الان سیم کارت قدیمی خودمو تبدیل به 4G کردم و از دفتر ارتباطی سوال کردم در خصوص هدیه تبدیل، گفت قطعی نیست قرعه کشی میکنند ممکنه به شما هدیه تعلق بگیره ممکن هست نگیره[emoji52]
Sent from my Samsung Galaxy A5 using Tapatalk
Printable View
الان سیم کارت قدیمی خودمو تبدیل به 4G کردم و از دفتر ارتباطی سوال کردم در خصوص هدیه تبدیل، گفت قطعی نیست قرعه کشی میکنند ممکنه به شما هدیه تعلق بگیره ممکن هست نگیره[emoji52]
بدون اطلاعات اعلام نظر کردهنقل قول:
این جورها هم نیست که شما میگید درواقع اینکه کدوم اپراتور بهتر عمل بکنه کاملا به منطقه ای که درش هستید بستگی داره ایرانسل هم بعضی جاها افتضاح هست چه پوشش چه سرعتنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
ایرانسل هم افتضاح هست یه جور دیگه ... اما همراه اول بعد آمدن 3g حداقل 12 ساله عمدا توی خواب بود و اگر مجبور نبود شبکه نسل 3 و 4 رو 2 سال بعد از اونای دیگه نمی آورد ... الان هم فکر چاپیدن مردمه ... خطر ناک:n34:نقل قول:
خونه ما مشکل دارهنقل قول:
مترو هم مشکل داره؟
موقع حرکت ، جمهوری هم مشکل داره? مرکز!
دوست عزیز، من سال 94 بابت مشکل انتن شکایت کردم، الان 96 هنوز هیچی نشده
کلا گ..داریه ارزش نداره
هنوزم فکر میکتم رایتل بهتره، چون انتن 3 اپراتور رو داره، و هر جایی فوقش رومینگ میشه
وقت به نت وصلم از نسل دو تا چهار همش در حال تغییره ولی برام سواله چرا اینومیزنه؟
network: rightel
این وسط رایتل چه ربطی به همراه اول داره؟ وقتی فورجی میشه میزنه رایتل ؟
Sent from my Lenovo K50-t5 using Tapatalk
احتمالا همراه اول داره از پهنا ی باند رایتل استفاده میکنه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام
اگه از بسته های اینترنت همراه اول استفاده کنی،سرعتش رو محدود میکنن،واسه دانلود بیشتر از۱۰۰گیگ میگم واسه چندتا سیم به نام یه نفر
با توافقی که بین همراه اول و رایتل شده ،سیم کارتهای رایتل به4g و 3g دکل همراه اول وصل میشن. به همین خاطر این یکماهه مشکلاتی برای خط های همراه اول به وجود اومده. منطقه ما روی 3g مشکل پیدا کرده و هی از h میره h+ و برمیگرده ولی روی 4g مشکلی نداره. دقیقا از حدود یکماهه پیش که خبر توافقشون اومد روی سایتها اینطوری شد.نقل قول:
آقا اینستاگرام با نت همراه اول فیلتره؟
برای من که بدون مشکل وا میشه
اینم جواب مضخرف همرا اخر در خصوص صفر شدن و کم شدن بسته!!اصلا متنی که فرستادم یه چیز دیگس!!:n23:
مشترک گرامی، در خصوص کسب اطلاعات بیشتر بابت سایتهایی که مشمول تخفیف طرح عید قربان تا عید غدیر می شوند به آدرس ذیل مراجعه فرمائید. شایان ذکر است دانلود نمودن یا تماشای فیلم باید از سرور و آی پی های اعلام شده صورت پذیرد و اگر آی پی دانلود خارج از موارد ذکر شده باشد از حجم بسته یا تعرفه عادی استفاده خواهد شد.
هر چی دور و بر همراه آخر باشید بیشتر اعصابتون خورد میشه ... گور باباش ... ما که همه دائمی هامون رو ترابرد کردیم ... باور کن نه به خاطر کیفیت نداشته اونای دیگه بلکه به خاطر این اعصاب خوردکنی های روزانه همراه اول بود که ترابرد کردیم .. من که اعصاب ندارم با این دزدا و احمق ها سر و کله بزنم .... شما خیلی انرژی داشتی دمت گرم :n02::n16:نقل قول:
دوستان کسی اطلاعی نداره درین رابطه؟ من سیمکارتو تازه گرفتم و یک بسته فعال دارم، اگه هدیه یک هفته اینترنت رایگانو فعال کنم خودش میره روی همین یک هفته رایگانه یا اول باید بستم تموم شه؟
این همه سال دزدی کردن اما تازه مجبور شدن توسعه شبکه رو یاد بگیرن مثل خر موندن توی گلنقل قول:
اپراتوری که برای 1 کار 100 تا کارمند داره هیچ کاری رو از پیش نمی برهنقل قول:
یکی از یکی دیگه هم بی خاصیت ترن
دوست عزیز تو چندین پست تو تایپیک این سوال جواب داده شدهنقل قول:
بسته دوم میره جز رزرو و بعد از اتمام بسته فعلی فعال میشه
برای دیدنشم با برنامه همراه من یا کد ستاره ۱۰۰ ستاره صفر مربع قابل مشاهده هستش.
Sent from my iPhone using Tapatalk
نمیدونم والا شایدم درست گفته 24 ساعت شده و هنوز خبری نیست اما الان تو تلویزیون هم تبلیغ 15 گیگ و 20 گیگ هدیه تبدیلو دیدمنقل قول:
دوستان خبر خوب، الان 2 روز هست که هرجی بازی از انتن پخش میشه تماشا میکنم و حتی 1 مگ هم از حجمم کم نمیشه ، دیروز هم انتن تبلیغ کرده بود که برای بازی الهلال العین ترافیک رایگان هست اما هنوز رایگان هست تو تمام بازی هاش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 گیگابایت اینترنت هدیه بگیرین
بازم یه خبر خوب برای همراهاولیهای عزیز؛
اپلیکیشن «همراه من» رو نصب یا آپدیت کنین، آموزش اپلیکیشن رو تا آخر ببینین و 1 گیگابایت اینترنت هدیه دریافت کنین.
این نکات رو هم فراموش نکنین:
اگه در حال حاضر بستهی فعال دارین، میتونین بسته 1 گیگ هدیه رو به عنوان رزرو ثبت کنین.
اگه در حال حاضر بسته فعال دارین و بستهی رزرو شما، بسته هدیه تعویض یوسیم هست، باید صبر کنین تا بسته فعلیتون تموم بشه و بسته هدیه تعویض یوسیم فعال بشه و بعد بسته هدیه 1 گیگ همراه من رو رزرو کنین.
دوستان راهی هست بشه سیم کارت همراه اول سلب امتیاز شده رو دوباره خریداری کرد رفتم خدمات پستی گفت نمیشه
دوستان تماشای شبکه های تلویزیون تو AIO بدون اشتراک ترافیک کم میکنه یا نه؟
خیرنقل قول:
دوستان هدیه ترابرد به همراه چی هست؟
۸۰۰ مگ حجم میده ولی توصیه میکنم به هیچ عنوان ترابرد نکنید من ترابرد کردم مشکلات عجیب برام پیش اومده بعد ۱۵ روز هنوز پیگیری نشدهنقل قول:
من دیروز برنامه همراه من رو نصب کردم ، بعد از کلی دردسرکه موفق شدم عضوش بشم ، الان هر کاری میکنم ، هنگام ورود میگه خطای غیر منتظره رخ داد ، مجددا وارد شوید.
کسی دیگه هم هست این مشکل رو داشته باشه ؟
پ.ن : من فکر میکردم برنامه ایرانسل من برنامه بیخودی هست ، این همراه من که در کلا ریده.
سلامنقل قول:
برای منم همین خطا رو میده امروز
کلا این برنامه خیلی مشکل دار0 از 10 بار یک بار کانکت میشه به سرور
سلام
دوستان تفاوت باند 1800 با 2600 چی هست ؟؟؟ .. من الان روی b3 یعنی همون 1800 سرعت دانلودم تا حدود 6 میرسه .. جدیدا سرچ که میکنم میبینم باند 2600 هم فعال شده چون قبلا نبود .. ارزش داره برم با انتن جای مناسب برای 2600 رو پیدا کنم ؟
مشکل سراسریه، رو چند دیوایس امتحان کردم، ذره ای فرق نداره!نقل قول:
اگه دو باند فعال شدند یعنی اون منطقه تحت پوشش 4.5g هست و .به هر دوتا وصل شو هرکدوم سرعت بهتر بود استفاده کن.نقل قول:
۱۰۰۰ دقیقه تماس ۱۰۰۰ پیامک و ۱۰۰۰ گیگ اینترنت یک هفته ای بود فکر کنمنقل قول:
فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk
سلام دوستان
یه سیم کارت معمولی داریم که به گوشی های میکرو ونانو نمیخوره
و میخوام تبدیلش کنم
با توجه به محدودیت های سرعت 4g که میگن گذاشتن ارزش داره تبدیل کنم ؟؟؟؟
یا راه دیگه ای هست ؟؟؟
همراه من از ۴۸ ساعت گذشته تا الان میخام وارد بشم میگه خطای غیر منتظره بعدشم راهی بشه فهمید که به کدوم فرکانس متصل شدیم؟ چون خیلی شدیدا پرش انتن دارم در هر ثانیه نسل ها از دو تا ۴ چابجا میشه
سلام دوستان زنگ بزنیم پشتیبانی همراه اول فایده داره
فاصله دکل همراه اول با ما 100 متر هست ولی 4G یدونه خط به زور با سرعت کم
البته وقتی زیر دکلم برم سرعت همونه فرقی نمیکنه
زنگ بزنیم برسی میکنند . شنیدم میشه از طریق BTS امواج گسترش داد درسته ؟
..........................................:n34:
هر کس این مشکل رو داره فوری به 195 شکایت کنهنقل قول:
صد بار اینجا هشدار داده شد که هدف اصلی اون شیطان اول قبض های زیاد هست :n34::n38:
من هرچی دائمی بود رو ترابرد کردم :n02::n02::n02::n02:
به همه توصیه می کنم زودتر تا یه قبض دروغی 200 هزار تومن بهتون نداده ترابرد کنید :n30::n30::n30::n30:
کلا هدفش اینه که از هر ایریان 200 هزار تومن بچاپه :n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30: :n21::n21::n21::n21::n21::n34::n34:
سلام
مادرم چندین سال هست که سیمکارت اعتباری همراه اول داره و کلا بسته ی اینترنتی هم نگرفته بود توی این مدت.
من سیمکارتش رو به 4g/usim تبدیل کردم و تا فعال شد ۱۵ گیگابایت اینترنت هدیه داد.
اما مشکلی که وجود داره اینه که با وجود 4g+ بودن شبکه، سرعت اصلا بیشتر از ۸ مگابیت نمیره
یعنی توی هر ساعتی از شبانه روز که تست میکنم اولش یه لحظه مثلا سرعت ۲۰ مگابیت هست سریع میاد روی ۸ دیگه ثابت میشه.. چرا واقعا ؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
با سلام خدمت شما و دوستان گرامی. بنده با ارائهی مستندات در حال پیگیری مشکل محدودیت سرعت به ۸ مگابیت بر ثانیه از طریق برخی از مدیران فنی شرکت ارتباطات سیار (همراه اول) هستم و این کار کمی طول میکشد. در صورت حل نشدن مشکل باید از طریق ارتباط با خود جناب وزیر ارتباطات اقدام کنیم. لطفاً بحث پیرامون این محدودیت سرعت را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیگیری نمایید. با تشکر.نقل قول:
..........................................:n34: