتها چون الان خرید AMD مناسب نیست کسی جواب میدهنقل قول:
Abit kn9 ultra