سلام به دوستان عزیز
من میخوام مخابرات رو قطع کنم و برم آسیاتک
نامحدود طلایی آسیاتک سرعت 256 چقدر سرعتشون و اینکه بازی های آنلاین رو اجرا میکنه یا نه ...
Printable View
سلام به دوستان عزیز
من میخوام مخابرات رو قطع کنم و برم آسیاتک
نامحدود طلایی آسیاتک سرعت 256 چقدر سرعتشون و اینکه بازی های آنلاین رو اجرا میکنه یا نه ...
آقا آسیا تک پینگش برای بازی افتضاحه
اشتباه نکن برادر بدرد بازی اصلا نمی خوره
دنبال یک شرکت دیگه باش
من که رفتم همیارنت مشترک شدم،فعلا یک ماهه یک مگ خریدم واسه تست
Sent from my Xperia TX
من الان 2هفتس به هیچ جا نمیتونم لاگین کنم
چیکارکنم؟
به چی؟نقل قول:
بیشتر توضیح بده مشکل چیه
وضعیت پینگ و لوگین به سایت های بازی انلاین چطور هست ؟نقل قول:
اگه اهل بازی انلاین هستین یه لوگین به garena یا مثلا بازی world of tanks بکنین ببینین میشه یا فیلتره ...
ممنون
من نه میتونم به gmail نه به یاهو نه به هیچ بازی لوگین بشمنقل قول:
به پشتیبانی هم که میگم میگه این مشکل کلی هست ولی هیچ کدوم از دوستام این مشکل رو ندارن
یعنی 1مگ نامحدود دارم
مثل اینه که یه دیوار دور اینترنتم کشیدن
منم دقیقا همینطور شدم ...نقل قول:
دادا چند وقته اینطوری هستی؟نقل قول:
از کدوم شرکت داری؟
راه حلی بلد نیستی؟
من های وب دارم.... چند مدت پیش شدید روو https ( میل یاهو - جی میل و ... ) مشکل داشتم.. اما الان مشکلی ندارم... زنگ زدم گفت راندوم محدودیت روو همه شرکتا اعمال میشه....
3 روزه هر چی تلاش میکنم به سرور بازی وصل نمیشه. ماتریکس.
میدونید چرا میان راندوم محدودیت میزارن... خیلی سیاست دارن... میخوان مشکلو بندازن گردن شرکتااا.... اینجوری بعضیا میبینن مثلا فلان شرکت مشکلی نداره ولی خودشون دارن.. میرن خر شرکتو میگیرن... اگه بخوان محدودیت یهو روو همه بزارن تابلو بازار میشه...
بی پدرا اگه این زیرکی تو سیاست رو توی امور خارجه داشتن الان ما اینقدر بدبخت نبودیم . . .نقل قول:
100% ..... فقط زورشون به ما میرسه .... فقط بلدن سر ملت خودشون کلاه بزارن....نقل قول:
فک کنم فقط یک هفته دیگه باید تحمل کنیم
تا این بدبختی تموم بشه
البته اگه نخوان بکشن مرحله دوم :n08:نقل قول:
نقل قول:دوستان این محدودیت ها روی Http و https اعمال شده.....نقل قول:
برای اینکه به ایمیل خودتون لاگین کنید بهتره از ورژن موبایل استفاده کنید....
m,gmail.com
m.hotmail.com
m.yahoo.com
از این آدرس ها استفاده کنید.......
در مورد دوستانی هم که نق میزنن و مینالن و به سیاست خارجه و داخله گیر میدن هم اید بگم دوستان عزیز تقصیر کار خودمونیم...چون اصولا ما ایرانی ها از امکانات فقط بلدیم بدترین استفاده رو بکنیم و از تکنولوژی در راستای تخریب استفاده کنیم...خواه تخریب انتخابات باشه..خواه چیزای دیگه
پیشنهاد میکنم این بحث ها هم اینجا نشه تا خدای نکرده انجمن به مشکل نخوره
یا علی
یه هفته که اشکالی نداره ما که از یه هفته نمیترسیمنقل قول:
حرف ماه سره یکی دوماه هست
بدترین استفاده؟!!!نقل قول:
در مورد دوستانی هم که نق میزنن و مینالن و به سیاست خارجه و داخله گیر میدن هم اید بگم دوستان عزیز تقصیر کار خودمونیم...چون اصولا ما ایرانی ها از امکانات فقط بلدیم بدترین استفاده رو بکنیم و از تکنولوژی در راستای تخریب استفاده کنیم...خواه تخریب انتخابات باشه..خواه چیزای دیگه
پیشنهاد میکنم این بحث ها هم اینجا نشه تا خدای نکرده انجمن به مشکل نخوره
یا علی
نگو این چیزا رو برادر :n08:پس اگه از شرایط مملکتت توی نت انتقاد کنی میشه استفاده بد ؟
پس بریم تو خیابون بگیم بیان با ماشین از رومون رد بشن که خدای نکرده ریا نشه
شما کلا با رسانه آزاد و آزادی آشنا نیستی
فکر میکنی استفاده صحیح از نت کپی پیست کردن 4 تا مقاله واسه استاد تو دانشگاه هست
اینا هم نق و ناله نیست عزیزم واقعیت هست
علی یارت! خداییش این حرفت منو یاد حاجی جلیلی انداخت، آخه با ایمیل میخوایم کی رو تخریب کنیم مرد مومن! مثل اینکه مناظره نمی بینی که همین مسولین چی به هم میگن اونوقت دیوار کوتاهتر از مردم نیافتی؟
نقل قول:
اخه چرا بعضی ها انقد کوته فکرن ای خدا.....نقل قول:
یعنی اون فرد خارجی از اینترنتش همیشه بهترین استفاده میکنه؟؟؟؟
هیچ وقت باهاش کار دیگه ای نمیکنه؟؟؟
چرا نت اونو شیلتر نمیکن؟؟؟
چرای اینترنت اونو محدود نمیکنن؟؟؟
چرا چرا فقط ما.....؟؟؟
خواهش میکنم دوست عزیز.....نقل قول:
کوته فکری از خودتونه....
ولی در کل جواب سوالتون رو قبلا دادم....
به نظرم نیازی به ادامه این بحث الکی نباشه....از تیم مدیریت تقاضا دارم پست های اخیر رو سر و سامون بدن
داداش تو پست های قبلی جواب ندادینقل قول:
یعنی هر کجا که اینترنت خوب داره همیشه دارن ازش بهترین استفاده رو میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو فقط جواب همین سوال رو بده
مشکل با جیمیل حدودا 1 ماه هست ...ولی با سرور انلاین بازی ها 2 هفته ...نقل قول:
حتی با پ.ر.و.ک.س.ی.ف.ا.ی.ر هم بازی ها لوگین نمیشن !!!
ولی جیمیل مشکلش حل میشه !!!
لطفا جمع نبندید. من نمیدونم شما با ایمیل بلدی چجوری تو کار اینا اختلال ایجاد کنی، والا ما که بلد نیستیم:n04:نقل قول:
اصولا ما ایرانی ها از امکانات فقط بلدیم بدترین استفاده رو بکنیم
کلا چیچی فایر رو یه سری برنامه ها جواب نمیده، مثلا آپدیت بعضی آنتی ویروسا رو هم باهاش نمیشه انجام داد. انگار باید یه جوری ادرس و پرت چیچی فایر رو به برنامه مربوطه داد(اگه بشه):n13:نقل قول:
حتی با پ.ر.و.ک.س.ی.ف.ا.ی.ر هم بازی ها لوگین نمیشن !!!
والا من شخصا از بیشترش میترسم(خیلیییییییییی بیشتر):n30:نقل قول:
اتفاقا یه rule جدا هم تو برنامه ساختم ولی بازم نشد ...نمیدونم اگه کسی راهی بلده به بقیه هم بگه استفاده کنن ... پوسیدیم :n27:نقل قول:
اینم درسته شاید یدفعه بزنن کلا نابودش کنن بعد بگن که زمان میبره ولی اگه مردم زیاد شلوغی نکنن خوب میشهنقل قول:
اگه دقت کرده باشید بیشتر این مشکل تو شیراز
هست دوستم داره با پینگ 70 بازی میکنی
ولی من حتی نمی تونم لوگین کنم
درست متوجه شدید ! :12:نقل قول:
علاوه بر این , چون تغییرات و اعمال محدودیت را مرحله به مرحله بر روی رنج آی.پی های خاص و گلوگاه های مختلف به تدریج اعمال می کنن این مشکل بروز می کند. جالب اینه که مخابرات مشکل رو می اندازه گردن زیر ساخت . زیر ساخت هم توپ رو می اندازه توی زمین شرکت های خصوصی و ISP های بیچاره . در صورتیکه آب از چشمه گل آلود شده و اینها همه طلیعه اینترنت ملی است که قراره بیاد. داستان اینترنت ایران شده همان داستان شیر بی یال و دم و اشکم !
کسی از بچه ها اینترنت سال 1380 را یادشه ؟! اصلا هیچ محدویتی نداشت و همه سایت ها را باز می کرد. میشه گفت که از اروپا هم بازتر بود !!
باز بود، ولی سرعت اینقدر پایین بود که اگه یه فایل حجمش بیشتر از 5 مگابایت بود من دانلود نمیکردم. یعنی عملا فایده ای نداشت.نقل قول:
شیلتر و سرعت و محدودیت حجمی اینترنت بعلاوه فاکتور های دیگه باید در کنار هم باشن.
در کل حرف شما درست :n16:
نقل قول:
یعنی ...
داداش آدرسو اشنباه اومدی!!!
اولا نق زدن و نالیدن خودت بهتر از ما میدونی این روزا حکایته چی کسایی شده! همون کسایی که با حمایت شدن همه کاره حالا هم شدن آقا بده!
تو که آواتارت اینو یا علی میگی یه ذره ادب و خوش کلامی رو از ائمه ای که داری ازشون مایه میزاری یاد بگیر
..... ول کن اصلا جای این بحثا اینجا نیست همانطور که گفتم آدرسو اشتباه اومدی
شما بیا دست بزن و هورا بکش واسه وضع اینترنت مملکت ولی لطفا توهین نکن
شیراز هم اینترنتش بهم ریخته؟:n01:
خسته نباشینقل قول:
تازه میگی تایتانیک زنه یا مرده؟
داداش شرمنده...میشه بفرمایید کجای اون قسمت از حفای من که نقل قول کردی توهین و بی ادبی بود؟؟؟؟نقل قول:
اگه منظورتون کلمات نق زدن و نالیدن هست که باید بگم این دو واژه کاملا رایجه و بی ادبی نیست....خود من هم گاهی از سر کم حوصلگی نق میزنم...گاهی هم از اوضاع و احوالم مینالم....
نمیدونم چرا اینطور برداشت کردید ولی همینجا از همه دوستانی که اینطور جبهه گرفتند صمیمانه عذر می خوام اگر خدایی نکرده بهشون توهین شد...
بله شما درست فرمودید...آدرس رو اشتباه اومدم...این تاپیک ارزش این بحث ها رو نداره
شبتون خوش
یا علی
نقل قول:
شیراز که اینترنت نداره ... نکنه منظورت همین چس مثقال اینترنته؟؟؟ :n08: آره همینم به فاگ دادن رفته :n04:
مخابرات با اون همه پهنای باند بهم ریخته موندیم شرکت رو عوض کنیم یا نه
منم بخدا تو همین موضوع موندمنقل قول:
عووووووووووض کنیم یا نه
من که سرویسم تا ماه بعد همین تاریخ هست اگه سرعتش خوب نشد 100% میرم آسیاتک.
شایدم هم به خاطر نزدیک شدن جمعه این هفته باشه؟:n13:
ولی به نظرم هر کسی هر شرکتی هست فعلا بمونه... اوضاع همه جا قاراشمیشه.... باید بزاریم وضعیت آروم بشه.... جالبه من پ روکسی وصل میشم بعد از یه دیقه نتم قطع میشه :n04: تا مودم خاموش روشن نکنم درست نمیشه... اما بدون پ روکسی آب از آب تکون
نمیخوره ... انواع محدودیتا رو دارن رومون تست میکنن.... میرن برنامه شیلترینگ از روسیه و چین میخرن خدا تمن فکر میکنن خیلی گندن... روسیه و چین هم با همین پول هر روز پهنای باند به اینترنتشون اضافه میکنن :n04:
ایران جای پول دادن به اضافه کردن پهنای باند میره برنامه شیلترینگ و محدودیت میخره.... :n19::n08: