میشه خواهش کنم شیوه باز کردن بخش راهنما پشت فرمان آموزش دهید؟نقل قول:
Printable View
میشه خواهش کنم شیوه باز کردن بخش راهنما پشت فرمان آموزش دهید؟نقل قول:
هر کاری کردم بازش کنم نشد گفتم شاید ببره بی خیال شدم حتی باروغنم زدم باز نمیشه که با انژکتور شور بشورم هر جا می برم میگن خرابه باید تعویض بشه زور بهم میاد 160تومن بدم چون احتمال زیاد به قول شما خراب نیست فقط کثیفه ولی متاسفانه خودتون میدونید که همه تعویض کار شدن چیزی به اسم تعمیر کار نداریمنقل قول:
من یبار دیگه این سوال و پرسیدم ولی به نتیجه نرسیدم صدای موتور ماشینم خیلی زیاده اولش فک کردم صداش همینه ولی یبار که با روغن اسپیدی ریختم صدا ی موتمور نصف شد فهمیدم که صدای موتر خیلی کمتر از ایناست ولی متاسفانه دیگه صدای ماشین کم نشد من یه شکی کردم زیر کاپوت پراید نوشته حجم روغن با فیلترسه ونیم لیتر ولی همه تعویض روغنی ها یه چهار لیتری میریزن احتمال داره بخاطر همون نیم لیتر اضافه باشه .
:n13::n13::n13::n13::n13:نقل قول:
من هرچی سعی کردم نتونستم این سنسور اکسیژن لعنتی رو باز کنم شاید من دارم استباه باز میکنم مگه با این پیچ باز نمیشه ؟
هر چی روغن زدم اسپری روان کننده زدم باز نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چکارش کنم باز شه چراغ چک داعم روشنه اگه یه عیب دیگه ماشین پیدا کنه نمیتونم بفهمم خطرناکه
دوستان که راهنماتیینکردن ولی من از رو نمیرم :n02: این گیج روغن مگه تا خط F یا همون حداکثر نباید اندازه روغن باشه ولی با 4لیتر روغن از خودFهم بالاتر روغن میاد .
توحالت خاموش تست کردم اونم چند ساعت خاموش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کمک به دادم برسید اونم برق اصلی ماشین و قطع کردم گفتم شاید ارور ecuپاک شه از دیشب تا صبح یه لحظه این سیم قهوه ای رو هم در آوردم موقع در آوردن خورد به بدنه ماشین جرقه زد به این پیچه جاشم مونده فک نمیکردم چیزی شده باشه صبح که اومدم کابل هاشو بزنم سرجاش وقتی سوییچ و چرخوندم دیدم صدای پمپ نمیاد فهمیدم که گند زدم تو صفحه کیلومتر شمارم چراغ بنزین یه خونش پره اونم داره چشمک میزنه فقط امیدم به فیوز های ماشین بود که چک کردم دیدم همگی سالمه ینی پمپ بنزین سوخته چه گندی زدم تورو خدا یکی کمک کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هرچند کسی راهنمایی نکرد ولی حل شد سیمش قطع شده بود
دوستان عزیز دوتا سوال داشتم
1 - هزینه ی معاینه ی فنی دوگانه سوز ها دقیقا چقدره ؟
2 - پژو 405 مدل 90 دارم ، وقتی کپسول رو پر میکنم رو CNG نمیره و هی میپره از رو گاز تا وقتی که مثلا از 6 خونه ی گاز ، 2 تا 3 خونه کم بشه ( نصف بشه ) نمی مونه رو گازو
یعنی امکان داره مثلا 10 دقیقه بمونه و بعد بپره و گاهی به 30 ثانیه هم نمیکشه
دیاگ زدم خطای نشتی میده ولی با تست های اولیه با آب و کف ، نشتی خاصی نبود
مشکل چه میتونه باشه ، قبلا یکی از دوستان همینجا میگفت رگلاتور هست :n13:
1- 34 هزار تومننقل قول:
2- ببر تعمیرات CNG نشون بده
در حالت کلی دوگانه سوزهای مدل 90 باید کپسول رو باز کنن بیارن پاییننقل قول:
برای تست و دوباره نصبش کنن
حدود 1 هفته تا 2 هفته طول میکشه که حدود 300 هزار تومن هم هزینه برمیداره
و اجباری هست واگرنه معاینه فنی نمیدن
ممنوننقل قول:
1 - 34 تومن که برای ماشین های بنزینی و دوگانه دستی احتمالا باشه
دوگانه کارخونه ها من شنیدم خیلی بالاتره :n27: در حد 300 تا 400
2 - بردم و دیاگ زد ، یه سنسور 120 تومنی هم عوض کردم نشد ، یه قطعه ی دیگه گفت هست که قیمتش 700 تومنه!!!! بخاطر همین فعلا دست نگهداشتم ، میخواستم مطمئن شم ببینم دردش چیه
1- پراید من 89 دوگانه کارخونه س. کپسولاش Jindung چین و برای 2009 بود. شما درست گفتی من هم به جز اون 34 تومن، نزدیک 54 تومن هزینه لوله و فشارسنج تو خود معاینه فنی دادم و در آزمایشگاه آزمون هیدرواستاتیک که جفت مخرنارو باز میکنند یه 68 تومن و یه 82 تومن پیاده شدم که با گذشت یک روز گفتند مخرنها در آزمایش رد شده اند. رویهم رفته چیزی نزدیک 300 تومن پیاده شدم و از این ور هم بهای دو مخزن پراید و ساخت ایران 1 تا 1200 است یعنی ری***م به این برنامه ریزیشون. از خریدن مخزن چشم پوشی کردم ولی برگ معاینه فنی بخش بنزین رو دارم که اعتبار یک ساله داره ولی پایین برگه نوشته اگه گواهی آزمون هیدرواستاتیک نداشته باشی اعتبارش سه ماهه. با اینکه اعتبار سه ماهه من پایان یافته و یک بار هم افسر جلومو گرفت و برگ معاینه فنیمو نگاه کرد هنوز دشواری یی برام پیش نیومده.نقل قول:
2- میبینی دردسر داره از گاز چشم پوشی کن
ممنوننقل قول:
من تا 10 اردیبهشت معاینه داشتم و اعتبارش گذشت ( من خودم پیش یکی از دوستام کپسولو یه بار اوردم بیرون و روغن اضافش رو خارج کردم ، کپسول منم ساخت چین هست
از خیر گازشم خیلی وقته گذشتم و خیلی کم استفاده می کنم ولی خب مصرف بنزینش اذیت میکنه
با توجه به مشکل گازش و مصرفزیادش و این دردسر معانیه فنیش به زودی باید به فکر فروشش باشم
درود
به دلیل روغن ریزی که (از بخش میانی کمی به چپ) پرایدم داشت، کاسه نمدهای گیربکس، سر شفت و ماهک دنده (همراه با اندختن دیسک و صفحه) جایگزین شدند ولی همچنان کمی روغن ریزی دارد. چرا؟
سلامنقل قول:
پیدا کردن محل نشتی روغن نسبتاً ساده هست
احتمالها:
از واشرها , کاسه نمدها , پیچهای تخلیه و پُرکُن , تَرِک خوردگی , محل نصب چلوسها به گیربکس (اورینگش)
اگر همه ی زیرش روغنیه و تشخیص جای نشتی مشکله پس باید با رعایت نکات ایمنی با پارچه آغشته به کمی بنزین یا بُرس تمیزش کرد و سپس هر روز چک بشه تا جای نشتی پیدا بشه
===================================
صرفه جویی های میلیونی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جای راهنماهای درون سپر پرایدم چراغهای SMD 24 تایی انداخته و روشنایی آنها را ایستا کرده ام. چرا برخی از SMDها پس از چند ماه می سوزند؟
خودم از زیر نگاه کردم یه چکه روغن از سینی زیر گیریبکس آویزون بود. چگونه میتونم خاستگاه روغن ریزی پیدا کنم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
معمولاً از پیچ تعویض روغن هست که زیر کارتل هست و یا از اطراف کارتل هست یعنی واشرش خرابه
گاهی هم از بابای موتور نشت میکنه و میاد پایین که قابل مشاهده هست
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
معمولاً از پیچ تعویض روغن هست که زیر کارتل هست و یا از اطراف کارتل هست یعنی واشرش خرابه
گاهی هم از بابای موتور نشت میکنه و میاد پایین که قابل مشاهده هست
سلام وقت بخیر. دوستان من یک سمند EF7 مدل 94 دارم و مشکلی که دارم باهاش اینه که وقتی یه مدت ماشین درجا کار میکنه (مخصوصا با کولر) بعد از حدود 10 دقیقه تا ربع ساعت بوی بنزین میپیچه توی اتاق. به چند تا تعمیرکارم نشون دادم زیر صندلی عقب که پمپ بنزین هست رو چک کردن خشک بود، یه بار هم کنیستر رو عوض کردم ولی باز درست نشد. فیلتر بنزین رو هم مرتب عوض میکنم. اگر کسی تجربه این چنینی داره لطفا کمک کنه به من. ممنون
وقتی باک پر هست اینجوریه ؟؟؟؟نقل قول:
سلام. والا ربطی نداره به پر یا خالی بودن توی همه شرایط بوی بنزین میاد. البته فقط وقتی ماشین چند دقیقه درجا کار میکنه.نقل قول:
درود.
برای کاهش بلندی کمک فنرهای جلو پراید راهنمایی میخواستم. رخ بسیار بدی دارد. میخواهم تنها کمکهای جلو کمی کوتاه تر شوند به گونه ای که هم زیباتر شده و هم دشواری فنی پیدا نکند.
چه کاری باید انجام دهم؟
سلام
درب ماشین (آوانته) به صورت کامل فروخته میشه یا پوسته فلزی بیرونیش رو هم جدا میفروشن؟
سلام
پراید مدل 93کارکرد32هزارتادورموتور از2500بالاتر میره صدای موتور خیلی زیاد میشه گوش آدم کیپ میشه علتش چیه
سلامنقل قول:
اگزوز سالمه ؟ واشر گلوی اگزوز که به منیفولد دود وصله سالمه ؟
ایمانِ صحیحِ قویِ راسخِ تزلزل ناپذیر ,حاصل فکر کردن و اندیشه ی صحیح هست . هر چه را که میخوانید و میبینید و میشنوید باور نکنید
به گفته ی خالق جهانِ هستی , یکی از علامتهای هدایت شده ها اینه که همه ی سخنها رو میشنوند و از بهترینش پیروی میکنند
سلامنقل قول:
دربِ خالی فروخته میشه یعنی بدون تودری و موتور شیشه بالابر و قفل درب و متعلقاتش و لاستیکهای شیار شیشه
دربِ سالم اوراقی هم هست
بله سالم فقط یکبار با تعویض روغن صدای موتور کاهش شدید پیدا کرد که بعد از حدود 500کیلیومتر دوباره صدا زیاد شداول فکر کردم واسه روغنی بود که ریختم دفعه بعد همون روغنم ریختم ولی صدا کم نشد.نقل قول:
سالم هستن. فقط یک بار با تعویض روغن(اسپیدی)صدای موتور تا حدود500کیلومتر کاهش پیدا کرد ولی باز زیاد شد دوباره همون روغنم که ریختم صدای موتور کم نشد.نقل قول:
من دوباره فک میکنم مشکل استپر پیدا کردم دور موتور درحالت درجابالای یک می ایسته ودر وقتی ماشین گرم میشه ومسافت طولانی کارمیکنه بالای حتی 2.
سالی یه استپرو دارم عوض میکنم اینا چه آشغالایین میدن دست مردم.موندم چه مارکی بگیرم البته هنوزمطمئن نیستم برای استپرباشه ولی پارسال70تومن واسم آب خوردتعویض استپر35تومن خود استپر شد 35تومن اجرت تعویض و به اصطلاح دیاگ .ایندفعه میخوام خودم عوض کنم پول دیاگ و اجرت تعویض ندم چون تعویضش کاری نداره فقط نمیدونم بعد تعویض نیازبه دیاگ داره یا نه واینکه چه مارک قابل اطمینانی تو بازار الان هست که حداقل دوسال کار کنه نه یکسال
سلام دوستان
مقاومت فن ماشینم (پراید 131)خراب شده الان میخوام عوضش کنم فرقی نمیکنه سیمها را به هر سوکت بزنم.؟، یه طرف مقاومت 2تا سیم بهش وصله، طرف دیگش یه سیم
نقل قول:
سلام
بهترین کار اینه که مثل مقاومت خراب نصب بشه
همیشه در تعمیر و سرویس , قبل ار انجام هر کاری باید از همه چیز فیلم و عکس بگیریم یا روی کاغذ رسم کنیم یا به خاطر بسپاریم تا بعداً سردرگم نشیم
.
معمولاً مقاومتها مثبت و منفی و سر و ته نداره
.
P ===================================
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان چرا این فروم انقدر کم کار شده اینم بخاطر دلاره :n13:نقل قول:
سلامنقل قول:
به احتمال زیاد STEPPER سالمه و فقط ممکنه کثیف باشه یا RESET میخواد یا هر دو با هم
استپر در معرض غبار هوا و بخار روغن هست پس زود کثیف میشه
باید باز بشه و بدونِ دستکاریش شسته بشه با دو سه قاشق بنزین . یعنی بنزین بریزین داخلش و دستتون رو بزنین به کفِ دستِ دیگرتون تا غبارها در بنزین شناور بشه بعدش محکم بتکونینش در جایی که گیاه و مورچه نباشه
دو سه بار باید این کار تکرار بشه
بعدش باید نصب بشه . اورینگش فراموش نشه
بعدش باید فیوز ECU و یا سر منفی باتری رو دو دقیقه بردارین و وصل کنین بعدش استپر ریست بشه با موتور کاملاً سرد
روش ریست:
تعویض استپر دیاگ لازم نداره . کافیه نصب بشه و با موتور کاملاً سرد ریست بشه . اگر بار اول , خوب تنظیم نشد و دور موتور بالاست , باید خاموش کنین , دو سه دقیقه صبر کنین و دوباره ریست کنین
.
باز کردم با اسپری انژکتورشور شستم ولی درست نشد که هیچ بدترم شددور موتور توحالت خلاص ودرجا یه کم از دو هم بالاتر میره قبلا رو1/5بود هروقت من دست زدم به استپر بدتر شده فک کنم مکانیک هاراست میگن استپر خراب بشه قابل تعمیر نیستنقل قول:
سلامنقل قول:
استپر ممکنه با یک بار , ریست نشه
باید دوباره ریست بشه اما بار دوم و سوم نیازی به قطع برق ECU یا برداشتن سر منفی باتری نیست
ضمناً نصبِ استپر نو هم دیاگ لازم نداره . کافیه با موتور سرد نصب بشه و ریست بشه . یک یا دو یا 3 بار تا کاملاً تنظیم بشه
پس ینی من یه استپر مارک زیمنس یا کروز بگیرم وفردا صبح که ماشین خاموش بوده خودم تعویض کنم ؟یادمه سری قبل که عوض کردم طرف دیاگم زد گفت باید دیاگ زده بشه بشناسه نمیدونم شایدم ریست کرده ecu رو که یه پولی بگیره چه علتی داره میگید وقتی ماشین سرده اینکار باید انجام بشه.نقل قول:
مارک سانبز سوییس یا s sat هم اگر پیدا کنم چطوره؟
جمن هم ابتدای هر کار از قطعه خراب عکس میگیرم، اما مقاومتی که خریدم کلا با مقاومت خود ماشین فرق داره از نظر شکل وشمایل میگم، بخاطر همین به نشگل خوردمنقل قول:
سلامنقل قول:
بیشتر قطعه فروشها خودشون ازنحوه ی نصب و جزئیاتش اطلاع دارند . چه برای خودرو , چه آبگرمکن و پکیج دستگاه تصفیه آب و لباسشویی و اجاق گاز و غیره
برید پیش خود قطعه فروش تا راهنمایی کنه
برای اطمینان از یکی دو مغازه ی دیگه یا یکی دو تامکانیم هم بپرسین
اگر مکانیک گفت بیار تا خوم نصب کنم ازش دلخور نشید چون حقش هست که اسرارِ نون دونیش رو به کسی یاد نده . اما حق تقلب و کلک و دروغ و دزدی نداره
شاید هم روی خودِ قطعه علامتهایی زده شده باشه که راهنمای نصبش هست .
سلامنقل قول:
1- بنده چند بار برای ماشین خودم و دوست و آشنا نصب کردم . گاهی بار اول ریست میشه . گاهی بار دوم یا سوم
2- جواب این سوال توضیح طولانی داره که وقتش نیست
جواب خلاصه:
استپر یک کارش مثل ساسات در ماشینهای قدیمی کاربراتوری هست ییعنی وقتی موتور سرده یا خیلی سرده , با توجه به مقدار سردیِ موتور , راه هوا رو میبنده تا سوخت غلیظ بشه و موتور زود روشن بشه . باگرم شدنِ تدذیجی مونور راهِ هوا رو بیشتر و بیشتر باز میکنه
کار دیگه ی استپر تنظیم هوای دور آرام هست تا دور موتور در حد 900 تا 950 دور در دقیقه ثابت بمونه با موتور سرد و نیم گرم و باملا گرم . با کولر یا بی کولر
ریست باید از سردترین حالت موتور شروع بشه و ادامه پیدا کنه تا وقتی که موتور کاملاً گرم بشه.
نمیدونم با ماشین یا هواپیمای کنترل از راه دور کار کردین یا نه . وقتی در کنترلش دسته رو دو میلیمتر تکون بدین , در ماشین هم قطعه ای به نام servo سِروُ 2 میلیمتر میچرخه .
استپر هم یک سروُ هست که از ecu دستور میگیره که چند درجه بچرخه . با چرخشش هم سرش کوتاه یا بلند میشه و کانال هوا رو باز یا میبنده .
ریست از موتور کاملاً سرد شروع بشه تا ecu بتونه استپر رو باید برای حالتهای ساسات , موتور روشن و کاملاً سرد , موتور روشن و کمی گرم , موتور نیم گرم , موتور کاملاً گرم تنظیم و کولر روشن و کولر خاموش هماهنگ کنه با ecu
3- بنده اطلاع ندارم کدوم مارک بدتره .
بالاخره رفتم یه استپر خریدم قحطی مارکه تو بازار هیچکدوم پیدا نمیشه همه مارک های متفرقه همه بدون گارانتی یه مارک اعظام گرفتم 45فعلا که ماشین درست شد ولی هم خود فروشنده هم خود مکانی گفت شانسی یایک ماه کار میکنه برات یا دوسه سال معلوم نمیکنه اینم از کشور خودمختار همه چی تموم یه استپر نمیتونن بسازن فقط ادعا داریم