نقل قول:
خسرو حیدری پس از تساوی تیمش بشدت گریه می کرد. حیدری که نمی توانست تساوی استقلال را آن هم در دقایق پایانی بازی باور کند از شدت ناراحتی بر روی زمین خوابید. ناراحتی حیدری به حدی بود که همتیمی هایش به سراغ وی رفته و او را از روی زمین بلند کردند.
غیرت و تعصب خسرو حیدری مثال زدنیه... خیلی ازش خوشم میاد هم بازیکن خوبیه و هم بااخلاقه و هم متعصب...
نقل قول:
هواداران استقلال یک ساعت پس از پایان بازی ورزشگاه را ترک کردند. شدت ناراحتی آنها به حدی بود که قادر به ترک استادیوم نبودند. آنها بر روی سکوها حیرت زده و گریان نشسته بودند تا جایی که نای بلند شدن را نداشتند . در این بین ۲ ، ۳ تن از هواداران آبی که بشدت از تساوی استقلال حالشان بد شده بود.
هوادار واقعی هم به اینا میگن...
اصلا دلیل اینکه من طرفدار استقلال هستم همین بازیکن ها و طرفدارهای متعصبه... حتی تیمم میبازه تشویقش میکنن. یادمه پرسپولیس پیام رو برده بود طرفداراش داشتن تیمو میکوبیدن... علیه ش شعار میدادن.
نقل قول:
ژنرال و سایر چرندیات ول کن ژنرال چه ماشین و خونه ای داره هوادار بد بخت چی داره!جورشو هوادار میکشه واقعا که قلعه نوعی رو بت کردن مگه کیه!فوتبال فوتبال انقدر که خرج فوتبال کردن تو 30 سال خرج مملکت و ملت نکردن!من واقعا متاسفم برای امثال شما و برای خودم و برای ملت بازیکنا مگه چکار کردن؟منم بلدم فیلم بازی کنم محلمون وقتی فوتبال بازی میکنیم من بیشتر از این امیر قلعه نوعی حرص و جوش میخورم ولی ایشون هم مشهوره هم پول انچنانی میگیره که دوتا داد بکشه شکم گنده کنه!جمع کنین تورو خدا انقدر حرص ندین مارو!
خوب که چی ؟ نکنه میخوای هر چی داره بیاد بین هوادارا تقسیم کنه خودش بره تو حلبی آباد زندگی کنه و با دوچرخه 28 بیاد سر تمرین ؟ کسی از کسی بت نساخت ولی تو فوتبالی که با بازیکنها و مربی ها هیچ تعصبی ندارن یه مربی از فرط عصبانیت و هیجان بازی با اینکه میدونه دارن ازش فیلم میگیرن و فردا میخواد سوژه بشه ولی نمیتونه جلو خودشو بگیره نشون میده به تیمی که توش بزرگ شده تعصب داره. شما اگه حرص و جوش میخوری میدونی کسی تورو نمیبینه ولی اگه بدونی به صورت زنده دارن تو کل ایران نشونت میدن و صدبار دیگه هم میخوان تکرارشو نشون بدن یه کت و شلوار ایتالیایی اتو کشیده شسته رفته میپوشی . بهترین تیپ عمرت رو میزنه عین جنتلمنا میشینی رو نیمکت و متفکرانه بازی رو نگاه میکنی....