سلام دوستان من 16 مگ پس پرداخت گرفتم بعد از تموم شدن حجم خودکار حجم اضافه میگیره یا میاد روی سرعت 128؟
Printable View
سلام دوستان من 16 مگ پس پرداخت گرفتم بعد از تموم شدن حجم خودکار حجم اضافه میگیره یا میاد روی سرعت 128؟
برای من 8 مگ هست هنوز محدود نشده مشخص نیست چی به چیه میخوام ببینم این ماه چه قبضی برام میادنقل قول:
اگه بازی نجومی بود شکایت بنویسم تو 195
نه قطع شد و صفحه اکانتینگ میومدنقل قول:
خب قبلا هم حجم تموم میشد قطع میشد، منظورم این باگ بود که کل حجم رو بین الملل حساب میکرد و خارجی 4 برابر حساب نمیشدنقل قول:
حالا سر فرصت باید تستش کنم
برای من که به نظر می یاد 360 گیگ ماهانم رو داره همه رو بین الملل حساب می کنه.
خب قبلا هم حجم تموم میشد قطع میشد، منظورم این باگ بود که کل حجم رو بین الملل حساب میکرد و خارجی 4 برابر حساب نمیشد
حالا سر فرصت باید تستش کنم[/QUOTE]
حالا اينقدر هي حجم بين الملل و داخل نگيد. هر چي هست فعلا خوبه .حساسيت در مسيولين مخابرات ايجاد ميشه ميان اينو هم درست مي كنن. من فكر ميكنم ميدونند ولي دارن جذابيت ايجاد مي كنن در مقايسه با ساير شركت ها كه حجم بالاتري ميدن
دوستانی که از مخابرات سرویس دارند و هزینه روی قبض تلفن میاد ، از کجا همیشه حواسشون هستش که یه موقع حجمشون تموم نشه که خودش هی اتومات حجم نخره و یهو مبلغ قبض سر به فلک نکشه ؟؟؟
خیلی دردسره هر روز ادم بخواد بره تو سایت ecare باقی مونده حجم رو ببینه
برای همین موضوع من پیش پرداخت کردم. تا قبل از این در عمل نا محدود برای ما تا اینکه این ماه بعد یک سال قبض این طوری اومد.
من میخوام سرویس طرح غزال رو بگیرم میترسم دردسر شه یهو هزینه زیاد بیاد ، موندم چیکار کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق گفته دوستان انگار باگ زمان در سرویس پیش پرداخت رفع شده و همینطور که میبینید به نظر میاد باگ حجم هم در سرویس پس پرداخت که 700 گیگ خالص میداد داره رفع میشه و با این اوصاف نت 16 مگابیت ماهی 175 گیگ حجمشه و در بین تمام سرویس دهنده ها کمترین حجم ماهانه رو در نظر گردن برای مصرف منصفانه!!!!!!!!!