سرویس من دو شبه که داره مثل قدیما می شه :26: پریشب 3 گیگ و دیشب 3.5 گیگ دانلود داشتم . سه ماهی بود که دانلود بالای 1.4 گیگ نرفته بود . شبی 3 گیگ به ما بده ما راضی ایم ! اینترنت 100 مگابیت هم نمی خوایم :31:
Printable View
سرویس من دو شبه که داره مثل قدیما می شه :26: پریشب 3 گیگ و دیشب 3.5 گیگ دانلود داشتم . سه ماهی بود که دانلود بالای 1.4 گیگ نرفته بود . شبی 3 گیگ به ما بده ما راضی ایم ! اینترنت 100 مگابیت هم نمی خوایم :31:
عزیز مگه بدتر از این هم میشه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
آره خوب من هم دیشب رکورد زدم...:41::41::41:نقل قول:
ایشالا که همتون راضی باشید..... حقمونه.... اما مشکل ما که هنوز سر جاشه! خدا کنه ما هم سرعتمون بهتر بشه .
بی زحمت یکی به این سوالم جواب بد
من کانکشن واسه وصل دن به اینترنت نساختم و همین که مودم رو روشن میکنم به اینترنت وصل میشه.وقتی اینترنت قطع میشه اگه چند دقیقه بزارمش دوباره خودش وصل مبشه یا باید مودم رو خاموش و روشن کنم؟
منم دارم . خودش وصل میشه . مگر اینکه مشکل دیگه داشته باشه بهتره یکبار خاموش و روشن کنید .نقل قول:
آره ، هر وقت امكان برقراري اتصال فراهم بشه ، خودكار وصل ميشه.نقل قول:
افتضاحه .................................................. ...
گند زدن به این کارشون .
حلال شون نباشه پولی که میکیرن
چند روزه وضعیت من همینه . اصلا صفحه وب به زور باز میشه .
خجالت نمیکشن من 256 دارم ............. این که دایال آپ من وضعیتش بهتر بود .
هنوزم از 12:30 تا 7 رایگانه؟
یه چیز جالب! دو تا از دوستای من (هر دو اهل کرج) همزمان یه سرویس (512 ماهی دو گیگ) رو از پارس آنلاین گرفتن، یکیشون با 20-30 دانلود می کنه یکیشون با 220-230!!!!!
فقط بزار روی دانلود های مهمت چون معلوم نیست که باز سرعتت بیاد پایین.! ولی ایشا ا.. که نمیاد پایین!!!!:31:نقل قول:
احتمالا مرکز مخابراتیشون فرق میکنهنقل قول:
توی ساختمان ما هفت نفر adsl دارن. چهار تاشون پارس آنلاینه. یکیشون تعریف میکرد فیلم س ک س ی دانلود کردم دیشب. بعد من میگم چرا سرعت پاییین اومده. خوب معلومه دیگه چرا!!!؟؟؟
خواهشا اگه پاتون رو میزارید رو سیم و دانلود سنگین میکنید لااقل یه چیزی دالنود کنید که آدم دلش نسوزه. :11:
نقل قول:
از 12:30:00 تا 6:59:59
اما ریسک این کار خیلی بالاست بهتره از 12:31 بزارید تا 6:58 و دقت کنید که تا قبل ساعت 1 به هیچ عنوان نباید دیسکانکت بشید
خوب هميشه همينه ؟ يا دو سه روزه اينطوری شده داری بالكل جمع ميبندی ؟ بعدش سرويس شما بالای 5 گيگه ؟ چون آسياتك زير 5 گيگاش شبانه رايگان نداره ها ! تازه من شنيدم بعد 6 سرعتتون ميره بالا ، حجم كلی شبانت چقدر ميشه ؟نقل قول:
كلا دوستان فكر نكنين آسياتكیها نمیخوان كسی بياد طرف آسياتك ، واقعيت اينه 128 شبی ماكس 300 مگ ، 256 ماكس 600مگ ، 512 ماكس 1200 مگ و 1 مگ ماكس 2400 مگ دانلود شبانه در آسياتك خواهد داشت و لاغير ! (حالا خودتون بسنجين كه اگه حداقل يك هفتس دارين كمتر از حجمهای آسياتك ميگيرين پاشين بياين آسياتك).
من همین الآن داشتم با یکی از آشنایان در کشور استرالیا ویس چت میکردم که لینک دانلود فیم اخراجی های 3 رو بهش دادم بره ببینه
نرم افزار Team Viewer رو هم روی هر دو سیستم نصب داشتیم
گفتم بزار من بیام بزنم دانلود ببینم سرعت دانلودت چنده
با نرم افزار متصل شدم به سیستمش و لینک دانلود رو در IDM بارگذاری کردم و زدم دانلود
عکس گرفتم ازش خودتون نگاه کنید
1 دقیقه نشد که 75 مگابایت دانلود کرد واقعا سرعت فضایی ای دارند
این اینترنت خانگی یک کاربر معمولی هست تو شهر ملبورن
ازش پرسیدم که چقدر هزینه اینترنت میدی گفت این سرویس نامحدود هست و با هزینه تلفن ماهی 65 دلار میدم و هرچی تلفن داخلی تو خود شهر ملبورن هم داشته باشم رایگانه
منکه الان 1 هفته هست که دوتا اشتراک 256-8 گیگ از پارس گرفتم ، هر دوشون هم تو مرکز باهنر (تهران). دانلود روزانه با سرعت 195 و شبانه هم با سرعت 195 . من نمیدونم شاید اونایی که میگن سرعت شبانشون پایینه یا مرکز مخابراتیشون شلوغه یا اینکه اشتراکهای ویژه و ارزون دارن که پارس مخصوصا دانلود شبانشون رو محدود میکنه!
سلام
من الان 128 دارم مرکز مخابراتی ایت هستم
سرعت من فاجعه 10 تا 20 کیلو روز و شب
زنگ زدم میگن با ایت مشکل پهنای باند دارن و دارن پیگیری میکنن
کسی ایا مرکز مخابراتی ایت هستش؟
ممنون
سلام
دلشون خوشه که اینترنت پر سرعت ارائه می دن
من دیروز با اینترنت 256 یک ساعت درگیر باز کردن یک پیج بودم
تماس گرفتم می گه:" کنترل کردم شما هیچ مشکلی ندارید می تونید راحت دانلود کنید "
میگم پیج لود نمیشه تو حرف دانلود می زنی ؟
در جواب من میگه :" ایراد از سیستمتونه ":31:
من هم گفتم همه دنیا حق با مشتریست شرکت شما ایراد از مشتری :21:
خوبه والا من با 1 مگ حداکثر 1800 تا 1900 مگ دانلود میکنمنقل قول:
من الان ۵۱۲ دارم و شب ها حدود ۱ گیگ دانلود میکنم. مثلا دیشب ۹۰۰ مگ دانلود داشتم. در ضمن من الان دارم برای ۴.۵ گیگ در سه ماه ۴۵ هزارتومان پول میدم. البته هر سری حدود ۳ گیگ هم اضافی میخرم میشه ۶۰ تومن. خوب همین ۶۰ تومن رو میدم آسیاتک ۵ گیگ در ماه استفاده میکنم. اینجوری هم ترافیک روزان زرتی تموم نمیشه. هم شب ها ۱۲۰۰ مگ به قول شما دانلود دارم :31:نقل قول:
---------- Post added at 04:08 PM ---------- Previous post was at 04:05 PM ----------
اشتراک های ویژه ارزون دیگه چیه!!!؟؟؟؟نقل قول:
من شبا سرعتم 10 بیشتر نمیشه خیلی افتضاحه!!!
سرویس هم 512 هست. یکی شماره رو بده ببینم این چه وضعشه دیگه
آقا حامد واسه 12 نیم تا یک حتما باید لینکی بزارم که مدت زمان دانلودش به زمان رایگان بکشه؟نقل قول:
چون اون روز چنتا کلیپ جدا از هم تا قبل از یک گرفتم ولی از ترافیکم کم شد
----
تست سرعت امروزم
چرا ناراحت میشی ؟نقل قول:
بیان آسیاتک ، زیاد دانلود نمی کنن . نگران نباش ! :31:
نه مهم نیس لینکی بزارید یا نذارید فقط بین ساعت 12:31 تا 1 به هیچ عنوان نباید ارتباطتون قطع بشهنقل قول:
اگر از ترافیک شما کم کرده یا دیسکانکت شدید و یا زودتر از زمان موعود کانکت و یا دیسکانکت کردید و یا تو حوزه و محدوده شما این روش جواب گو نیست ولی بعید میدونم جواب نده اگر با دقت انجام بگیره ترافیک کم نمیکنه
سلام
من الان 128 دارم مرکز مخابراتی ایت هستم
سرعت من فاجعه 10 تا 20 کیلو روز و شب
زنگ زدم میگن با ایت مشکل پهنای باند دارن و دارن پیگیری میکنن
کسی ایا مرکز مخابراتی ایت هستش؟
ممنون
دوست عزیز سرعت شما به نظرم به نسبت من خوبه !نقل قول:
من هم از آیت سرویس دارم با سرعت 512 ...
ولی سرعتم در بهترین حالت 35-40 تا نهاینت 50 و شب ها تا 20-22 پایین می یاد !
چند ماهی هست که هفته ای ۲-۳ بار زنگ می زنم ولی جواب گو نیستند ...
به ظاهر مشکل کمبود پهنای باند دارند ولی چرا اضافه نمی کنن نمی دونم و فقط می گن مشکل داریم ...
شما هم صعی کن هر چند روز یک بار زنگ بزنی شاید تاثیر مثبتی داشته باشه ... مخصوصا با بخش سوپروایزر فنی
دوستان امروز دیگه رفتم گرفتم.256 با 20 گیگ برای یک ماه.ولی مودم گفتم صبر بدید بهتون خبر میدم.گفت اسمش مگانت هست.میگفت d-link با ما ساز گاری نداره.راست میگه؟
حالا موندم مودم چی بگیرم!
این خوبه؟مشکلی پیش نمیاد؟
TP-Link Wireless ADSL modem TD-8901G
دوستان این قضه دانلود شبانه از ساعت 12:30 به چه صورته !؟ یعنی باید دقیقا از ساعت 12:31 بزنیم دیسکانکتی هم نداشته باشیم تا خود صبح ؟
من مزخرفتر از d-link ندیدم ولی تی پی الکی لینک چون قیمتش ارزونه خوبه ولی پارس قبول نمیکنه یا مودمهایی که میگه باید بخری و یا مودم یکی رو قرض بگیری و ببری نشون بدی تا از خونت بگذرند:31:نقل قول:
سرویس 256
بعد از دو ماه که پارس دارم این اولین تستی هست که با اسپید تست میگیرم :31:
برای اطمینان بیشتر از 12:35 تا 6:55 دانلود کنیننقل قول:
فقط از 12:35 تا 1 رو نباید دی سی بشید چون اگه دیسی بشید از ترافیکتون کم میکنه
از ساعت 1 تا 6:55 اگه دی سی بشید مشکلی نداره :46:
عوضش اون دنیا میرن جهنم این به اون در:31:نقل قول:
من دیروز زنگ زدپشتیبانی گفتم از اون بابا رو چه را دو مرتبه حساب کردید گفت صبر کن بعدش اومد گفت درسته 2 بار نوشته شده ولی یکبار حساب شده و جایی هست که شما نمیتونید ببینید من دیدم یکبار حساب شده و اگه میخوای برات ایمیل کنم گفتم ایمیل کن امروز ایمیلش اومد ولی من هرچی دقت کردم دیدم 2 بار حساب شده حالا شما هم ببینید شاید چشای من آلبالو گیلاس میچینه!!!
گفت مودم meganet داریم.اگر خواستی بگو.اگرم نه خودت مودم جدا بگیر.ولی آخر قراردادش صفحه ای بود که اگر مودم از شرکت نگیریم هر مشکلی پیش اومد به عیده خود مشترک هست.که باید زیرش رو امضا میکردم.نقل قول:
بعد مثلا چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟میخوام مودم جدا بگیرم.اگه مشکلی پیش بیاد خودم با پرسیدن تو اینترنت میتونم حلش کنم؟
تشکر.
اینطور که من فهمیدم شما شهرستان هستی چون در تهران با امضا رضایت نمیدن ایضا مودم موجودشون هم سیمفونیه:31:نقل قول:
اصلا نگران نباش امضا کن بعد برو همون تی پی الکی لینک رو بخر 44 تومن که خیلی هم ساده میتونی کانفیگ کنی
دوست عزیزنقل قول:
هر 2 روز یک بار زنگ میزنم میگم پس چی شد؟شاید بتونم یه فشاری بیارم
میگن در حال پیگیری هستن ولی ....
فقط از ساعت 8 تا 9 سرعت میره تا 130
سرویسمو از 512 به 256 تغییر دادم سرعتم بهتر شده !
به قول بعضیا مملکته داریم ؟!
دقیقا برای منم پیش اومد. :46:نقل قول:
-------------------------------------
دوستان ، مودم talent چطوره ؟
نقل قول:
شما از چه شرکتی نت میگیرید؟
41 gb ترافیک دارید؟
اولا من نه ینفر دیگه در ثانی 48 گیگ نه 41 (6ماهه 8گیگ)نقل قول:
آره من شیرازم.بعد برای نصب مودم بگم خودشون بیاین یا خودم میتونم؟نقل قول:
تشکر.
البته فراموش کردی که این نکته رو خاطرنشان کنی که اگر ظرفیت جهنم با ورود امثال ما پر نشده باشه : دینقل قول: