واسه منم الان اضافه شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار بود به اونایی که ازشون مودم زاکسل گرفتن 2 گیگ اضافه بشه پس چرا واسه ی من 1 گیگ اضافه کردن؟
Printable View
واسه منم الان اضافه شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قرار بود به اونایی که ازشون مودم زاکسل گرفتن 2 گیگ اضافه بشه پس چرا واسه ی من 1 گیگ اضافه کردن؟
ایول اشتباه فکر می کردم:19:
1گیگ هم برا اضافه کردند.:27:
نمیدونم چه جوریه همه فحش شاتل میدن همه هم میرن مشترکش میشن ! شاید میخوان بقیه رو بپرونن که سرعت خودشون بره بالاتر ! :31: منم به زودی میام جز دار و دسته ی شما . فن آوا عمرش به سر رسید
رفیق این شاتل بگیر نگیر داره برا بعضی ها خیلی خوبه:8:برای بعضیام آشغال:2:نقل قول:
برای من فقط یک ماه اول خوب بود!!!:( از اون ببعد یا همش دیسکانکتی دارم باهاش و یا سرعت هندلی که دایال آپ رو هم روسفید میکنه!!!! هرچی هم شکایت میکنم به جائی نمیرسم همش میندازن گردن مخابرات!! یه بار میگن سیم کشی داخلی ایراد داره سیم کشی رو اصلاح کردم بعد گفتن مودمت استاندار ما نیست!!! در حالی که مودمم دلینک سیاه دو پورت هست!!! تازه اینو هم بنابه توصیه شرکت قبلی خریدم!! فقط بلدن هی ضرر بزنن به آدم!! یه بار میگن تقصیر مخابراته ، یه بار میگن مشکل از کل کشوره ............. خلاصه اینکه هیچوقت نمیگن ببخشید حق با شماست اصلاحش میکنیم!!! من هم بخاطر اینکه مجبورم و بهمون نزدیکه با شاتل کار میکنم وگرنه انه تنها شاتل از هیچ شرکتی تو شهرستان بدلیل عدم رقابت سالم!!! راضی نبوده و نیستم شاتل و پارس آنلاین و .... فقط تو تهران خوبن !! تو شهرستانها مزخرفترینن هیچ هم براشون مهم نیست مشترک چه دردسری میکشه فقط بفکر دریافت پولشون هستن!! کافیه یه روز تأخیر تو پرداهت داشته باشی ضمن اینکه از یک هفته قبل هی ایمیل و اخطار و تهدید میکنن که اگه ئرداخت نکنید قانونی برخورد میکنیم!!! بمحض انقضاء تاریخ قطع میکنن!!!
لود شدن صفحه آدم رو به گریه میندازه با این سرویس به اصطلاح ای دی اس ال!!
به همه سرویس هاش کار کردم
از 64 نانحدود ارت و 128 - 12 گیگ ارت تا 128 -3 گیگ اکو
همه شون یکی هستن!!
تازه باید بیخیال اینترنت رایان نیمه شبش بشیم!! چون بقول خودشون ترافیک از حد مجاز میگذره!!! نیدونم چرا ئیش بینی این حد ترافیک رو نمیکنن؟!!!
نماینده های شهرستانهاشون خساست میکنن سر خرید پهنای باند
برای همین کمترین ترافیک به کاربر فشار میاره!!
دوستانی که Eco 512 دارن لطف کنن بگن سرعت دانلودشون روزانه وشبانه چنده؟
توی تنظیمات مودم هم میشه دید که خط شما روی چه پهنای باندی بسته شده؟
نقل قول:
بله بری تو مودم مشخص آ استریم و دان استریم
544 320
سرعت که کلآ همیشه 63
اما بعضی وقتا افت داره و اونم هربار ممکنه فرق کنه
سلام به همه!
من eco 2mb دارم و از دیشب تا امروز ظهر down stream رفته بود روی 160!!!
و کلا سرعت 25 کیلوبایت در ثانیه بود وبیشتر نمیشد! تا ظهر که زنگ زدم پشتیبانی درستش کرد و بهش گفتم چرا اینطور شده؟
گفت پورت شما ریست شده و برگشته به حالت معمولی!
می خوام ببینم چه دلیلی داره که این اینطوری تغییر کنه؟
فکر میکنم از قصد کردن!:13:
نه؟
بعید نیست از شاتل هرچی بگی برمیاد .نقل قول:
مشتری مداری شعارماست:10:
آقا من با اون وضعیتش هنوز هم طرفدار شاتل هستم ... چون مشکلی باهاش نداشتم