چرا خود isp ها به صورت default اينو نميزارن؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
چرا خود isp ها به صورت default اينو نميزارن؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
خدایی مخابرات خوابه هاااااا
این چیه آخه هنوز رو صفحه هست:
خورشید به سوگ مصطفی می گرید ، مهتاب به حال مجتبی می گرید ، در مشهد دل چه کربلایی بر پاست ، قومی به شهادت رضا می گرید .
ایام سوگواری تسلیت
ویندوزتون چیه؟نقل قول:
بعد dns معمولی بصورت:
4.2.2.4
8.8.8.8
هست ولی اگه برای اختصاصی شرکت میخواید زنگ بزنید بهتون میدن ( من قبلا گرفته بودم ولی فراموشش کردم )
باید توی ویندوز تون تنظیم کنید خودتوننقل قول:
آره فک کنم ماه ربیع الاول تموم شه ، مخابرات تازه تبریک میزنه توی سایتشنقل قول:
حالا خوبه 2 گیگ هدیه هم بده:n02:
چی میشه اصن:n08:
ویندوزم 7نقل قول:
اصلا فک کنم بخاطر اینکه هدیه نده خودش رو زده به خواب :n02:
عجب! 60 گیگ ریختن تو حسابم ماه پیش، الان نگاه کردم شده 5 گیگ دوباره! قضیه چیه؟ باید همه رو مصرف میکردم؟ :n02:
60 گیگ واسه چی ریختن؟نقل قول:
چند ماهه؟
چه میدونم والا، سرویس یک ساله رو 2-3 ماه مصرف کرده بودم، بعد آپدیت یک سال رو ریست کردن 60 گیگ ریختن تو حسابم!! الان دوباره شده 270 روز با 5 گیگ تو اکانت! اصلا حساب کتاب نداره کارشون! :n08:
اوکینقل قول:
شما تو نت سرچ کنید آموزش ست کردن dns ، آموزشش هست ، اگه پیدا نکردید بگید لینک بدم
سلامنقل قول:
بله درسته ، ولی قضیه این بود که بعد از رستور شدن crm اونا حجم 1 سال رو به حساب کاربرای کمپین ریختن ، اما سیستمشون نتونست کاربرای کمپین رو به درستی فیل تر کنه بخاطر همین ، هر ماه هم 5 گیگ براشون میریخت ( در حالی که مشترک ها قبلا همه حجم 1 سالشون رو گرفته بودن ) البته این برای همه مشترک ها اتفاق نمی افتاد و مخابرات هم چون نمیتونست دربیاره دقیقا کدوم مشترک ها هستن ، حجم همه رو گرفت تا ماه به ماه براشون بریزه ( مثل قبلا )
سلام دوستان من قصد دارم از اندیشه نامحدود 128 به شاتل 11 (ART1) نامحدود کوچ کنم بنظرتون کوچ کنم عاقلانست؟ الان تو اندیشه تا 6 گیگ بگی نگی سرعت بد نیس دوروور 40 تا 80 کیلو بایته بگیر نگیرم داره ولی بعدش 100% میفته رو 16 تا 18 دیگه بالاتر نمیره تا آخر. شاتل چجوریاست؟ تا 11 گیگ بالاست بعدش میری قهر؟؟؟؟:n13: زیر 18 میره؟
شاتلم بعد مدتی سرعت رو کم میکنن ولی نمیدونم چند گیگنقل قول: