آقا اینجا کسی هست که از مانا ماد گرفته باشه؟؟؟؟
اینترنت چطوره؟
برا من که افتضاحه هیچکی هم پاسخگو نیس نه 2020 نه خودشون نه مخابرات
سرعت دانلودم 5Kb/s است. این دو هفته است اینطوریه
Printable View
آقا اینجا کسی هست که از مانا ماد گرفته باشه؟؟؟؟
اینترنت چطوره؟
برا من که افتضاحه هیچکی هم پاسخگو نیس نه 2020 نه خودشون نه مخابرات
سرعت دانلودم 5Kb/s است. این دو هفته است اینطوریه
سرعت افتضاح 5KB.:n24::n24:
بچه ها اینا رسما" دارن دزدی میکنن
اینو نگاه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر یه گیگ 4240 تومن با یه تناسب ساده میشه فهمید که 153 مگابایت ( مجموع ارسال و دریافت ) میشه 633 تومن نه 840 ..........
حالا شما حساب کنید توی یه ماه از همه چقدر میدزدن
یعنی بای بای مانا ماد
دیروز نته دوستم فعال شد 512 نامحدود 1ماهه سرعت دانلود تست شده روز و نصفه شب عالی بود100تا 150kb
خوشام اومد
پیش بسوی مخابرات:n01:
داداش این کارا تبلغیه یه ماه میان بت حال میدن یه عمر اسیرت می کنن :n09:نقل قول:
تازه من میخواستم مخابرات را ول کنم بروم شاتل!
اشتباه نکن مخابرات ازهمه لحاظ از شاتل بهترهنقل قول:
اگه برای دانلود میخوای شاتل اصلا" بدرد نمی خورهنقل قول:
سرعت رو بیشتر میدن ولی چند شب که دانلود کردی محدودت می کنن ....................
فعلا داغی شما . :n02:نقل قول:
در آینده نزدیک مخابرات و پشتیبانیش بلاهایی سرت میاره که میگی بابا صدرحمت به قبلی...:n09::n10:
اگه از شارژ پايه اينقدر كم كرده که درسته اما اگه از حجم خريداري شده اينقدر کم کرده که دزدي صورت گرفتهنقل قول:
نقل قول:%100درسته منم اولين ماهي که از ماناماد گرفتم 1مگو رو 17مگ بسته بودن و چند شبي هم سرعتم 250شدنقل قول:
فاميلمون که داشت شبي 20مگ هم نميتونست دانلود کنهنقل قول:
تو روح مخابرات .2روزه سرعتم بالاتر از 10 کیلوبایت نرفته.
دلیل من برای موندن در مخابرات
سرویس های نامحدودش هست
سرويستون چيه?ضحي هستيد يا ماناماد?نقل قول:
دلیل منم سرعت شبانس چون هیچ شرکتی سرعت شبانه مخابراتو نداره :n05:مثلا نمیزارن کسی به راحتی ماهی 50گیگ دانلود کنه اونم با 16000 تومن الانم به بن بست خوردم چون سه تا هاردم پر شدن و دیگه نمیتونم دانلود کنم:n05:نمیدونم این بازی های 20-30 گیگابایتی رو که دانلود کردم چیکارشون کنمنقل قول:
1مگ نامحدود-سرعتم الان به زور 12کیلوبایته.:n27:نقل قول:
من الان با 128 وایمکسم سرعت ثابت رو 16 حتی 1کیلوبایت هم بالا و پایین نمیشهنقل قول:
مخابرات را تخلیه کردید؟خوشبحالتوننقل قول:
نه تخلیه نکردم گذاشتم به حال خودش وایمکس هم مال خودم نیست دو روز دیگه سرویسم از ماناماد تموم میشهنقل قول:
دلیل اینکه مخابرات موندم اینه که تو شهرستان ما فقط مخابرات و آسیاتک سرویس میدن،وگرنه احتمالا صبانت یا پارس انلاین میگرفتم.
سرعت دانلودم از سرور خارجی الان:25-50 کیلوبایت:n21::n21::n21::n21::n21::n21:
اینم تست الان:
آپ استریم و داون استریمم رو تغییر دادن به 1608/517 سرعتم شده این:
هنوزم خوبه خدا رو شکر.
ادیت:
مشکل از مدولاسیون ADSL بود، بخاطر قطعی برق رفته بود روی ADSL_2plus معمولی، برش گردوندم به ADSL_2plus_AnxM از دوباره استریم برگشت به 2044/2044، تست دوباره :n05:
ماناماد گندشو اورده بالا همینجور نشستن تو پشتیبانی و دان استریمارو تغییر میدن چه قدر حوصله دارن اینا فقط امیدوارم این دفعه که واگذار میشه یه پشتیبانی بهتری جاشون بزارننقل قول:
ادیت شد :n10: من که اکسینم عزیزم :n02:نقل قول:
اصلا حواسم نبود که اکسین هستینقل قول:
با چه ip تست گذاشتی؟با گیت وی 89؟
آره، دم گیت وی گرم که غصه نمیذاره برامون :n12:نقل قول:
خوش بحالت من 100 بار مودمو ریستارت میکنم تا به گیت وی89 برسم ولی هیچ فایده ای ندارهنقل قول:
رنج گیت ویت چنده؟ مثلا تو 10 بار قطع و وصل برات چه گیت وی هایی وصل میشه؟نقل قول:
چرا مودم رو ریستارت میکنی؟ پدر مودم درمیاد، خو راحت قطع و وصل کن... من مودمم تو صفحه ی اول دکمه اش هست، TP-Link هم میدونم کجاس چون کار کردم باش...
ریستارت مودم تا بیاد ADSL رو دوباره وصل کنه و IP بده خیلی طول میکشه، برای من قطع و وصل فوقش 7 ثانیه...
گیت وی های60-2.185.50 که سرعت لینکای خارجیشون بده(speedtest پایین نشون میده ولی از سرعت دانلودشون راضیم ولی به قول خودت گیت وی 89 هیچ غمی واسه ادم نمیزاره و خیلی بهتر از گیت وی های 2.185 هست) و گیت وی هایی که با 2.189 و 2.183 شروع میشن که سرعتشون بد و پینگشون بالاس مگر اینکه بعد از 4-5 روز 1بار به طور شانسی به گیت وی 89 بخورم ولی اینکه تو 1روز 100بار هم مودمو ریستارت کنم بهش نمیرسمنقل قول:
مودمم هم ازقسمت تنضیمات با یه کلیک ریستارت(تغییر ip) میکنم 3 ثانیه بیشتر هم طول نمیکشه مدلش هم d-link 2730u هست
برای من ۹۰٪ اوقات، گیت وی هایی هستن که با ۲.١٨٥ شروع میشن و از این اوقات ۲۰٪ هم روی گیت وی های آذربایجان میفته.نقل قول:
حالا برای شما احتمالا اولویت گیت وی های روسیه بالاتر از گیت وی های آذربایجانه. برای همینه که اینجوری میشه.
Sent from my ST15i using Tapatalk 4
سرعت شبانه امشب:5-30کیلوبایت:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n 21::n21::n21::n21::n21::n21:
الهی ما را از دست این شرکت زپرتی نجات بده
مخابرات اگر بیش از ظرفیت شلوغ نمیشد ، بهترین گزینه بود . :n24:
به لطف این شب های محرم ، استفاده ملت کم شده یا خوابن :n02:احتمالا کل پهنای باند مرکز مخابرات منطقه الان دست من ـه :n04::n02:حیف داون استریم 1024 بستن .
الان به زور با 2تا دانلود همزمان به 115رسید
سلام
من میخواهم کارت دانشجویمرو ببرم 1 مگ بگیرم
اینترنت به نام برادرمه
اول اینکه به جزکارت دانشجویی چی باید ببرم
دوم اینکه لازم هست برای بار اول از مخابرات کسی بیاد خونمون یا نه
من توایذه هستم
اکانتینگ از کار افتاده :n02:
ویرایش الان دوباره کنتور میندازه خوبه یه گیگ زدیم به بدن :n19:
حداقل قبلا يه اكانتينگي از كار ميفتاد و دلمونو خوش ميكرد اما نميدونم جديدا چيکارش کردن که وقتي ازکار ميفته سرعتم ميشه 10کيلوبايتنقل قول:
بچه ها از وقتی که ترافیک خریدم تا الان اصلا ازم شارژ ندزدیدن حتی تو دانلود شبانه هم دیگه از شارژم کم نمیکنه
سلامنقل قول:
انصافا یعنی یکی نیست جواب بده
یعنی هیچ کس از 128 نرفته بالاتر
:n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21: :n21:
با کارت دانشجویی تا 512 بت میدن هیچی هم نمیخواد ببری اگه باشون صحبت کنی فکر کنم 1مگ بت بدن با کارت دانشجویینقل قول: