دوستان تهرانی بالاخره بگن تو محدوده ی میدون انقلاب بهترین جا کجاست ؟
Printable View
دوستان تهرانی بالاخره بگن تو محدوده ی میدون انقلاب بهترین جا کجاست ؟
راستش مجبور شدم پایان دوره رو زود بیام.نقل قول:
دوستان مثل این میلاد ما باشین.پایان دوره رو طوری بگیرین که وقتی برگشتین فقط برین امضاهاتونو جمع کنین.
احتمالا تو این 20 روز میخوان حال منو بگیرن.:31:
منم حال و حوصله دعوا ندارم اونجا.دیگه از ما گذشته.:46:
تو اخبار هم گفتن مانور 3 نیروی ارتش.شانس ما رو باش خدایی.تر بزنن بهش.باید فکر کنم چطوری جیم بزنم.
ما رفتیم توپ در کنیم.خداحافظ همگی.:31:
بچه ها نظرتون در مورد خرید مدرک فوق دیپلم یا لیسانس (فقط برای خدمت) چیه؟؟؟ آخه یه یارو هست که مدرک میفروشه با استعلام و ریز نمرات و... میگه تا حالا 20 نفر خریدن با مدرک رفتن خدمت!!! . میخوام بدونم استعلام نظام وظیفه واسه مدرک چطوریه؟؟؟ خودشون استعلام میکنن یا دستی ما باید ببریم؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید... :11:
البته بعضی یگان ها قانون های عجیبی دارن مثلا یگان ما باید 10 روز اخر خدمت تو یگان بودنقل قول:
بچه ها استعلام مدرک از دانشگاه تو نظام وظیفه چه جوریاست ؟؟؟ خودشون استعلام میکنن یا دستی خودمون باید ببریم؟؟؟
آخه یکی میگفت به خود طرف میگن استعلام بیاره از دانشگاه! درسته یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید.....
دوستان یه سوال :
ستاد فاتب تهران (نیرو انتظامی) آدرسش کجاست ؟ و اینکه ستاد فاتب فرقش با ستاد کل ناجا (که آدرسش عطار نیشابوری ونک هست) چیه ؟ کدوم تقسیمشون بهتره ؟
درود.
دوستان من یه سوال داشتم:
من متولد 72 هستم(بهمن) امسالم کنکور دارم. میخواستم بدونم این درسته که قانون جدید میگه اگه امسال دانشگاه قبل نشم باید برم سربازی؟!
یه دوستی هم دارم اون متولد فروردین 73 هست.میگه توی روزنامه ی خبر دیده که قانون اینطوری شده و امسال اگه دانشگاه قبول نشیم باید بریم سربازی!(میخوایم بدونیم اگه اینجوری امسال چنتا از درسامونو بندازیم!)
ممنون میشم راهنمایی کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ایمان جان.نقل قول:
ناقلا پارتی بازی؟ کجا آشنا داری؟ دست منم بگیر
من که پارتیم فقط خداست. سپردم دست خودش واس تقسیم
سوال خیلی مهمی دارم اونم اینکه بعد فارق التحصیل شدن چه مدت وقت هست تا کنکور داد(از جهت سربازی میگم)؟ مدت معافیت تحصیلی پس از فارق شدن 1 سال شده؟یا همون 6 ماه هست؟ این یک سال دقیقآ از زمانی که مدرک میگیری شروع میشه؟(تاریخ بالای مدرک)"؟؟؟؟؟؟
سلام کسی جدیدا اقدام به ارسال دفترچه کرده که مشخص شده باشه تاریخ اعزام کی می خوره؟ بنده با فوق لیسانس می خوام اقدام به ارسال کنم منتها تاریخش برام مهمه. اگه 3/1 یعنی چند روز دیگه اقدام کنم تاریخ اعزام کی می خوره به نظرتون؟
سلام دوست عزیز اصلا ازشما برای خدمت مدرک تحصیلی نمیخوان.......نقل قول:
وقتی یک دانشجو تحصیلش تمام میشه و یا ترک میکنه دانشگاه یه نامه به نظام وظیفه میده که این بنده خدا همونیه که مثلا 4 سال پیش اومد دانشگاه و ما درخواست معافیت تحصیلی کردیم و الان لطفا معافیتش رو ملغا کنید تا بتونه بره خدمت. (پس اصلا این امکان پذیر نیست که شما قبلا براتون ازدانشگاه معافیتی درخواست نشده باشه ولی الان بری بگی من مثلا لیسانس دارم اینم مدرکم)
نتیجه : اون فردی که چنین ادعای میکنه قطعا کلاهبرداره وبهتره شما راه کلاهبرداری همچین اشخاصی رو بگیرید.
ستاد خبري بازرسي سازمان وظيفه عمومي با شماره تلفن 73941114 آماده دريافت پيشنهادات ، انتقادات و شكايات مي باشد
اگه به دنبال خدمت راحت هم میگردین پیشنهاد میکنم مراحل پذیرش در سپاه رو دنبال کنید که این کار بسیار راحته
به احتمال خیلی زیاد شما 1 شهریور اعزام میشینقل قول:
تا بخوای کارهای واکسن و معاینه های پزشکی رو انجام بدی خودش چند روز طول میکشه
کسی نیست یه جوابی به پست منم بده؟!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=7003926&postcount=8527
یک سال از تاریخی که روی مدرکت می خوره؛ چه مدرک موقت و چه مدرک دائمنقل قول:
دوست عزیز شما هم اکنون مشول هستید (الان متولدین 1373 فراخوان شدن) ولی از معافیت تحصیلی برخوردارین.نقل قول:
و قانون یک سال معافیت پس از پایان تحصیلات همچنان پارجاست.
"فارق التحصیل" نه عزیزم "فارغ التحصیل"نقل قول:
جوب سوالات به ترتیب
1-طبق بخش چهارم قسمت اول بند 2 "دفترچه راهنمای خدمت وظیفه عمومی"
""دانش آموزان دانشجویان و طلاب علوم دینی مشمول پس از ترک فراغت و با اخراج حداکثر یک سال فرصت دارند ازطریق پلیس +10 خودرا معرفی کنند"
2- خیر تاریخ مندرج در مدرک مثال 30/11/1390 میشه کسی که ترم مهر پارسال درسش تموم شده. و تاریخ بالای مدرک تاریخ صدور اون مدرک هست که ملاک نیست.
موفق باشید
امروز روز عجیبی بود فرمانده قاط زد و گفت همه سربازای اداری باید ازقسمت اداری ترخیص بشن برن تو قسمت پستی
ولی بعد 1 ساعت که نیرو انسانی نامه سربازای اداری رو بردبود برای امضا فقط من و رفیقم و نام هامون رو امضانکرده و گفته فقط این 2 نفر باشن ..... حالا نمیدونم چه بلای میخواد بیاره سرمون:41:
5 تا ازدوستام و فرستادن یه پادگان 200 کیلومتر انورتر که فقط پست بدن.:41:
تو این گرمای تابستونی سرباز فوق لیسانس و لیسانس تو یه منطقه دور از شهر و آّبادی باید پست بدن.
خدایا ! خدا جون به اونی که قدرت و پست و مقام میدی عقل هم بده:19:
شرمنده پستام داره تواین صفحه زیاد میشهلینک دانلود چاپ داوزدهم: فروردین 1391
دانلوددفترچه راهنماي خدمت وظيفه عمومي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.police.ir/portal/File/ShowFile.aspx?ID=77544cac-612d-4afb-bdab-133f42d40464
خدایا شکرت من 3 ماه یکبار افسر نگهبان میشم اون هم میگیرم میخوابم تو آسایشگاه و برا بچه ها تشویقی مینویسم ! شام و نهارمون رو هم برام میارن ! کدوم ارگان و یگان هستی ؟نقل قول:
سلام . چاکریم . پارتی کجا بود بابا ؟ مگه خودت تقسیمات رو ندیدی ؟نقل قول:
نماینده ی تهران توی گروهان خودتون بود دیگه . من هنوز نمیدونم برا تقسیم برم ستاد فاتب یا ستاد ونک .
شما مگه برا تقسیم شدن ستاد نمیرین ؟
تو هم ديگه آخرشي.نقل قول:
ما هم روزهاي اول همش پست و افسرنگهبان و از اين چيزا بود.
بعد كه كم كم نيرو زياد شد جاهامون عوض شد.
كم زماني كه نگهبان بودم خيلي رو كارمون گير بودن. يه بار هم به افسرنگهبان بهداري درگير شدم. يه بنده خدايي سنگ كليه داشت بايد مي اومدن دنبالش. گير داده بودن كه وظيفه شماست بيارينش بهداري.
-
تايم اداري هيچي كه نه كارت معلومه ولي وقتي نگهبان باشي روزا مثل زهرمار واست ميگذره...:41:
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:55 AM ----------
پارسال در چنين روزي داشتم ستاره ها رو ميشمردم.
يك سال پيش در چنين روزي بيست روز قبل اومدم تو اين خرابشده!
يك ماه ديگه تا پايان دور!!!:31:
من اگه همین روزا دفتر چه رو بفرستم کی اعزامم؟
چرا ماهم باید بریم ستاد کلنقل قول:
خداکنه جای خوبی بیفتیم. از بچه های راهنمایی رفتم پرسیدم گفتند تا میدونی اینجا نیفت. روزی 13 ساعت پسته و تا 9 شب سرما و گرما باید بمونی تو خیابون. واس افسرا هم که دیگه بدتره. باید جریمه هم بکنن.
کلانتری هم که دیگه از همشون بدتر. دوستم دوره قبل افتاده کلانتری. علاوه بر مسئولیت سنگینی که داره فقط شبای جمعه بهش مرخصی میدن تا یه سری بره خونه!
در کل خدا بهمون رحم کنه انشالله
تو هم از چند نفر بپرسی بهت میگن کجا بری واس تقسیمات
دوستان پارتی میتونه کاری برام تو کمیسیون پزشکی بکنه ؟
دوستان من دفترچه ی اعزام رو گرفتم
فرم مربوط به خودم رو پر کردم و کارای واکسیناسیون و دکتر عمومی رو انجام دادم ...
دیگه چه کارهایی لازمه انجام بدم و چه مدارکی باید آماده کنم ؟ ( لطفا تعداد عکس های 2×3 و 3×4 و نوعشون هم بگید )
پیشاپیش ممنونم :40:
بر اساس بند پ هرچیزی امکان پذیر هست مگر اینکه خلافش ثابت شودنقل قول:
مدرک تحصیلی؟نقل قول:
یکی ازدوستام میگفت چوب خدا صدا نداره.......
صبح ساعت 7 میرفتم 2 میومدم احترامم به اندازه یه نیرو رسمی بود. (مهندس صدام میکردن:31:) کارم کاملا دفتری هر لحظه کارداشتم میرفتم کارم و انجام میدادم تو دفتر برام چای می آوردن.... واسه خودم حال میکردم .
گند زدن به خوشیم
بلاخره معلوم شد فرمانده که دیروز همه رو فرستاد تبعید و من رو نگه داشت چه خوابی برام دیده بود .. شدم دژبان ارشد (دژبان رنگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
صبح ساعت 7 که میومد تو پادگان به دژبان میگفتم دژبان رنگو :31: حالا من شدم رنگو:41:
حالا دیگه نه از چای و جیم خبریه نه اون احترام قبل تازه باید اون اشغالا روهم به خودم وصل کنم.
خدا یا! این ادمای بخیل و نامرد رو ازما دور کن....... الهی امین
میخوام اگه میتونه بهش بگم بعدا اگه نتونست خجالت زده نشه پیشم :46:نقل قول:
سرتیپه
من امریه ام می خواستم بدونم برای گرفتن یک روز مرخصی استعلاجی ایا برگه استعلاجی باید توسط پزشک معتمد هم تایید بشه یا نه ؟
ممنونم
لیسانس عزیزنقل قول:
به احتمال زیاد شهریور ماهنقل قول:
اگر شرایط داری همین الان به فکر مدارکت باش ، یه حساب تو بانک سپه باز کن لازمت میشه ، عکس شخصی هم فعلا لازمت نمیشه همونا که با دفترچه میدی پلیس +10 کافیه عکس های اصلی رو تو آموزشی با لباس آموزشی و تو یگان با با لباس نظامی و درجه باید بگیری .نقل قول:
حساب بانک سپه هم باز کردم ! فقط یه چیزی ! عکسی که به دفترچه زدم برای فرم ها عکس دو سال پیشمه و یکم Baby Face ( بچه گونه ! :دی ) بودم به قول معروف ! مشکل ساز نمیشه ؟!نقل قول:
دوست عزیز مشکلتون چی هست شما میخواید تو چه موردی کمکتون کنه بعدش سرتیپ کجا هستنقل قول:
سلام..
بچه ها یه بنده خدایی تو دوره ی آموزشیش دست به خود کشی زده ولی خوشبختانه زنده مونده.
بهداری پادگان شنبه میخواد اعزامش کنه ناجا برای معافی اعصاب و روان.
حالا مشکل اینجاست که الان اومده مرخصی میگه دیگه نمیخوام برم پادگان از اونجا وحشت داره!
میخواستم ببینم خودش نمیتونه اقدام کنه واسه معافی بدونه اینکه بخواد بره پادگان؟!یا مثلا" یکی بره برگه اعزام به ناجا رو بگیره براش تا خودش بره ناجا؟چون هرکاری کردیم قبول نمیکنه که بره پادگان!
لطفا" هر فکری که به ذهنتون میرسه بگید که کمکش کنیم...
فکر کنم یکی دیگه میتونه بره براش نامه معرفی نامه بگره برای بیمارستان حداقل تو یگان ما که میشهنقل قول:
اما در مورد اینکه بدون معرفی نامه بخواد بره شدنی نیست چون حتی اگه بیمارستان قبول کنه یگان به هیچ وجه دستوری رو که از طرف بیمارستان صادر میشه مبنی بر معافی یا مرخصی استعلاجی قبول نمیکنه
بستگی به قانون اون اداره ای که توش امری هستید داره.نقل قول:
جایی که ما هستیم برای دو روز به بالا گواهی پزشک معتمد میخواد. باید از امور اداری اداره ات سوال کنی/
مشکل قلبی به احتمال خیلی زیاد معاف ار رزم هستم میخوام ببینم میتونه کاری کنه که معاف دائم بشم :46:نقل قول:
ایشون هستن
دوست عزیز اگه مشکل قلبی دارید راحت میتونه براتون معافی رو جورش کنه چون معمولا کسانی که مشکل قلبی دارند راحت معافی میگرند البته بستگی به برش خودش داره و اینکه واقعا بخواد اینکار رو بکنه شما اول ببین برای بچه های خودش کاری کرده یا نه بعد بهش بگونقل قول:
اخه هرچی باشه بنیان گذار نیروانتظامی هست :)