سلام دوستان خسته نباشین:
کیت جدید رئال مادرید و بارسلونا رو میخاستم و نقل انتقالات جدید اگه کسی زحمتش رو میکشه اینجا آپلود کنه یا لینک بذاره
مرسی ;
Printable View
سلام دوستان خسته نباشین:
کیت جدید رئال مادرید و بارسلونا رو میخاستم و نقل انتقالات جدید اگه کسی زحمتش رو میکشه اینجا آپلود کنه یا لینک بذاره
مرسی ;
برنامه ای ترینری سیو ادیتوری چیزی برای ساکر هست که بتون تو مسترلیگ سن بازیکنارو کم کنه.
با همو PES Editor مي تونيد اين كار رو بكنيدنقل قول:
كيت هاي براي PES رو نديدم اينم ليست جديدترين ترانسفر هايي كه شما مي تونيد توي بازي اعمال كنيد البته به غير از گوركاف كه Already توي بوردو هست. بقيه رو مي تونيد اعمال كنيد. پست زير رو آقاي تورنج زحمتش رو كشيدهنقل قول:
نقل قول:
[QUOTE=krauser;3941917]با همو PES Editor مي تونيد اين كار رو بكنيد
منظور از pes editor همون PRO-EVO Editing Studio 2009 هستش.
اگه همینه بگید تو کدوم قسمتش میشه.:42:
تاپیکی برای ادیت پس وجود داره ؟
یا من هر توپ و کیت و اینا خواستم بزارم تو همین تاپیک بزارم ؟
اره پچ 20 مگه ولی فقط پچ نیست یه cv0f هست 35 مگ یه پچ گیم اکسس 25 مگ یه اینستال اورجینال و کراک پچ 1.4 هم روی هم 20 کلا میشه حدود 100 مگ الکی دانلود کردم :46:نقل قول:
فقط یه سوالل دارم: این cv0f و گفتی کپی کن تو C:\Documents and Settings تو این مایه ها بعدشم یه جایی به اسم download ولی من هرچی گشتم همچین چیزی ندیدم فقط save بازی بود . میشه بگی این دقیقا کجاست؟ :18:
خوب فولدرش hidden هست اين مسير رو paste كن توي آدرس بار ويندوز اكسپلورر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\downloadنقل قول:
اين ارور يعني ورژن فايل با ورژن بازي فرق داره.اگر هم منظورت از آپلود ، همون آپديت بازي يا دانلود فايل cv0f هستش كه در مسير زير بايد بريزي كه اگه هر كدوم از پوشه ها نبود مي توني خودت بسازي.نقل قول:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download
وقتي شما يك مسترليگ رو شروع كنيد ويرايش هايي كه اعمال مي كنيد برخلاف ديگر جامها ، در مستر ليگ اعمال نميشه و مشخصات همون مشخصات در هنگام شروع بازي هست.نقل قول:
سلام آرمين.اين رو من امتحان كردم جواب نداد(هم در برنامه Pro-Evo و هم در Pes Complete Editor )اگه شما مي توني خب بذار ما هم فيض ببريم.نقل قول:
بجز اينجا ، يكي دوتا تاپيك ديگه بود كه حالا متروكه شده.همينجا بذارم عزيزم.نقل قول:
خوب هر بازيكني رو سنش رو كم كني كم ميشه ديگه با Pro-Evo من اون Noushevar رو هم سنش رو كم كرده بودم هم قدراتش رو افزايش داده بودم
يه نكته كه يادم رفت اينه كه تغييرات در هر زماني ايجاد نميشه.براي اطمينان بيشتر الان دوباره با اين برنامه سن گتوزو رو از 30 به 40 تغيير دادم.با يكي از سيوها كه در هفته يازدهم بود ، گتوزو رو پيدا كردم ديدم همونه تغيير نكرده.اما با يه سيو ديگه كه در هفته هاي پاياني فصل (نقل و انتقالات) بود رفتم ديدم شده 40.يعني تغييرات تا به فصل نقل و انتقالات نرسه ايجاد نميشه.نقل قول:
سلام دوستان من یه پچی که جنابkrauser چند صفحه پیش گذاشته بودن دانلود کردم که اسمش PES2009Patch140
بعد از اینکه نصب کردم دیگه نرفت تو بازی حالا مشکل از کجاست ؟ مشکل از کرک بازی که نیست؟
شما از كرك 1.20 به بالا بايد استفاده كني لينكش توي صفحه 701 همين تاپيك هستنقل قول:
نقل قول:سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه ارور میده نمی ره تو بازی باید شما کرک 1.20 رو نصب کنید :
این هم لینکش :
موفق باشید :10:کد:http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009_Crack_For_1.20.rar
آخر من چجوری سن بازیکنارو تو مستر کم کنم.
آخرای فصل هم هستم.
کرکم دانلود کردم اما فقط 2 تا بوت f50 آدیداس به بازی اضافه شد . میگم به غیر از اون پچ چیزه دیگم باید دان میکردم؟ اگه میشه یه توضیح کوچولو بده ممنوننقل قول:
سلام دوست عزیز
اگه ارور میده نمی ره تو بازی باید شما کرک 1.20 رو نصب کنید
سلام
اقایون من تا حالا تو ویستا بازی میکردم ولی امروز که تو xp بازی کردم تغییراتی دیدم مثل
صدای تمایاگرها در نقات مختلف زمین مخصوصا در حمله
صدای داد زدن مربی وبازیکنان هنگام خطا
انگار دوربین هم کمی تغییر کرده
چرا توی ویستا اینجوری نیست ؟:19:
دوستان لطف کنین بهترین نسخه کیت سرور رو برا دانلود بزارید .
تیم من تو مسترلیگ :
1. Diego Alvesکد:http://-----.com/images/l62j54xzf9hpr37zyt.gif
5. Chiellini
4. Raul Albiol
2. Sergio Ramos
3. Walton
6. Hamsik
11. Kaiser
8. Kaka
10. David Silva
7. C. Ronaldo
9. Fernando Torres
12. Lloris
15. Pepe
16. Heinze
23. Marcelo
22. Miguel Torres
14. Robben
18. Carrick
13. Gambino
19. Pato
20. Higuain
26. Saviola
28. Codina
31. Solimar
21. Drenthe
17. Shaw
مسی و آگوئرو نمیان هرچی درخواست میدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی 60000 و حقوق 5000 هم بارها گفتم ولی نیومدن ... نمیشه مجبورشون کرد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن : نظرتون رو هم در مورد ترکیب و اینا بگید لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بيشترشون بازيكناني هستند كه مورد علاقه من هستند
از بين بازيكنان newcommer جاي Rowland و Orellano خاليه البته يك بازيكن استثنايي و واقعا واقعا واقعا استثنايي رو نخريدي اونم Gourcuff هست. تعجب مي كنم چرا نداري هم آچار فرانسه خط هافبك هست هم تمامي پارامترهاش تا 97 رشد مي كنه واقعا بازيكن عجيبي هست. غير قابل باور هست كريم بنزيما هم همينطوره يه دفعه پارامترهاشون از دم قرمز ميشه
سلام دوست عزیزنقل قول:
اگه شما پچ 1.40 رو ئان کردید باید به همراش کرک 1.20 رو دان کنید تا بازی رو بتونید کرک کنید اما برای اخرین تغیرات تا ماه مارس باید cv0f 1.40 رو دان کنید بعد در ادرس :
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\download\
کپی کنید ...
این هم لینک فایل cv0f 1.40 :
موفق باشید :10:کد:http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar
سلام دوست عزيز ميشه اين سيو مستر ليگت رو براي من اينجا قرار بدي تا ما هم استفاده كنيم از سيوتنقل قول:
منظورم سو مستر ليگ همين تيمي كه الان گذاشتي هستش لطف كن يه جا اپلود كن و لينك دانلود شو بذار اينجا تا دانلود كنيم ممنون
سیو من :
این نیم فصل آردا توران، مسی، آگوئرو، جیووینکو، بنزما، گورکاف، اورلانو، رو هم میخرمکد:http://vahidreal.parsaspace.com/pes/PES2009_ML02.rar
پ.ن : دوستان هر کیت و هر فیس و هر توپی چیزی خواستن من همه چی دارم بگید براتون آپ میکنم میزارم
اینو توجه کنید که من تازه قراره فصل 2010-2011 رو شروع کنم همه نیوکامر ها نیومدن : دی
سلام بچه ها.... لطفا یکی به داد من برسه بگه چی کار کنم...
من از طریق خود بازی یه پچ رو که 21 مگ بود رو دانلود کردم و بعد زدم آپدیتش کنه ، با موفقیت هم آپدیت شد ، ولی حالا وقتی میخوام برم توو بازی همش ارور میده که " Please insert the original "Pro Evolution Soccer 2009" CD/DVD. " .. لطفا بگیید من الان باید چی کار کنم تا بازی دوباره اجرا شه و سی دی اورجینال رو نخواد؟ :(
فک میکنم باید کرک جدید بازی رو نصب کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید ببینی چه پچی رو دانلود کردی که کرکش رو دانلود کنی !نقل قول:
اسم فایل آپدیتش ایییینه PES2009Patch140 ......... چه کرکی رو و از کجا باید دانلود کنم؟؟؟؟ مرسیییی
بيا اينم كركنقل قول:
کد:http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009_Crack_For_1.20.rar
سلام بچه ها بچی وجود داره که توان همه بازی کن ها رو 100% کنه؟ چون دستی خیلی سخته
خیلی فوریه دمتون گرم
اينارم مي خرم برات داش غمت نباشهنقل قول:
آقا ایول دمت گرم..... این پچ چه چیزاییرو به بازی اضافه کرده؟؟؟ بعد از این بازم پچ جدید تری واسه دانلود و اضافه کردن هم هست؟
بازيكنان معمولي رو كه مي توني از همون قسمت اديت بازي تغيير بدي.اگه بازيكني كه ويرايش مي كني ساخته خودت باشه تغييرات با يه بازيكن جديد اعمال ميشه و روي بازيكن سابق ايجاد نميشه.براي ديگر بازيكنان هم گاهي همين مسئله صورت ميگيره.و براي ويرايش بازيكناني كه در قسمت اديت بازي نيستن(مثل new commer ها) با برنامه Pro-Evo استفاده كن.تغييرات رو هم در زمان نقل و انتقالات مي بينيد.(وسط فصل رو يادم نيست اما آخر فصل كه اعمال ميشه)نقل قول:
اين هم لينك دانلود با حجم 19 مگا:
برنامه بالا امكانات ديگري هم داره.اگه اينترنت معمولي(ADSL) نداري!! و اينترنتت غير معمولي(دايل آپه) مثل خودم pes editor رو دان كن.کد:http://downloads.soccergaming.com/download.php?id=13847
اين هم برنامه pes 2009 editor با حجم 4 مگا
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=41350
شما همين برنامه Pro-Evo رو دانلود كن.در قسمت global editing مي تونيد همه بازيكنان و يا بازيكناي خاصي كه شما مشخص ميكنيد رو ويرايش كنيد.خيلي راحته فقط چند كليك...نقل قول:
برادر گیمینگ اکسس که پولی شده جای دیگه بزار
خب بریم سر کیت جدید تیمها در سال 2009/2010 :
رئال مادرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: دانلود
آرسنال
بارسلونا
چلسی
اینتر
یوونتوس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیورپول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میلان
منچستر
بایرن مونیخ
رم
اگه دانلود کردید تشکر اینا یادتون نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خواستم تشکر کنم ولی متاسفانه فایلها پسورد میخواست:13:نقل قول:
سلام ببخشید من چه جوری میتونم از دو تا keyboard تو بازی استفاده کنم؟
سلامنقل قول:
لطفا لینک را بذارید
تعجب من از همينه كه مداقع پاس نداده و اين يارو داره هد ميزنه، اين يه سانتر هست كه روي زد حمله بوده :5:نقل قول:
خيلي عجيبه
متوجه اشتباه خودم شدم معذرت میخوام واقعآ عالی بودنقل قول:
آرتاش جان ما كماكان منتظر پسورد فايل هاي زيپ هستيم اين كيت ها همگي پسورد مي خوان لطف مي كني پسوردشون رو من شديدا طالبشونم
عزيز من هرچي گشتم نتونستم بفهمم پسورد اين فايل ها چيه؟ شما مي دوني به ما هم بگونقل قول:
توی خود فایلها نوشته :نقل قول:
عزيز من هرچي گشتم نتونستم بفهمم پسورد اين فايل ها چيه؟ شما مي دوني به ما هم بگو
onlyrealmadrid.com
@_@
سلام ببخشید من چه جوری میتونم از دو تا keyboard تو بازی استفاده کنم؟