[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
تخفیف هاش برای سرویس های بلند مدت خیلی راضی کننده بنظر نمیاد حداقل بنظر من:n13:
اخه توی برخی شرکت ها دوستان گفتن محدود نشده و شما میتونی همین 10 گیگ یا 15 گیگ رو با حد نهایت دانلود کنی و بعدش بابت هر گیگ شارژ کنی یا سرویس جدید بگیری و این به نفع شرکتم هست چون دوباره یوزر مجبوره یا سرویس بخره یا حجم اضافه .نقل قول:
من الان سرویس دو مگ خرید سرعتم بین دو تا چهار مگ هست خیلی سریع هم رانژه شد شبانه تست میگیرم میزارم اینجا
نه هشت مگ نیست من الان دارم تا چهار مگ میره سرعتمنقل قول:
دمت گرم داداش حتما بزار ببین چه جوریاست؟؟!! خوبه راضی هستی؟!!نقل قول:
پنگش خوبه!!؟؟
پارس دارم الکی گرونه اگه راضی هستی و خوبه و شبانش استیبله الکی سرعت کم نمیکنه به ما هم بگو که بیایم سریع بگیریم
پینگش با 8.8.8.8 / 4.2.2.4 خوبه؟
فک کنم برای این شرکت باید کمی عجله کرد تو مراکز مخابراتی شلوغ.
من یبار در مورد شاتل این مشکل برام پیش اومد و معطل کردم پورتها پر شد تابستون... تا همین الانشم پره شاتل پرتهاش.....قبلنترا هم زمانی که مخابرات شروع کرد نامحدود دادن یادمه تا چند ماه تو نوبت باید صبر میکردی... امیدوارم این یکی اینجوری نشه و تا آخر هفته دووم بیاره!:n19:
پس همون دو مگ بالاتره اما ثابت نيست سرعتت که ميگی بين 2 و 4 يعنی مثلاً دانلود با 350 ايناس؟ شب و روزت هم بايد قاعدتن يکی باشه شايد يکم بهتر ولی باز خبر بده..نقل قول:
خب منم سرویس 16 مگ رو امروز گرفتم .
قبلش با بخش فروش صحبت کردم قول دادن تمام سایتهایی که هاست ایرانی داشته باشن ترافیک داخلی باشه و سرعت شبانه رایگانش هم همون 16 مگ باشه ...
تستی که امروز کردم اولا اون قضیه 95% تضمین سرعت یعنی کشک . سرعت نوسان داره ، مخصوصا تو تایم پیک در اوایل شب . یعنی هیچ فرقی با قبل نکرده ...
هاست داخلی هم من از یک سایتی که سرور دانلودش روی ایرانه یکبار ظهر یکبار شب دانلود کردم . صبح و داخلی حساب کردن شب و خارجی!
داخل پنل هم انقد پیچیده کردنش نمی فهمی چی به چیه . اینترنال اکسترنال بین الملل free و کوفت و زهرمار ...
ظهر که دانلود کردم حجمشو برام بین الملل حساب کردن ولی به اندازه داخلی ازم کم شده! اما دانلود شب رو زدن اکسترنال و مقدار ضرب در دو شده و از حجم کل من کم شده!
تماس گرفتم با پشتیانی گفت فقط سایتهای ir و .net رو ایران هستن بقیه ایرانی نیستن :n02: بعد کلی چک و چونه به من گفت ادرس سایتو بده چک کنم ، منم ادرس سرور دانلود و گفتم . ایشون فرماییدن نه قبول نیست ادرس سایت اصلیشو بده ! درصورتیکه ادرس دانلودی که میکنیم مهمه نه سایتی که توش این لینکا رو قرار داده و آخر هم زیربار نرفت .
خلاصه اعصاب این داستانها رو داشته باشید اگه از فن آوا سرویس میگیرید.
اینا مهم نیست اصلا.تهش همرو میخواد بین الملل بزنه دوبرابر حساب کنه میشه همون 225 گیگ. کشش خط تلفنت و نویزش چقدره و با توجه به خطت چقدر بهت سرعت میده مهمه با پینگ. اگه بتونی تست بگیری اینجا بزاری خیلی خوبهنقل قول:
نسخه جدید آزمایشی پنل کاربری فناوا
مهمه اتفاقا چرا مهم نیست ، وقتی میگن کلا هرچی ip ایرانی باشه داخلی حساب میشه قرار نیست یکی درمیون بکنن تو پاچه ملت که !
بدتر از اون موقع شبانه دیشب بود . گذاشته بودم برای دانلود دیدم هیچ اتفاقی نیفتاده!
حالا نتیجه گیری نمیکنیم میذاریم برای شبهای اینده .
کشش خطم 20 مگه . ولی سرعتی که از 16 مگ دستم میرسه نهایتش 13 مگه . البته قبلا هم که از یه شرکت دیگه adsl داشتم همین بود ...
منتظر تست های دو دوست عزیزی که 2 سرویس متفاوت رو خریداری کردن هستیم. بی زحمت پینگ هم بگیرید از 8.8.8.8 و اینکه اگر تهران هستین منطقه محل سکونت رو هم ذکر بفرمائید، مرسی
تا الان 100 نفر گفتند سرعت دانلود رو ازش تست بزارین هیشکی نذاشته لابد یه داستانی داره :n02:
نقل قول:
مشخصه پینگش اصلا جالب نیست. اگه با (t-) پینگ بگیری خیلی بهتر میشه قضاوت کرد. حداقل یه 40 تا پکت ارسال بشه
درودنقل قول:
برای گیمرها یک سرویس جدا دارن، در ضمن از نظر من پینگش بد نیست و مناسبه، مهم ترافیک خوب و دانلود شبانه که کار 95 درصد رو راه میندازه، بازم یادتون نره که کیفیت سرویس های مبتنی بر خط تلفن خیلی خیلی خیلی بخ کیفیت خط و سیم کشی و فاصله از مخابرات بستگی داره، گیمرها باید سعی کنن به روش پوینت تو پوینت متصل بشه هم این ددسرا ندارن هم پینگشون بهتره و سرعت اپلود خیلی خوبیم دارن.
کسانی که از این شرکت اتصال اینترنت دارند و از خدمت های جدیدشون خریداری کرده اند خواهش می کنم برای آزمایش سرعت از وبسایت speedtest.net استفاده کنند و مقصد رو شهرهایی مثل amsterdam frankfut و در کل شهرهای کشورهای غرب اروپا قرار بدند. همچنین برای آزمایش زمان تأخیر از دو آی.پیِ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 استفاده کنید چونکه اگر با اینها زمان تأخیر قابل قبولی داشته باشی تقریباً می تونی مطمئن بشی که توو بازی ها مشکلی نخواهی داشت. تعداد تکرار رو هم اگر بر 200 بگذارید که برای دیگران که می خوان تصمیم گیری کنند خیلی عالی خواهد شد.
ping -n 200 4.2.2.4
ping -n 200 8.8.8.8
پیشاپیش سپاس
در کل، اگر سرعتِ برای مثال 16 م.بیت.ب.ث خریداری کرده اید قطعاً نباید انتظار همین مقدار سرعت را داشته باشید. من که از پارس آنلاین اتصال اینترنت دارم بدلیل ماهیت سیم مسی در انتقال داده ها و فاصله تا مرکز مخابراتی حداکثر تا 14 م.بیت.ب.ث ( به ندرت ) سرعت دارم. ( پارس آنلاین که مدعی کیفیت بالا است و با این وجود در طول روز نوسان سرعت وجود داره ) به هر حال اونچه که در کشورهای دیگه به مردم داده می شه پهنای باند اختصاصی هست همونی که ما انتظار داریم، همونی که در حقیقت اینترنت نامحدود واقعی است. که با وجود این خوکها محقق نخواهد شد. فقط امیدوارم اون "95% مواقع با سرعت خریداری شده" که گفته شده رعایت بشه.
سلام، دوستان فن آوا مشکل محدودیت خرید سرویس های با سرعت بالا رو نداره ؟ تو پارس آنلاین طبق سرعتی که روی خط بستن، سرویس ها رو نشون میده، سرعت من رو 6مگ بستن فقط میتونم سرویس های 4 مگ به پایین رو بخرم و به همین دلیل میخوام isp رو عوض کنم، میخواستم بدونم فن آوا از این داستانا داره یا هر سرویس با هر سرعتی رو میتونم بخرم و تمدید کنمش ؟
10 نفر گفتن که ما سرویس فن آوا رو گرفتیم...
یکی آخر سر نیومد بگه آقا راضی هستین__راضی نیستین
پینگش نرماله؟!! سرعت شبانه نرماله؟!!
بابا یه چیزی بگین ما هم از بلاتکلیفی در بیایم حد اقل:n27:
الان من پارس دارم میخوام بیام فن آوا
اون عزیزایی که سرویسشو گرفتن چه طوره شبانش اذیت نمیکنه الیکی سرعتو بیاره پایین؟!
نتیجه گیری من بعد از دو روز استفاده از نت فن آوا :
پینگ : عالی!
تک کانکشن : خوب
سرعت : فعلا رو سه مگ محدوده چون مرکز مشکل داره به زودی درست میشه .
پشتیبانی : واقعا خوب
پنل کاربری : ساده و خوب ( نسخه جدیدش به زودی جایگزین نسخه فعلی میشه )
حجم خوری : ندارد
تو پنل حجم رو مینویسه 450 بدون تفکیک؟ یک گیگ از سرور خارجی دانلود کنی دو گیگ کم میکنه میشه 448؟ شبانش چطوره؟نقل قول:
باز فناوا با بد عهدی حال ما رو گرفت. من زنگ زدم و از کارمندشون پرسیدم چه سرعتی رو برام ست میکنن گفتش هرچقدر خطتت بکشه. منم با توجه به اینکه حجم زیادی نیاز نداشتم کمترین سرعت رو سفارش دادم و بعد از وصل شدن خط متوجه شدم دقیقا همون سرعت برام ست شده :n04::n04::n04: ینی میخواستم برم چشمشون رو در بیارم..
طی این چند روز چندین بار زنگ زدم و همش میگفتن خطت نمیکشه در صورتی که خط 4 مگ میکشه و سزعت هم فیکس روی 512 ثابت بود معلوم بود محدود کردن.
جالبه چندین دفعه که زنگ زدم هر دفعه قبول داشتن که قراره سرعت رو باز بزارن تا اینکه الان تماس گرفتم کارمندش گفت شما رو همون سرعتی که میخرید حساب کنید!!!
ینی دله دزدی تا این جد!! فکر اینو نمیکنن که مشتری میخواد چند سال ازشون سرویس بگیره نه اینکه یه بار گولش بزنن سرویس بگیره. واقعا برای فناوا متاسفم به خاطر عدم صداقت.
فکر کنید باید با سرعت 512 یا نهایت یک مگ اینترنت گردی کنم یا اینکه چهل و پنج تومن بدم برای سرعت 4 مگ در صورتی که قبلا با نصف این مبلغ همین سرعتو داشتم
یه ترفند خیلی ساده اول شما باید سرعت بالا رو یک ماهه میگرفتی ماه بعد همون سرعت پائین رو اونوقت دیگه سرعتت همون سرعت قبلی میموند حالشو میبردی
نقل قول:به گفته محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات، «طبق مصوبه 266 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات کف و سقف سرعت هر سرویس باید عینا توسط شرکت رعایت شود. مدل اقتصادی تعرفهگذاری جدید فروش سرعت است و منطق ارائه مجانی سرعت بیشتر توجیه اقتصادی ندارد.»
وزیر گفت: «اگر شرکتی میخواهد از جیب خود به رایگان سرویس بدهد منع نمیکنیم مگر اینکه شرکت دیگری به دلیل دمپینگ (زیر قیمتفروشی) شکایت کند.»
بنابراین طبق مصوبه شرکتهای اینترنتی مجاز به باز گذاشتن سرعت برای ایجاد رقابت نیستند.
یعنی تف تو ذاتشوننقل قول:
دقیقا دارن یه کاری میکنن ملت پول بیشتری واسه نت بدن و حتی اگه طرف نیاز هم نداشته باشه باز باید پول بیشتری بهشون بده
بعد یه سری از اینا حمایت میکنن !
:n29:
داداش دمت گرم حال دادی مرسینقل قول:
از شبانشم راضی هستی؟!!
به بهانه کمبود پهنا از این دری وری ها سرعت شبانه رو کم نمیکنن؟!!
من ساعت 9:30 شب زنگ زدم به 021_82185 وصل کردم به واحد فروش هیییچ کس که خونشون نبودد اصلا
مگه نباید پشتیبانی 24 ساعته باشه؟!
روز سرعت هرچی باشه شب هم همونه و محدودیتی وجود نداره .نقل قول:
من هر وقت زنگ زدم پاسخگو بودن حتی 12 شب ..
این شرکت فن اوا با این فرمون نمیتونه ادامه بده!
کاربای پارس تخلیه میکنن میگن فن اوا
کاربرای های وب تخلیه میکنن میگن فن اوا
کاربرای اسیا و صبا و ... باز فن آوا؟
قطعا ترافیک زیاد و شبانه فن اوا وسوسه کنندس و کاملا اقدام این جمعیت زیاد از کاربرا که قصد رفتن به فن اوا رو دارن قابل توجیهه اما سوال اینه که این شرکت چطور میزبان کاربرای چند شرکت بزرگتر از خودش باشه؟
های وبم سالها پیش با همچین موقعیتی مواجه شد و با گرفتن کاربر خیلی زیاد در اوایل ارائه فشفشه تا چند وقت نتش سکته میزد راه به راه
امیدوارم مدیریت کنه فن اوا کاربرای جدیدش رو و مشکلی پیش نیاد
یه مشکل با دولت داریم که عملا اینترنت پرسرعت رو با این طرح گرون کردن اما مشکل من دروغ گویی کارمندای فناوا موقع خرید سرویس و وعده خلاف دادن برای جلب مشتریهنقل قول:
نقل قول:
:n08::n08:
منم پارس رو تخلیه کردم برم فن آوا:n10::n08:
ولی قبول دارم. اگه مدیریت نشه برای چند ماه مشکل خواهند داشت تو مرکز های شلوغ ولی به نظرم فکر اون جاش رو هم کردن چون وقتی این شکلی حجم میدی یعنی میخوای نهایت استفاده رو بکنی از شرایط جدید تعرفه ها و کلی یوزر جدید بگیری و این یوزر ها رو هم نگه داری پس احتمال زیاد پیش بینی کردن این اتفاق ها رو.
به ضرر کم مصرفها و به نفع پر مصرفها شد !نقل قول:
تفاوت مخابرات و فن اوا در ترافیک خیلی کمه و فرق عمدشون دانلود شبانست که من همین الان تو پارس استفاده نمیکنم!نقل قول:
تنها دلیلی که در مورد مخابرات تردید دارم اینه که مدتی کیفیت خیلی داغونی داشت ولی الان میشنوم از خیلی از دوستان که بهتر شده.
اگه فن اوا همینطور مشترک بگیره احتمالا همون مخابرات برم یا شرکت کوچکتر دیگه چون خیری از شرکت شلوغ تو مرکز مخابراتی خودمون ندیدم! :n05:
یه شرکت دیگه که شبانه رایگان رو روی سرویس هاش ارائه داده:
(ترافیک رو نصف در نظر بگیرید چون نسبت داخلی -خارجی 1 به 2 هست)
به نظر من نیاید فناوا چون هرسرعتی بخری ظاهرا روی 4 مگ می بنده ..
من الان 16 مگ خریدم خطم رو 16 آپ شده ولی سرعتم عملا 3.5 مگ هست و ریت دانلود 450 کیلوبایت بر ثانیه بعد از 3 روز هنوز درست نشده و قشنگ معلومه خودشون محدود کردن .....
بقیه چیزاش خوبه .
اتفاقا منم چن لحظه پیش فن آوا یزد تماس گرفتم گفتم پینگ و این چیرا برام مهمهنقل قول:
گف که سرویس گیم براتون میبندیم 4 مگ...
حالا نمی دونم دقیقن همین منظورش بوده یا نه
بعدشم ما شهر میبد یزد هستیم، تو شهرمون نمایندگی فن اوا نداره ولی بازم میشه ثبت نام کرد
به نظرت سرویسشو بردارم؟
چون مطمینم مرکز ما خلوتع و کسی هم اسمشو نشنیده؟
به نظرم اینترنت دگه رسماً تو ایران ب فنا رفته و نمیشه به هیچ شرکتی امید داشت و اگه هم ی سرویس دهنده ای قیمت خوبی بده و سرعت مناسب داشته باشه بعد ی مدت گند می زنه و نمیشه انتظار ثبات داشتنقل قول:
درودنقل قول:
سرویس گیمینگ که باعث میشه شما پینگ خوب و زیر صد داشته باشین (البته طیبق ادعاشون) فقط تا 4 مگابیت سرعت رو تضمین می کنن
یعنی به عبارتی شما سرعت های 8، 12 و 16 مگابیت هم بگیری سرویس گیمینگ که فعال بشه میشه همون 4 مگابیت!
در مورد مصرف داخلی که گفتن نیم بها محسوب میشه کاربرانی که سرویس دارن گزارش دادن که ما از سایتهایی که داخل کشورمیزبانی میشن دانلود
می کنیم ولی دو برابر داره کم میکنه که پشتیبانیشون تو اینستاگرام گفته بودش که فقط 400 سایتی که ما تعیین کردیم و به زودی لیستشو منتشر می کنیم
شامل نیم بها میشه و هر سایتی تو این لیست نباشه دو برابر کم میشه، فن آوا اگر دانلود شبانشو ورداره کسی نمیره سمتش کلا چون فرق چندانی نداره با بقیشون
و از نظر حجم هم های وب فعلا پیشتازه و طبق گفتگویی که با پشتیبانیشون داشتم گفت تمام سایت هایی که در داخل میزبانی میشن رو نیم بها حساب می کنن
اونایی که سرویس دارن بهتر می دونن.
منظورش این بوده برات میزاره رو پروفایل گیم گه پینگت تا حد ممکن پایین بیاد ...نقل قول:
اگر رو بهترین سطح گیم بزاره سرعتترو 4 مگ محدود میشه ...
این چیزی که من گفتم ربطی به گیم نداشت الان کلا محدوده و فعلا هم قطع کردن فک کنم دارن روش کار می کنن منتظرم وصل شه ببینم حل شده یا نه ...
به نظرم بگیر من نگفتم شرکت بدیه اما باید ببینم سرعتم درست میشه یا نه .
نقل قول:
من که فعالا منتظرم خطم رانژره بشه . بیشتر از 4 مگ هم نمی کشه خطم. حداقل من فکر نمی کنم که کندی حس کنم
:n13: