[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
نقل قول:ناچاریه دیگهنقل قول:
کجا میرفتن؟
یکی از یکی آشغالتر و دزدتر
منم 512 نامحدود یک به هشت دارم
البته معمولا سرعت حدود 60 میچرخه
الان من خودم دارمم از UploadBaz دانلود میکنم سرعت میانگین حدود شصته
ولی بعضی وقتا انصافا اعصاب خورد کن میشه
به هر حال چاره ای نیست
برای من که فقط کارم وبگردی و دانلود هست خیلی اذیت نمیکنه
ای بابا همشهریان گرامی ...
به معنای واقعی من مفهوم مرغ همسایه غازه رو فهمیدم تو تبریز .... بابا قدر اینترنت کرمانشاه رو هرچند فکر میکنید مزخرف بدونید!!
منی که 1مگ محدود 1به5 دارم چی...نقل قول:
سرعت دانلودم گاهی 8 میشه
نت نداریم که ... degh marg mikonan adamo
یه تست عجیب و غریب با چیز شکن !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ها ؟؟
یعنی خارجی ها با این سرعتا کار میکنن؟
خوش به حالشون :n28:نقل قول:
یعنی خارجی ها پینگ شون اینقدر افتضاح است و حتی از من هم کمتره :n13:نقل قول:
یه هارد درایو 40 گیگ ماکستور دارم سرعت Read Write ش همین حدود هاست:n21:نقل قول:
من الان دو ماهه که تبریزم... سرویس 128 نامحدود سرعت دانلود 38 کیلوبایت! سرویسی که الان دارم ،سرعت شبانه 220 روزا 450.... قطعی، به ندرت! اگه یه خورده ما هم تو کرمانشاه پیگیر بودیم سرویس 1 مگ ۲ گیگی که اسفند پارسال 256 داندمیکردنقل قول:
ببخشید، uc ورژن جدید تو فروم مشکل داره..... 1 مگی که پارسال 256 دان میکرد امسال ، با توجه به حرف دو ماه پیش دوستان همین فروم، سرعتش به 120 افت نمیکرد.... به هرحال وضعیت نت اینجا اصلا با کرمانشاه قابل مقایسه نیست و از سرعت که هیچ، از نظر کیفیت هم خیلی سر تره! راستی پورت کرمانشاه هنوزم رو 2.3 مگ بسته میشه؟
مگه من تو فضام؟! منم از اواخر شهریور تبریزم دیگه (توفیق اجباری)نقل قول:
علاوه بر گرون بودن و داغون بودن نت تبریز ، دانشگاه تبریز و علوم پزشکی شون هم چندان تعریفی نداره (حالا باز علوم پزشکی یه نفسی میکشه اینترنتش و خود دانشگاه تبریز پوکیده!)
نا محدود اینجا اکثراض از هماراسیستم میگیرن که اونم تعرفه هاش شنیدن داره: (شرکتی که شما خط گرفتی رو نمیدونم ... احتمالاً همین باشه)
512 نامحدود رو میده 129 هزار تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
256 رو میده 39 تومن ...... یعنی تقریباً 256 رو با قیمت 1 مگ (1 به 8) کرمانشه میده !!!!
حالا سوال اینجاس که 256 تبریز هم 125 کیلوبایت سرعت داره؟! !!!
قیمت 1 به 10 ها ی نامحدود تبریز (همارا) هم مثل کرمانشاست دقیقاً
قطعی : فت و فراوون !!!! (تو این دو ماهه 4-5 بار قطع شده بعد از ظهر به بعد ...)
اون سرویس محدود هم که می فرمایید احتمالاً مگاست که 26.5 برای 4 گیگ قیمت داره و 8 گیگ 37 تومن!!
اینا رو گفتم که با یک مثال 128 ، همشهریای عزیزم فکر نکنن به به چه بهشتیه تبریز....
اقا من دو مگ با ترافیک 8 گیگ گرفتم سرعتم شب و روز از 130 بالاتر نمیزنه حالا ده تا کانکشن داشته باشم یا از سرورهای ایرانی دانلود بکنم فرقی نداره با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند ما محدود نکردیم بنظرتون چه خاکی رو سر مخابرات دزد بریزم ؟؟؟
سلام
از سرویس های 512 و1و2 مگ های کدوم سرعت آپلود بالاتری داره؟پینگ با سرور های داخلی چطوره؟مثلا roshd.ir
سلام
از سرویس های 512 و1و2 های وب مگ کدوم سرعت آپلود بالاتری داره؟پینگ با سرور های داخلی چطوره؟مثلا roshd.ir
پس تو این توفیق اجباری هم مصیبتیم.... سرویس من جشنوارس، 3 ماه 2 گیگ کلا 12 تومن نشد.... سرعت شب 217... اگه نگرفتی، توام همینو بگیر! سرویس 128 ویژه که قیمت 3 ماهش 38 تومنه، حدود 40 میچرخه! سرویس من که اصلا (حداقل تا الان) قطعی نداشته، و فعلا راضیم، البته نت، نت ایرانه، حالا فردا میپکه! دانشگاه هم فعلا که خوبه!
برو تو تنظیمات مودم ببین rate رو رو چند بستن اگه رو 1024 بود بگو بیشترش کنننقل قول:
خاک رس ... آره خاک رس خوب جواب میده ... یه کیسه بخر برو تو نزدیکترین مرکز مخابراتی که مسئوله و از دم در هر کس رو دیدی یه مشت رو سرش بریز ... البته با توجه به اوضاع کرمانشاه (همه پهلوانند و اهل Body building ) بهتره یه چند تا پهلوان هم با خودت ببرینقل قول:
اینو بخونید تا قدر مخابرات کرمانشاه رو بدونید !!!!!!!!
نقل قول:
سلام
دوستان من یه اشتباهی کردم رفتم از همارا اینترنت 256 نامحدود گرفتم ماهی 39000 تومان !! الان سرعت دانلودش بین 30 تا 35 متغیره !!!! آیا اینطور باید باشه ؟؟؟؟ چون من میبینم دوستان با 128 مکس همین سرعت رو دارن ؟؟؟
در صورتی که اگه همین مبلغ رو میزاشتم و سرویس 1 مگ نامحدود برنزی از مکس میگرفتم فکر کنم 70 یا 80 تا سرعت میداد !!!
---
پ.ن : اگه من بخوام از همارا به مکس کوچ کنم کلا چند رو ز طول میکشه تا با اینترنت مکس وصل بشم ؟؟ (یعنی جمع آوری خط و دوباره وصل کردن ؟)
1 مگ نامحدود برنزی مکس نت تبریز با قیمت 38 تومن 70 تا سرعت میده!!!! (1 به 8)
همارا هم 256 با قیمت 39 تومن زیر 40 سرعت داره .... 512 با قیمت 129000 تومن حدود 70 !!!!!
خوب؟ الان این چیو میخواد ثابت کنه؟ سرویس این آقا طلایی بود... در صورتی که 128 ویژه با قیمت 12700 داره سرعت 38 میده... برای کاربر متوسط مصرفی مثل من عالیه... از این موضوع که بگذریم، کیفیت نتش خیلی از مخابرات کرمانشاه سر تره! ممکنه خط شما اشکال داشته باشه ،من که مشکلی در حد مخابرات کرمانشاه ندیدم!
میخوام از مخابرات برم یه سرویس دیگه
دوستان کرمانشاهی چه شرکتی رو پیشنهاد می کنید؟
چقدر قطع و وصل :|
حسابگرنقل قول:
سرور مخابراته:n02:
من که قبولش دارم
من ماهی تا 40 گیگ دانلود دارم 50 تومن هم میتونم پول بدمنقل قول:
من یه مگ دارم با حجم 10 گیگ شبا که رایگانه سرعتش 250 هست یعنی 2 شب تا 7 صبح می تونی دو سه گیگ بگیرینقل قول:
44 تومنه
مخابرات ظهرها تازگی قطع و وصل میشه ...
همه این مشکل رو دارن یا فقط من ؟
فقط ظهر ها نیست همیشه قطع و وصل میشهنقل قول:
آی پی جدید اومده ؟ با 5 شروع میشه ، پینگشم افتضاحه
آی پی 188 دیگه نیست ؟ برداشته شده ؟
ممکنه دیگه نباشه من چند روزه نمیتونم بگیرم چند روز پیشم که بود واقعا افتضاح شده بودنقل قول:
سرعت دانلود 5 چنده؟
از وقتی که این آیپی های 5 رو آوردن و بقیه رو برداشتن، مخابرات تنها مزیتی که داشت، و اون هم سرعت دانلود بالای سرویس های نامحدود برای دانلودرها بود، رو از دست داده. واقعا اگه این وضع عوض نشه دیگه مخابرات موندن هیچ دلیلی نداره. :n30:
من 1 مگ نامحدود 1 به 8 دارم و قبلا به هر جون کندنی بود و با هزار بدبختی، مثل عوض کردن مرتب آیپی، دانلود با 16 کانکشن و ... به طور متوسط با سرعت 130-120 دانلود میکردم، اما الآن متوسطش تو اکثر مواقع شده 50 فقط بعضی اوقات مثل نیمه شب و اوائل صبح برمیگرده به همون 130-120، بعضی مواقع هم تا 20-10 پایین میاد. :n28:
مرکز فجر به غیر از حسابگر و مخابرات چه شرکتی خوبه؟ دانلود شبانه ندارم
نقل قول:نقل قول:آی پی 5 خیلی افتضاحه اون 188 هم انگار برداشتن دیگه کارمون ساخته شد:n14:تنها دل خوشیمون 188 بودنقل قول:
از سه سایت دانلود کردم 3 سرعت میده تازه با 16 کانکشن :n15:
آره، نه تنها شب بهتر نشد، که افتضاح شد.
1 مگ نامحدود: سرعت دانلود 5 کیلوبایت بر ثانیه با 16 کانکشن
اوضاع چطوره داغووون آره ؟
:n19:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=392ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=388ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=387ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=380ms TTL=50
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=394ms TTL=50
Request timed out.
Request timed out.
آی پی 5 داشتم سرعتش افتضاع سایت داخلی فقط باز می کرد سرور های خارجی هیچی!!!!
الان شانسی آی پی 188 گرفتم پینگ و سرعتش عالی جالبه مکان رو می زنه تهران!!
چشمم شوره الانه که وضعهش بد بشه!!
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\Mehdi>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=128ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=126ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=135ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=125ms TTL=51
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 125ms, Maximum = 135ms, Average = 128ms
نقل قول:درسته مهدی آی پی 188 رو قطع نکردن :n19:نقل قول:
اگه این نبود رسما بدبخت شده بودیم
با آی پی 188 چجوری پینگتون 125 هست ؟ کدوم مرکز مخابراتی هستین ؟
من آی پی 188 میگیرم در بهترین حالت پینگم 190 - 200 هستش
ذوستان جواب ما رو نمیدید ؟نقل قول: