فعلا قیمت اسلیم بدک نیست من تا 380 هم دیدم ولی بازم بالاست....
آرکید و الیت رو که دیگه نگو :31:
فعلا قیمت اسلیم بدک نیست من تا 380 هم دیدم ولی بازم بالاست....
آرکید و الیت رو که دیگه نگو :31:
سلامنقل قول:
واسه jtag باید xbox رو باز کنی لحیم کاری کنی. و خیلی کارهای دیگه . اگه الکترونیک و کامپیوتر رو خوب بلدی می تونی
واسه بن شدن هم باید یه کارهایی کنی که بن نشی. نه اینکه بن نمیشی حتی اگه بن بشی می تونی بر بگردونی و حتی گلد رایگان استفاده کنی.
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
تقصیر فروشنده ها نیست. چون آرکد تولید نمیشه و اسلیم کپی خور نمیشه تو دبی هم این کنسول گرونه . و کلا ربطی نداره که بخوان بکشن بالا . دقت کنید تا چند وقت پیش که ارکد تولید میشد قیمتش 230 تا 240 بودنقل قول:
بروبچ پستها پاک شدنا!!!
بله برادر در جریانیم!
دوستان
کد اورجینال بازی FIFA2011/XBOX360
به قیمت 10 تومن
میارزه بخرم؟ قیمتش خوبه؟
شما وقتی رمز میزاری و درجه ی سنی رو رو پایین ترین سطح بزاری امکان نداره که بازی ها بالا بیاد !! حتی برای بازیه Sonic هم باید رمز وارد کنید !!نقل قول:
آره !! چرا نیارزه !! 6 ماه دیگه تا نسخه ی بعدی مونده .نقل قول:
در ضمن این کد 800MP تو LIVE ارزش داره , خب 1600MP حدود 23000 تومن پولشه که تقسیم بر 2 میشه 11500 , شما اینجا 1500 تومن هم سود میکنی !! :31:
کاملا در اشتباهی !!! شک نکن همه کاسبا با هم در ارتباطن !!! شما میخوای بری یه سیم کارت آزاد بخری اگه دقت کنی میبینی طرف زنگ میزنه و آخرین قیمت رو ( از یه فرد محترم و نون حلال خور ! :31: 9 ) میگیره و بعد همون موقع یه چیزی هم به عنوان سودش میذاره روش و به شما میگه قیمت الان اینقدره !!!! من که تو این بازار به خصوص الکترونیک و کامپیوتر کار کردم و فروشنده هم بودم، همین بود ( متاسفانه ) کارم !!!!! . شک نکن همشون مثل یه شبکه در ارتباطن و این قضیه کم شده و نایاب شده و داره کمیاب میشه و ... همه یه مشت چرت و پرته !! اراده کنن تو یه نصف روز بازار تهران رو از XBOX اشباع میکنن همین امروز !!! ولی خب ...نقل قول:
باز هم میگم از ماست که بر ماست ...
من یه مدتی توی تهران شرکت تبلیغاتی داشتم ، یکی از این وارد کننده های تلویزیون های پرتابل باهام تماس گرفت که براش تبلیغ درست کنیم - خلاصه اومد و یه بروشور آورد - گویا بروشور چینی ! رو اشتباهی آورده بود .نقل قول:
جلوی هر جنس نوشته بود قیمت خرید ، قیمت فروش - خودش با خودکار مثل اینکه روش حساب کتاب کرده بود .
یه همچین آماری بود : قیمت خرید = 65 هزار تومان ، قیمت فروش 250 هزار تومان !!!!
فرداش به یکی از دوستام گفتم برو فلان جا این جنس رو قیمت کن و حسابی هم باهاش چونه بزن ببین چی میگه ، همونی که زده بود قیمت خرید 65 هزار تومان ، فروش 250 هزار تومان رو بهش گفته به جان دخترم همش 500 تا تک تومان روش دارم سود میکنم و یک قرون تخفیف نداده بود !
بعد از اون شد که دیگه از ایران چیزی نخریدم و حتی تا DVD-Writer رو از خارج سفارش میدادم ، تا اینکه از ایران اومدم بیرون .
فروشنده های ایرانی از یک کمپانی هایی مثل این :
جنس مفت میخرند و فوقش 4-5 درصدی هم پول گمرکش میشه با 300 تا 400 درصد سود میفروشند بعدش جون بچه و ننه و خواهر و مادر و همسایه و ... رو قسم هم میخوره که به خدا همش داریم روش 500 تومان سود میکنیم ! حالا طرف کجا مغازه دار ؟ توی پاساژ پایتخت !!!!کد:http://www.dealextreme.com/
تازه یک جاهایی مثل اینها هم هست :
کد:http://www.restposten.de/
که یه دفعه ای یک پالت جنس رو ازشون میخری 100 یورو ! بعد توی ایران میفروشند دونه ای 300 هزار تومان روش هم که زده Made In Germany ، ملت هم ساده - میخرند .کد:http://www.restposten24.de/
این یه نمونش مثلا ، شما در ایران فیفا 10 برای Ps3 اورجینال رو دونه ای چند میخرید یا کال آف دوتی یا بازی های دیگه رو ؟
توی سایتکد:http://www.restposten24.de/index.php?mod=rp24_global&mode=view_article&nr=6368408
، این رو سرچ کنید :کد:http://www.restposten24.de
PS3 PS2 PSP NDS Wii Xbox PC Spiele Games uncut NEU OVP
بازی اورجینال ، نو دونه ای 10 یورو !!! تازه این RestPosten های آلمان هست و باید به یورو حساب کنید ، مال چین و هند و ... رو خودتون حساب کنید .
معال انگلیسی RestPosten میشه remaining stock و oddment یک سرچی بزنید خودتون نتایج رو ببینید شاخ در بیارید ، تا بفهمید چه کلاه های گشاد گشادی سرتون میره ، به خصوص یه China Companies ته سرچتون اضافه کنید که دیگه کف میکنید .
این سیاست اقتصادی اینجاست ، کمپانی ها و فروشگاه های بزرگ میاند تمام موجودی یک محصول رو میخرند ، اون چیزی که تهش میمونه مثلا 2-3 تا پالت که معمولا میشه 2-3 هزار تا از اون جنس و نو هم هست دیگه مشتری نداره چون هم بازار اشباع شده و هم دیگه خریداری وجود نداره و نگهداریشون هزینه ی بیشتری داره تا مفت مفت رد کردنش یا حتی دور ریختنش - در نتیجه فروشنده با ضرر هم شده ردش میکنه میره چون روی اصل جنس سودش رو کرده و اگر مفت بفروشه باز یه چیزی گیرش میاد تا بریزه دور ، برای همین قیمتش میشه 10 یورو یا در بعضی موارد چند سنت . خریدار های اینها کیا هستند ؟ وارد کننده های ایرانی و عراقی و ...
متشکر خیلی امیدواریم دادی در مورد بن شدن یا نشدن یا برگشت از بننقل قول:
اما من مطلبی را در یکی از سایتهای دیگه خوندم که بدون نیاز به Jtag میشه بازی های آرکید را دانلود کرد و اجرا کرد.از طریق نرم افزار USBXTAFGUI_و یه سری کارهای دیگه ای که باید انجام بشه.
شما اطلاعاتی در این زمینه دارید؟
راستی من بازی Braid را خریدم کلی پوینت خرج کردم اما بازیش بدجوری سخته.الآن پشیمونم که چرا این بازی را خریدم :31:
فقط میتونید دمو بازی رو اجرا کنید با این کار . و نمی تونید بازی کامل رو اجرا کنید.نقل قول:
واسه خرید بازی هم اول دمو رو دانلود کن خوشت اومد خریداری کن
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------
کجا این قیمت میده؟نقل قول:
قیمتش عالیه.
دوستان نظرشون در رباطه با live چی هست ؟؟
نریم بن شیم !!! :31: