راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو
نقل قول:
سلام
RCA درست و غلط نداره. امکان داره چپ و راست رو جابجا بزنید.البته ممکنه خود کابل از داخل مشکل داشته باشه.البته کابل طلائی رنگه سر فیشش ظاهرا بخشیش کنده شده.به نظرم عوض بشه بهتره.
در مورد گین که تا وسط بازه کار غلطی هست. با رها در مورد تنظیم صحیح گین توضی دادم سه تا لینک هم کهخ تو امضاء ام گذاشتم تا مطالعه کنید اما ظاهرا کسی نگاه هم نمیکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از لینک فوق تنظیم گین رو پیدا کنید و دقیق آمپتون رو تنظیم نمائید.
در مورد نصبRCA ها هم بله درسته. برای هر جفت اسپیکر یگ جفت کابل نیازه. حالا چه یک جفت اسپیکر به دو کانل وصل بشه یا یه ساب بریج بشه به دو کانال.
مرسي دوست عزيز
از تپتاك استفاده ميكنم بخاطر همين امضاها ديده نميشه!
اما در مورد تنظيم آمپ و گين دقيقا همونطوري كه شما هم توضيح داده بوديد توي تاپيك ، تنظيم كرده بودم و منظورم از اينكه كين تا وسط باز بوده اين بوده كه تا اومجا باندم كشش داشته و ديستورشن نداشته ! به قول خودمون معمولا گين آمپم رو ساعت ١١ هست و صدا هم خوبه.
الان تقريبا صدام خوب شده يه جفت كامپ رو معمولي وصل كردم به دو كانال كه ٧٥ تا بستشه و كواك رو بريج بستم ولي يه مشكل دارم ، بعضي وقت ها يه مقدار ولوم ميدي يا حتي ولوم پايين بعضي وقت نور پشت آمپر و نور داخل كابين كم و زياد ميشه ! فكر نكنم مصرف برق وسيله هام سنكين باشه جمعا يه جفت كامپ ٧٥ وات و يك جفت كواك ١٠٠ وات وصله.
كابل منفي م زياد بنظرم رديف نيست ديدم نوشته بوديد كابل رديف باشه يعني انقدر ميتونه تاثير داشته باشه برا اين قطعاتس كه گفتم ؟!
ولوم هم كه پخشم ٤٠ تايي تا ٢٩ ميبرم قطع ميشه و مجدد وصل ميشه مربوط به برق ميشه با تفاسير بالا يا پروتكت آمپ ؟!
چون تا ولوم ٣٩ ديستورت ندارم !
پيشنهاد شما چيه ؟!
تعويض كابل مثبت منفي ؟
خازن ؟
بخاطر اينكه ممكنه باندي كه رو بريج بستم استيبل نباشه ؟
تعويض باطري كه مقدور نيست برام از لحاظ مالي.
آمپ هرتز he4
كامپ mtx tunder 6000
كواكسيال راكفورد t1693
پخش پايونير 3150 dvd
باطري هم فك كنم ٦٦ آمپر باشه.
ماشين هم تازه خريدم و كابل كشيش رو طرف برنداشت اون كابل هاي ديگه رو ماشين چيه ديگه ؟ چند تا مثبت گرفته از باطري ؟![emoji848].
كابل مثبت و منفي هم عكس زير :