سلام
تشکر باسه جواب
1-این سایز رو بخاطر داشتن نمونه انتخاب کردم .نمی دونم 16.4 ابعادش چه قدر میشه و تا چه رزولوشنی می تونم ازش بگیرم ( یک مدل که این سایز رو داره بهم بگو که نگاه کنم اگر خوب باشه مسئله ای نیست).ولی دیگر رو 15 نمی رم چون کارکردم رو می دونم.
2-سری لپتاپ هایی هم که فنوم 2 سری های Quad-Core و Triple-Core استفاده می کنند در این رنج قیمت نیستند؟
حیف ...نرم افزارهایی که کار می کنم همشون چند هسته ای رو ساپورت می کنن.
3-ok
4-خبر خوبی است. چون من الان هارد های جدید که می خوام بگیرم همشون usb 3 ساپورت می کنه و نداشتن ساپورت رو لپتاپ باسم ضرر هست.
5- الان لپتاپ فعلی ام وارد سال 8 ام از زمان خرید میشه:31: -این حرف های کهنه میشه و اینها باسه من معنی نداره. من لپ تاپ رو طی مدت کاری اش تا جایی که بشه اپدیت می کنم مگر اینکه دیگر شرکت سازنده اش تسلیم بشه ( که امسال تسلیم شد و دیگر پشتیبانی نمی کنه):27:
من باهاش فیلم می بینم انواع و اقسام ولی بیشتر بصورت تست باسه سالم بودن می بینم.اگر بخوام درست ببینم وصل می کنم به تلویزیون و ازش لذت می برم.صفحه نمایش هم بخاطر اینکه نرم افزار هایی که باهاشون کار می کنم دیگر در وضوح لپتاپ فعلی ام همه منو هاش رو در صفحه نمی شه دید و ریزشون کردم و رزولوشن بیشتر نیاز دارم .
باسه هارد منظورت رو نگرفتم ولی من هارد اکسترنال استفاده می کنم باسه ارشیو و هارد عادی سیستمم بیشتر از اینکه بزرگ باشه باسم باید بتونه با تمام مدت در حال کار بودن دوم بیاره . ( من تا حالا یک هارد 80 گبگ لپتاپ رو وسط کارهام با 40 گیگ از فایل هام از دست دادم -قشنگ جلوی چشم من هارد سکته کرد )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]