بله باگه .. اصلا توان تفکیک حجم داخل و خارج رو ندارن!!!
Printable View
بله باگه .. اصلا توان تفکیک حجم داخل و خارج رو ندارن!!!
ببخشد کاملا مخالف حرفتون هستمنقل قول:
من 3 ماهه پیش پرداخت مخابرات گرفتم
سرعت 8 مگا بیت
ماهی 50 هزار تومن
360 گیگ داخلی یا 90 گیگ بین الملل
ماه اول شروع کردم به دانلود از یه سایت دانلود بازی PS4 دقیقا 360 گیگ دانلود کردم ( اندازه تعرفه ترافیک داخلی که خودم خریداری کردم )
360 گیگ رو توی 3 روز دانلود کردم
روزی 150 گیگ دانلود کردم
سرعت ثابت دانلود 2.3 مگا بایت در ثانیه = ساعتی حدود 8 گیگا بایت
توی سیستم میزد که 375 گیگ دیگه میتونم دانلود کنم ( در صورتی که کل تعرفه اون ماهو 3 روزه دانلود کرده بودم
زنگ زدم یه شکایت الکی بکنم (سنگ مفت گنجشک مفت )
گفتم من گیگ دارم ولی دانلود نمیشه
بررسی کرد گفت بررسی میکنه
فرداش دوباره 350 گیگ دیگه بهم دادن خخخخخخخخخخ (حق شماهارو ازشون گرفتم
700 گیگ بازی ps4 در ظرف 7 روز از مخابرات کشیدم بیرون خخخخخخ
ماه های بعدی هم 350 گیگ رو درست بهم دادن
در کل بدون قطعی
پر سرعت
مشتی
یخورده پشتیبانیشون خنگن
تنها مشکلی که از مخابرات دیدم اینه که توی پنل اطلاعات دو روز پیش به قبل رو فقط نشون میده و نمیتونی بفهمی توی دوروز قبل چیکار کردی
با چشم بسته مخابرات بگیرید
من چون فیبر نوری بودم مجبور شدم مخابرات بگیرم
وقتی گرفتم فهمیدم طلا هستن
طلا
دوستان کسی میدونه از کجا بفهمیم یه سایت جزو سایت های داخلی حساب میشه یا بین الملل ؟
اون لیست 500 تایی قدیمیه
شما شرق تهران هستید؟نقل قول:
خب اینکه خلاف مصوبه سازمان تنظیم مقررات رادیویی هست
نباید شکایت کنیم؟
مگه ترافیک داخلی تو پنل کاربری برا شما محاسبه میشه؟ برا من و دوستان دیگه همیشه ترافیک داخلی رو 0 میزنهنقل قول:
معمولا سایت های پربازدید که سرورشون داخل کشوره جز ترافیک داخلی محسوب میشن
من شکایت کردم. هیچ نتیجه ای نداشته.
ولی بقیه هم لطفا پیگیری کنن از 195 یا هر جای دیگه.
همچنان ترافیک داخلی رو برام بین الملل حساب میکنن. میگن 90 بین الملل یا 360 داخلی که حجم داخلی الکی هست. از 90 گیگ رد بشه هر گیگ 2000 تومان حساب میکنن اضافه. این از مخابرات و داستان های جالبش....
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
بنده علاوه بر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در سایت بازرسی خود مخابرات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم شکایت ثبت کردم
دوستان همه از هر طریقی که میتونن بخاطر عدم تفکیک ترافیک داخلی و بین الملل شکایت کنند و فشار بیارن تا اینقدر راحت حق مردم رو نخورن
هر گیگ ترافیک داخلی هزار تومن هست که دارن گیگی 2 تومن تو پاچه ملت میکنن
ببخشید شما کدوم شهری ؟ منم فیبر نوری دارم ولی سرعت بالاتر از 2 مگ نمیدن واسه فیبر نوری همه جا هم رفتم به نتیجه نرسیدمنقل قول:
آقا این باگ حجم مخابرات واقعیه؟ من 90 گیگ بین المللی دارم الان 97 گیگ زده ولی سرعت کم نشده، میخوام بدونم اگه هنوز باگ داره یه 50 گیگ دانلود دارم:n02:
پیش پرداختی یا پس پرداخت؟نقل قول:
اگه پیش پرداختی تا جایی که قطع نشده دانلود کن
ولی اگه پس پرداختی احتیاط کن چون ممکنه یه قبض نجومی برات بیاد
پس پرداختم ولی چند روز پیش زنگ زدم 2020 گفتم که بعد تموم شدن حجم سرعتم کم بشه حجم اضافه نزنن واسمنقل قول: