نقل قول:
بله کیفیت پخشش تکه،اما همه چیز گوشی پخش و اکولایزرش نی. یه سری معایب (فیزیکی!) داره که در جریانید.
اما صداش جدی جدی داره افسانه ای میشه. از اون موقع رو دستش نیومده.حیف
Printable View
نقل قول:
بله کیفیت پخشش تکه،اما همه چیز گوشی پخش و اکولایزرش نی. یه سری معایب (فیزیکی!) داره که در جریانید.
اما صداش جدی جدی داره افسانه ای میشه. از اون موقع رو دستش نیومده.حیف
من جوی استیک گوشیم رو عوض کردم و دقیقا هم همین مشکل رو داشت که خودش حرکت میکرد.من الان راضیم و بعد از 2سال هنوز خراب نشده(3ساله گوشی رو دارم) البته من 20تومن دادم بابتش
گوشی انصافا خوبیه.یعنی هیچوقت منو اذیت نکرده برعکس گوشیهای قبلیم(3230 و 3250 که زیاد اذیت میکردن) حالا من نمیدونم مشکلات فیزیکیش چیه که میگن.حتی بعضی از سریnنوکیا هم زیر نور آفتاب به این خوبی معلوم نیست صفحش که 5700 داره.صدا که بی نظیر.راحتی دکمه ها راحت.دوربینش هم در زمان خودش خوب بود.سرعت عالی.به هر حال نباید با گوشیهای الان مقایسش کرد
نقل قول:
افسانست داش سعید قبول کن
مشکل فیزیکیش کجاست؟
تنها گوشی که همه چی رو بی نقص داره
این تنها حرف من نیست
همه میگن
بعضی مونتاژ ها یه کوچولو مورد دارن.
من جدیدن رم گوشیم خود به خود فرمت میشه. یعنی فرمت که نه، اما هیچ غایلی توش نیست دیگه. چه کنم؟
نه من 280 خریدمش اونموقع.اوایل تابستون 86 بود یادش بخیر. خیلی باهاش حال کردم.ولی جوی استیک (خیلی) و قسمت چرخنده ی پایینش بعد از چند وقت اذیت کرد. البته اینم بگم که مثل ... ازش کار می کشیدم.
نه مال من که هنوز قسمت پایینش از روز اولم بهتره
جوی استیکس داره انگار رنگش میره
نزارین تاپیک این white legend( افسانه سفید) بره پایین
یادش بخیر منم اون اولا خریدمش
منم 280 خریدم... بعد یه سال دادم آبجیم...
خداییش هروقت میبینم دست آبجیم یه دور آهنگ با اسپیکرش گوش میدم... خیلی آهنگ خوب پخش میکنه...
آخرین قیمتی که من از داشتم شهریور پارسال از طبقه 5 علاالدین بود که 220 میداد ... با بدختی هم یدونه آک پیدا کردم ...
از من میشنوی هر روز باهاش گوش کننقل قول:
چون اگه گوشی ابجیت خراب بشه
دیگه همچین اسپیکری تکرار نمیشه و باید حسرتشو بخوری
الان برندا فقط رو دوربین کار کیکنن
اگه به فکر اسپیکر های با کیفیت بودن الان همه گوشی ها 8 تا اسپیکر داشتن با کیفیت 5700
هنوزم میشه نوشو پیدا کرد؟(من شهریور سال پیش پشت ویترین یه موبایل فروشی داخل گرگان دیدم فکر کردم کارکردست ولی رفتم پرسیدم گفت نوئه!)
واسه کیفیت صداشم که واقعا عالیه...یه مدت که ماشینمون سی دی پلیر نداشت گوشیرو با نوار مغناطیسی به ضبط و باند فابریک پراید وصل میکردم.....به خدا هر کی توی خط آهنگ و ضبط و.... اینا بود وقتی داخل ماشین میشست میگفت سیستم بستی ولی با یه نگاه دقیق تر متوجه میشد که بله.....البته نگفته نمونه باند پرایدمون از همون شانساست که واسه بعضی ماشین های ایرانی پیش میاد و نسبت به باند های پرایدهای دیگه باس بیشتری داره....:8:
فک نکنم بتونی اکشو گیر بیارینقل قول:
یکی از دوستان میخواست گوشیشو بفروشه
نام کاربریشو یادم نیست
صفحات قبلو بگرد پیداش میکنی
سلام
میخوام چی پی ار اس سیم کارت همراه اولمو رو این گوشی فعال کنم
باید چی کار کنم؟
دوستان لطف کنین راهنماییم کنین
باید بری سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اونجا فعال کردن gprs رو بزنی و مراحل رو طی کنینقل قول:
یه اس ام اس میاد که باید اونو save کنی.
توضیحات مفصل تو خود سایت هست
سلام.یکسالی میشه نیومدم.5700فروختم الان یه اکس6 با 5610 دارم.سوالم اصلا به اینجه مربوط نمیشه اما گشتم جاشو پیدا نکردم.5610 پایین نمیره.کلیدپیمایش پایین نمیره.عکس میزارم رو صفحه کار خود به خود میپره.ایراداش چیه؟ممنون
تاپیک داشت میرفت پایین گفتم بیارمش بالا.
من در مورد این گوشی که شما گفتید نمیدونم زیاد ولی مال کلید پیمایش میتونه مشکل شاسیش باشه شاید باید عوضش کنید.
مشکل عکس پس زمینه هم فکر کنم با یه فرمت حل بشه...
سلامنقل قول:
شما برو تو کلوپ 5610 بپرس
اونجا جوابتونو میدن
ولی اشتباه بزرگی کردی 5700 رو قروختی
به نظر من
سلام.
چیکار کنم که وقتی گوشیو به حالت Data Transfer وصل میکنم به کامپیوتر، نگه که مموری داره استفاده میشه؟
ممنون...
سلام
از يكي از دوستام شنيدم ميشه خروجي هدفونشو عوض كرد و 3.5mm گذاشت.
كسي تا حالا اين كارو كرده؟
نميدونين ميشه يا نه؟
خداييش رو دست صداش تا حالا نديدم.:8::40:
یه بار مموری رو در بیار....remove memory رو هم بزن بعد تست کن.:40:نقل قول:
---------- Post added at 10:26 AM ---------- Previous post was at 10:25 AM ----------
اینی که شما میگی که فکر نکنم چون خروجی هدفون یه چیز سیستمی هستش و جز سخت افزاره...ولی میشه بهش هدفون 3.5 وصل کرد...هدفون رو بزن به ریموت بعد بزن به گوشی:8:نقل قول:
اگرم ریموت نداری یا گم شده تو بازار میتونی بخری...:40:
ممنون دوست عزیز. این کارو کرده بودم. اما نشد که نشد.
منم این مشکلو داشتم ولی اینجوری درست شد....مطمئن نیستم ولی شاید با فرمت حل بشه....!!!معمولاً همه ی مشکل ها با فرمت در نهایت حل میشن...:46:
ببینید، با فرمت رم، چیزی تو رم نمیمونه که گوشی بخواد استفادش کنه. من میخوام بدون فرمت...
میدونم که نمیمونه .....ولی میتونید بک اپ قبلش بگیرید بعد ریستور کنین....درکل اینجوری اگه از pcsuit استفاده کنید راحت تره..:10:
منم خیلی وقت پیش این مشکل رو داشتم و هیچ جوری برطرف نمیشد. به جز این راه ها، چند راه دیگه رو هم امتحان کردم ولی نشد ولی وقتی رم گوشی رو عوض کردم درست شد:27:نقل قول:
اگه از ویندوز XP استفاده می کنید و بتونید یه جوری scan disk یا Derfagmentation کنید رم رو ممکنه مشکل حل بشه
البته رم من مشکل های دیگه ای هم داشت که با عوض کردنش حل شد:31:
ای بابا باز این 5700 افتاد پایین...!!!!!!
بچه ها لطفا نظر بدید.....جوی استیک گوشیم یه خوورده در جهت پایین اذیت میکنه و بعضی موقع ها یکسره میشه.....ولی میشه باهاش کنار اومد...به نظرتون 10000تومن بدم جوی استیکو عوضش کنم یا به ریسکش نمی ارزه...آخه میترسم جالب از آب در نیاد یا بزنه یه جای دیگه ی گوشی رو هم خراب کنه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
نقل قول:
اره جوی استیکش ضایعست.منم یه بار عوض کردم.مال من هم دقیقا مثل تو پایینش گیر میکرد.بعدشم راضی بودم،تا وقتی فروختمش چیزیش نشد:19:
جایی ببر که حرفه ای باشه.
سلام خدمت دوستان
یه سری تنضیمات اکولایزر درست کردم گفتم واسه شما هم بذارم
البته یه سری هاش ماله پیش فرضه 5700 هستش
خودم هم 2 تا اختصاصی ساختم که جالب هستن(مخصوصا اکولایزر sizou1)
شما هم اگه اکولایزری ادیت شده خودتون دارین بذارین تا همه استفاده کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://img.graphicno.com/download.php?file=o15uck9po95761mp87wu.jpg
سلام دوستان.میخواستم اطلاعاتی در مورد باتری گوشی مخصوصا 5700 بهم بدید.باتری فابریک خودش علاوه بر زود خالی شدن با عث هنگ کردن و ریسیت شدن گوشی میشد.17 تومن دادم یه باتری گارانتی دار خریدم ولی فقط مشکل هنگ کردنش برطرف شد.24 ساعته شارژ تموم میکنه.باتری عالی و در حد فاب هست تو بازار؟آدرس؟قیمت؟مشخصاتشو هم بگید لطفا.ممنون
بهترین راه اینه که از مغازه ای بخری که ازکیفیت محصولات ویاگفته هاش اطمینان داشته باشی
اماتوعلاالدین یه مغازه هست که فقطباتری موبایل میفروشه که من همیشه از اون می خرم طبقه پایین روبه رو پله برقی
من که تاحالا5تاباتری از این مغازه گرفتم وازش راضی ام
سلام.
اسپیکر پاییین گوشیم از کار افتاد. سوخته؟
بچه ها من گوشیم 03.83.1 انگلیسیه
به نظرتون این دم آخری ( که میخوام به زودی عوضش کنم ) تبدیلش کنم به 5.11 فارسی ؟!
با سلام.گوشيه من لو مموري فون ميده با نرم افزار هم ديديم در حجم خالیش در حد کيلو بايته فقط يه سوال برام پيش امده من هيچ نرم افزاري را روي مموري گوشي نصب نميکنم تنظيم مسيج هامم هم روي مموريه پس اين مموري چطوري پر شده که حتي يه موقع هايي مسيج ميخاد بياد ميگه فضا براي مسيج جديد نيست و من چندتايي اس ام اس پاک ميکنم تا فضا باز شه در حالي که مموري کارتم که 4 گيگ هست حدود 500 مگش خالييه یا نکنه سيمبين هم مثل ويندوز فايلهاي تمپ داره و من خبر ندارم چون از ريست کردن گوشي هم حدود يک سال ميگذره.
هوووورررررا گوشیم درست شد....یه آشنا پیدا کردم گوشیرو بردم پیشش اونم اول میگفت باید جوی استیک عوض بشه ولی وقتی دید من پکر شدم فکر کنم دلش سووخت و نامردی نکرد...بردش اون پشت مشتا صدای چندتا پس پس اومد....وقتی آوردش جوی استیک از روز اولش بهتر شده بود....با اسپری تمیزش کرده بود!!!نقل قول:
دوستان گول متن زیاد سوالم را نخورید سوالم سادست:روی فون مموری هیچی نیست ولی LOW PHONE MEMORY میده تنظیم مسیج هامم از همون اول روی مموری کارت بودهنقل قول:
دوست عزیز خودتون جواب خودتونو که داده اید.یه مستر ریست دوای دردشه.شک نکننقل قول:
اره فک این تنها راه حلشه ولی کسی نمیدونه چرا بیخود و بی جهت پر شده؟نقل قول:
من حدود 3 سال میشه که این گوشی رو دارم، اخیرا مشکل مضحکی پیدا کرده!
وقتی تازه گوشی شارژ شده و شارژش کاملا پره، خیلی زود و بعد از چند دقیقه تلفن صحبت کردن پیغام Low Battery میده و گاها خاموش میشه.
اما اگه خاموش نشه و یه مدت بهش کاری نداشته باشم، درجه شارژش خود به خود کاملا پر میشه و میشه به اندازه کافی ازش کار کشید!
فکر می کنم مشکل از باطری نباشه، مستر ریست رو تست نکردم، فقط میخوام بدونم کسی از دوستان تا حالا با چنین مشکلی مواجه شده؟
احتمالا برنامه زیاد نصب کردی که موقع روشن شدن بالا بیاد!واسه من مشکل از برنامکه های نصب شده بودنقل قول:
دوستان گول متن زیاد سوالم را نخورید سوالم سادست:روی فون مموری هیچی نیست ولی LOW PHONE MEMORY میده تنظیم مسیج هامم از همون اول روی مموری کارت بوده
شارژرت رو عوض کن چند روز ببین بازم تکرار میشه یا نه.اگه 2تا باطری داشته باشی یکی ضعیف و یکی قوی و جابه جا کنی این مشکل میتونه بخاطر اونم باشه.اگه نه به احتمال 80% مشکل از باطریهنقل قول:
وقتی تازه گوشی شارژ شده و شارژش کاملا پره، خیلی زود و بعد از چند دقیقه تلفن صحبت کردن پیغام Low Battery میده و گاها خاموش میشه.
اما اگه خاموش نشه و یه مدت بهش کاری نداشته باشم، درجه شارژش خود به خود کاملا پر میشه و میشه به اندازه کافی ازش کار کشید!
[QUOTE=MohandesMCD;5207932]احتمالا برنامه زیاد نصب کردی که موقع روشن شدن بالا بیاد!واسه من مشکل از برنامکه های نصب شده بود
برنامه که زیاد نصب کردم ولی همش روی مموری کارته 3 تا برنامه اهه هم توی استارت اپه.