اون محدودیت چرنده, من راحت سرویس 16 مگ را از طریق پنل کاربری تبدیل کردم به 4 مگ غزال.
البته سرویس زیر 4 مگ من تو پنل ندیدم.
Printable View
اون محدودیت چرنده, من راحت سرویس 16 مگ را از طریق پنل کاربری تبدیل کردم به 4 مگ غزال.
البته سرویس زیر 4 مگ من تو پنل ندیدم.
سلامنقل قول:
الان این سرویس برای تمدید دیگه نیست من امروز قطع شدم در حالی که سر برج تمدید کرده بودم وقتی رفتم دیدم سرویس 4 مگ پیش پرداخت شده 15 گیگ ترافیک داخلی یا 30 گیگ ترافیک خارجی:n35:
منم فعلا تمدید نکردم این احمق ها خودشون از سر برچ میدونستن چه غلطی میخوان بکنن در صورتی که وقتی به قسمت خرید 2020 زنگ میزدی میگفتن ما خبر نداریم در کل من که به فکر عوض کردن ISP هستم...
یعنی شما پولشو هم داده بودی یه چیز دیگه بهت دادن؟نقل قول:
من اون سرویس قبلی با 240 گیگ ترافیک رو گرفته بودم سر ماه الان قطع شدم و صفحه ECAREبالا میاد زمان که یک ماهه تموم نشده ترافیک هم من این ماه 5 روز اصلا مسافرت بودم خلاصه معلوم نیست چه خبره احتملا میگن ترافیکت تموم شده منم حوصله سر و کله زدن با اینا رو ندارم فعلا تمدید نمیکنمنقل قول:
میشه بهشون ترفند زد؟
یعنی اول زنگ بزیم بگیم سرعت رو از 4 مگ به 2 مگ 1 ماهه تغییر بدین. بعد از دو هفته زنگ بزنیم غزال 6 ماهه با سرعت 4 برابر بگیریم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در یک ماه نمی تونی سرویس را بیش از یک بار عوض کنی. باید یه ماه صبر کنی.
دوستان من سرویس 2 مگ 6 ماهه 90 گیگ بین الملل گرفتم سرعت سرویس نوشته چهار برابر و سرعتم همون 2 مگه هست و بالاتر نمیره زنگ زدم 2020 گفتن چون خط شما فیبر نوری هست رو دو مگ بسته شده میگم چرا باز نمیکنید که بتونم سرعت بیشتری بگیرم جواب درستی نمیدن . به نظر شما چیکار کنم به کجا شکایت کنم که سرعت بیشتر از 2 مگ بتونم بگیرم کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
اینم خطم
Downstream Upstream TCM(Trellis Coded Modulation) 1 1 SNR Margin 31.6 dB 6.4 dB Line Attenuation 40.0 dB 30.1 dB Path Mode Interleaved Interleaved Interleave Depth 64 4 Data Rate 2047 kbps 232 kbps Max Rate 18064 kbps 232 kbps Power 17.7 dbm 12.2 dbm INP 0.0 symbols 0.0 symbols
خب باگ زمان رو که درست کردن، ببینیم با باگ حجم چه میکنن :n02:
سلام بر شما و بقیه دوستاننقل قول:
باگ حجم هم درست شده چون سرویس 4 مگ من بخاطر تموم شدن حجم قطع شد وگرنه زمان دارم هنوز در کل مخابرات دیگه فایده نداره
نباید قطع شه باید به 128 برسهنقل قول: