سلام
میشه تو.یه ترم همزمان فیزیک 1 و فیزیک 2 برداشت?
بر فرض اینکه فیزیک 1,رو افتاده باشی
Printable View
سلام
میشه تو.یه ترم همزمان فیزیک 1 و فیزیک 2 برداشت?
بر فرض اینکه فیزیک 1,رو افتاده باشی
اره اگه 1 رو قبلا افتادی میتونی جفتش رو ترم بعد بگیری .نقل قول:
اما اگر اصلا فیزیک 1 رو نگرفتی نمیتونی فیزیک 2 رو برداری
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
هزینه واحد کارورزی چقدره؟
من از یکی از دوستانم شنیدم 300 هزار تومنه ولی خودم چندان اطمینان ندارم
در چه مقطعی؟ و چه رشته ای؟نقل قول:
ممنون از جوابتون حالا ی,سوال دیگع دارم
اگه کسی فیزیک1 بیوفته میتونه ترم بعد فیزیک ,2 برداره
بعد مثلا ترم بعدش مثل ترم تابستونی فیزیک 1 رو برداره پاس کنه
اخه بعضیا دیدم ترم بالایین ولی مثلا هنوز فیزیک 1 ریاضی 1 پاس نکردنذچجوریاس
علمی کاربردی نمیدونم اما ازاد اگه یه بار مثلا فیزیک یک بیفتید میتونی فیزیک یک رو تا ترم اخر هم نگیری و اول فیزیک 2 رو اصلا پاس کنی .نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
این چیزی که شما میگید همون ِپیش نیاز میشه و بعضی ها اشتباه میکنننقل قول:
بعضی ها فکر میکنن تو پیش نیاز حتما باید درس رو پاس کرد !!
مثلا اگه فیزیک 1 پیش نیاز فیزیک 2 باشه
شما اگه 1 بار فیزیک برداری و آخر ترم چه بیفتی و چه پاس کنی ترم بعد دیگه مشکل واسه برداشتن فیزیک 2 و درس هایی که پیش نیازشون فیزیک 1 هست نداره
منظور از پیش نیاز این هست که شما یکبار درس رو بردارید و یک ترم واحد انتخابی داشته باشید
قبول شدن و نشدنش مهم نیست !!
////
البته یه نکته اضافه کنم
انتخاب پیش نیاز و همنیاز به عهده دانشجو هست
حتی اگه شما فیزیک 1 هم برنداشته باشید باز هم میتونید با مراجعه به آموزش هر 2 رو بردارید و آموزشی اجباری بهتون نداره
دانشجو دیده بودم تو 1 ترم خود دانشگاه فیزیک 1 و فیزیک 2 رو باهم بهش داده بودن :n02:
دوستان تو آزاد هر ترم چند واحد میدن؟تابستون چطور؟و توی تابستون کلاس برگزار نمیشه و از استاد و نمره کلاسی خبری نیست؟
هر ترم 20 واحد میدننقل قول:
معدل بالای 17 هم هر ترم 24 واحد
تابستون 6 واحد
تابستون هم کلاس کامل و فشرده برگذار میشه
به ازای هر 3 واحد 6 ساعت و در هفته کلاس برگذار میشه
یعنی اگه 2 تا درس 3 واحدی بردارید
در هفته باید 12 ساعت کلاس برید (( به ازای هر 3 واحد باید 6 ساعت کلای برید ))
یعنی تو 1 هفته به طور عادی 3 جلسه ترم معمولی برگذار میشه
کلاس ها هم تو 1 ماه تموم میشه
هر درس 3 واحدی اینجوری میشه
4 هفته کلاس -- هفته ای 3 جلسه
میشه 12 جلسه
جلسه ای 2 ساعت
خلاصه بگم میشه این :
تو 1 ترم معمولی شما 12 جلسه کلاس میری هفته ای 1 جلسه (( کلا 3 ماه ))
تابستون 12 جلسه کلاس میری هفته ای 3 جلسه (( کلا 1 ماه ))
سلام؛ من دانشجوی عمران سال سوم آزاد تهران هستم، کارشناسی پیوسته، هدفم هم ارشد سراسری هست.
میخواستم ببینم این مدرک آزاد مشکلی برای ارشد سراسری نداره؟ یعنی اگر ارشد رتبه و امتیاز رو بیارم، با مدرک پایم کاری ندارن؟
ضمن اینکه دو تا از درسام زیر 12 شده، ریاضی 2 و دینامیک، اینها رو باید چیکار کنم؟ تو دانشگاه خودمون دوباره بگذرونم به عنوان ترمیم معدل، یا برای ارشد تو سراسری جبرانی میذارن؟
دوستان ثبت نام آزمون سراسری دانشگاه آزاد کی شروع میشه؟
دوستان من ورودی 89 هستم
درس تاریخ فرهنگ و تمدن رو پاس کردم..الان این درس برای من اختیاری میشه یا اجباری؟من 15 واحد باید اختباری پاس کنم..این که 2 واحده چجوری میشه؟:n02:
ممنون
هیچ ربطی به هم ندارننقل قول:
شما کارشناسی آزاد بگیر و ارشد سراسری
مشکلی نیست
در مورد نمره هم فقط باید درس رو پاس کنید و نمره درس مهم نیست
تنها چیزی که مهم هست معدل کل هست
معدل کل شما بعد از فارغ التحصیلی باید بالای 12 باشه
ممنون دوست عزیز، یعنی معدل شرط نیست تو پذیرش ارشد سراسری؟ فقط همون 12 که مدرکم باهاش میدن. این نمره های زیر 12 چی؟ چون الان خود آزاد نمره های زیر 12 اختصاصی رو قبول نداره و چه کارشناسی آزاد چه سراسری زیر 12 ها باید دوباره درس رو بطور پیش نیاز بگذرونن، میخوام ببینم برای سراسری چطور هست؟نقل قول:
دوستان یه سوال :
من درس برنامه نویسی پیشرفته رو ترم پیش برداشتم ولی نرفتم امتحان بدم و حذفش کردم ,ترم پاییز امسال هم درس پیشرفته هم ساختمان داده رو با هم برداشتم .حالا ساختمان داده پاس میشم ولی میترسم برم امتحان درس پیشرفته رو بدم میخوام حذفش کنم .ایا نمره ساختمان دادم حدف میشه ؟؟؟؟
برنامه نویسی پیشرفته پیشنیاز ساختمان داده هست
نه حذف نمیشهنقل قول:
ممنون .دانشگاه ازاد هستم پس مشکلی پیش نمیاد.یه چیز دیگه من این درس پیشرفته رو اصلا نیوفتادمنقل قول:
فرشید عزیز 1هفته پیش رفتم پیش مدیر گروه و این موضوع رو مطرح کردم و گفتن شورای دانشگاه تصمیم گرفتن که برای ورودی های بهمن ماه مرخصی رد بشه ولی لازم به پرداخت شهریه نباشه و اون مبلغ از page کسانی که ورودی بهمن هستند حذف شدنقل قول:
اگه اینطور بشه که عالی میشهنقل قول:
دوستان کسی خبر داره اگه کسی چند سال پیش اخراج شده با شه از دانشگاه میتونه الان دوباره بره ثبت نام کنه و درسش رو تموم کنه یا مثلا واحد هاش رو مطابقت بده تو ثبت نام جدیدش؟
سلام دوستان
من مهندسي سخت افزار ميخونم
كارشناسي پيوسته
چارت دروسي كه بايد پاس كنمو از كجا بايد بيارم؟
از اموزش بگیرید ...نقل قول:
در سایت زیر هم موجود است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
سلامنقل قول:
بستگی به نوع اخراجی و دانشگاه داره ...
میتونه مجدد ثبتنام کنه اگر مشکلش حا نباشه ...
ولی در مورد تطبیق هم بسته به نظر دانشگاه مبدا داره ....
کسی اینجا از تهران جنوب هست ؟! ما پس فردا انتخاب واحد داریم نصف نمره ها نیومده چه وضعشه ؟!
شما انتخاب واحدتو بر اساس پیش بینییات انجام بده، یکبار موقع حذف و اضافه وقت داری تغییر بدی، قبل زمان حذف و اضافه گروه هم میتونه برات تغییر بده، اگر اینطوری که میگی باشه و خیلی نمره هانیومده باشه که قطعا انتخاب واحدو تمدید میکنن. یعنی سه تا فرصت داری برای تغییرنقل قول:
رئیس دانشگاه آزاد دستور انتشار فراخوان جذب اعضای هیات علمی این دانشگاه در ۲۵ دی ماه را صادر کرد.
حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد با تاکید بر این که یکی از اهداف این دانشگاه، آسان سازی تحصیلات عالی در کشور و هموار کردن راه ورود جوانان به دانشگاه است، گفت: با وجود تورم ۴۰ درصدی در کشور و عدم پرداخت سهم دانشگاه آزاد از محل هدفمندی یارانهها و گرانی روز افزون مواد اولیه و اقلام مصرفی و نیز بالارفتن حقوق و دستمزد اعضای هیات علمی و کارکنان، شهریه دانشجویان افزایش چندانی نداشته و این اقدام موجب ضرر و زیان واحدهای دانشگاه آزاد شده است. وی افزود: به طوری که سوبسید ما به التفاوت قیمت تمام شده غذا و هزینههای خوابگاه دانشجویی تقریبا معادل شهریهای است که دانشجویان دانشگاه آزاد میپردازند.
میرزاده با اشاره به اهمیت نقش مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی در دانشگاه آزاد اسلامی، این مرکز را همطراز معاونتهای دانشگاه عنوان کرد و بر همکاری جدی معاونتها و واحدهای دانشگاهی با این مرکز و نیز پرهیز از انجام فعالیتهای موازی که در چارچوب وظایف سازمانی و ذاتی روابط عمومی و اطلاع رسانی است، تاکید کرد.
در این جلسه مقرر شد، معاونت آموزشی نسبت به انتشار فراخوان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعضای هیات علمی در ۲۵ دی ماه امسال اقدام کند و در نظر است حدود ۲۵۰۰ عضو هیات علمی در این فراخوان جذب دانشگاه شوند.
از دیگر مواردی که در این جلسه توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد؛ تهیه طرح برای اجرای پنج طرح بزرگ عمرانی طی چهار سال آینده در تهران است که عبارتند از: ساخت مجموعه بزرگ ورزشی دانشگاه اسلامی و تجمیع ساختمانهای واحدهای دانشگاهی تهران مرکز، تهران جنوب، تهران شمال و ساخت سایت سازمان مرکزی دانشگاه که طرحهای آن توسط معاونت عمرانی دانشگاه در دست تهیه و بزودی تقدیم هیات امناء مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی خواهد شد.
معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی روز گذشته با صدور بخشنامه ای، تصمیمات جدیدی را در خصوص نمره پایان نامه مقاطع کارشناسی ارشد و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی نزدیک به یک ماه پیش اعلام کرد که نمره پایان نامه ۱۹٫۵ در نظر گرفته شود و بسیاری از دانشجویان نیز بر اساس این بخشنامه دفاع کردند. روز گذشته معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی با صدور بخشنامه دیگری، تازه ترین تصمیمات را درباره نمره پایان نامه مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری اعلام کرد.
متن کامل این بخشنامه به شرح ذیل است:
” چگونگی ارزیابی پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای و رساله دکتری تخصصی با در نظر گرفتن امتیازهای تشویقی برای دستاوردهای پژوهشی
با توجه به اهمیت ارتقای کیفیت فعالیتهای پژوهشی، ارزیابی پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای، رساله های دکتری تخصصی و مقاله ها و دستاوردهای پژوهشی مستخرج از آن ها به شرح زیر انجام می گیرد:
ماده ۱- پایان نامه کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای:
دو نمره از بیست نمره پایان نامه دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای با نظر شورای گروه تخصصی و شورای تحصیلات تکمیلی یا شورای پژوهش و فناوری واحد مطابق فرم شماره ۳ به مقاله اختصاص یابد.
دانشجویان یاد شده در صورت دارا بودن فرصت برای نظام وظیفه به مدت شش ماه با مجوز دانشکده و تا یکسال با مجوز معاونت پژوهش و فناوری واحد فرصت دارند تا پذیرش یا چاپ مقاله مستخرج از پایان نامه خود را ارائه دهند.
در صورت ارائه نکردن پذیرش یا چاپ مقاله، پایان نامه دانشجو از نظر کیفت حداکثر بسیار خوب و از نظر کمی حداکثر نمره ۱۸ ارزیابی شده و مطابق فرم شماره ۴ عمل می شود.
تبصره: پایان نامه های دانشجویی در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری حرفه ای، چنانچه منجر به اثر بدیع هنری یا چاپ کتاب یا اختراع و اکتشاف شود ” در خصوص اختراع و اکتشاف اگر در مسابقه ها و جشنواره های معتبر غیر از نمایشگاهها رتبه اول تا سوم کسب شود یا در موسسات معتبر داخل و خارج موفق به ثبت علمی شود(شایان گفتن است ثبت حقوقی معیار اعتبار علمی نیست) می تواند نمره اسخراج مقاله را پایان نامه را دریافت کند”.
ماده ۲- رساله مقطع دکتری تخصصی
الف: دانشجویان دکتری تخصصی رشته های غیرعلوم انسانی و هنر باید برای دفاع از رساله دکتری تخصصی خود پذیرش حداقل یک مقاله با نمایه بین الملی ISI ارائه دهند.
ب: دانشجویان دکتری تخصصی علوم انسانی و هنر باید برای دفاع از رساله دکتری تخصصی خود پذیرش یا چاپ یک مقاله ISI یا علمی – پژوهشی مورد تایید وزارتین ارائه دهند.
تبصره۱ : برخی از رشته های علوم انسانی مانند مدیریت بازرگانی، مدیریت مالی، حسابداری، اقتصاد، روانشناسی بالینی و … که امکان پذیرش مقاله ISI در این رشته ها وجود دارد، لازم است یک مقاله ISI به تشخیص شورای پژوهش و فناوری واحد ارائه کنند.
ج: برای تسویه حساب لازم است افزون بر مقاله های بند الف یا ب، پذیرش یا چاپ یک مقاله ISI یا علمی – پژوهشی وزارتین یا بین المللی معتبر غیر ISI یا ISC( انتشار یافته در ایران) نیز ارائه شود.
د: یک نمره از بیست نمره رساله دکتری تخصصی به مقاله دوم با نمایه بین المللی ISI یا علمی – پژوهشی وزارتین یا ثبت اختراع یا اثر بدیع هنری مستخرج از رساله اختصاص داد که با نظر شورای گروه تخصصی و شورای تحصیلات تکمیلی یا شورای پژوهش و فناوری واحد مطابق فرم شماره ۶ اختصاص می یابد. در صورت برآورده نشدن یکی از این موارد ظرف مدت سه ماه پس از دفاع، رساله دانشجو از نظر کیفیت حداکثر عالی و از نظر کمی حداکثر نمره ۱۹ ارزیابی شده و مطابق فرم شماره ۷ عمل می شود.
تبصره ۲: در صورت داشتن مقاله سوم و بیشتر مستخرج از رساله یا اثر بدیع هنری یا ثبت اختراعی که به تایید سازمان پژوهش های علمی و صنعتی ایران رسیده باشد، تا یک نمره( مطابق فرم شماره ۶) به نمره رساله دانشجویان دکتری تخصصی اضافه شود.
ماده ۳: مقاله های مستخرج از پایان نامه های کارشناسی ارشد، دکتری حرفه ای و رساله های دکتری تخصصی در صورتی که در نشریات نامعتبر پذیرش یا چاپ شوند مشمول دریافت نمره، مجوز دفاع، تسویه حساب و تشویقی نمی شوند.
ماده ۴: تمام مقاله های مستخرج از پایان یا رساله در صورت رعایت آیین نامه مشمول دریافت جایزه تشویقی نیز می شوند.”
معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد در پایان این بخشنامه اعلام کرد که بخشنامه مذکور جانشین سایر بخشنامه ها می شود.
دوستان شرایط انصراف از تحصیل چی هستش؟
هزینش چقدره؟
آیا محدودیتی برای ادامه تحصیل در آینده هم ایجاد میکنه؟
باید چیزی در حدود 2 تا 3 میلیون بستگی به دانشگاه آزادی که می رید ممکنه 6 میلیون و یا کمتر از 1 میلیون هم بشه به عنوان حریمه پرداخت کنید.نقل قول:
فکر کنم بعد از چند بار(3 بار)یه محرومیت 5 ساله براتون ایجاد کنه ولی باز با پرداخت جریمه جبران میشه کرد.در ضمن برای تحصیل در خارج کشور هم یه پوین منفی هست.
ببخشید، کسی 1 ترم توی دانشگاه آزاد درس خونده، ترم بعد تو یه دانشگاه دیگه میره ثبت نام میکنه.. موقع انصراف باید جریمه بده؟! مطمئنید؟! 6 میلیون رو از کجا آوردید..نقل قول:
من از جایی نیاوردم.کاملا بستگی به واحد دانشگاهی شما داره.تو اون پست هم نوشتم.پسر عموی من در شهرستان انصراف داد دوره کارشناسی رو و مبلغ 700 تومن جریمه داد.دوست من از یکی از آزاد های تهران انصراف داد با 1.8 م جریمه.هر دو ترم 1 بودن و هم رشته و هم گرایش.مبلغ های بالاتر هم من دیدم سال پیش رشته ارشد معماری 6م شد.در ضمن بهترین راه اینه شما بری گروه مربوط به رشته خودتون در دانشگاه بخواهید براتون جریمه رو حساب کنن.نقل قول:
سلامنقل قول:
در ازاد بسته به رشته داره حدود 600 هزار تومان هست ...
اگر شهریه ثابت شما حدود 450 باشه این قیمت هست .اگر کمتر یا بیشتر باشه به نسبت تغییر میکنه ...
موفق باشید
ببخشید یک سوال...نقل قول:
یکی دانشجوی ترم اول هست، ترم اول رو از 1 میلیون و خورده ای شهریه، 500 هزارش رو پرداخت کرده.. توی هیچکدوم از امتحانات هم شرکت نکرده و در واقع مثل اینه که ترمش حذف میشه.. از ترم دوم (همین نیمسال) میخواد بره یه دانشگاه دیگه ثبت نام کنه و از دانشگاه آزاد انصراف بده.. علاوه بر حدود 600 هزار تومنی که از ترم 1 باقی مونده و باید بپردازه، مبلغ دیگه ای رو هم باید بعنوان خسارت پرداخت کنه؟
اینو تو سایت یکی از واحدهای دانشگاه آزاد پیدا کردم که میگه تا قبل از یک سال تحصیل، انصراف هزینه ای نداره:
منبع:
ببینید باید یک هزینه شهریه ثابت ترم قبل رو پرداخت کنه + هزینه انصراف ...نقل قول:
طبق این عکس باید از داشنجویان تا یک سال هزینه انصراف گرفته نشه .ولی هزینه انصراف رو دیدم ک گرفتن ....
ببینید همون طور که گفتم یه چیز کاملا دلبخواهی هر واحد هست.نقل قول:
بهترین راه اینه که بری آموزش یا گروه و بخوای که براتون محاسبه کنن.
سلام میگم این کارمند های دانشگاه آزاد که همزمان هم تحصیل میکنند،چقدر تخفیف میگیرند؟ یکی میگفت 50 درصد تخفیف شهریه دارند راسته؟ :n04:
سلامنقل قول:
چند سال پیش ما انصراف دادیم 2 ترم خونده بودیم اما پولی جز تصفیه حساب نگرفتند
اما بالای 2 ترم فرمول هست
اقا این درس دفاع مقدس واسه ورودی های 89 الزامیه؟؟ تاریخ تمدن اسلام و ایران چطور؟
میزان شهریه دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته نیمسال دوم سال ۹۲ دانشگاه آزاد اعلام شد.
میزان شهریه دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته نیمسال دوم سال 92 دانشگاه آزاد بر روی سایت روابط عمومی مرکز آزمون این دانشگاه به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفت.
براساس این گزارش تمام رشتههای علوم انسانی باید به میزان 10 میلیون و 104 هزار و 710 ریال و تمام رشتههای غیر از علوم انسانی باید به میزان 11 میلیون و 51 هزار و 800 ریال شهریه ثابت پرداخت کنند.
براساس این گزارش، شهریه متغیر هر واحد درسی برای دروس نظری 712 هزار و 250 ریال و برای دروس عملی 962 هزار و 950 ریال است.
شهریه هر واحد درسی پایان نامه نیز 3 میلیون 469 هزار و 350 ریال است.
شهریه پذیرفتهشدگان واحدهای امارات متحده عربی، لبنان و افغانستان به صورت ارزی دریافت میشود و بیش از دو برابر شهریه واحدهای داخل کشور است.
همچنین شهریه پذیرفتهشدگان مراکز بینالمللی نیز تقریبا دو برابر شهریه واحدهای داخل کشور است.
سلام
واسه هم نیاز کردن باید درس پیشنیاز رو ترم قبلش افتاده باشی یا اگر هم حذف کرده باشی میتونی همنیاز کنی؟