بله کارت اومده و میتونید چاپ کنید.نقل قول:
Printable View
بله کارت اومده و میتونید چاپ کنید.نقل قول:
در ضمن کارت هم حتما باید رنگی باشه دوستان :27:
این جمله از همه لحاظ عیب داره :دینقل قول:
راستی شنیده بودم که پاسخنامه کلیدی رو چند روز بعد میذارن نه چند ساعت بعد. چند ساعت بعد مال امتحانات نهایی و... هست نه کنکور.
در هر حال چیز زیاد مهمی نیست.
دوستانی که خیلی بلدن :دی اگر میشه کمتر سئوال جواب بدید تا به ما هم یه رتبه هایی برسه.
من که هر چی فکر میکنم نمیتونم کاری برای ریاضی انجام بدم, به قول یکی از دوستان, ما اگر ریاضی رو منفی نزنیم, باید خدا رو شکر کنیم.
[QUOTE=online_amin;5113930]این جمله از همه لحاظ عیب داره :دی
QUOTE]
اثرات ناشی از پست دادن همزمان در بیش از 10 تاپیک و گروپ!!!:31:
یه سوال:
اگه کسی هم سراسری قبول بشه و هم آزاد (انتخاب رشته هم کرده باشه)و پشیمون بشه و نره تکلیف چیه؟
سال بعد میتونه دوباره کنکور دولتی بده یا محرومت شامل اون هم میشه؟
اصلا راهی برای انصراف از قبولی هست بدون اینکه محرومت کنن؟
پارسال که من چند ساعت بعد سوالات رو دانلود کردم ! ... کلید سوالات رو یادم نیست کی گذاشتن !!!نقل قول:
[QUOTE=masud-000000;5113988]سراسري اگه روزانه قبول شي و نري محروميت داره ولي در ساير موارد ( شبانه،پيام نور،غير انتفاعي و... ) اگه قبول بشي و نري مشكلي نيست !نقل قول:
راستی دوستان این سرور سایت سنجشه که در اراک تشریف دارن.
اگر امکان آتیش زدن،ترکاندن و غیره را دارید لطفا دریغ نفرمایید.کد:http://geotool.flagfox.net/?ip=92.242.195.2&host=sanjesh.org
با تشکر فراوان:31:
من بالاخره نفهميدم امسال سوالهاي زمين شناسي با بقيه سوالا تو يه دفترچه هست يا مثل سالهاي قبل دو دفترچه اختصاصي داريم.
دوستان یه سوال
اگر روزانه مجاز به انتخاب رشته بشیم
اما تو رشته ای در پیام نور قبول بشیم (یعنی روزانه انتخاب رشته مورد تایید نشد)
ایا میتونیم برای سال بعدش روزانه امتحان بدیم؟
کارت ورود بايد حتماً رنگی پرينت بگيريم ؟ يا سياه و سفيم مشکلی نداره ؟
زمین هم با بقیه اختصاصی ها توی یه دفترچه است.نقل قول:
بلی!نقل قول:
سیاه و سفید اشکالی نداره، اما نمی دونم رنگی مورد داره یا نه!:31:نقل قول:
فقط كساني حق ندارن اعلام انصراف كنن كه در رشته هاي روزانه پذيرفته بشن ! و در صورت اعلام انصراف تا 2نقل قول:
سال حق شركت در كنكورو ندارن !!!
سلام .ببخشید مگه سوالات به ترتیب کتاب یا مبحث نیست ؟ اگه 4 مدل دفترچه بدن یعنی مثلا توی ادبیات اول قرابت معنایی می دن بعد املا و لغت ؟؟؟
تجربی و ریاضی همون روز اختصاصی رو هم میدن ولی انسانی میرن فکر کنم فرداش میاننقل قول:
پارسال همه بچه های اینجا چند ساعت از کنکور گذشته بود درصد گذاشتن!!!!نقل قول:
ولی من خودم اینطوریم که یه سوال شک کنم کدوم زدم تا وقتی درصدا بیاد دیوانه میشم تازه این بار 235 تا سواله تا کنکور ممکنه کچل بشم اما توفیق اجباری که نصیب ما میشه اینه که کلید سوالای اینجا تو سنجش نمیره برای همین خیالمون تا اعلام نتایج راحته ...:31:
پارسال بعد از کنکور گذاشتن .. این احتمالا برای دیگرانه ...نقل قول:
خوب ماله یه دفترچه رو میذارن پارسالم که گزینه ها متفاوت بود دفترچه B رو گذاشته بودندنقل قول:
شما باید یادتون باشه کدوم گزینه رو زدید نه اینکه گزینه چند رو زدید!
پارسال همون روز گذاشتن امسالم 99 درصد همین طوریهنقل قول:
راستی شنیده بودم که پاسخنامه کلیدی رو چند روز بعد میذارن نه چند ساعت بعد. چند ساعت بعد مال امتحانات نهایی و... هست نه کنکور.
شدیدا باهات همدردمنقل قول:
من که هر چی فکر میکنم نمیتونم کاری برای ریاضی انجام بدم, به قول یکی از دوستان, ما اگر ریاضی رو منفی نزنیم, باید خدا رو شکر کنیم.
من از پارسال تا حالا درصد ریاضیم فرق نکرده!!!
سوم که بود تو آزمونای جامع که نصفشو بلد نبودم 40-50 میزدیم امسالم همین طور!!
بچه ها این سایت یک خبر مهم در مورد تاریخ کنکور ریاضی داره ، حتما ببینید :18:
کد:http://www.timeanddate.com/counters/customcounter.html?month=7&day=1&year=2010&hour=8&min=0&sec=0&p0=246
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
مگه 40 50 بده ؟ تخمین رتبه ی ریاضی 44 درصد رو توی سال 88 رو از تاپیک زیر ببین حتما. البته اینا واسه آزمون مبتکران بود (شماره 4) که زحمت کشیدن تخمین 88 رو دادننقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5113685&postcount=195
اینا چیه دیگه؟!نقل قول:
بگو چند شب باید بخوابیم تا کنکور برسه؟!
نه اتفاقا زیاد بد نیست برای منطقه 3نقل قول:
مگه 40 50 بده ؟ تخمین رتبه ی ریاضی 44 درصد رو توی سال 88 رو از تاپیک زیر ببین حتما. البته اینا واسه آزمون مبتکران بود (شماره 4) که زحمت کشیدن تخمین 88 رو دادن
زیر 100 هم خیلی ها هستن حول و حوش 50 هستن ولی من پارسالم تو آزمونا ریاضی رو 50 میزدم الانم همین طور !
این یه کم اذیت میکنه:31:
-----------
راستی ما جمعه کنکور میدیم یه روز از شما بیشتر میخونم!! ها هااااااااااااا....
کسی هست بتونه بعد کنکور چند تا از سوالا رو حل کنه ؟بلافاصله ها؟
افرادی که مایل به همکاری هستن به من یه پیامی بدن ضمانت پس از فروش هم داره (!)
همیشه به نفع شما خارجکی هاست (جز شیمی :دی).نقل قول:
چرا یک همچین کاره زشتی میخوای بعد از کنکور انجام بدی که باعث افزایش استرس و اعصاب خوردی بشه :18:؟ (شوخی بود)
کجا به نفع ماست؟!نقل قول:
همه میگن ماله خارج سخت تره البته خودم برعکس اینو قبول دارم :31:
شیمی ماله ما سخت تره مگه ؟ امسال که اینجوری نبود؟! آخه من تازگیا شیمیم خیلی خوب شده از 8 پارسال رسیده حدود 60-70 :31:
-------------------------
حالا کسی هست تو این کار خیلی اخلاقی به ما کمک کنه؟ البته فکر نکنید سوالا همونه ولی خوب ممکنه کمک کنه:10:
دیگه 2 تا 2تا هم پست میدی :15:نقل قول:
خوب چه جور سوالایی؟ سوالای کنکور خودمو بعد از کنکورم عمرن نگاه کنم ، اصلا شاید برم توی تاریخ تا اعلام نتایج :34: (kidding :26::25:)
کجا دوتا دوتا؟!نقل قول:
اینجا تبدیل شده به مسنجر من و Bio!!
البته ما پشت پرده نیز داریم با هم اختلاط می کنیم :31:
سوالای ایران رو میگمنقل قول:
خوب چه جور سوالایی؟ سوالای کنکور خودمو بعد از کنکورم عمرن نگاه کنم ، اصلا شاید برم توی تاریخ تا اعلام نت
در ضمن همشو نمیگم که ، شاید 4-5 تاشو
اگه یه آدم خیرخواهی پیدا بشه کمک کنه ممنونش میشم:10::40:
بچه ها یه خبر جدید
میدونستین هر کی تو کنکور میتونه یه همراه با خودش ببره سر جلسه
مطمئنم همتون میدونستید
تو این چند روزی که مونده خوب فکر کنید و با همراهتون هماهنگ کنین(سفارش ما رو هم بکنین)
:10::10::10:
سلام دوستان.
امسال حوزه ها رو با چه معیاری مشخص کردن؟معدل یا شماره داوطلبی؟
من افتادم دانشگاه تربیت معلم آذربایجان.باید یه ربع مونده به 6 حرکت کنم تا 7 بتونم برسم اونجا.اینم از شانس ما.:19:
کسی اینجا دانشگاه تبریز افتاده؟(تجربی)
هر سال میگیم دریغ از پارسال:19:
نه منظورم اینه که تمام 100 سوال رو زدم و مرور کردم . وقت معمولا اضافه میارم .نقل قول:
حیف شد .:41:
سلام ببخشید یه سوال دارم
اگه ینفر حوزش دانشگاه باشه بد یه جای بد افتاده باشه یه جایی که رفت وامد زیاد باشه
میشه بگم جامو عوض کنن؟؟؟؟ این کارو میکنن ؟؟
ممکنه بگن نمیشه باید همین جا بشینی ؟
چه جالب منم افتادم تربیت معلم ، البته دانشکده آموزش های مجازی . نکنه تو افتادی اونی که خارج شهره ؟؟؟:18:نقل قول:
من باید برم سمت بلوار آذربایجان . باید از نصف راه برم . خیلی دور نیست .
اگه تو هم افتادی دانشکده ما فک کنم ببینمت .
به هر حال موفق باشی :10:
ضمنا بچه ها لطفا الکی اعصاب خورد کنی درست نکنید . ( قابل توجه کسایی که میان می گن پرینت باید رنگی باشه ، سر جلسه باید متمایل به چپ بشینی و... . )
بابا سخت نگیرین اینقدم شایعه پراکنی نکنید . نمی خوان که مامور CIA شناسایی کنن می خوان عکس شناسنامه و کارتت رو تطبیق بدن . حالا می خوای برو کارتتو بزن رو بیلبورد برو سرجلسه یا رو فوتوگلاسه بزن دورش هم گل بکش . فقط بیخیال ما شو .
باور کنید اعصابم ریخته به هم . تو این سه روز آخری همه شدن کارشناس کنکور . یکی میگه شبش اینطوری کن یکی می گه نه نکن . ای بابا .
---------- Post added at 06:32 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
بعید می دونم چون ترتیب صندلی ها مهمه به خاطر اینکه به ترتیب شماره داوطلبهنقل قول:
شما هم تجربی هستین؟فکر کنم معدل 19 ها رو انداختن دانشگاه تبریز.نقل قول:
الان دارم با گوگل مپ پیداش میکنم ببینم چه گوریه.
خیابان ورزش رو پیدا کردم ولی چیزی به این اسم نیست.شما رفتی ببینی کجاست؟
نقل قول:
نه منم تو گوگل فقط خیابون ورزش رو دیدم ولی از یکی از بچه ها که اونم افتاده اونجا شنیدم که آدرسش سر راسته .
من می خوام این کارو کنم : روز قبلش صبح پا میشم میرم ، از نصف راه یا دامپزشکی می رم خیابون ورزش که فک کنم از نصف راه معقول تر باشه . بعد می گردم بالاخره پیداش می کنم . یه تخمین زمان هم با توجه به اینکه صبح ممکنه ماشین گیر نیاد می زنم با خیال راحت برمی گردم خونه .
پیشنهاد می کنم این کارو کن اونطوری دیگه استرس اینو نداری که نکنه یه موقع صبح گیر کنی نرسی .
ضمنا ما ریاضی هستیم . فک نمی کنم به تفکیک معدل و رشته انداخته باشن . چون من که معدلم 17.24 هست با کسی افتادم که معدلش 15 و خورده ایه .
به هر حال بیخیال مهم نیست مهم اینه که بریم آزمونو بدیم .
جواب همه سوالاتون را در شبكه آموزش الان داره ميده!
من نمیدونم چرا هر دو تا حوزه امتحانیم یکی شده ، هم تجربی هم زبان : ))
دوستان یه سوال ! این ثبت نام برای علاقمندی پیام نور و اینا برای کسایی هست که موقع ثبت نام اون تیک " علاقمند به گزینش
در رشته های پیام نور و .... " رو نزدن ؟ اگه زدیم دیگه نیاز نیست کاری کنیم ؟
اگه نزدین جلوش خالی می زنه مثل من . ولی اگه زدین دیگه فرقی نمی کنه شما کنکور رو مثل بقیه می دین فقط موقع انتخاب رشته وقتی ایشالله مجاز شدین فرقتون با من اینه که من پیام نور مجاز به انتخاب رشته نیستم ولی شما می تونید تو انتخاب رشته هاتون پیام نور هم بزنیدنقل قول:
نقل قول:
شبکه ی آموزش رو می گم
اگه 100 تا رو مرور کردی کامل و سوالای سخت گیر رو زدی ، 5دقیقه خوبه ، برو سراغ سوالایی که کنارشون علامت "-" قرار دادینقل قول:
الاناس که اخطار بگیریمنقل قول:
من اعصابم خورد میشه ، میترسم یک چیز بگم توی خود کنکور چیز دیگه. ولی سوالی داشتی بپرس باز :دی
من که موفق نشدم امروز شبکه آموزش رو ببینم ..اگه چیز مهمی میگه اینجا بگید خب...
فردا هم برنامه داره؟
ساعت چند شروع میشه؟
میگم امیر الان داری چیکار میکنی ؟ داری درس میخونی یا همینجوری بیکار نشستی ؟نقل قول:
واسه من افتاده مدرسمون. یه 15 دقیقه راه بیشتر نیست .ولی به هرحال من شب قبل از آزمون رو بیدار میمونم .
ساعت 5 آماده میشم و لباس میپوشم تا بشه 6.بعد صبحانه مفصل تا بشه 6:30 و بالاخره تا ادکلن بزنم و و به موهام برسم و کفشم رو تمیز کنم ( داریم میریم استقبال مثلا بزرگترین آزمون کشور و خب باید آدم به خودش برسه:31::31: و ... و از این ها . !!!!!!!. ) میشه 6:45 و بعد : حرکــــــــــــــــــــــ ــــــــت .
ولی بچه ها شما نمیدونید این امیر چه مارمولکیه :31:.خیلی آدم سرسختیه .
نقل قول:
بچه ها یه خبر جدید
میدونستین هر کی تو کنکور میتونه یه همراه با خودش ببره سر جلسه
مطمئنم همتون میدونستید
تو این چند روزی که مونده خوب فکر کنید و با همراهتون هماهنگ کنین(سفارش ما رو هم بکنین)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفعه اولمه میشنوم چنین چیزی رو شاید یکی دستش شکسته باشه براش منشی بگیرن :دی ولی همراه برا آدم سالم رو تا الان نشنیده بودم :دی
یکم توضیح بده
از دوستان اگه کسی چیزی میدونه بگه :دی
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:32 PM ----------
نقل قول:
واسه من افتاده مدرسمون. یه 15 دقیقه راه بیشتر نیست .ولی به هرحال من شب قبل از آزمون رو بیدار میمونم .
من تجربه شب رو صبح کردن زیاد دارم + صبحش هم بدون خواب شب از خودم کنکور بگیرم
شما اگه این تجربه رو نداری و دفعه اولت هست که میخوای چنین کاری کنی پیشنهاد میکنم اصلا این کار رو نکنی چون به یکسال درس خوندن ( که انشالله خونده باشی ) با پشت پا لگد میزنی :20:
دوستان ببخشید با علم به اینکه 3شب دیگه این موقع باید بخوابیم، دفترچه کنکور پایین یا بغلش جا برای محاسبات داره یا همینجوری از بالا تا پایین سواله؟!
این چند روز از کمبود شدید جا تو دفترچه زیاد شنیدم...
اون پایین جا داره ولی فاصله ی بین سوالا کمه ولی کی تا اون پایین میره ! همه دوست دارن جلوی سوال حل کنننقل قول:
تازه همه رو بخوای پایین حل کنی قاطی میشه
منم همیشه مشکل دارم جواب سوالم تا سوال پایین می رفت
جامع قلم چی رو دیدی؟نقل قول:
یه چیز تو همون مایه ها...
سلام خدمت دوستان
یه چندتا سوال دارم در رابطه با رشتههاي تحصيلي داراي شرايط خاص دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالي كه به روش متمركز دانشجو ميپذيرند
1- اگر انتخاب کنیم و بعدا منصرف بشم و تو انتخاب رشته مرداد ماه نزنم مشکلی پیش میاد یا نه؟
2- اگر مثلا نوشته معدل پایین 16 نباشه ولی مثلا چند صدمی کمتر باشه قبول میکنن؟(اگر از تمام مصاحبه ها سر افراز بیرون بیاییم)
شوخی کردم عزیز دل . فقط یه ذره به یه چیزهایی علاقه ی زیادی داشتی .که من هنوز هم اونهارو باور نمیکنم . میدونی چرا ؟ چون میدونم بچه ی صاف و ساده ای بودی و هستی. ولی نمیدونم چرا بصورت مخفی میای؟ الان 5 نفر دارن نگاه میکنن تاپیک رو از کاربرها . که فقط اسم 4نفرشون هست .اون کی حتما خودتی دیگه.پس بهتر اون چراغ سبزت رو روشن کنینقل قول:
کتابها رو ول نکردم . کتابها من رو ول کردن :31:
نگفتی .داری میخونی یا بیکاری ؟ 20 روز پیش اگه یادت باشه یه پیغامی به من دادی. از اونموقع تا حالا باید یه کارهایی کرده باشی ؟ نه ؟
راستی بچه ها . زیر این کارت ورود به جلسه نوشته معدل کتبی نهایی دیپلم .منظورشون همون معدل 10 درسی هست که تو خرداد ماه گرفتیم ؟ من آخر متوجه نشدم اینها چی هستن ؟ یکی واسه من تشریح کنه. به خدا از اثبات قضیه استوارت در هندسه سختره .
راستی امیر من اگه کنکور قبول نشدم کاری میکنم همه بچه ها سال بعد جزو رتبه های 2 رقمی باشن .از جمله تو . این رو جدی گفتم بهت .
اگه شدم فقط تابستون رو وقت دارم .
راستی بچه ها ( چقدر از کلمه راستی من استفاده میکنم !!! ).من قراره یه سایت مثل p30world بزنم ( البته استارت این کار رو یه نفر دیگه زده که از دوستانم در یه سایته دیگست ). حتما اونجا یه بخشی برای کنکور باز میکنم .