65 گیگ در چهار ساعت زمانی ممکن هست که متوسط سرعت دانلود در این چهار ساعت بالای 30 مگا بیت در ثانیه باشه! احتمالا ایرانسل بشما توجه ویژه داره چون در نود درصد جاها متوسط سرعت در بهترین حالت یک چهارم این مقدار هم نیست.نقل قول:
Printable View
65 گیگ در چهار ساعت زمانی ممکن هست که متوسط سرعت دانلود در این چهار ساعت بالای 30 مگا بیت در ثانیه باشه! احتمالا ایرانسل بشما توجه ویژه داره چون در نود درصد جاها متوسط سرعت در بهترین حالت یک چهارم این مقدار هم نیست.نقل قول:
فکر کنم نیشابور فیبر نوری هستنقل قول:
فک کنم مردم رفتن پیشواز:n02: .دیشب اشکم در اومد تا ساعت 5 4g بودم500kbسرعتم بود زدم 3gشد1مگ:n04:
چطوری میشه این mega promo plus رو لغو کرد من اصلا عضو هم نشدم
خودش میگه لغو با ارسال L به 737512 اما هر چی میفرستم میگه پیش شماره وارد شده صحیح نمی باشد:n34:
.:update:.
ممنون از ایرانسل من تونستم لغوش کنم
بله ، دیشب خیلی سرعت پایین بود (روی lte) . ولی نزدیکهای صبح سرعتش به یک مگ میرسید .نقل قول:
من که نه ولی دوستانی که به همچین سرعتی در 4g دسترسی دارن کم نیستن!!! تازه با سرعت بهتر و دانلود 60 گیک حدودا در 3 ساعتنقل قول:
سرعت اینجا بین ۳۵ تا ۴۰ در نوسانهنقل قول:
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
این bts یک سایت اشترکی است.نقل قول:
مهر نوشت: معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از تدوین نظام قیمتگذاری خدمات ارتباطی خبر داد و گفت: این مدل قیمتگذاری برای اینترنت، تلفن ثابت و موبایل اجرایی میشود. صادق عباسی شاهکوه اظهار داشت: بر اساس مدل قیمتگذاری استاندارد در دنیا، تعرفه خدمات تلفن ثابت، اینترنت و موبایل تعیین میشود که ما نیز در کشور نظام تعرفهگذاری را تدوین کردهایم تا از این پس در چارچوب این مدل، قیمتگذاریهای خدمات ارتباطی تعیین شود. وی گفت: بر اساس این چارچوب تعرفه خدمات تلفن و اینترنت ثابت به صورت آبونمان و تعرفه موبایل و اینترنت موبایل مبتنی بر استفاده و به صورت حجمی محاسبه خواهد شد. معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به اینکه به زودی طرح نهایی این نظام تعرفهگذاری به تصویب خواهد رسید، خاطرنشان کرد: پس از تصویب نهایی این طرح، مدل تعرفهای خدمات تلفن ثابت، اینترنت و موبایل مشخص میشود. وی تصریح کرد: هماکنون نیز برای تعیین تعرفههای مخابرات و اینترنت از این چارچوب پیروی میکنیم. عباسی شاهکوه، اجرای نظام قیمتگذاری خدمات ارتباطی را در راستای ثبات بازار و اعتمادسازی فعالان بخش ارتباطات کشور عنوان کرد و گفت: به این ترتیب تعیین تعرفهها بر اساس استانداردهای مشخص انجام میشود. وی با اشاره به برنامههای در دست انجام برای تغییر تعرفهها در بخش مخابرات و اینترنت گفت: هماکنون نیز در دنیا نرخ خدمات ثابت بر مبنای آبونمان محاسبه میشود و ADSL به صورت حجمی نیست. از سوی دیگر اینترنت موبایل مبتنی بر استفاده حجمی و گیگابایتی است که در تعرفههای جدید به این نکات توجه شده است.
بنظرتون حجم adsl را بر میدارن؟!