دوست عزیز اونوقت بایدقرار دادرضرو داشته باشی؟
Printable View
دوست عزیز اونوقت بایدقرار دادرضرو داشته باشی؟
نه به هیچ وجه.اگه قرارداد رزرو داشته باشین که اتوماتیک میره رو قرارداد جدید و از اون کم میشه.نقل قول:
یه توضیح کوچولونقل قول:
من یه ماه خونه نبودم چند شبه اومدم 1 مگ محدود دارم
چند شبه 3 گیگ 4 گیگ می گیرم امشبم ببینم چی میشه
سلام دوستان. این ضریب دسترسی که توی سرویس های پارس آنلاین ذکر شده منظورش چیه؟
همه هم یا 99 درصده یا 99.5 درصد. یعنی واقعاً نیم درصدش هم تاثیر داره؟ :n02:
سلام
من دیشب سرویس 512 4گیگ 1 ماهه تمدید کردم/ سرعت افتضاح... دانلود با سرعت 20-15!! وی پ ی ان هم کار نمیکنه با این سرعت مسخره! دوستان شما هم این مشکلو دارین؟؟؟
دقیقا زمانی که تابستون دلار لعنتی کشید بالا پارس خواست تعرفه ها رو ببره بالا! قبلش سرعت ها رو کم کرد..وقتی تعرفه را برد بالا سرعت ها خوب شد.. الان این دلار لامصب باز میره بالا اینا میخوان با این سرعت با اعصابمون بازی کنن..تا نتهایتا تعرفه هارو دوباره بالا ببرن
یکی نیست اخه بگه بی انصاف نهایتا 5000 تومن میخوای بکشی رو تعرفه دیگه.. 5000تومن رو بکش بالا با جون ما بازی نکن :n14::n14:
سرعت خبلی پایین اومده
اساتید بنده تا چند دقیقه پیش سرویس 1 مگ سه ماهه با حجم ماهانه 2 گیگ داشتم که با اتمام حجم و 21 روز تا پایان قرارداد به جای خرید حجم تصمیم گرفتم سرویس512 با ترافیک 4 گیگ یک ماهه رو بخرم و خریدم منتها الان میبینم سرعت فوق العاده افتضاحه حتی واسه باز کردن پیج جونم رو به لبم میرسونه حالا سئوالم اینجاست که اگر همین الان با این اوصافی که گفتم بخوام سرویس 1 مگ 3 ماهه با حجم ماهیانه 2 گیگ رو بخرم تکلیف این 4 گیگ سرویس قبلیم چی میشه آیا به حجم سرویس 1 مگ اضافه میشه یا میره به کیسه خلیفه؟؟؟
تایید میشه دیشب یهو از ساعت 8 بعد داغون شد همه چیز حتی گوگل هم ف.ی.ل.ت.ر شده بود!!!!!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
من بهتون توصیه میکنم که سرویس جدید نخرید ! پیگیر باشید ببینید مشکل سرعتتون از چی هست ! چون اصولا باید سرعتتون بالا باشه ! فرقی چندانی هم بین 512 یا 1 مگ وجود نداره چون همه رو 4 مگ بسته میشن ... شما از پنل مودمتون چک کنید ببینید که خطتتون رو چند مگ بسته شده . میزان نیوز (snr ) رو هم چک کنید ، هم برا downstream و هم upstream ... سیم مودم رو با اسپلیتر به تلفن وصل کنید ... بین تمام گوشی های تلفن و پریز هم حتما اسپلیتر بزارید ( اگه اسپلیتر کافی ندارید ، گوشی های تلفن رو از پریز بکشید و تفاوت بین نویز رو مقایسه کنید ! ) ... سرور دانلودتون رو تغییر بدید ... در کل همه ی شرایط رو بررسی کنید و بعد با اطمینان کامل زنگ بزنید به پشتیبانی تا حرفی برای گفتن نداشته باشن !
به نظرم حجمتون میپره ! چون قبلا دو بار با حجم حدود 500 مگ سرویسم تموم شده که هر بار 137 مگ به ماه بعد اضافه کرده ! البته از پشتیبانی بپرسید بهتره ! یا خودتون میتونید حجم رو دانلود کنید و بعد از اتمام اتومات میره به قرارداد رزرو !