حالا این مسائل رو فراموش کنید.
راستی من 512 دارم پینگم70 هست به نظر شما خوبه یا نه؟
Printable View
حالا این مسائل رو فراموش کنید.
راستی من 512 دارم پینگم70 هست به نظر شما خوبه یا نه؟
سلام به همه
میخواستم بدونم اگه ترافیکی از یک دوره بمونه به دوره بعد منتقل میکنند یا نه؟
خیر منتقل نمی شه مگه اینکه ترافیک رو جدا خریده باشیدنقل قول:
دوستان این سرویس نامحدود بهد از تموم شدن مقدار دانلود برست هنوز هم 3 دقیقه اول کانکت شدن سرعت بالاست ؟:n13:
دوست خوبم، شما وارد Command Prompt ویندوزت شو و سپس عبارت ping 4.2.2.4 -t و یا ping 8.8.8.8 -t رو وارد کن، اون وقت ببین پینگت چند Ms هستش ؟!نقل قول:
downstream رو بیشتر از 4 مگ نمیذارن و upstream رو بیشتر از 2 نمیذارن هر چقدر این اعداد رو بالاتر ببرن ، احتمال اینکه نویز هم بالا بره زیاد چون کابل های مسی ظرفیتشون مثل فیبرنوری بالا نیست . دو حالت بیشتر نداره 1- مشکل از طرف شرکته و پهنای باند رو بین تعداد زیادی کاربر توی این مدت تقسیم کردن-معمولا بعیده همچین کاری بکنن ، شما از کدوم شهرین ؟ با پشتیبانی تهران هم صحبت کنین 2- مشکل از مخابرات یا سیم کشی تلفن هست -توی این چند وقتی که هوا بارونی و برفی بود شاید جعبه تقسیم توی کوچه نمدار شده !-نقل قول:
دوستانی که تازه از این شرکت سرویس گرفتن زیاد دلشون خوش نباشه که برای همیشه وضعیتی که الان دارن رو ، خواهند داشت . یه سری از کاربرا توی همین تاپیک بعد از گذشت چند ماه وضعیتشون رفته رفته افت کرده و تبدیل به شاکی شدن . البته این وسط هم ممکنه یه سری مثل من خوش شانس باشن که در طول 1.5 سالی که از این شرکت اشتراک دارم وضعیت تقریبا ثابتی داشتم .
مثل اینکه این چند دقیقه مشکل پینگ داشتند یا شاید کسانی که خط رو با من شیر بودند داشتند استفاده می کردند..
به هر حال پینگ از 209 برگشت به 150
چند روز هست دیگه وی چی ان واسه من کانکت نمیشه!
شماها چنین مشکلی ندارید؟
نبوووووووووووووووووود؟:n24:نقل قول: