برنزی همون سرعت را میبندن ولی طلایی2برابرنقل قول:
Printable View
برنزی همون سرعت را میبندن ولی طلایی2برابرنقل قول:
متوجه نشدم سرعتو همون میبینده مثلا در سرعت 256 طلایی سرعت دانلودش با 256 برنزی چقدر فرق داره؟
یعنی در 256 برنزی سرعت رو 32-40 هست ولی در طلایی روی 70-80 هست.
مال منکه طلایی 256 روی 60 تا 65 هست نه 70 تا 80 .پس به همه مشترکین هم طلایی میدهند وهم برنزی .من قبلا پرسیدم گفت برنزی فقط برای مشترکهای جدیده
همکاری با طعم حقه بازی و دروغ آسیاتک با نت برگ
چند دقت پیش سایت نت برگ اینترنت سه ماهه آسیاتک رو که قیمتش 51000 تومان بود رو با تخفیف 90% یعنی به قیمت 5100 تومان برای فروش گذاشته بود و من هم که از سرویس خودم راضی نبودم فرصت رو غنیمت شمردم و به سمت آسیاتک رفتم و این تخفیف 90% رو خریدم اما الان که وصل شده فهمیدم کلا برای سه ماه 3 گیگ حجم دارم یعنی اگر هر گیگ 5 هزار تومن هم حساب بشه میشه 15 هزار تومان نه 51000 تومان چون ما در شرکت خودمون اینترنت آسیاتک داریم و ماهی 15 تومن برای 5 گیگش میدیم و یکساله شو یعنی 60 گیگ رو خریداری کردیم
وقتی شک کردم که زنگ زدم یوزر و پسورد ورود به اکانتم رو بگیرم گفتن شما چون از نت برگ خریدید نمیتونید اکانت داشته باشید فقط از طریق شارژ سریع میتونید اعتبارتون رو شارژ کنید و وقتی تلفنی حجمم رو استعلام کردم تلفن گویای آسیاتک حجم رو برای سه ماه 3 گیگ اعلام کرد !!!!
واقعا جای تاسف داره
دروغ
دروغ
حقه بازی
کلک
گول این چیزارو دیگه نخورید شما دوستان
در حقیقت 256طلایی برابر با512برنزی هستنقل قول:
دوستان چرا نمیگید همه مشترکهای قدیمی هممیتونند برنزی شارژ کنند یا نه؟
دوست عزیز اشتباه از شما بوده خب........نقل قول:
توی توضیحاتش می نویسه که چقدر حجم می دن بهتون.
باید دقت می کردین.
اما بازم قیمت عالی هست و به جای این قیمت عالی باید حجم اضافه بخرید.
موفق باشید.
با سلامن اینتر نت ADSL از شرکت آسیاتک ( شیراز ) میگیرم یه مدت هست قطعیم خیلی زیاد شده. و سرعتم خیلی پایین هست.
منظورم این هست زمانی که از VPN استفاده میکنم سرعتم خیلی خیلی میاد پایین . بعد از یک دققیه وصلی بودن اینترنت و VPN __
کانکشن vpn قطع میشه. ( بعداز یک دقیقه ).
در حالی قبلا" اینجور نبود.البته قبلا" آزادگان بودم با 824
ولی حال پیش شمارم 750 هست.
کس ندانست؟نقل قول:
قبل از تلفن و مودم اسپلیتر گذاشتی؟اگه اره پس با یه تلفن دیگه تست کن شاید تلفنتون مورد دارهنقل قول:
1 مگ نامحدود برنزی اسیاتک :n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها ی آسیا تکی
بدون دانلود بدون آپدیتی چیزی حجم من در یک روز 4.5 گیگ مصرف شده کسی مشکل مشابه نداره!؟ چیکار کنم از کجا کشف کنم چی شده؟
نکنه کسی از دوستان یا اشناهات یوزر و پسوردت رو داره؟
اینترنت دانلود منیجر هم اگر داشته باشی میتونی از توی اون ببینین چی دانلود شده
توی سایت1544 هم برو و ریز مصرفت رو ببین چجوری کم شده این حجم.یه دفعه بوده یا به مرور
اخرش هم زنگ بزن 1544 با اپراتور صحبت کن مطمئنا کمکت میکنه
راستی اگر هم مودم بی سیم داری حتما چک کن ببین پسووردش دست کسی نیفتاده باشه
هاهاها خوشم میاد که هکر های عزیز مثل من همجا هستن
ببخشید عزیز من ولی این مشکل مربوط به خنگ بودن و سطح بسیار پایین امنیت هستش
شما باید بعداز ورود به به سایت مودمت پسورد دفالتت رو که admin یعنی یوزر و پسوردش که اینه رو عوض کنی که نشه دیگه وارد مودت شد و اکانتت رو دزدیت
در ضمن این رو هم بدون که اگه بازم پسوردت رو عوض کنی میشه به مودمت نفوذ کرد ولی دیگه این کار یه هکرقابل احترامه نه یه لامر که سرش از هیچی در نمیاد و از افکار دیگر هکر ها بالا میرن
راه پیش گیری از این مورد آخر رو نمیگم چون شاید واقعا به اون چهار گیگ نیاز داشته طرف:n08:
طرف چقدر خوشحالهنقل قول:
دوستان یه لطفی بکنید سرعت دانلود سرویس 512 برنزی نامحدود رو بگین چون سرعتها تغییر کردن میخوام بدونم الان سرعت چنده؟؟؟:n13:
دوستان چند عدد سوال :n13:
1_تو قسمت تعرفه سایت نوشته سرویس 2048 برنزی نامحدود اشتراک 1به 1 است وقاعدتا باید فول speed بده در این صورت با طلایی نامحدود چه فرقی داره ؟
2_سرویس محدود burst چند برابر دارن ؟
3-سرعت سرویس در سیستم محدود و برنزی 1024 و 2048 چقدر است ؟ روز و شب ؟ شب به سرعت واقعی میرسه ؟
5-مثلا سرویس محدود 10 گیگ 12ماهه بگیره 120 گیگ اولیه میده ؟
4-برای 20 gb مصرف وب وکلی dl فیلم چه سرویسی توصیه میکنید ؟:n21:
ببخشید مبتدی هستیم .ممنون میشم جواب بدین چون مطمئنا سوال خیلی هاست :n16::n12::n16:
با توجه به توصیفاتت مطمئنم که همیشه یک بازنده بودینقل قول:
- لیمر نه لامر! مشق امشبت.نقل قول:
- اصلآ لازم نیست طرف یوزر پس دیفالت رو عوض کنه فقط کافیه ریموت اکسس رو روی سرویس ها غیر فعال کنه حالا فایروال بماند که اکثر مودم روترها از busybox استفاده می کنن و امکان فیلترینگ وجود داره. شما اول مباحث ابتدایی نتوورکینگ رو یاد بگیر بعد بیا واسه ملت نسخه بپیش.
من چند روزه شارژ کردم (512 نامحدود برنزی)نقل قول:
سرعت تو روز خیلی نوسان داره از 16 تا 64 سرعت دانلود داره
در بدترین حالت 16
پینگ هم 350-400 با 4.2.2.4
خیلی برام جالب بود ساعت 8:30 صبح با 65-75 دانلود میکرد هر چه به شب نزدیکتر میشه سرعتش بدتر :n21:
من هفته پیش 2 شنبه بعد از ظهر بود که تمام مدارک رو ارسال کردم که فرداش یعنی 3 شنبه مدارک منو تحویل گرفتن و سه تا فرم مخابرات فرستادن که دوستان گفتن کاری نباید باهاشون بکنم ! و خوب 2 روز کاری میموند که3 شنبه و 4 شنبه بود چون 5 شنبه ها تعطیلن الانم شنبس خبری ازشون نیست دیگه حداکثر چقدر طول میکشه ؟ آیا نیاز به پیگیری داره یا عادی هست ؟
با 1544 تماس بگیر راهنماییت می کنن دوست من............
واسه من همین جوری شد!20 روز دقیقا طول کشید :n20: بعدشم که اومد خطم نویز داشت :n10: 2م.ب بود کلا 100م.ب هم استفاده نکردم!:n08: ینی داغون شدما!! لهه لههههه:n26:نقل قول:
شما کدوم مرکزید ؟
من الان 5-6 سال میشه که ADSL روی این خطم از شرکتای مختلف گرفتم همه حداکثر تو این مرکز 1 هفته وصل کردن ! صبانت شاتل پارس الانم میخوام برای یک بارم آسیاتک داشته باشم خطمم که کلا الان جای نوسازم و انتقال دادم خطم رو اینجا و روی خط صاحبخانه هم از مخابرات دارم که اونم کیفیت خطش عالی به حساب میاد نویزی نداره . نمیدونم حالا میخوان منم 20 روز طول بدن یا نه :n21: اون زمانای اول که پارس 128 رو روی 256 میبست و همه کف میکردیم از جمله خودم یک هفته طول داد یعنی تو این همه سال یکم پیشرفتم نکردن تو رانژه کردن خط ؟
سلام
سرعت اینترنت 256 آسیاتک توی روز چنده ؟
توی بازه رایگان چنده ؟
ممنون میشم یکی جواب بده
لطف میکنید یه پینگ از این ای پی بگیرین؟
10.30.33.211
از من هم تقریبا یه 17-18 روزی طول کشید.چون رانژه یه شرکت دیگه بود.اگه رانژه یه شرکت دیگه هستین حداقل حداقل 10 روزی طول میکشه تا رانژه آسیاتک بشه.نقل قول:
10 روز چیه برای منو 2 روزه رانژه کردن.رانژه مخابرات بود 2 روزه رانژه اسیاتک کردم.:n16:
سرویس نامحدود برنزینقل قول:
Pinging 10.30.33.211 with 32 bytes of data:
Reply from 10.30.33.211: bytes=32 time=38ms TTL=122
Reply from 10.30.33.211: bytes=32 time=35ms TTL=122
Reply from 10.30.33.211: bytes=32 time=36ms TTL=122
Reply from 10.30.33.211: bytes=32 time=35ms TTL=122
Ping statistics for 10.30.33.211:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 35ms, Maximum = 38ms, Average = 36ms
کدام یک از این سرویس ها سرعت بهتری برای دانلود میدهد ؟
چالاک 256 نامحدود طلایی به قیمت 41900 تومان
چابک 1024 نامحدود برنزی به قیمت 38320 تومان
256 طلایی نامحدود حتما باید 70-80 تا بده ولی 1 مگ برنزی الان خودم دارم 110 هست اما برنزی ها رو هر موقع سرعتاشونو کم کنن شمت خق خیچ اعتراضی ندارین اما طلایی ها حتما باید اون سرعتی رو که میگن بده .
برادر با سرور تهرانم یه تست میگیری؟نقل قول:
:n16:
1- دقیقا کسی مشخص نمیکنه ولی برنزی ها افت سرعت داره و سرعت اصلی رو نمیدن بهتون، مثلا اگه دو مگ طلایی با 250 دانلود کنه برنزیش شاید با 190 دانلود کنه، این سرویسا هیچکدومشون یک به یک نیستن، بنظرم سرعتتون بیشتر بستگی داره که بقیه کسانی که اینترنتتون باهاشون شیر شده چقد استفاده کنن.نقل قول:
2-معمولا تا 4 مگ روزانه آزاده.
3-روز همشون 4 مگ هستن (حداقل منطقه مخابراتی ما) شب به سرعت واقعی یا کمی کمتر میرسه.
4-من 2 مگ دارم الان هر شب 4-6 گیگ دانلود میکنه (ممکنه جاهای دیگه متغیر باشه) ، حجم دانلود انقد زیاد بود که تصمیم گرفتم سرعت سرویسم رو کمتر کنم چون وقت استفاده از اون محتوای دانلود شده رو ندارم :دی
:n16:
نقل قول:
نه خط خالی هست و اینکه امروز زنگ زدم گفت مدارک ارسال شدن مخابرات هروقت رانژه شد بهتون SMS میدیم
1 مگ برنزی نامحدود :n16:
پینگ با گوگل.خیلی خوب شده وضعیت :n06:
نقل قول:ممنون دوست عزیز از جوابتون :n12:نقل قول:
من چند ساله pars دارم و واسم خیلی سخته عوض کردن isp .:n03:
۱-برای کسی که حدود ۱۰ مگ مصرف ماهیانه با کلی دانلود شبانه !!! برنزی با سرعت پایین تر بگیرم بهتره(مثلا ۱ مگ برنزی) یا محدود با سرعت بالاتر (مثلا۲ مگ محدود با ۱۰ گیگ حجم) ؟
۲-میخوام بدونم اگه یه سرویس محدود بگیرم سرعتم تقریبا ثابته ؟
۳- قطعی زیاد نداره؟ پارس جمعه ۶ ساعت و دیروز تقریبا کلا قطع بود
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم:n16:
من توی 3 - 4 ماه اخیر صبانت - فن اوا - شاتل - مخابرات رو تست کردم. برای دانلود اسیاتک (دو مگ) بهترین انتخابه ولی مشکلش اینه که پینگ با ثباتی نداره من با دو مگ اسیاتک بین 4 تا 5 گیگ شبانه DL میکنم (روزانه تا 600KB/s دانلود میکنه) . برای شبهایی که سرعت پایینه (بدلیل روتینگ بد ISP) میتونی جای هزینه برای سرور واسه تونلینگ از یه پروکسـی داخلی استفاده کنی که گوگل کنی فراوونه ( که صد البته فقط واسه دانلود ارزش داره).نقل قول:
صبانتم خوبه (2 مگش) سرعت شبانش ثبات بیشتری داره ( معمولا بین 240-270) و پینگ تایم و بروزینگش بهتره مخصوصآ اگه از تونلینگ استفاده می کنی. ولی مدت زمان استفاده ی رایگانش کوتاه تره شبانه هم بین 2.5 تا 3.5 گیگ دانلود میشه کرد.
من شخصآ اسیاتک گرفتم فقط واسه دانلود و روی خط دیگه مخابرات یک مگ نا محدود + تونلینگ واسه ویدیو استریم و غیره.
1- نمیشه دقیقا گفت کدوم بهتره چون کیفیت سرویس های آسیاتک تاجایی که من میدونم توی همه ی مناطق یکسان نیست، مثلا همین دوست بالایی که تست گذاشته اگه با سرعت 100 کیلو بایت دانلود کنه توی 24 ساعت میتونه 8.5 گیگ دانلود کنه.نقل قول:
ولی من الان یه سرویس محدود دو مگی دارم توی 9 ساعت رایگان حدود 5 گیگ دانلود دارم. بازم میگم اینا کاملا نسبیه و نمیشه 100% گفت. اگه میخواد بگیرید یک ماه تستی بگیرید که اگه بد بود ضرر نکنید.
2-این 6 ماهی که من داشتم همیشه ثابت بوده، اوایل پینگ خیلی بد بود که کلی زنگ زدیم به پشتیبانی ظرفیت منطقه رو زیاد کردن حالا عالی شده :دی
3- من 2 بار قطعی رو تجربه کردم که هرجفتشم قبلش بهم اسمس دادن.