سلام
من متولد 71/3/28 هستم تا کی اقدام کنم بهم غیبت نمیخوره؟؟؟
سلام
من متولد 71/3/28 هستم تا کی اقدام کنم بهم غیبت نمیخوره؟؟؟
سلام از اینکه دوباره مزاحمت میشم معذرت میخوامنقل قول:
واسه انصراف دادن از دانشگاه قبلی و مشکل پیدا نکردن واسه نظام وظیفه، قبلش احتیاجی به نامه یا تاییدیه از دانشگاه جدید (مقصد) ندارم؟
قبل از خرداد سال 90 باید اقدام کنیدنقل قول:
خواهش میکنمنقل قول:
خیر . لازم نیست. برای اطمینان بیشتر اول به دانشگاه جدید مراجعه کن
موفق باشید
اينم جواب بدين لطفا :31:نقل قول:
آيا تمديد دفترچه براي درس خوندن در خارج مشكلي ايجاد مي كنه؟
نقل قول:
نه مشکلی پیش نمیاد
سلام من غیبت نخوردم چون از سال دوم تو معاویت تحصیلی پیام نور قرار گرفتمنقل قول:
می خوام ببینم راهی هست که من بتونم سال چهارم هم شرکت کنم ؟؟؟؟
لطفا کمک کنید
اگر شما هم اکنون در دانشگاه پیام نور در حال تحصیل هستید و در واقع دانشجو محسوب می شوید.نقل قول:
می توانید دوباره کنکور بدهید. در غیر اینصورت شما معافیتی ندارید و مشمول محسوب می شوید.
---------------
اما یک توصیه دوستانه :
این همه عمر خودتون رو هدر ندهید. 4 سال . الان دوستان شما تا سال اینده حتما فارغ التحصیل می شوند
ولی هنوز شما در حال کنکور دادن هستید . این می تونه تاثیر منفی در موفقیت کنکور داشته باشه.
شما بهتر بود مثل دوستانتان سال اول یا دوم را دانشگاه می رفتید و تمام سرمایه و تلاش رو برای
کارشناسی ارشد می گذاشتید.
تلاش می کردید 6 ترمه یا 7 ترمه دانشگاه رو تمام کنید و کارشناسی ارشد شرکت می کردید و یه سرو گردن
از همه بالاتر می رفتید.
الان بدنتون گرم هستش چندماه اینده امکان افسرده شدن شما زیاد هستش .
عمر و وقت ادمی گرانبهاست .
پس خوب تصمیم بگیرید .
---------------
سلام به همگی ،
کسی پیدا نشد که به این سوالم جواب بده :
خواهشا هر چه سریع تر جواب بدید.نقل قول:
آیا برادرهایی که توی یه خانواده شرط های مختلف یک معافیت کفالتی رو داشته باشن ، میتونن برن معاف بشن یا نه ؟
یعنی اگه برادری اول از شرط معافیت کفالت پدرش استفاده کرده و معاف شده باشه ، بعد برادر دیگه هم بخواد از شرط معافیت کفالت صغیر در خانواده استفاده کنه آیا میتونه معاف بشه یا نه ؟
حتما جواب بدید ممنون میشم .
دوست خوبم منظورتون اینه که : خانواده ای مثلا 3 فرزند پسر داره . یکی از فرزندها کفالت پدر خانواده رو گرفته و ازنقل قول:
سربازی معاف شده هستش. الان پدر خانواده فوت کرده و فرزند دیگر که سربازی نرفته صغیر محسوب می شود
می تواند معافیت بگیرد یا نه ؟ اگر منظورتون همین که گفتم هستش پس جواب شما به صورت زیر می شود :
1. در یک خانواده فقط یک نفر می تواند از معافیت کفالت استفاده کنه .
شخصی که کفالت پدر ( سرپرست اصلی خانواده ) رو بر عهده می گیرد و از سربازی معاف می شود در واقع
بعد از فوت پدر به نوعی از سرپرستان خانواده محسوب می شود . که باید طبق انچکه در متن قانون هستش به
وظایف خود در خانواده عمل کند وگرنه معافیتش از درجه اعتبار ساقط می شود .
پس در نتیجه شما نمی توانید معافی بگیرید. چون یکی از اعضای خانواده معافیت مشابه را گرفته است .
اصولا فقط یک نفر در یک خانواده می توند از معافیت استفاده کند مگر در شرایط خاصی مثل بیماری
صعب العلاج داشته باشد تا دیگری بتواند معاف شود .
2. فقط خانواده های شهدا که پدر خانواده شهید شده باشد همه فرزندانشون از سربازی طبق قانون جدید معاف هستند .
سلام.
من متولد مرداد 70 ام امسال سال دوم کنکور دادنم بود.
میخوام بدونم الانم میتونم واسه معافیت پزشکی اقدام کنم؟
تا کی وقت دارم؟