بلخره از دست اینترنت مخابرات راحت شدم ...این هم سرویس جدید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بلخره از دست اینترنت مخابرات راحت شدم ...این هم سرویس جدید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکه اینو از کجا گرفتی؟؟؟ من مبهوت سرعت اپلودشمنقل قول:
ممنونم دوست عزیز ...سرویس وایرلس از شرکت عرش رایان...نقل قول:
فقط یه سوال این مثل وایمکس به مودم خاصی نیاز داره یا با هر دستگاهی که وای فای داشته باشه میشه گرفتش؟؟؟؟نقل قول:
نیاز به یک آنتن وایرلس هست که بر روی پشت بام نصب میشود...نقل قول:
بسیار عالی. مبارک باشه به خوبی استفاده کنید. اگر مقدور بود پینگ با tabnak.ir و 4.2.2.4 رو هم تست کنید عددش رو بفرمایید.نقل قول:
دوستان اصفهانی رنج آی پیتون با چند شروع میشه؟
37.255 و 37.254نقل قول:
کلش ماله مخابرات اصفهانه از 37.254.1.1 تا 37.255.255.255
سلام دوستان
از بروبچ فیبر نوری چندتا سوال داشتم :دی
1.کسی طرح هایی با سرعت های بالاتر از 2مگابیت گرفته ؟ اینطور که پیداست تجهیزاتشون سرعت بیشتر از 2مگ رو ساپورت نمیکنه !
اگه کسی گرفته وقتی میره داخل مودم Down Stream و Up Stream رو چند زده براش ؟
سرعت دانلود واقعیش چقدره ؟
2.من میخوام طرح کمپین یا حرفه ای رو بگیرم با سرعت بیشتر ! بیشتر هم نیازم شبانه رایگان عالی هست ! نمیدونم چیکار کنم !
3.غیر از مخابرات ازین شرکاش کدوماشون اینترنت و شبانه بهتری دارن و سرعت خوب قطعی کم ؟
من پارس آنلاین داشتم 4مگابیت بود ، واقعا راضی بودم ازش !(خونمون جای دیگه بود فیبر نوری نبود)
ضمنا این مشکل وبگردی باید از DNS باشه !
چون با دور زدن اینترنت سایتا راحت باز میشن !
اما قطعی های عجیب داره ! بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا نه !
اما خوب مجبورم :(
من الان 5 ساله مخابرات دارم ! شروع عالی داشت ، وسطاش افتضاح شد ، الان باز به نسبت بهتره ! حداقل انتخاب های بیشتری برای طرح ها هست !
اما کیفیتش هر روز که مشتری بیشتر شد ، کمتر شد !
کسی نبود جواب مشکل منو بده ???کنقل قول:
عزیز همه ما هم این مشکلو داریم و کاری نمیتونیم بکنیمنقل قول:
آقا برای کمپین ها باید با پول برم مخابرات یا میشه پس پرداخت از روی قبض هم انجام داد ؟!
مبارکه، هزینه تجهیزات و اشتراک چقدر شد؟نقل قول:
ممنونم دوست عزیز ...نقل قول:
tabnak.ir 15ms
4.2.2.4 41ms
ممنونم ... هزینه تجهیزات 300 هزینه اشتراک 3ماه 140 تومان ... البته انتخاب نوع آنتن وایرلس با نظر خودم بود وگرنه هزینه ها کمتر میشد...نقل قول:
ممنون برای تست. 4.2.2.4 واقعا 41 داد؟ فوق العاده ست رویایییه و عجیب. کمترین پینگ ممکن رو با سرورهای 4.2.2.4 و یا 8.8.8.8نقل قول:
فقط در تهران با سرویس dedicated گرفته شده اونم شرکت خاص با روتینگ و تشکیلات خاص. اگر واقعا پینگ خارجتون اینقدر خوبه میشه لقب بهترین سرویس دهنده اینترنت رو بهش داد.
سلام کسی لیست تعرفه ها رو داره؟؟
وایمکس خسته شدم میخوام بدم ای دی اس ال بردارم؟
ممنون
بله دوست عزیز ... پینگ سرور های اروپایی خیلی خوبه... برای آنلاین بازی کردن خیلی عالیه ...نقل قول:
آقا نوش جونت این اینترنت :n02: از مخابرات رفتیو راحت شدینقل قول:
اگر یه زمانی با مسئول این آی اس پی صحبت کردی لطفا ازش بپرس توی زرین شهر هم سرویس میدن یا نه ؟
قربونت دوست عزیز ...نقل قول:
باشه اگه شد حتما زنگ میزنم میپرسم... مثلا شبکیه فقط یک دکل داره برای وایرلس اما این شرکت بیشتر نقاط اصفهان دکل داره ...
مرسی.یه اسپید تست هم از سرور آلمان و آمریکا هم بزار اگه تونستی
درود و تبریک بابت نجات از مخابراتنقل قول:
میشه آنتن رو توی تراس هم وصل کرد ؟ پشت بام آپارتمان اعتباری بهش نیست
یه موقع فردا میری میبینی نیست !!!
آنتن ها حدودا چه قیمتی هستن ؟ مدلهای مختلف دارن ؟
سرعت تک کانکشن خارجی ؟
یکم گرونه . گیگی 8 هزار تومن در میاد !!!
پینگ گوگل چقدره ؟
امکان جابجایی داره ؟ مثلا آنتن رو ببریم یه محل دیگه ؟
یکدنیا سپاس
شرمنده سوالام زیاد شد
باشه در اولین فرصت قرار میدم...نقل قول:
درود بر شما دوست عزیز ...نقل قول:
بستگی به ساختمان شما و ارتفاع آن دارد... فاصله شما تا دکل و زاوید دید مناسب ...
بله مدل های مختلف دارد. قیمت از 200 هزار تومان هست تا 400 ...
پینگ گوگل 110 ms
تک کانکشن و سرور های خارجی را در فزصت مناسب قرار میدم...
امکان جابجایی هست در صورتی که بلد باشید آنتن را تنظیم کنید...
نقل قول:
:n19:
منم اصفهانم و میخوام شرکتمو تغییر بدم
این شرکت که شما گرفتی وایرلس ارائه میده سرعت دانلودش چنده و آیا شبانه رایگان هم داره ؟
قیمت سه ماهه که گفتین 140 تومن چند گیگ داره ؟ یه توضیح بدین بی زحمت
ممنون
بهترین شرکت توی اصفهان برای پینگ شک نکنید شرکت صبانت هستش من پینگش رو در اصفهان به عینه دیدم کف کردم گفتم خدایا چرا ما در خوزستان نباید چنین پینگی داشته باشیم
خدااا:n28:
درود بر شما ...نقل قول:
سرویس های مختلف داره این که من دارم با IDM سرعتی حدود 1.000 MB/sec دارد... شبانه 50 درصد تخفیف ...
3 ماه 20 گیگ ترافیک ...
هر گیگابایت ترافیک اضافه رو چند حساب می کنند ؟ هزینه ثبت نام و اتصال چقدره ؟نقل قول:
با تشکر . . .
Sent from my Sony Xperia Z
دوست عزیز اگه میشه یه trace از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بگیر و عکسش رو بزار.:n16:نقل قول:
فعلا اصفهان نیستم دوستان دیگر هم درخواست داشتند در اولین فرصت قرار میدهم...نقل قول:
سرویس های وایرلس اصولا ترافیک اضافی از 5 گیگ شروع میشود ... هر 5 گیگ 25 هزار تومان ... ثبت نام هزینه ندارد فقط نصب تجهیزات برا اساس شرایط محل شامل هزینه میشود.نقل قول:
شما فقط هزینه اشتراک. رادیو وایرلس. و نصب را پرداخت میکنید...
سلام
دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نرم افزارو بگیرید
سریعترین dns رو پیدا کنید ، apply کنید .
اوضاع نت کمی بهتر میشه برای باز کردن صفحات .
من خطم dlc هست ! امروز رفتم مخابرات 22 بهمن و طرح کمپین 2مگابیت و 5گیگ ترافیک ماهیانه + 2گیگ رو گرفتم .
فردا گفت بهم یوزر و پسورد رو میده .
مودم رایگان نداشت؟؟؟؟نقل قول:
نه دیگه یا مودم رایگان هست یا ماهانه دو گیگ ترافیک اضافی که ایشون ترافیک اضافی رو انتخاب کردن
سلام دوستان
برای شبانه رایگان باید قرارداد یکساله بست یا یک ماه ِ هم اگه بگیریم شبانه رایگان داره.
مثلا طرح حرفه ای یک ماهِ که با مالیات 17280 میشه یا سرویس طرح پاییزه سرعت یک مگ با 5 گیگ ترافیک 15500
ممنون میشم راهنمایی کنید. :n16:
اون 17280 تومنی 99درصد رایگان هست(1درصد مصرف شبانه از ترافیکت کم میشه) و بازه شبانه 2 تا 7 هست (چه 1 ماهه چه 3 یا 6 ماهه و چه یکساله انتخاب کنی اون 99درصد رایگان رو داری)(البته یه طرح هم مشابه همین هست ولی یکساله هست و یه مودم رایگان داره و به جاش ترافیک شبانه 90 درصد رایگان هست)
ولی طرح پاییزه که 15500 تومن هست وقتی رایگان میشه که یکساله قرارداد ببندی ضمن اینکه بازه شبانه 1 تا 7 هست و 100درصد رایگان هست و همچین تو قرارداد یکساله یه مودم رایگان یا 2 گیگ ترافیک ماهانه اضافه تر (به انتخاب خودت)بهت میدن
البته من جدیدا طرح ها رو چک نکردم ولی فکر کنم درست گفتم بازم بزار بقیه نظر بدن
مشکل همینجاست که انتخابی در کار نیست من اینترنتی میخام ثبت نام کنم ولی حرفی ار مودم رایگان نیست 1 مگ میخام ثبت نام کنم دو تا گزینه دارم یا 1 مگ 3 گیگ یا 1 مگ 5 گیگ با 2 گیگ مفتکی. نمیدونم مودم رایگان رو حذفش کردن یا نه شایدم باید حضوری برن ثبت نام تا بشه انتخاب کرد نمیدونم والا :n13:نقل قول:
برا مودم رایگان باید حضوری بری ثبت نام
خودم طرح تابستانه رو حضوری ثبت نام کردم (چون مودم میخواستم)
شما که خیلی وقته کمپین داری این کمپین جدیده بی کیفیت تر نشده.؟؟؟اخه قیمتش اومده پایین. من پارسال طرح 1 مگ 4 گیگ با مودم مجانی رو برداشتم 17500 الان 1 مگ 5 گیگ با مودم مجانی شده 15500 . شاید اون درصدی که قرار بود بکشن پایین رو اعمال کردن ولی ترسم از اینه که 1 مگ بگیرم و 1 مگ واقعی بهم بدن اخه الان با اینکه 1 مگ دارم ولی سرعت دانلودم رو 200 هستش. راستی مودم و یوزر پسوردو زنگ زدن گفتن بیا فلان جا بگیر؟؟؟؟ طرفا سی و سه پل نبود؟؟؟ مدل مودمه چی بود؟؟؟نقل قول:
جفتش یه آشغاله
من فیبر نوری هستم و انتخاب دیگه ای ندارم
اون ارزون شدن کلی بود یه بازه ای همه مجبور شدن کمی ارزون کن مخابرات هم اروزن کرد
طرح قلبی من که دوم مگ بود مودم ارگان نداشت (موقعی که من اتخاب کردم مودم نداشت!) وقتی تموم شد تمدید نکردم و طرح جدید مشابه همون قبلی گرفتم چون هم ارزونتر بود و هم مودم داشت
اینکه سرعتت چند باشه شانسی هست! اصولا یک مگ رو تا نزدیک دومگ باز میکنن و دو مگ رو تا مرز سه مگ باز میکنن(اینو با توجه به طرح های خودم و چند تا از دوستام میگم) مگر اینکه جزو ادم های بد شانس باشی چون اگه یگ مگ رو روی یک مگ هم ببندن حق هیچ اعتراضی نداری کم اینکه کمتر هم ببندن اعتراض کنی فایده نداره دیگه این پورت بستگی به شانست داره (ولی بعید میدونم پورت رو عوض کنن با تعویض طرح)
ضمنا به من زنگ زدم برا یوزر و پسورد منم بهشون گفتم قبلا از تو پنل خودم برداشتم (طرف دیگه هیچی نداشت بگه!)
الان من اون طرحِ 17280 را ثبت نام کنم چند درصد احتمال داره سرعتم را روی 10 ببندند؟
و اینکه در اکثر مواقع سرعت را روی چند میگذارن؟
چند روز وصل سرویس طول میکشه؟
و اینکه آنلاین ثبت نام کنم یا برم یکی از مراکز مخابراتی که گفته؟
(مرکز تلفن شهید ردانی پور : خیابان 22 بهمن
مرکز تلفن شهید خرازی : میدان جمهوری اسلامی ، ابتدای خبابان فروغی
مرکز تلفن خاتم الانبباء : خیابان رباط دوم ، روبروی باغ گل محمدی
مرکز تلفن استقلال : بلوار کشاورز ، ابتدای بزرگراه شهید حبیب الهی)
سپاس:n16: