عزیز دل هر دفعه که از شهر بری و بیای زمان بیشتری برای عضو شدن طول میکشه ...نقل قول:
اینجوری میخوای وقتی انرژیت 100 شد بری بیرون بعد 2 روز بعد بیای توی شهر ؟!
Printable View
عزیز دل هر دفعه که از شهر بری و بیای زمان بیشتری برای عضو شدن طول میکشه ...نقل قول:
اینجوری میخوای وقتی انرژیت 100 شد بری بیرون بعد 2 روز بعد بیای توی شهر ؟!
باسه همينه هميشه 2-3تا از اونا تو شهر چينيها هستننقل قول:
شايد اومدن تو هتلشون بخوابن
تنها دشمن سیلور همینی هست که حامد جان میگهنقل قول:
در ضمن ، شاید اونا بازی رو ول کردن و همونجا موندن ؟!
سعید جان فعلا اکثریت عضو ها از اینکه هر روز پاس اوت میشن ناراضین و بهم میل میدادن و آخر سر از شهر میرفتن
اینو بدون که هرچند ما قوی باشیم ... ولی مبارزمون میشه مثل مبارزه یه فیل با یه گودزیلا !! ( چه مثالی !! ) :27:
پس اين يارو Vhito هم حتما مال silversnake نيست كه اومده اسمشو گذاشته رو شهر اينانقل قول:
به هر حال هرچند هم جنگ داشته باشن سیلور 11 تا شهره و چانگان یکینقل قول:
خوب معلومه که سیلور پیروز میشه ...
اما به نظر شما یه شهر رنک 50 که یه دوئلر پریمیوم هم نداره میتونه با دوئلر های رنک 1 و 2 مبارزه کنه ؟
مثل اینکه بعضی از دوستان به خاطر واگذار کردن شهر به چینی ها ناراحتن ...
آره من ناراحتم.
میگم بریم با اون سیلور متحد بشیم منم میام
در هر صورت چه ما متحد بشیم و چه نشیم دم دست چانگانیم و هر 2 روز پاس اوت
اولا دوئلر رنك 1 و 2 نيستن و رنك 1و2 ورد مال اوناستنقل قول:
دوما بهترين دوئلرشون DarkSean كه رنك 91 (4-5 تا از بچه هاي ما از اين پايينترن)
------------------------------------------------------------
آره منم ناراحتم شهرو بهشون نديم خيلي بهتره.
تست
امضام خوبه ؟
من رنک 101 دوئل هستم :دی
بابا این شهر West Wild Wolves برای سازنده ها و مدیران این سایت هست.
بهتره باهاشون همراه بشیم.
بریم توی شهرشون و با هم به چینی ها حمله کنیم
تست امضاء----
من كيبوردم كار نمي كنه فردا جواب ميدم. شرمنده!!
===
اين نيلرو چقدر زبون نفهمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بریم با دشمنان اینا متحد بشیم.
من از این واله بدم میاد :دی
مي خواين حالا اصرار به موندن دارين يه كار كنيم.
محمد و حامد و كسايي كه رفتن به اون شهر همون جا بمونن.
من و سعيد همين جا مي مونيم و براي جبران اعضا من به شهر The Heeps ميل مي زنم كه با شهر ما ادغام بشن. يعني كل شهر رو جمع كنن بيان توي شهر ما!
شما هم اونجا با اون سري شهر ها اليس بشيد و شهر كورش هم ميشه شهر دوم. اگه لازم باشه اسم شهر رو عوض هم ميكنيم تا با سري شهر هاي سيلور آليس بشيم!!!
وركر چانگ آن پشت در منتظره!! سريع بگين چي كارش كنم؟
سریع که نمیشه گفت چیکار کنیم حاجی جان
اگر تصمیم اشتباه بگیریم یه عمر سرکوفت میزنن بهمون ...
يكي از لول 42 هاي چانگ آن منو پاس اوت كرد!!!
سلام، من 26 صفحه ی اول تاپیک رو خوندم، تازه اومدم تو بازی.
الان Quest دارم که لولم بره بالا ( 2 بشه! )
کسی نمیتونه راهنمایی کنه که بهتر و سریعتر جلو برم؟
الان چند تا شهر داریم؟
من کی میتونم بیام تو شهرتون؟
شما بايد همين الان هدف خود رو مشخص كنيد كه مي خواهيد چي كاره بشيد!نقل قول:
کسی نمیتونه راهنمایی کنه که بهتر و سریعتر جلو برم؟
دوئلر يا وركر ؟
اگه وركر بشيد كار هاي خوبي براتون باز ميشه و سريع تر پيشرفت مي كنيد!
زياد... !!نقل قول:
الان چند تا شهر داریم؟
لول ده شو دعوتت مي كنم. راستي تو چه ورلدي هستيد؟نقل قول:
من کی میتونم بیام تو شهرتون؟
بریم با اون دشمن گنده اونا متحد بشیم من میام
آقا يكي بره فال حافظي، استخاره اي چيزي انجام بده ببينم چي كار كنيم!
ما كه توش مونديم!!
اينجوري اگه مشكلي پيش اومد كسي نمي تونه كسي رو مقصر كننه!!!
یکی اینو معنی کنه :دی
نقل قول:
some guy from lamborgini named jojok or something has already take about $250 from me in 2 duels, he is killing me. I just got to town and deposited the rest i had.
دوستان آماده باشین اگه از کلاب به یوزر jojok من حمله کردن از من دفاع کنید
بهش بگو برو بمير:27:نقل قول:
فعلا شهرو به چینیا تحویل ندین ...
بیارینشون توی شهر ولی حداکثر کنسولشون کنین و بگین که فعلا نمیتونیم فاندرتون کنیم ... باید صبر کنین
یکم که بازیشون دادیم و مغازه های شهر پیشرفته شد میریم از شهر خودمون چیز میز میخریم و اونارو بیرون میندازیم !
بابا اینجا شهر ارواحه ! همه پاس اوتن با کی دوئل کنیم !!
بیاین و یه بارم که شده از این نامردا انتقام بگیریم 6 - 7 ساعت تا شهر چینی ها بریم ولی دو روز اونجا بمونیم هر یه ساعت یه بار اتک بدیم !! من که میریم همونجا میکپم اینقدر این BigGameHunter رو میزنم تا بازی رو ول کنه یا پاشن بیان شهر ما منو پاس اوت کنن xD
حاجی یه فکری ! اینا که نمیتونن با لول پایین ها دوئل کنن ! افرادی که لولشون زیر 20 هستش رو دعوت کن تو شهر بعد ساخت و ساز رو دوباره از سر بگیر و همینطور شهر رو ارتقا بده . با امکاناتی که اونجا هستش هر کسی سریع پیشرفت میکنه . بعد این افراد که به لول 25-30 رسیدن بیان به silversnake fort و دوباره سری جدید افراد لول پایین . حالا وقتی ساخت و ساز شهر تموم شد بچه های قبلی به شهر برگردن و انتقام گیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون چیه ؟
کی بهم میگه که مشخص کنم؟نقل قول:
شما بايد همين الان هدف خود رو مشخص كنيد كه مي خواهيد چي كاره بشيد!
دوئلر يا وركر ؟
اگه وركر بشيد كار هاي خوبي براتون باز ميشه و سريع تر پيشرفت مي كنيد!
تو میگی کدوم رو برم؟ یعنی به کدوم الان بیشتر نیاز داری؟
مزایای این دوتا رو میگی؟ با معایبش
فکر کنم جوابت ورلد اول باشه! از کجا میتونم ببینم؟نقل قول:
لول ده شو دعوتت مي كنم. راستي تو چه ورلدي هستيد؟
hajamoo اینوایت کن اشکال نداره ریسک میکنیم ببینیم چی میشه لیدر چانگ ان گفت ممبر هاتون به ما حمله میکنن! و ما هیچ دعوت نامه ای ندیدیم
اینم جدید ترین گفتگو شهر کلاب توی تاپیک شهر ما:
نقل قول:
jimmyhump today at 7:30 pm
does anyone know why their population is being hurt so bad? While having the town could be a resource, it would be pointless to take it if chang an is farming it uncontrollably. Numbers win this war. No sense in inheriting someones casualties.
حرف مفت داره ميزنه. بگو شما دارين حمله مي كنين. تا آتش بس نشه از دعوت خبري نيست!!نقل قول:
hajamoo اینوایت کن اشکال نداره ریسک میکنیم ببینیم چی میشه لیدر چانگ ان گفت ممبر هاتون به ما حمله میکنن! و ما هیچ دعوت نامه ای ندیدیم
iq پسته ای همین کم مونده برن بگن ایرانی ها دو دره بازن بعدشم مگه اون یارو گوجه تشریف داره؟نقل قول:
اونا دو روز اتش بست کردخ بودن که این سعیده ریده توش با حمله هاش. در ضمن کی این سعید رو فاندر کرد؟نقل قول:
من........!!!نقل قول:
اونا دو روز اتش بست کردخ بودن که این سعیده ریده توش با حمله هاش. در ضمن کی این سعید رو فاندر کرد؟
بابا اينا خيلي پورون منو 3-4 تايي صبح پاس اوت كردننقل قول:
من 3 روز پیش باشون صحبت کردم اتش بس موقت بود که یارو اومده میگه به ما دارن حمله میکنن از شهرتون بعد میگی پررو هستن؟نقل قول:
اخرین خبر دیگه میتونید شهر رو به چینی ها ندید من بهشون میل زدم کارو تموم کردم گفتم که saeid67 نمیخواد شهر رو بده به شما و دیگه اونا با ما نیستن.
هان؟؟؟نقل قول:
اخرین خبر دیگه میتونید شهر رو به چینی ها ندید من بهشون میل زدم کارو تموم کردم گفتم که saeid67 نمیخواد شهر رو بده به شما و دیگه اونا با ما نیستن.
===
كسي بر نگرده تا ببينيم چه خاكي تو سرمون ميرزيم!!!
آفرين بهترين كار رو كردي ( كارايي كه آسمون تو w25 تريبال كرد اينجا هم داره اتفاق ميافته)نقل قول:
من فقط رفتم انتقام بگيرم كه گرفتم(3تاشون رو پاس اوت كردم)نقل قول:
چون 2روز قبلش منو پاس اوت كرده بودن