ایول این شد یه پیشنهاد عالی.ممنوننقل قول:
Printable View
ایول این شد یه پیشنهاد عالی.ممنوننقل قول:
دوستان دوباره پنل کاربری شاتل قاطی کرده!!!:31:
ترافیک مصرفی را نشون نمیده!
نه واسه من که درستهنقل قول:
سلام دوستان عزیز
من درخواست eco 512 رو به شاتل دادم و اون ها نمونه ی نامه ای که باید بدم دانشگاه امضا کنن برا adsl برام فرستادن!
حالا مشکل این هست که این نامه رو کدوم قسمت دانشگاه باید ببرم تا امضا کنن؟! بردم معاونت امور دانشجویی امضا نکرد!!!!!! (می گفت توش نوشته پژوهش که به ما ربطی نداره!!!!!!!!!)
کسایی که adsl بیشتر از 128 گرفتن از کدوم بخش دانشکده امضا گرفتن؟!
اگه میشه یه نمونه امضا شده بزارید تا بیشتر متوجه بشم
سلام فرهاد جان
من هم این فرم رو میخواستم ولی بهم ندادن!!!!!
میشه نمونه این فرم رو بهم پی ام بدی؟
بده مدير گروه، من خودم يه دو هفته اي هست دنبالشم ولي مدير گروه تشريف ندارن :)نقل قول:
ندادن؟!نقل قول:
عجيبه!
من زنگ زدم اصلا هيچ اطلاعاتي هم نگرفت، گفت باشه شناستو بده همون موقع ميل كرد.
من هم دیالمه هستمنقل قول:
دو هفته هست تو مرحله تخصیص پورته.73%
کارشناسه که زنگ زد همون اول گفت یک ماه طول می کشه
چون تازه اومدن دیالمه سرویس میدن
لطفا یکی لطف کنه و بگه با سرویس Eco 128 در شبانه چقدر میشه دانلود کرد؟
اگر سرعتت خوب باشه+ لینک مستقیم+ دانلود منیجر= حدود 350 مگنقل قول:
فکر کنم دور و بر 400 مگ ، بستگی داره به سرعتت اگر همون (16)18 کیلوبایت باشه که حدودآ 350 مگ اگر مثه برای تست بهت 512 بدن 900 مگ !!!! و اگر بین 20 تا 24 باشه 400 مگ!نقل قول:
برای یکی از دوستان من هم دیالمه هست از شنبه هفته پیش. اون هم 73 درصد و در مرحله تخصیص پورت مونده. گفته بودن 7 تا 10 روز.نقل قول:
این دقیق نبودن(به قول خودشون نادقیق!) حجم مصرفی یواش یواش داره مشکل ساز میشه! با اینکه توی پیغامش نوشته گزارش مصرف روزانه و pppoe ....دقیق نیست و ملاک "مصرف دوره" هست، اما من چند بار تا حالا چک کردم همون مقداری که توی مصرف روزانه ثبت میشه(که خیلی بیشتر از مصرف واقعی هست) رو از مصرف دوره کم میکنه!!!
مثلا من دیشب از ساعت 12 تا 1 فقط یه فایل 5 مگی گرفتم و 1 مگ هم وبگردی، توی کانکشن 6 مگ مصرف زده بود، اما تو پنل شاتل زده 19 مگ، همین 19 مگ رو هم از مصرف دوره(که خود شاتل میگه ملاک و صحیحه) کم کرده!!!:13::13::13:
لعنت به شاتل...
روز به روز دارم زده تر میشم...
تاریخ فاکتور قبل
31 تیر بوده...اما سرویس دوره بعد که اکو بود (سرویس قبلی آرت بود) از امروز یعنی بیست و نهم فعال شده...میگه بر اساس تاریخ اتصاله...نه تاریخه پرداخت...یعنی این وسط طرف یه هفته اینترنتش قطع باشه باید پول کل ای دی اس الو بده...
از همه جا گرون تر اون هم با این همه قوانین مزخرف...من نمیدونستم اکو فعال شده یهو 800 مگ دان کردم...میبینم از 3 گیگ 0.8 گیگ پریده تو روز اول!ماه بعد اگه نظرم عوض نشه انشاالله میرم یه جای دیگه...حتی شده صبانت...لااقل وضع شرکتای دیگه رو هم ببینم تو شاتل چیزی دیدم اعصابم بهم نریزه...
اون دفعه قبل رفتیم سرویس آرت رو اکو کنیم گفتن باید 10 روز زودتر میومدی...چون رفته تهران و فلان و از این چیزا...
این سری جلوتر رفتیم حالا مدلش اینه که این جوری حساب میشه...بی خبر یهو از دوره جدید کم میکنه...
روز عیدی،عیدیمونم گرفتیم...
شما عصبانی نشو جاهای دیگه وضع اگه درحد تیم ملی نباشه بهتر نیست :31:نقل قول:
بشدت تایید میشه. من تا حالا چندتا آی اس پی عوض کردم، بهترینش همین شاتله.نقل قول:
سلام. من بخوام اینترنتی ثبت نام کنم کی پولشو میگیرن ؟
درضمن این محل قرارداد و نحوه ارسال فاکتور چیه ؟
لطفا سریع تر جواب بدین ممنون میشم
دقیقا نمیدونم شاید پیک بفرستن که بیاد و پول را بگیره شاید بگن خودتون بیاید و پول را بدین شایدم بشه که اینترنتی پرداخت کنیدنقل قول:
محل قرارداد هم همون محلی هست که از adsl استفاده میکنید که میشه همون آدرس خونتون
نحوه ارسال فاکتور , هم براتون فاکتور را sms میکنن و هم براتون ایمیل میکنن:46:
دوستان دیشب حوالی 9 قطعی نداشتین ؟ کرج؟
هر چی پشتیبانی رو هم میگرفتم کسی جواب نمیداد
بچه ها Opera 10 beta 2 هم اومده تست كنين:
کد:http://www.opera.com/browser/download/?ver=10.00b2
سلام دوستان
این آخرین تست سرعت ما. سرویس اکو 128 اصفهان
راستی قبلن فکر می کردم مال ویندوز سونه ولی الآن رو ایکس پی هستم.
دوستان اصفهانی شما هم سرویساتون همین قدره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی، این ارور Generic Host Process For Win32 Services رو کسی درست حسابی حل کرده؟ یهو قطع میشه فقطم باید ریست کنیم که درست شه. چندین تا راه حل هم تو فروم بود نمی دونم کدوم بهتره. یکیش که بسته امنیتی بود نصب کردم ولی درست نشد.
ممنون و موفق باشید
سیامک جون، برای اینکه پستت به تاپیک ربط پیدا کنه باید میگفتی اپرا 10 برای کسانی که اکو دارن و میخوان عکس ها توی وبگردی لود نشه!!!:31:نقل قول:
برای برخی مشترکان سرویس 128 به 512 تبدیل شده،در شهرهای مختلف..نقل قول:
سلام دوستان
دو سوال
1.شما از چندتا اسپلیتر استفاده میکنید؟
2.اسپلیتر را کجا قرار میدید(به مودم وصل میکنید یا تلفن)؟
3.اسپلیتر هم خراب میشد؟
موفق باشید
1-خب یکینقل قول:
2-سیم تلفن به اسپلیتر وصل میشه و اسپیلتر به مودم و گوشی وصل میشه....
3-تا به حال خراب نشده البته واسه من
واسه اکو 128 کمه ...نقل قول:
باید درست بشه با نصب بسته هاي نرم افزاري ماكروسافت یا استفاده از برنامه ي Windows Worms Door Cleanerنقل قول:
راه حل بهتر هم اینکه از سرویس پک 3 استفاده کنی!کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3423531&postcount=26
دیشب ساعت 2:16 شاتل قطع شده و نمیدونم کی وصل شده، هر چی هست خیلی طول کشیده، چون adrive دیگه رزیوم نداده! شایدم برق رفته و من در خواب غفلت بودم:13:
Account Manager 38 11:14:20 ق.ظ
Hello , my name is Account Manager 38, how may I help you?
salam
befarmaien
11:14:37 ق.ظ
سلام من دیشب اینترنتی ثبت نام کردم میخواستم ببینم مراحل بعدیش چیه ؟
Account Manager 38 11:15:14 ق.ظ
bayad ba dakhelie 602 tamas begirin
rahnamaieton mikonan
11:15:51 ق.ظ
ba hamin shomareye 2218600 ?
Account Manager 38 11:16:31 ق.ظ
23099
11:17:26 ق.ظ
ye soal dige . eco 128 1mahe ro erae midin ?
Account Manager 38 11:17:43 ق.ظ
kodom markaz?
11:18:09 ق.ظ
mashhad - ثامن الئمه
Account Manager 38 11:18:55 ق.ظ
bayad ba dakhelie 606 sohbat konin
mamnon
11:19:17 ق.ظ
ok mamnun
Account Manager 38 11:20:27 ق.ظ
khahesh mikonam
چه پشتیبانی قوی ای ! :دی همش با داخلی فلان ... به حساب بخش فروشه. ولی بازم جای شکر داره که جواب داد
ای بابا پس دیشب دانلودات پریدن!:19:نقل قول:
من که تا 3.5 بیدار بودم نه قطعی داشتم و نه برق رفت:46:
دوستان شب هاپیشنهاد میکنم از شبکه های صدا و سیما هم استفاده کنید...اگه از دانلود خسته شدید...!
با سلام خدمت تمامی شاتلی های عزیز
بلاخره منم به شاتل پیوستم و الان دارم حال می کنم . . امروز ساعت 10:22 دیدم که وصلم .
تا الان که اصابمو داغون کرده . خیلی قطعی داره . ولی 512 گرفتم . تستشو پایین می زارم .
راستی دوستان کیا میان بریم آنلاین یه دست بازی کنیم ؟؟؟:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی خوبه بنظرتون ؟؟؟
جدی؟ نکنه ایراد از خودم بوده!لازم شد امشب دیدگان را باز بگذاریم و شب را سحر کنیم!:31:نقل قول:
راستی یه مورد خیلی خیلی مهم، البته برای اکویی ها! دیشب کشف کردم ساعت پنل شاتل 4 دقیقه عقب هست، یعنی شما که ساعت 1 شب شروع میکنید برای دانلود در واقع 12:56 هست! در این صورت 4 دقیقه ازتون حجم کم میکنه، این موضوع برای 512 ها خیلی مهمتره، مثل خودم که هر دقیقه 4 مگ دانلود میشه، یعنی 16 مگ دیشب الکی از حجمم کم شد!!! :13:
نقل قول:
وقتي كه ثبت نام اينترنتي ميكنيد، تو اولين فرصت با شما تماس ميگيرند.
و بعد راهنماييتون ميكنند و فاكتور رو براتون صادر ميكنند كه بعد از آن ميتونيد با شناسه كاربري كه به شما تخصيص داده شده، هم فاكتور اون دوره + هزينه نصب يا مودم رو ببينيد و هم اينكه به راحتي به صورت اينترنتي پرداخت كنيد.
براي ماه هاي بعد هم به همين صورته و ميتونيد در پنل كاربري، فاكتور صادر شده براي ماه آينده رو از 20 روز پيشش ببينيد. (سر پول دادن خيالتون راحت كه همه كارها با سرعت برق انجام ميشه ;) )
بابا شما هم دلتون رو خوش کردین به شاتل آخه توی یک ماه 1.5تا دو گیگ کافیه ؟؟:41::41:
اگر شما میگی کافیه راحت نیستی دیگه نباید وبگردی زیاد کنی دانلود اصلا :2::18:
شاید سرعتش خوب با شه ولی یکسره باید جوش حجمتو بزنی ومواظب باشی تموم نشه:18::2::2::2::19:
خوب اگه وبگردی تو روز زیاد داری میتونی یک ماهه بگیری که 3 گیگ هست، یعنی روزی 100 مگ! کافی نیست؟نقل قول:
سایت های مختلفی هست ولی این سایت اکثر شبکه های فارسی زبان ایرانی و غیر ایرانی را انلاین پخش میکند (در ضمن فیلترم هست)نقل قول:
کد:www.nalbeki.com
اخه من تلفن جای دیگه و کامپیوترم جای دیگست و من اسپلیتر را به تلفن وصل کردمنقل قول:
میشد به مودم تنها وصل کنم (اخه دیشب چراغ استاتوس هی خاموش و روشن میشد اسپلیترا که از تلفن در اوردم و دوباره جا زدم درست شد)
توضيحاتش رو براي beta 1 داده بودم ديگه حوصله نداشتم :31: . ولي هنوزم Opera Turbo تكميل نيست و نقص داره. ايشالا نسخه 10 اصلي همه رفع بشه.نقل قول:
اسمش روشه سرویس اقتصادی :2: برای گیگ بالاتر باید جیب پیاده شه:13:کسی هم که اینترنت ارزون نمیفرشه با گیگ بالا تو این مملکت:2::2:نقل قول:
شاتل گرفتی شب زنده دار میشی
نقل قول:
با يه سري تكنيك كه كاربران به تدريج ياد ميگيرند، ديگه نيازي به شب زنده داري هم نيست
همه چي اتوماتيك كارشو انجام ميده.
از روشن شدن اتوماتيك كامپيوتر تا دانلود و .... تا خاموش شدن كامپيوتر در صبح. :26:
دستت درد نکنه:46: منظورم اینه که شب که رایگان میشه آدم نمیتونه ازش بگذره میشینه تا بیاد بخوابه ساعت میشه 3 و4نقل قول:
سلام
دوستان شما با rapid مشكل ندارين من رو كلافه كرده هي وسط فايلها قطع ميشه ميري دانلود فايل بعدي البته ديس هم ميشه
چرانقل قول:
ديروز هم من اين مشكل را داشتم
رفتم سراغ سايت هاي تبديل كننده لينك