امروز سرعت خوبه،پینگشم خوبه ولی اکثر پیجها بالا نمیاد.:13:
Printable View
امروز سرعت خوبه،پینگشم خوبه ولی اکثر پیجها بالا نمیاد.:13:
خودم راه انداختمش.:8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل جون :دی 2 مگ محدود - ساعت 12.30 شب
وضعیتم خیلی از اندیشه بهتره
مجید جان شما از ASK رشت استفاده می کنی ؟! این چیزایی که گفتی درباره ASK بود دادا ؟!؟!؟نقل قول:
این چیزهایی که میگی اصلا و ابدا درباره سرویس ما صدق نمیکنه !
اون که کانکشن نداره که خب مدل Bridge هست اشتباه نکنم؟ ، که اینجا هم قابل فعال سازیه ولی 90% استفاده نمیکنن .
اینترنت هم بلافاصله بعد از تموم شدن حجم قطع میشه ! و تا پول ندی خبری از نت نیست !
تازه دیروز خیلی اتفاقی یهو یوزر پسوردم Valid نمیشد و کلی دردسر ....
و دیگه اینکه من فقط به امید خلاص شدن از دست اینهمه ناامیدی ! ( قبلا 256 داشتم و خدایی داشتم دق میومدم ) 512 گرفتم که متاسفانه میبینم هیچ فرقی با سرویس قبلی نداره !
در بهترین شرایط دانلود 30K رو با 256 و دانلود 45 رو با 512 تست کردم .
دلیل مشترک موندنم هم اینه که چاره ای ندارم و از بقیه Serverها بهتره .
(( شاید ، شاید هم مشکل از Center خونه ما باشه . نمیدونم . اینا همه دلایلی هست که فروشنده در توجیه ترشی ماستش میتونه بگه ! ! ! )) :46:
آقا این ماجرای پورت چیه ؟
من خط 5 هستم و بهم میگن برا شما هنوز پورت نیست و از این جرفا !!!
یه نفر یه کم توضیح میده ؟؟؟
ممنون
آخه پست Majid20 رو ببین برای چه زمانی هستشنقل قول:
قبلا اندیشه خیلی محدود بود و زمانی که مقایسه کرده بود قوانین اندیشه اونطوری بود
یعنی هیچ سرویس نامحدودی نداشت در ضمن سرعت 128 محدودش هم فرا تر از 12 نمی رفت
اون زمان نظرسنجی به نفع پارس انلاین بود
اما حالا پس از تغییرات عظیم اندیشه و کاهش نرخها و افزایش سرعت اندیشه کاملا متحول شده بهمین خاطره در نظرسنجی اوله
اون بنده خدا هم پستش رو آپدیت نکرده ...اصلا فکر کنم دیگه به سایت نمیاد (یا شاید دیر به دیر بیاد)
تو خط 5 خیلی ها adsl دارن واسه همین دیگه نمیتونن به کاربرای جدید سرویس بدن ولی وقتی یه نفر سرویسش رو جمع آوری کنه و مثلاً بره یه شرکت دیگه پرت خالی میشه من وقتی رفته بودم شاتل وقتی میخواستم برگردم اندیشه همش میگفتن پورت نداریم و این حرفا ولی اینقدر تلفن زدمو پیگیری کردم که یه هفته ای برام وصل کردن یکم بمون یکی دو روز دیگه برو دوباره بگونقل قول:
نقل قول:
پس یعنی مشکل از سرویس اندیشه بود؟ خطت مشکل نداشت؟
راستش من دیدم پست Page اولش رو دوباره آپ کرده دیگه به تاریخش نگاه نکردم و تعجب کردم فقط !نقل قول:
حالا با این حال پست من که مال همین چند ساعت پیشه ! داغ داغ !
حالا پس از تحولات عظیم !!! اینطوریه ؟! :31::19::46:
اگه چند سال پیش میخواستی Adsl بگیری باید دور اندیشه رو خط میکشیدی به چند دلیل :نقل قول:
قیمت - سرویس های محدود - سرعت زیر استاندار - عدم پشتیبانی 24 ساعته
اندیشه حتی 3000 تومان بایت ابونمام مخابرات که الان شده 1000 تومان رو هرماه خودش میگرفت !
چند سال پیش در سیستم بی رقیب Adsl رشت که صرفا 2 شرکت اندیشه و پارس وی بود ، باز اندیشه حرف گفتنی نداشت و پارس آنلاین حرف اول رو میزد
اما در حال حاضر اندیشه در سیستم رقابتی اینترنت رشت با وجود آمدن Pap های بزرگ به رشت ، میشه گفت حرف اول رو میزنه
(و اگه کیفیت و سرعتش رو حفظ کنه فکر نکنم Isp دیگری بتونه ازش برتر بشه)
برای ما که سالیان سال هستش Adsl داریم تغییرات به وجود اومده در اندیشه به حدی هستش که باور نمی کنیم همون اندیشه سایق هستش
اگه نظر سنجی سایت رو قبلا دیده بوده باشی متوجه میشدید پارس آنلاین با اختلاف زیاد اول بود
اما پس از تغییرات گسترده اندیشه ، آرای جدید به سمتش رفت و الان اندیشه هستش که با اختلاف اوله
(این آرای پارس انلاین هم خیلی هاش قدیمیه و شاید اصلا کاربرات قبلیش الات در اندیشه باشند)
بهمین خاطر بود که از لفظ تغییرات عظیم استفاده کردم چون تغییرات شامل : سرعت ، کیفیت ، هزینه ، پشتیبانی میشه
شاتل - مرکز 4 - 128 - محدود
:20:
آرهنقل قول:
مشکل از اندیشه بود
سرعت و پینگم با GPRS از اندیشه بهتر بود:2:
حجم اضافه گرون تر رو به سرعت و پینگ افتضاح ترجیح میدم!
البته الان دوباره اوضاع پینگ اندیشه خوب شده (همین الان پینگم تو بازی حدود 300 هست و غروب/شب هم در حدودای 700) اندیشه 128 نامحدود مرکز 8
نقل قول:
پس ظاهرا جدی جدی اوضاع اندیشه دراماتیک شده! خدا رو شکر ما که دیگه نیستیم :31:
الآن بعد 1 شب چجوریه سرویست تو شاتل؟ اگه هنوزم خوبه این دوره میخوام از 128 بیام رو 2 مگ دوباره
نقل قول:
پس ظاهرا جدی جدی اوضاع اندیشه دراماتیک شده! خدا رو شکر ما که دیگه نیستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز, به من ربطی نداره چه کسی از کجا سرویس میگیره ولی خواهشن بدون دلیل حرف نزنید. ماجرای ایشون مال قبل هست و اگه پست قبل من هم مشاهده میکردید این مطلب رو نمی گفتید شایدم دیدید ولی...نقل قول:
آره
مشکل از اندیشه بود
سرعت و پینگم با GPRS از اندیشه بهتر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه های رشتی سرعت 128 نامحدود اندیشه اونجا چند کیلو بایت بر ثانیه هستش من سرعتم 16-22 که بیشتر روی 18 هست می خوام جمع آوری کنم اندیشه بدرد من نمی خوره
بطور متوسط 30نقل قول:
بچه های رشتی سرعت 128 نامحدود اندیشه اونجا چند کیلو بایت بر ثانیه هستش من سرعتم 16-22 که بیشتر روی 18 هست می خوام جمع آوری کنم اندیشه بدرد من نمی خوره
نقل قول:
انتظار داشتی وقتی از 128 میری 2 مگ وضعیتت بدتر بشه؟:27::31::27:
سوسمار جان، شما احتمالا کارمند شاتل نیستی؟!!!:13:
اکی مرسی من جمع آوری میکنم و با دامون قرارداد می بندم اون متوسط 25 هستش :31:نقل قول:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5708092&postcount=8320
یعنی الان برا من کیفیت خطم خوبه که جیتر 2 هست ؟
راستی دوستان کسی راهی بلد نیست که این مشکل پکت لاست رو حل کنم ؟ ظاهرا برا همه ی شاتلی ها همین مشکلو داره و نمیتونه شناسایی کنه !! برا چیه ؟!
عالی :8:نقل قول:
یعنی الان برا من کیفیت خطم خوبه که جیتر 2 هست ؟
مشکل از ISP نیست. برای منم بعد از نصب مجدد ویندوز, همین مشکل پیش اومده بود. تو صفحه, پیغام داده بود که یرای انجامش باید رو سیستمم جاوا نصب باشه, که بعد از نصب جاوا این مسئله حل شدنقل قول:
راستی دوستان کسی راهی بلد نیست که این مشکل پکت لاست رو حل کنم ؟ ظاهرا برا همه ی شاتلی ها همین مشکلو داره و نمیتونه شناسایی کنه !! برا چیه ؟!
نقل قول:
تو این پینگ تست همیشه پکت لاست هست.
آقا یکی بگه این JITTER چیه جدا؟؟
سرویستون چیه ؟نقل قول:
256 - سه ماهه - 10 گیگ - پارس آنلاین
رفقا سلام.
يه سوال دارم من و نياز به راهنمايي شما . چطور مي تونم دو تا مودم adsl رو رويه يك سيستم نصب كنم ؟ يعني ماجرا از اين قرار هست كه خودم يه مودم Tp-link دارم و دوستم يه مودم D-link . مودمي كه دوستم داره ارور مي ده فكر كنم 650 گفت . انديشه هم ميگه از مودم هست . حالا من مي خوام اون مودم رو با خط خودم تست كنم چي كار بايد بكنم ؟ آيا بايد نرم افزاري مودم خودم رو رموو كنم و دوباره مودم دوم رو نصب كنم يا چي ؟! ممنون ميشم راهنمايي كنيد .
سلام دوست عزیز
اگه منظورتون remove کردن کانکشن داخل ویندوز یا برنامه خاصی هست که اصلا نیازی به این کار نیست .. کانکشن ربطی به مدل مودم و یا شرکتی که ازش سرویس میگیرن نداره و تو همه سیستم ها مشابه همه . در ضمن وقتی با کابل شبکه مودم رو به سیستم وصل میکنید نیاز به نصب یا پاک کردن هیچ نوع درایوری هم نیست و خود ویندوز مودمتون رو تشخیص میده .. اگه دوستتون مودمش طوری تنظیم شده بوده که هر دفعه با کانکشن وصل می شده با همین کانکشن شما هم وصل میشه . مگه اینکه تنظیمات یوزر - پسورد خودش رو داخل مودم وارد کرده باشه .... پس :
1- اگه از کانکشن استفاده میکرده و شرکتی که ازش اشتراک داشته مشابه شرکت شماست نیازی به انجام هیچ کاری نیست ... هیچ تنظیم نرم افزاری لازم نیست فقط کابل شبکه مودمتون رو جدا کنید و مودم دوستتون رو وصل کنید .
2- اگه از کانکشن استفاده میکرده اما از یه شرکت دیگه اشتراک می گرفته تنها چیزی که ممکنه نیاز به تغییر داشته باشه عدد vpi و vci هست که برای اندیشه سبز 8 و 35 هست و ممکنه برای شرکت دیگه 0 و 35 باشه ... اگه مطمئن هستین که اون شرکت هم از همین تنظیم استفاده میکنه که باز هم نیازی به هیچ کاری نیست اما در صورت متفاوت بودن اول مودم دوستتون رو به کامپیوتر وصل کنید و بعد از شناسایی مودم تو اینترنت اکسپلور خودتون شماره ای پی 192.168.1.1 رو تایپ کنید و اگر یوزر-پسورد خواست جفتش رو admin وارد کنید .. با این کار صفحه تنظیمات مودم باز میشه و میتونید مقادیر vpi-vci رو در صورت نیاز تغییر بدین.
3- اگر هم از کانکشن استفاده نمیکرده باید به روشی که گفتم صفحه تنظیمات مودم رو باز کنید و user-password کاربری خودتون رو وارد کنید ..
اگر بعد از اتصال مودم و تنظیم نکات بالا باز هم مشکل داشتید بهتره یک بار مودم رو با زدن دکمه ریست در پشت دستگاه به حالت تنظیم اولیه برگردونید و مجدد وارد تنظیمات مودم بشید و از طریق گزینه quick setup یه دور دیگه مودم رو تنظیم اولیه کنید ... مراحل تنظیم بسیار سادست و فقط لازمه vpi-vci درست وارد بشه و برای راحتی کار بهتره از حالت bridge تو مراحل تنظیم مودم استفاده کنید و به جای وارد کردن شناسه کاربری و پسورد داخل مودم از همون کانکشن داخل ویندوز استفاده کنید .
موفق باشید.
دست گلت درد نكنه :11: اوكي شد همه چيز . فقط يه سوال ديگه : پس با اين حساب اگه كسي براي دريافت سرويس adsl اقدام كنه از انديشه يا هر شركت ديگه اي ، با اين روش ديگه نيازي به حضور فيزيكي اونها در محل نيست . درسته ؟ يعني اونا خط رو راه مي ندازن و شخص مي تونه با اين روش خودش مودم رو راه اندازي كنه ؟نقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
خوشحالم مشکلت حل شد .
بله ! واقعا هیچ نیازی به حضور فیزیکی اونها در محل نصب نیست .. تنظیم اولیه مودم کار بسیار ساده ای هست و راهنمای فارسی کامل برای راه اندازی اولیه مودم tp link به صورت فایل pdf تو همین تاپیک برای دانلود موجوده .. اصول اولیه تنظیم مودمهای دیگ هم زیاد فرقی با این مدل نداره .. برای مودم های پیشرفته تر مثل مودمهای وایرلس هم اونقدر کار سختی نیست که آدم نتونه از پسش بر بیاد .. کافیه 1 بار خودتون تنظیم کنید همه چیز رو یاد می گیرید .. مثل تنظیم روترهای سرور نیست که تخصص شبکه لازم داشته باشه . فقط کمی دقت و حوصله می خواد ...ساختن کانکشن adsl هم که عین آب خوردنه و حتی کسی که اولین بارش هست با کمی دقت میتونه بسازدش ! البته وقتی کسی از یه شرکت برای بار اول اشتراک میگیره وظیفشونه که در صورت لزوم مودم رو برای کاربر کانفیگ کنند ... اتفاقا اندیشه برای این کار هیچ هزینه ای نمیگیره و فقط در صورتی 10 تومن میگیره که مشکل اساسی باشه و نیاز باشه خودشون بیان خونتون که به نظرم اصلا نیازی به این کار نیست .. متاسفانه بعضی شرکتهای دیگه چه بیان خونه چه نیان الکی یه پول یا مفت بابت راه اندازی اولیه میگیرند که از نظر من دزدی سر گردنه محسوب میشه ! چون حتی اگه کاربر بتونه همه تنظیمات رو خودش انجام بده باز هم باید پول زور بده !!
در هر صورت اگه از اندیشه اشتراک می گیرین نگران هیچی نباشین و هیچ پولی هم لازم نیست بدین .. مودم رو هم می تونید ارزونتر از بیرون بخرین ... اگه خودتون تونستین ظرف 2 دقیقه تنظیم میشه و یه چیز تاره هم یاد می گیرید ... اگه خراب کاری کردین یا نتونستین باز هم نگران نباشین مودم رو ببرین شرکت براتون مجانی تنظیم میکنند .:46:
موفق باشین.
بازم ممنونم . ولي يه مسئله اي كه برام پيش اومد اين بود كه مودم بدون هيچ اشكالي به اينترنت وصل شد ولي vpi كه بايد 8 ميشد براي انديشه 0 مي موند و يه چيزي مي گفت كه اين تنظيمات ذخيره نميشه و ريبوت مجدد همون 0 مي موند . ولي در آخر به اينترنت وصل ميشد . اين چه جورياست ماجراش ؟نقل قول:
اگه مودم تنظیمات رو قبول نمیکنه 2 تا کار میشه کرد ... یکی اینکه با کلید پشت مودم رو ریست کنید تا به تنظیمات کارخونه ای برگرده . یه کلید کوچیک ریست پشت مودم هست که وقتی مودم روشنه میشه با یه چیز نوک تیز اون رو فشار داد و چند ثانیه نگه داشت ... مودم به تنظیم اولیه کارخونه برمیگرده ... اگه صفحه تنظیمات مودم تو اینترنت اکسپلورر بازه بهتره یه بر ببندینش و مجدد با تایپ آی پی وارد صفحه تنظیمات مودم بشید ... این دفه میبینید مودمتون 0 کیلو متر شده ...نقل قول:
بعد با quick setup مجدد تنظیمش کنید ... معمولا تو این حالت مودم با سرور ارتباط برقرار میکنه و خودش تنظیمات درست رو تشخیص میده ... اگه باز هم خودش 0 تشخیص داد و درست هم کار کرد و به هیچ صراطی مستقیم نشد دیگه بیشتر اذیتش نکنید بذارید کارشو بکنه ! :5:
روش دوم میتونید به گزینه advanced setup برید ... اونجا یه جدول هست که تنظیمات مودمتون رو نشون میده و یه ستون به نام remove داره . اون رو تیک بزنید و کلید remove سپس save/reboot رو بزنید و بعد از reboot شدن دوباره پنجره تنظیمات رو باز کنید و با کلید add همه تنظیمات از جمله vpi-vci رو دستی وارد کنید و در آخر مجدد save/reboot ...
البته باز هم توصیه می کنم اگه مودمتون بدون هیچ مشکلی داره کار میکنه تنظیماتش رو تغییری ندید و بذارید بنده خدا کارشو بکنه .. مشکلی پیش نمیاد ! :46:
موفق باشید.
شاتل -128- اکو - محدود - مرکز 4
فعلا اوضاع خوبه :20:
سلام دوستان به بزرگی خودتون اسپ منو ببخشید
یک سوال داشتم میخواستم بدونم کسی میدونه ؟
از ترمینال رشت یک سره اتوبوس به گنبد کاووس (گلستان) هست ؟ یا میبره گرگان ؟
و همچنین از اون طرف از گنبد به رشت هست ؟
ممنون میشم کسی اگه میدونه راهنمایی کنه .
سلام به همه دوستای گل
خیلی وقت بود اینجا نیومدم تا اینکه امروز گفتم بیام یک مشکل رو باهاتون درمیون بزارم مدت یک هفتست که گه گاهی سرعت به شکل شدید افت میکنه و بعد از چند ساعت به حالت اولش برمیگرده اما امروز این قضیه 5 ساعت طول کشید و واقعا روی اعاصب من راه رفت
میخاستم بدونم مورد مشابه ای هم هست یا خیر
اندیشه 128 نامحدود خط 2
سلام.
اینکه میگن پورت نداریم مشکل از خودشونه؟ یا از مخابرات؟
اگه از طریق مخابرات میشه کاری کرد که اونجا آشنا دارم سه سوته درست میکنن برام.
ولی خودشون که میگن به مخابرات ربطی نداره.
بعدشم، فقط واسه خط 5 مشکل دارن؟ یا کلا هرکی میخواد بگیره چند هفته ای طول میکشه؟
به من گفتن حداقل سه هفته!!!!!
همه آی اس پی ها اینطوریه؟ یا فقط اندیشه اینقدر دیر وصل میکنه؟
فكر نكنم همه ISP ها اينطوري باشن . ولي مي دونم مركز 5 يه خورده بيشتر طول مي كشه ، ولي اينو مي دونم كه شاتل مشكلي تو پورت دادن نداره چون همين 2 روز پيش يكي از دوستام رو فرستادم اونجا راحت ثبت نام كرد و بهش گفتن تو يك هفته اينترنت داري جالبه بگم تو يه سري مراكز بعضي وقتا كمتر از 3 روز اينترنت مي دن نمي دونم چرا ؟ آخه يكي از بچه هاي اين فروم مي گفت نمي دونم مركز مخابراتي 2 بود يا 6نقل قول:
بهت پيشنهاد مي كنم يه سري به شاتل هم بزن
کلیشه:
اندیشه خط4 محدود 128
روزانه 100-120
شب : 1-4> 50 4-6>90-120