اگه واقعا 1 مگ دارید زنگ بزنید پشتیبانی و گزارش بدید حداقل سرعت شما باید رو همون 1024 باشه.نقل قول:
Printable View
اگه واقعا 1 مگ دارید زنگ بزنید پشتیبانی و گزارش بدید حداقل سرعت شما باید رو همون 1024 باشه.نقل قول:
با سلام
ببخشید دوستان من اینتر نت از پیشگامان میگیرم.
حالا مشکلم:
وقتی مودم planet 3410a میزارم سرعت دانلودم 20 هست وپهنای باندم 185(که باید256) باشه
ولی وقتی tp-link 8811 میزارم سرعت میشه 130 و پهنای باند 1500
حالا باید چه کار کنم مودممplanet هست لطفا کمک کنید
:19::19:
:41::41:
:9::9:
مودم رو از رو خودش ریست کنید ببینید مشکل حل میشه/نقل قول:
تو کانفینگ مودم ها نگاه کنید ببینید هر کدوم با چه پروتکلی وصل میشن g.mdt یا adsl2+ ?
:دی:دینقل قول:
g.mdt یا adsl 2+ چیه کجاست ؟ لطفا کمک کنید
سلام .
دوستان من یه سوال داشتم .
داداشم سرویس صبانت داره با مودم معمولی ( وایرلس نیست ) . امروز رفتم خونشون ، لپ تاپم رو روشن کردم و همینطوری اتفاقی روی یکی از کانکشنهای از پیش نصب شده لپ تاپ به اسم ZyXEL کلیک کردم و وصل شد به اینترنت ( وایرلس ) . اول فکر کردم از داداشم وصل شدم رفتم مودم رو خاموش کردم ولی همچنان به اینترنت وصل هستش .
یه توضیح بدین جریان چی هستش ؟
مخلصیم .
تابستان قبل از پارس آنلاین ADSL که گرفتم سرعت دانلود همیشه 20 بود و پینگم تو بازی ها 50. اون موقع مودم رو خود مرکزش کانفیگ کرده بود.
امسال هم باز از همون شرکت دارم می گیرم ولی سرعت دانلود 15 و پینگم هم شده100 . امسال مودم رو خودم کانفیگ کردم.
1.مودم من یه مشکل داره اونم اینه که اگه الان 192.168.1.1 بزنم چیزی نمیاد ولی وقتی یه بار مودم رو uninstall کنم و 2باره نصب کنم یکی 2 دقیقه میاد. مشکل کجاست ؟
2.سال قبل تو network connection یه کانکشن به اسم internet connection بود از اون کانکشن ها چطوری می شه درست کرد ؟
3. وقتی --- رو کانکت می کنم آیکون وی پی ان که کنار ساعت باید باشه گم می شه و توی network connetion وقتی نگاه می کنم وی پی ان خاموشه ولی در اصل کار می کنه. !
4.اینترنت من الان با یه دونه local area connection وصل می شه و تو مودم کانکشن رو روی bridge گذاشتم. رو PPPoE بزارم مشکلی پیش نمیاد؟ چطوری بزارم ؟ چه فرقی با bridge داره ؟
سلام
من به تازگی از شرکت همارا سیستم تبریز سرویس گرفتم. دیروز زنگ زدن که سرویس شما وصله. ولی هرچی کانکشن PPPOE میسازم به اینترنت وصل نمیشه!
مودم من 4 چراغ داره: POWER - LINK/ACT - ADSL - READY این آخری (READY) روشن نیست.
میشه نحوه کانفیگ کردن مودم رو کمک کنید؟
مودم: Fast Link
یکی نزدیک شما مودم وایرلس داره و یادش رفته (یا بلد نیست) اون رو SECURE کنه (یعنی روش پسورد بذاره). برای همین شما روش کلیک کردید و به مودم وصل شدید. چون مودم طرف به صورت PPPOE پیکربندی شده، در نتیجه اینترنت طرف بصورت وایرلس شیر شده و هر کسی که در محدوده مودم باشه میتونه مثل مثل شما فقط کانکت کنه به اون AP و مفت و مجانی از اینترنت دیگران استفاده کنه.نقل قول:
شما حتی میتونی الان به مودم طرف وصل بشید و تنظیماتش رو بهم بریزید. وقتی به وایرلس طرف کانکت کردی اول از همه مودم خودت رو خاموش کن و پورت LAN اون رو از کامپیوترت جدا (چون آی پی مودم شما و آی پی مودم طرف بصورت دیفالت هست و یکی هست)
بعدش برو تو مرورگر خودت و وارد آدرسشو. اینجا ازت یوزر نیم پسورد میخواد که هم یوزرش admin هست و هم پسوردشکد:http://192.168.1.1
بعدش میتونی وارد تنظیمات مودم بشیو اگر دلت خواست خراب کاری کنی.
اگر کامپیوتر طرف هم روشن بشه با هم شبکه میشید و میتونی کلی کار دیگه هم بکنی ...
نقل قول:
آیا میتونه مشکل از منطقه مخابراتی باشه(یعنی با planet مشکل داشته باشه)
اصفهان (شهید خرازی)
تو کانفیگ مودم قسمت adsl status جلوی modulationنقل قول:
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
مال همسایه ای کسیه...نقل قول:
خوب شاید قبلا داداشت باهاش به اون کانکشن وصل شده سیو شده.
شایدم پسورد نداشته خودش وصل شده.
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
نقل قول:
پارس آنلاین هر رزو خراب تر میشه ربطی هم به کانفیگ کردن از طرف شما یا سرویس دهنده نداره.
به نظر من مودم رو بزارید رو ppoe خودش اتومات وصل شه اموزششم تو همین تاپیک چند صفحه برید عقب بچه ها گذاشتن.
ببخشید:31:نقل قول:
حالا کدوم باید باشه:41:
G.Lite
G.Dmt
T1.413
ADSL2
ADSL2+:20:
پروتکلی که وصل میشن یعنی چه ؟
G.Lite
G.Dmt
T1.413
ADSL2
ADSL2+
باید کدام باشه
پیشگامان اصفهان شهید خرازی
مودمplanet ade-3410
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو status مودم tp-link نگاه کنید با هر کدوم وصل شده بود و سرعت بالا بود برا اون یکی مودم هم رو همون تنظیم کنید. (من احتمال میدم پیشگامان یه باگ داره برا همین این روش رو پیشنهاد کردم)
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:04 PM ----------
پر سرعت ترین و با کیفیت ترینش هم adsl2+ با annex m هست به شرطی که dslam های شرکت ساپورت کنه !
با سلام
دوستان من یه مودم وایارلس میخوام که بتونه 2 طبقه رو راحت ساپورت کنه اگه میشه راهنماییم کنید
یه شرکت adsl به من گفت tp link سری n ساپورت می کنه؟
اگه کسی داره بگه که واقعا می تونه جوابگویه 2 طبقه باشه؟
سلام
من چند روز پیش یه مودم DLINK - 2640u گرفتم چند تا سوال داشتم
1- چراغ dsl اصلا روشن نمیشه
2- اصلا نتونستم مودم رو با pc با کابل شبکه کنم
در ضمن من adsl مخابرات رو دارم و یه چیز دیگه مودم قبلیم justec که همین الان داره بدون مشکل کار میکنه . یعنی وقتی کابلها رو از dlink جدا میکنم و به justec وصل میکنم هیچ مشکلی ندارم.
از روی cd که می خوام dlink رو نصب کنم تو همون پنجره اول error میده که کابلها رو چک کنید و ....
دوستان لطفا راهنمایی کنید چه کار کنم. ببرمش گارانتیش؟
اساتید راهنماییم کنن چه کار کنم.
یعنی با کابل LAN مودم رو به سیستم متصل می کنید چراغ LAN و ADSL روشن نمی شه؟
LAN روشن میشه ولی DSL خیر.
با اینکه LAN روشن میشه باز هم کامپیوتر مودم رو پیدا نمیکنه . اساسا نمیتونه با pc شبکش کرد.
سلام
من adsl از مخابرات دارم مودمم هم ایسوس 602 هست ولی هر کاری میکنم کانکت میشه . تنظیمات خاصی داره . البته کارایی رو که اینجا گفته شده همه رو انجام دادم. ولی نمیشه.
من یک مشکل برخور کردم من ADSL 1MG دارم الان که مودم وصل کردم ( D-link 200) تو خود برنامه زده RX Data 640 Kbps , Tx Data Rate 384 kbps در صورتی که قبلا این جوری نبود میزد RX Data Rate 1024 اما نمیدونم مشکل چی است این باعث شده که سرعت دانلود من از 70 بیشتر نشه در صورتی که قبلا که میزد 1024 همیشه 120 130 دانلود داشتم باید چه کار کنم؟ به پشتیبانی هیچ ربطی نداره مشکل از مودم است چه کار باید نم که تو برنامه خود مودم که نصیب می کنم به جای RX DATA 640 بزنه RX DATA 1024 قبلا میزد 1024 الان داره میزنه 640 همین یوزر رو خونه دوستم چک کردم 130 دانلود میداد دوستان اگه میشه راه حلی راهنمایی کنید
سلام نمی دونم سوالم رو جایه مناسبی مطرح کردم یا نه .خلاصه ببخشید.
من می خواستم طریقه ی راه اندازی و نصب مودم وایارلس td-link رو بپرسم.
توی DSL STATUS زده 640 Kbps در صورتی که باید بزنه 1024 من رفتم همین یوزر خودمو پیش دوستم تست کردم اونجا 120 دانلود داشتم نمی دونید چه کار میشه کرد که توی status بزنه 1024 که سرعت دانلود درست بشه
سلام
مودم ADSL من وایرلس نداره،سخت افزار وایرلس(اکسس پوینت)لازم داره؟بهترین مارک و قیمت؟
یکی نیست رهنمایی کنه؟
اگر سرویستون 1 مگ هست زنگ بزنید پشتیبانی شرکت براتون زیادش کنن.نقل قول:
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------
چراغ adsl تابت میشه؟نقل قول:
مطمئن هستید خط رانژه شده؟
با تشکر از شما دوست عزیز من تونستم وصل بشم ولی مشکل جالب اینه که یکدفعه چراغ لینک یا همون استاتیک خاموش میشه . حالا ممکنه 5 دقیقه کار کنه و قطع بشه و یا 1 ساعت بعد قطع بشه. به نظر شما مشکل از چی هستش .
احتمالا دیوایس رو خط دارید یا نویز بالاست برای تلفن ها اسپلیتر گذاشتید؟نقل قول:
من یک adsl ، datasheen دارم و دارای WIFI , 4 router است من می خواهم هم کامپیوتر و هم لپتابم به اینترنت وصل بشن و از --- مخابرات استفاده می کنم ولی هر کاری می کنم setup تنظیمات مودمم{192.168.1.1} کار نمی کنه و هر چی داخل مرورگرم می زنم هیچ کار نمی شه و هر کار کردم داخل تنظیمات نمی ره آیا راه دیگه ای برای رفتن به تنظیمات هست و مودم من دکمه ریست نداره و از راه اشتراک گذاری رفتم ولی باید یک قابلیت مودم فعال بشه (dch)که با این کار دیسکانکت می شه و از شرکتی که اینترنت گرفتم پرسیدم گفت تنظیمات اصلی که از مخابرات شده این گزینه رو غیر فعال کردن و آیا نرم افزاری هست یا راه دیگری است که بشه داخل تنظیمات مودم رفت لطفا راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
سلام به همگی دوستان
من از مخابرات اشتراک گرفتم قبلا یک مودم D-Link 2500u تک پورت داشتم
حالا یک مودم Datasheen D902AW دارم که 4 تا روتر + یک وایرلس با آنتن بزرگ داره
مشکلی که واسم پیش اومده بود در تنظیماتش بود حالا که نتظیم شده و تو اینترنت میره ، وایرلسش کار می کنه ولی الکیه نمی ره تو اینترنت
رفتم تو 192.168.1.1 تا تنظیماته وایرلسش رو از روی اتومات بردارم ولی نه کامپیوترم نه لپ تاپم با هر مرورگری باز نمی کنه ، از طرفی دوستان می گفتن باید مودمت رو ریست کنی ولی من جایی واسه ریست تو دستگاه پیدا نمی کنم
لطفا راهنمائی کنید ... :(
مدلش و ویندوزتون چیه؟نقل قول:
دوستان این port mapping به چه دردی میخوره ؟
لطفا کاملترین نوعی که میتونین توضیح بدین
ممنون :11:
سلام دوستان
من مودم zyxel 660 ru دارم وقتی میخوام وارده setup بشم ازم پسورد میخواد البته تو دفترچش پسوردشو admin نوشته ولی هر کاری میکنم این پسوردرو قبول نمی کنه حالا چیکار کنم؟؟؟:19:
دوستان من میخوام مودم وایرلس زایکسل از پارس آنلاین بگیرم ... دوتا سوال دارم...
1- قیمت این مودم توی بازار چنده ؟؟؟ اسم دقیقش هست Zyxel-P660 HW
2- این مودم علاوه بر قابلیت وایرلس میشه از طریق کابل شبکه یا USB به سیستم وصل کرد اگر نمیشه قیمت دستگاه وایرلس معمولی برای کامپیوتر چنده؟؟
یه سوال بی ربط دارم به مودم ولی نمیدونستم کجا مطرح کنم اومدم اینجا:
اولین ماهه که adsl گرفتم، یادم نمیاد کی وصلش کردم ولی 25 تا 30 روزه، وقتی یه ماهت تموم میشه چجوری میشه؟
ارور 691 میزنه یا لامپ adsl مودم خاموش نمیشه؟
مال من لامپ adsl مودمم خاموش شده و دیگه کانکت نمیشه.
نقل قول:
قیمت 89000 تومان
USB نداره ولی 4 پورت LAN داره
به جز یه مورد هر مودم وایرلسی که تاحالا دیدم، 4 تا پورت LAN داره.
چرا کسی به من جواب نمی ده
وایرلس و شبکه واسه اینترنت کار نمی کنه
از چند نفر پرسیدم می گن مخابرات یک آی پی بیشتر به خونگی ها نمی ده واسه همینه که وایرلست کار نم کنه از طرفی چون --- نمی تونی شیرش کنی!!!!!!! :(
میخوای adsl و با وایرلس شیر کنی درسته؟ اگه اینطوره که عملیهنقل قول:
در مورد ip ی مودمت هم این ip لزوما این مقدار نیست. مال من و هم اون روزی که اومدن نصب کردن از 192.168.0.1 به یه آدرس دیگه عوضش کردن که من اونو یادداشتش کردم الان هم دارمش
راستی یکی به سوال منم جواب بده
82 تومن. 4 تا پرت لن.نقل قول:
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:00 PM ----------
باید سرماه شارژش کنید حالا یا به صورت اینترنتی با کارت اعتباری یا که برید نمایندگی.نقل قول:
معمولا یکی دو هفته مهلت میدن بعد خط از رانژه در میاد.
---------- Post added at 09:06 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
ربطی به ایپی نداره مودم خودش آیپی مجازی میده.نقل قول:
یه سوراخ رو مودم هست با نوک خودکار 10 20 ثانیه نگه دارید تا ریست شه.
ممنون میشم یه ادم مومن بیاد جوابمون بده :31:نقل قول:
آقا کمک!!
من ویندوزمو ریپیر کردم بعد ریپیر دیگه مودمو نشناخت!
وقتی کابلو وصل میکنم پیغام پیدا کردن سخت افزار جدید نمیاد.
مودمم tp-link8811
یه چیزی هست! توی device manager تب view شو هیدن رو که زدم اومدن.
فکر کنم چون هیدنه کار نمیکنه چه جوری میشه از هیدنی درش آورد؟
چراغ usb و adsl روشنه. چشمکم نمیزنه اصلا.
نقل قول:بابا جواب بدین دیگهنقل قول:
دوستان این port mapping به چه دردی میخوره ؟
لطفا کاملترین نوعی که میتونین توضیح بدین
ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]