یکی از دوستانم گفت 846 رو به حالت بریج برای 1073 بذارم . قیمت این باند و آمپ چه قدره ؟نقل قول:
متوسط حساب میشه دیگه نه ؟
یکی از دوستانم گفت 846 رو به حالت بریج برای 1073 بذارم . قیمت این باند و آمپ چه قدره ؟نقل قول:
متوسط حساب میشه دیگه نه ؟
چه مدلی؟!نقل قول:
قیمت آمپ رو ندارم ولی بریج بدین قدرت کافی رو میده اگه واقعا 180 وات بهش بده!نقل قول:
من مشخصاتش رو نگاه میکردم زده بود 2 کانال رو میشه بریج کرد(اسم برده بود)
اگه اینطوری باشه نمیشه ازش استفاده کرد
60WattsRMS x 2ch + 180Watts RMS x 1ch at 4 Ohms
1073 هم فکر کنم طرفای 250 بود ، چند روز پیش 230 قیمت میدادن اگه دوباره گرون نشده باشه
متوجه منظورتون نشدم! بریح باشه ازش استفاده نمیشه کرد؟!نقل قول:
9105d KENWOOD از نمایندگی .نقل قول:
حالا اگه تلفن و آدرس نمایندگی گلیدن رو کسی داشته باشه ممنون میشم بم بگه.
امروز 1 مغازه تو سورنا آدیو سیستم MX 165 plus رو 730 قیمت میداد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :18:
به برندهای هرتز و آدیو سیستم و ... میگفتن متفرقه !!! :39:
راستی این کامپ تو در پرشیا جا میشه دیگه ؟؟
اگه جا نشه چه میشه کرد؟؟
طرف حالش خیلی خراب بوده : )))))نقل قول:
قیمتش 200 تومنه mx
توی در پرشیا هم جا میشه ;)
اینطور نوشته از یه جفت کانالش میشه به صورت بریج استفاده کرد و مثلا به ساب داد از جفت کانال دیگش باید مثلا یه جفت اسپیکر 60 واتی رو راه انداختنقل قول:
مطمئن نیستم از این موضوع
بازم سلام
من دیگه دس دس نکردم رفتم ی پایونیر 6450 خریدم !!
چطوره ؟
چه باندهایی میشه واسه این پخش استفاده کرد ؟
آره یا حال اون خیلی بد بوده یا فکر می کرده حال من بده !! :)))نقل قول:
1 مغازه یا نمایندگی که عادلانه قیمت بده ؟؟؟ آدیو سیستم یا گلیدن ؟؟
امیر جان حمید آقا خودمون نماینده ی این برند هست میتونید از ایشون تهیه کنید اینجوری هم رو قیمت میخرید هم مطمعا ترهنقل قول:
پخش خوبی هست اما نه به کیفیتی که قبلا پخش های این برند داشتند.نقل قول:
اما امکاناتی که برای این دستگاه در نظر گرفته شده میتونه یکی از پر فروش ترین ها باشه.
مخصوصا اینکه 24 بیت هست و با انواع آیپد و ایفون هماهنگی داره جالب تر اینه که تا 32 گیگ فلش ساپورت میکنه.در آخر هم میتونم به خروجی های 4 ولت این پخش اشاره کنم.
ولی در کل چین
خوب این که خیلی خوبه. فقط نمایندگی آدیو هستن یا برندهای دیگر هم دارن ؟؟؟نقل قول:
میشه آدرس مغازه حمید آقا رو بم بدی ؟؟؟
راستش هنوز بین این دو کامپ شک دارم: آدیو mx-165 و hsk 165 . کاش میشد صدای هر دو رو گوش کنم. ولی فکر کنم از mx بیشتر خوشم بیاد و واسه من بهتر باشه.
سلام می خوام باند راکفورد 1692 بخرم ولی اطلاعاتی در موردش ندارم لطفا کمکم کنید ببینم چطوریاست ؟
آمپیلی فایر Boschmann
PCH-4480 دارم ظبطم هم Soundstream 7022nrb هست. ممنون میشم.
سلام
باندش عالیه هم کیفیت صدا و هم وضوح صدای خوبی داره
اگه تهران هستی من دارم بیا صداشو گوش کن ببین خوشت میاد برات بگیرم
من که 1694 دارم بدون آمپ صداش خوبه :31:
1694 نداریما اون 1693 مجید جان
والا حمید آقا شغل چیز دیگس نماینده ی مجازی این برند در سطح نت هست.نقل قول:
از لحاظ اطمینان هم امیر جان باید بهتون بگم که خیالت راحت باشه هم خوش انصاف هستند هم وجدان کاری دارند آدمی نیست که الان بخواد یه چیزی بفروشه پشت بندش بگه فروختم رفت به من چه خودم به شخصه اینو تجربه داشتم سر اون آمپ 5400 که برام جور کرد.
من خودم mx165 رو ترجیح میدم.
سلام. پخش ماشینم پایونیر مدل 3950 ساخت سال 2006 هست. یکی از دوستان ماشینش رو گذاشته واسه فروش و پخش پایونیر مدل 3150UB روش نصب هست. به نظر دوستان خوبه که پخش ها رو جا به جا کنم ؟
سلامنقل قول:
بازم 3150یه یو اس بی میخوره اگر امکانش هست برش دار با پخش خودتون زیاد فرقی نداره اما یو اس بی هم خودش یه نعمتی هست :31:
بازم نسبت به پخش خودتون این پخش دی وی دی هست که یه مزیت هست.
ولی معایبی هم داره مثل یه جفت rca داشتن و نداشتن تنظیمات حرفه ای:41:
اسم من محمده :31:نقل قول:
مال من مدل P1694 هست سری T نیست :31:
نقل قول:
محمدرضا جان چجوری باید به ایشون بگم؟؟ چجوری باید بگیرمش ؟؟
با سلام
قصد خرید ضبط و پخش دابل را دارم . 2مدل مد نظر است
پایونر deh728 به مبلغ 300 هزار تومان
مارشال me-2460 به نظر شما کدام مورد بهتر است .
تا مبلغ 400 یا 500 هزارتومان مورد بهتری مد نظر شما می باشد
با تشکر
یه پیام خصوصی بهشون بزن کالایی که از برند آدیو یا گلیدن میخواین رو ذکر کنید براتون تهیه میکنه شمارشون رو براتون پی ام میکنم.نقل قول:
سلام مرتضی جان مارشال امکاناتش خوبه اما کیفیت اصلا نداره چه تو صدا چه توساخت و چیدمان قطعات. یه برند بازاری هست.نقل قول:
اما پایونر بازم امکانات کمتر داره ولی بهتر هستش ولی امکانات مارشال رو نداره.
انتخاباتون یجورایی بین بدو بدتر هست خیلی سخته.
سلام
من میخوام 2 جفت کامپ hertz hsk165 xl تهیه کنم
از دوستان جایی قیمت مناسب سراغ ندارین
تشکر از شما
سلام بچه ها ممكنه خواهش كنم در زمينه خريد يك سيستم صوتي براي پرايد ( خيلي حرفه اي نباشه در حد متعارف و يه چيز شيك ) راهنمايي بفرمائيد چه پخشي با چه نوع باندي بگيرم.
سقف هزينه تا 250 اگه يه چيز تاپ هم مد نظرتون بود لطفا بدون در نظر گرفتن قيمت مطرح كنيد.
با احترام
پیشنهاد شما تاقیمت 400هزار تومان چه مارک و چه مدلی مناسب است .
پیشنهاد شما تاقیمت 400هزار تومان چه مارک و چه مدلی مناسب است .نقل قول:
این مدل ها ببینید بدرتون میخوره تو سایت پیایونر شاپ الان برید میتونید ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pioneer DVH-735AV
Pioneer AVH-1450DVD
چه باندایی واسه پخش پایونیر 6450 بزارم ؟
آمپلی و این داستان نمیخوام بزارم فقط باند
چقدر میخواین هزینه کنید؟نقل قول:
به مراتب اگر باندی بردارین که آمپ هم بخوره
بعدا اگر زمانی خواستین آمپ اضافه کنید دیگه هزینه اضافی برای
تعویض باند ندارین.
به نظر من باند با کیفیت و آمپ خور بردارین تا راحت باشین
سلام
من میخوام اون باندهام و آمپ رو رد کنم بره چون جواب نگرفتم ازش ولی سالم هستن هیچکدوم رو هم استفاده نکردم یعنی وصل شده ولی استفاده نشده .(شاید حداکثر 2ساعت استفاده شده) همراه با جعبه و تشکیلات چند میتونم بفروشم ؟(یک جفت CO609 و یک دستگاه آمپ کنوود 7205)
والا از نظر نقدینگی الان وضعیت مناسبی ندارم تازه ماشین خریدم که نه پخش داشت نه باند که پخش رو خریدم ولی باند رو گذاشتم واسه بعد ولی الان میبینم واقعا این باندای خود شرکت افتضاح هستن !!نقل قول:
فعلنا قصد ندارم آمپ بزارم ! ی باند معمولی هم که کیفیت صدای مناسبی داشته باشه خوبه
باندی که آمپ بخوره تو چه رنج هایی هستن ؟
سلامنقل قول:
مهدی جان آمپ رو چند خریدی و کی خریدی؟
و اگه ممکنه بگو چرا راضیت نکرده؟
حدود 1.5 ماه پیش -245 خریدمنقل قول:
والا با باند CO609 نتونستم ازش صدا بگیرم.خودم هم متوجه نشدم مشکل از چیه فرصت کلنجار رفتن و تهران رفتن و اینا هم نداشتم.ولی آمپ سالمه و مشکلی نداره حدود 5 ماهی هم از گارانتیش مونده.
سلامنقل قول:
من جای شما بودم این کار رو نمیکردم.به جاش پخش رو تعویض میکردم. ضمنا کلیه محصولات گلیدن آدیو سیستم 20% افزایش قیمت خوردند.Co 609 شده 330 تومن.
میتونی در صورت تمایل تو سایت همسایه بفروشید.من میونم که در حد آک هست ولی اونجا باید 30% کم کنید.نقل قول:
والا دیگه نه حوصله اش رو دارم نه وقتش رو فعلا هم همون ست پایونیرم رو وصل کردم .نقل قول:
منظورت همون فروم ساندی هست؟نقل قول:
مگه ساندی هم قسمت بازار داره؟بعید میدونم.نقل قول:
منظورم TT بود.یا پرشین تولز
سلام
می خوام باند های فابریکی ال 90 رو عوض کنم
سایز فابریکی جلو و عقب چنده؟؟؟
چه کامپ هایی پیشنهاد می شه قیمت معقولی داشته باشه (جفتی 150) پخش ماشین 7016 کنوود نمی دومن احتیاج به آمپ دارم یا نه؟؟
سلامنقل قول:
13 هستن.با 150 بعيد ميدونم چيز خوبي گيرتون بياد.گليدن آديو سيستم MX165Plus ميتوني بگيري 234 تومن.
آخه چرااااااانقل قول:
یعنی با 300 تومن نمی شه دو جفت کامپ خوب گرفت ای خدا
سلام دوستان
میخواستم نظرتون رو در رابطه ضبط کنوود مدل KDC-u353r بدونم که از نظر کیفیت صدا و امکانات چطوری هست؟! و اینکه با کنترل زیر فرمون 206 هم کار میکنه؟!
قیمتش هم تقریبا چند هست؟
ممنون