یعنی 2-3 سال زحماتم تو بازی رو هدر داد.
Printable View
یعنی 2-3 سال زحماتم تو بازی رو هدر داد.
چند وقتیه کلا اوضاع آسیاتک اصلا خوب نیست
تایم اوت زیاد،قطعی
پشتیبانی هم که کلا تعطیلاً
فقط دانلود شبانه بد نیست:n35:
دوستان من ۴۵۷.۵۵ امتیاز دارم
چحوری میتونم حجم بگیرم از طریق امتیاز ؟
علتش واضحهنقل قول:
سودجویی شرکت آسیاتک
این که تعداد کاربر هاش بیشتر از پهنای باندش هست.
از سایت اصلی آسیاتک برو تو قسمت باشگاه مشتریان ورود کاربر و بزن بعد از داشبورد برو رو قسمت جوایز اونجا نوشته به ازای 70 امتیاز یه پین 1 گیگی میده بعد که درخواست زدی اون رمزی که میدرو تو قسمت حسابه کاربریه سایت 1544 باید وارد کنینقل قول:
یعنی به قسمت خرید حجم برو تیک پین تخفیف و بزن بعد استعلام بزن بعد بالاش بزن 1گیگ و محاسبه بزن بعد خودش پین و قیمت و محاسبه میکنه میزنه صفر!!! حالا تایید کن و ادامه بزن و درنهایت پس از ایجاد فاکتور بزن پرداخت حجمت ثبت میشه!!!!
اهاننقل قول:
3 گیگ شد بگیرم بازم خوبه
دمت گرم
خواهش میکنمنقل قول:
پسر 400هزارتومن از آسیاتک خرید کردی؟!
من یه هارد 2ترا میخوام بگیرم زورم میاد:n02:....
آسیاتک نسبت به شرکتای دیگه خوبه صبانت ماهی بیش از 50 تومن خرج رو دستمون میذاشت از آخرم هیچی به هیچی.....
سلام دوستان
سرعت شبانه سرویس های :
چابکـ 10 گيگ در ماه2 تا 8 صبح رايگانچقدره ؟
کـيميا 10گيگ در ماه2 تا 8 صبح رايگان
شهاب 10 گيگ در ماه4 تا 10 صبح رايگان
به نظرتون از شاتل مهاجرات کنم به آسیاتک ؟ دانلود شبانم زیاده (از بهمن تا الان 231 گیگ شده) ولی شاتل سرعت شبانه رو محدود میکنه و قیمتش هم زیاده (این دوره سه ماه 110 تومن خرج اینترنت دادم)
ممنون
من شهاب 10 گیگ دارم با سایت speedtest تست سرعت که می گیرم سرعت 5 و خورده ای به من می ده اما سرعت دانلود 256 .شبی 4و خورده ای گیگ می تونه دانلود کنی .نقل قول:
اقا این نامردیه .من سرعتم توی ساعات رایگان 5 و خورده ای است و اما سرعت دانلود 256 .خیلی زورم می یاد :n34:نقل قول: