برای هندسه تحليلی گاج بهتر هست يا الگو؟
الگو رو دارم و بعضی بخش هاشو خوندم گاج رو دست دوستم ديدم حس کردم الگو مفهوميتر کار کرده تا گاج ضمن اينکه حجمش نصف اون هست
برای هندسه تحليلی گاج بهتر هست يا الگو؟
الگو رو دارم و بعضی بخش هاشو خوندم گاج رو دست دوستم ديدم حس کردم الگو مفهوميتر کار کرده تا گاج ضمن اينکه حجمش نصف اون هست
یک کتاب خوب و با کیفیت برای تست گرامر زبان انگلیسی فقط گرامر لطفا معرفی کنید
اوه حق با شماست دوست عزیز،گفتم که من مبتکران دارم و خیلیم ازش راضیم منتها از دوستان تعریف کتب شیمی سبزم شنیده بودم اما نمیدونستم ...:41:نقل قول:
اما حالاکه خیلی سبزم شیمی 2 نداره پس 100% مبتکران خوبه،واقعا باحال درسو توضیح داده،من که خیلی لذت میبرم از خوندنش:11:
داداش دیگه الگورو داری چرا میخوای خرج الکی کنی بازم کتاب بخری؟!(البته اگه هیچ رقمه نمیتونی با الگو کنار بیای اون یه حرف دیگستا)نقل قول:
من گاجو دیدم و دارمو ازش راضیم اما بهت توصیه میکنم الگورو تا آخر بخون،اگه خوب روش مسلط شدی،وقت داشتی،احساس نیازم کردی که بازم تو هندسه تحلیلی خودتو تقویت کنی گاجم بگیر.
مطمئن باش اسرار جادویی تو گاج ننوشته،پس بجای تمرکز رو خرید کتاب جدید،تمرکزتو رو کتابی که داری بزار،ضرر نمیکنی:11:
نشر شبقره یه کتاب زبان داره که نویسندش اگه اشتباه نکنم رضا کیانسالار هس! که بیشتر روی تست مانور میده اما فقط از گرامر نیس،از بخشهای دیگه زبانم تست داره بعلاوه یه درسنامه مختصر:11:نقل قول:
دوستان یه کتاب خوب برای اموزش ریاضی 1 دانشگاه میگید ؟
واسه دین و زندگی کتاب تست چی بگیرم ؟کلا واسه 2 و 3 و پیش؟
+
اموزش زبان فارسی و تست برای ادبیات اینم واسه 2 و 3 و پیش (الزاما یک کتاب نباشه ها منظور همه مقاطع
واسه قرابت معنایی و ایات و روایات کتاب جداگونه بگیرم یا تو کتابای تست همش هست (تو این موارد اشکال خاصی ندارم)
1. به نظرم دین و زندگی جامع همگامان در حال حاضر بهترین کتابه و تمام نکات درسی رو برات دسته بندی کرده و خوب تو ذهنت جا میوفته.نقل قول:
2. واسه زبان فارسی هم انتشارات دریافت که مولفش دکتر هامون سبطی هست. واسه ادبیات مقطعی هم کتاب های خیلی سبز عالین.
3. بنظرم واسه قرابت کتاب قرابت دکتر هامون سبطی رو بگیر ولی برای آیات و روایات اگه همگامان میخونی ، احتیاجی نیست.
موفق باشی:10:
نقل قول:کاملا تایید میسه:11:نقل قول:
سلام
میخواستم بپرسم نظرتون درباره ی شیمی سفید گاج چیه؟؟(نگید فقط مبکران و خیلی سبز):31:
پاسخ تشریحیش خوبه؟؟؟
تستای ستاره دار هم داره؟؟؟
من میکرو طبقه بندیش رو دارمنقل قول:
با اینکه تستهاش اکثرا قدیمی هستن ولی پاسخهای تشریحیش و درسنامه هاش نسبتا خوبن
اینی که میگید درسنامه هاش خوبن؟نقل قول:
خداییش چطور انتظار داری حرف از شیمی بزنی و مردم نگن فقط مبتکران و خیلی سبز ؟؟نقل قول:
من شیمی گاج رو داشتم و تنها استفاده ای که ازش کردم این بود که اون بخش جدول نام یون های چند اتمی رو ازش کندم و به بالای میز چسبوندم :27:
وقتت رو به چیزی جز مبتکران نزار که وقت هدر کردنه . فقط در صورتی که خیلی سبز رو خریدی و شروع کردی به خوندن اونوقت نرو سراغ مبتکران ؛ وگرنه بهترین کتاب موجود برای شیمی مبتکرانه و تنها رقیبش هم خیلی سبز
( تازه خیلی سبز برای شیمی 2 کتاب نداره )
کتاب ارایه رمزینه با کلک ساجدی جه فرقی داره؟؟کدوم بهتره؟
2-من ادبیاتو از رو گاج سفید تست میزنم لازمه که از کلک یا خیلی سبز هم بزنم؟
3- هندسه تحلیلی هم از گاج میزنم ولی سطحش واسم بالاست مثلا از هر 10نا تستی ک میخونم فقط 2تاشو میتونم حل کنم و کلی وقنمو میگیره.....همینو ادامه بدم یا یه کتاب دیگه بگیرم؟؟؟چه کتابی؟؟
ممنونم
خداییش توپهنقل قول:
اگه فقط تو کلاس نشسته باشی و چیزایی از شیمی به گوشت خورده باشه،این درسنامه کاملا خوبه(حالا اگه درستم خوب باشه که دیگه ...)
پیشنهاد میکنم قبل خرید خودتم حتما یه نگا به کتاب کنی
اگه بازم نیاز به آموزش بیشتری داشتی میتونی کتاب آموزشیاشو بگیری:11:
من آرایه رمزینه رو دارم و کاملا ازش راضیمنقل قول:
کلکم دیدم،احساس میکنم کلک خیلی خشک درس داده،من از آموزش آرایه رمزینه لذت میبرم اما خوب ضعفاییم داره!مثلا تعداد تستاش کمه!
اگه تست بیشترم خواستی نشر الگو هم آرایه خوبی داره:11:
درمورد هندسه تحلیلیم اگه واقعا فک میکنی با ادامه دادن این روند بازم همین نتیجرو میگیری،خوب منطقیش اینه که منبعتو عوض کنی،ماهیرو هروقت از آب بگیری تازست
البته واقع بینانه به قضیه نگاه کن،احساسی نگو بااین کتاب کنار نمیای
کتاب جایگیزین و مفید برای شما هم فار هست
میتونی تو سایتش قسمتی از کتابو دانلود کنی و ببینی:11:
اگه الان شروع کنم به خوندن رمزینه از پس حجمش بر میام؟؟؟نقل قول:
بله صد در صد!نقل قول:
کتابش حدودا 220 صفحه است ولی چون روون و اسون درس داده زود تمومش می کنی :46:
به نظر من برای ارایه بهترین کار اینه:اموزش ارایه از کتاب رمزینه و نشر دریافت (کتاب همایش ادبیات جلد اول) و برای تست کتاب نشر الگو(چون این کتاب برای کنکور اماده ات میکنه چرا که تستهای ترکیبی ارایه رمزینه کمه). به نظر من کتاب ارایه کلک اصلا جالب نیست:13:
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:06 AM ----------
بچه ها این کتاب هم منتشر شد:
---------- Post added at 10:08 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
توضیح بیشتر از این کتاب :(به نقل از سایت مبتکران)
محتوای این کتاب به گونه ای طراحی شده است که ابتدا نکات اصلی هر مبحث آموزش داده شده و بلافاصله سؤالاتی در قالب تست از مطالب درسی آورده شده است. در انتخاب سؤالات آموزشی سعی شده تا اولا سؤالات از آسان به دشوار مرتب شوند و ثانیا تمام مطالب آموزشی را پوشش دهند. در ترتیب سؤالات، این که سؤال مربوط به مؤلف است یا کنکورهای پیشین مورد توجه نبوده است. در قسمت بعدی تست هایی برای تمرین آورده شده اند که مطالب آموزش داده شده را با تفصیل بیشتر مورد بررسی قرار می دهند. در انتهای هر فصل نیز آزمونی قرار داده شده است تا بتوانید معلومات خود را در آن بسنجید. آزمون ها به تفکیک رشته ی تجربی و ریاضی تنظیم شده اند تا سطح آزمون استاندارد باشد(به غیر از فصل اول که تنوع سؤالات کم است). سعی شده است سطح سؤالات آزمون متناسب با کنکورهای سراسری و آزاد باشد. در انتهای کتاب نیز آزمون جامعی برای رشته های ریاضی و تجربی وجود دارد که از تست های کنکورهای سال های اخیر تشکیل شده است .
بچه ها یه چیزی به ذهنم اومد که بهتون باید بگم:
درسته دین و زندگی همگامان کتاب توپیه و من هم از همون خوندم ولی این کتاب دین و زندگی گاج سفید هم (ویرایش جدید) کتاب عالیه به نظر من.هم درسنامه هاش کامله و هم تستهای کنکور چه داخل و چه خارج رو پوشش میده و تازه یه ویژگی خوب دیگه هم داره و اون اینکه اول کتاب نوشته از هر درس چند تا تست تو کنکور های این چند سال اومده (به تفکیک سال مشخص کرده)و از هر مبحث چندتا تست اومده مثلا از معاد چندتا .(حالا این سوالات معاد میتونه مربوط به بعضی دروس دوم یا سوم یا پیش باشه)
در کل گفتم که این کتاب رو هم اصلا دست کم نگیرید.من که خیلی ازش خوشم اومد.همگامان هم توپه.
نقل قول:
ارایه دریافت با رمزینه چه فرقی داره؟؟
این انتشارات دریافت دوجلده؟اونجوری حجمش زیاد میشهنقل قول:
2. واسه زبان فارسی هم انتشارات دریافت که مولفش دکتر هامون سبطی هست. واسه ادبیات مقطعی هم کتاب های خیلی سبز عالین.
یه چیزی میخوام که کم حجم باشه
دو جلد نازک هستن زیاد حجم ندارن و بخش عمده شون هم پاسخ های تشریحی هستن که شاید نیازی به خوندن همه شون نداشته باشیننقل قول:
آره واسه ادبیات همون خیلی سبز رو استفاده کن و واسه زبان فارسی اگه میخوای زیاد وقتتو نگیره،از کتاب های 5 مبحث انرژی اتمی استفاده کن،واسه من جواب داد و کافی هم بودنقل قول:
هیشکی نمیدونه چه فزقی دارن؟؟؟؟نقل قول:
واسه فصل دینامیک فیزیک ازچی تست بزنم؟؟
ممنون
اگه فیزیکت عادیه،با تست ها ی ستاره دار گاج شروع کن و تست های کنکور،اگه فیزیکت خوبه،نشر الگو (انرژی اتمی) بهترین منبع فیزیکه!تضمینی!نقل قول:
سلام دوستان
امروز 5 تا كتاب "آيات و نكات(گاج)،درك مطلب ادبيات(گاج)،ترجمه،تعريب و درك مطلب عمومي كنكور(گاج)،تناسب مفهومي و قرابت معنايي دكتر هامون سبطي و پنج بحث زبان فارسي" رو خريدم حدود 19 تومن
نظرتون در موردشون چيه؟
نرم افزار تخمین رتبه کانون رو کتاب زرد اختصاصی فروخته میشه؟
کتاب آیات و نکات انتشارات مختلف فرق زیادی ندارن،درک مطلب کتاب بدی نیست ولی میتونستی از محوری سبز هم استفاده کنی،تعریب رو نمیدونم،5 مبحث عالیه،اگه بخونی!و قرابت معنایی هم کمک زیادی میکنه خوبهنقل قول:
---------- Post added at 07:53 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
آره با هم فروخته میشهنقل قول:
محوری سبز هم دارمنقل قول:
درک مطلب کتاب بدی نیست ولی میتونستی از محوری سبز هم استفاده کنی
امسال ادبیات رو فقط دارم از روی محوری سبز میخونم و بعضی وقتها هم نمیرم سر کلاس
محوری رو کار خوبی میکنی ولی کلاس رو هم بری و نری فرق نمیکنه،مگر دبیرت خیلی خوب باشه!!!!در این صورت تکنیک هایی که توی مباحث مختلف میگه خیلی مفیده!!100 درصد!!! :27: ولی اگه کنکوری سر کلاس کار نمیکنه،بری و نری فرقی نمیکنه :21:نقل قول:
درمورد تموم کردنش که،بله ،میشه تموم کرد،حجمش نترسونتت،روونهنقل قول:
نقل قول:اینهمه کتاب:18:به نظر من واس آرایه ارزش نداره اینهمه کتاب بخونی:41:
همش 3تا سوال ازش میاد،بعد 3تا کتاب کار کنیم:18:
به نظرم همون رمزینه کفایت میکنه،اگه این کتاب تموم شد و بازم احساس نیاز کردی و وقت داشتی باید بری سراغ الگو(به همون دلیلی که POUYOL جان گفتن)
چرا دروغ بگم من کتاب آرایه دریافتو خیلی باهاش آشنایی ندارم،فقط فک کنم یه PDF ازش دیدم اما به صورت کلی اینکه هامون سبطی میاد بهت ماهی گیریو یاد میده،بجای ماهی دادن دستت،پس قطعا کتاب مفهومی ای هس اما چون من خودم تجربه رمزینرو دارم بهت رمزینرو پیشنهاد میکنم اما خودتم یه نگا به جفتشون بنداز:11:نقل قول:
سبکش باتوجه به توضیحاتی که اومده مثه همون کتاب اندیشه سازان قدیمه که مبتکرانم چاپ کرد:41:نقل قول:
کسی این کتابو از تزدیک ندیده تا نظر بده؟
اقا من يه چند تا سوال دارم ....
اولا اين كه من عربيم خيلي ضعيفه يعني فقط صرف فعل ها رو (اونم به سختي ) بلدم ..به نظر شما يه دبير خوب بگيرم ..يا كتاب ..يه كتاب معرفي كنيد كه عربي رو از پايه خيلي ساده اموزش بده ..
در مورد زبان ...مبتكران اناري ؟ خيلي سبز جابري ؟يا شبقره ..در مورد اين سه تا هر كي يه چي ميگه ..نظر شما چيه ..
زيست 8000 تست بهتره يا خيلي سبز ؟
و اينكه در مورد فيزيك من كه سال سومم و دو روز ديگه امتحان فيزيك دارم ...كتاب پرسمان فيزيك گاج ميتونه كمكم كنه ...
مرسي
با این ویژگی ها به نظر عربی به زبان ساده مبتکران نوشته ایاد فیلی کتاب خیلی خوبیه،منم دقیقا شرایط شمارو داشتم،این کتاب خیلی کمکم کردنقل قول:
زبانم باتوجه به سطحی که قرار داری باید انتخاب کنی
کتاب اناری هم سال سوم و هم چهارم کتاب مجزایی داره که کتاباش 4 بخش دارن:گرامر،لغت،متن خوانی و آزمون
گرامر: اومده گرامرو خیلی ساده و کامل توضیح داده،بعدش پرسشهای گرامرو آورده به صورت تستی البته که هم کنکوری هس توش و هم تالیفی
لغت: به صورت دسته بندی شده و موضوعی و کامل توضیح داده.بعدشم تست به همون صورتی که تو گرامر گفتم
متن خوانی یا درک مطلب: اومده تکنیک های متن خوانی و حل CLOZE با دانش آموز کار کرده بعدشم تست مثل دوبخش قبلی
آزمون: آخر هردرسم یه آزمون توپ ازت میگیره که خیالت دیگه راحت راحت شه
تازه سال چهارمشم سی دی درک مطلب هم داره
شبقره هم کتاب خوبیه،درسنامه خیلی مختصر اما تستای زیاد داره،بیشتر بدرد کسی میخوره که تو درس زبان قوین و میخوان یه نگا کوچولو به گرامر بندازنو برن سراغ تست،تست کوز و متن خوانیم آخرش به وفور یافت میشه
یه کتابچه لغتم داره که کل لغات سوم و چهارم یاهمون پیش خودمون توشه
این دوتا کتابو میشناختم و توضیح دادم،درمورد خیلی سبز اطلاعی ندارم اما شنیدم فقط خوبه،اما به نظر من آقای اناری یه چیز دیگس
بازم حتما خودت 3تا کتاب ازنزدیک ببین
زیست اطلاعی ندارم
والا اونموقع این کتاب مشکی گاج و پیک گلواژه و بنی هاشم استفاده میکردیم،و مخصوص امتحانا بود،اگه مثه همون موقع باشه 1005 بدردت میخوره:11:
واسه عربی کتاب ترجمه،تعریب و درک مطلب عربی کنکور(گاج) هم پیشنهاد میشهنقل قول:
کتاب کم حجمیه(148 صفحه ست)و خوب هم توضیح داده
عربی به زبان ساده رو از الان شروع به خوندن کنم میرسم تموم کنم؟ خیلی حجیم به نظر میاد فرقش با فوت و فن چیه؟ کتاب خوب دیگه چی هست ؟(سطح عربیم هم ضعیف به بالاست:31: )
مرسي حاجي ...نقل قول:
فقط كتاب هاي اناري واس سوم چهارم .جداست و كتاب كنكور جدا ؟ يعني توي كتاب هاي سال سوم چهارمش بحث تست و اينا هس يا نه ؟
در مورد فيزيك هم امروز گلواژه رو دس يكي ديدم جالب به نظر ميومد ....با اين اوصاف گلوازه بهتره يا پرسمان گاج ؟
خواهش،امیدوارم مفید بوده باشهنقل قول:
بله جداس
کتاب کنکور جدا نیس
ببین کلا 4تا کتاب با انتشارات مبتکران داده بیرون اگه اشتباه نکنم
2تا کتاب زبان اونطوری که گفتم داره
یه کتابم داره مخصوص تست به اسم گنجینه آزمون های زبان انگلیسی کنکور
و درک مطلب به زبان ساده
اگه اون 2تا کتابو که گفتم بگیری به بقیه احتیاج پیدا نمیکنی مگر اینکه بخوای تست بیشتر بزنی که میتونی کتاب گنجینه آزمونشو بگیری
البته اینا واس زبان عمومیه و واس تخصیصم کتاب دارن ایشون:11:
نگا به حجمش نکن،یه پخ کنی میگرخه:31:نقل قول:
شوخی کردم...
اسمش روشه دیگه،عربی به زبان ساده،من که تونستم تو فرصت کمی جمش کنم اما بستگی به شما داره،قطعا میشه اما باید همت کنی
فوت و فن سطحش بالاس،بدرد کسایی میخوره که عربیشون خوبه.
گاج سبزم واس هر مقطع یه کتاب زده که اومده کل کتاب درسیو تحت پوشش قرار داده،از معنی و حل تمرین و .. گرفته تا تجزیه و ترکیب و ...
ولی اگه پشت کنکوری هستی مناسب نیس
کتابای دیگه ام الان خیلی خاطرم نیس،فقط الگو شنیدم خوبه اما باهاش کار نکردم
به نظر من اگه روهمون مبتکران ایاد فیلی وقت بذاری ضرر نمیکنی اما بازم میخوای تحقیق کن و خودتم ببین اما وقتو از دست نده،حواستم به روزایی که داره میره باشه
---------- Post added at 11:37 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
میشه یکم بیشتر درموردش توضیح بدی؟نقل قول:
همون کتاب جلد سبزس یا ....؟
آقا من یه چیز میگم شما گوش کنید!یه توصیه از من بگیرید اونم اینکه انقدر خودتون رو درگیر انواع مختلف کتاب های کمک آموزشی نکنید!بخدا فایده ای نداره،شما باید اول خوب کتاب و جزوتون رو بخونید تا تسلط پیدا کنید بعد از حداکثر دو منبع تست بزنید و درسنامه بخونید.
انقدر پخش نشید دنبال کتاب های کمک درسی!بجاش اینترنت رو بزارید کنار!بخدا جواب میده!من خودمو از یه دانش آموز معمولی که هیچکس روش حساب نمیکرد توی دوسال خودمو رسوندم به بهترین وضعیت فقط با تلاش،درس خوندن و کنار گذاشتن خیلی چیز ها واسه یکی دوسال!باور کنید میتونید!اگه تلاش کنید!