بهترین بازی های xbox360 از نگاه خودم!+توضیحات واضحات....
بهترین بازی های xbox360 از نگاه خودم!+توضیحات واضحات....
قصد دارم بازی های منتخبم رو بر اساس ژانر انجام بدم، به شخصه از بازی های اول شخص و بسیار تاکتیکی،پیچیده خوشم نمیاد،چون اعصاب آدم رو بهم می ریزه،به خاطر همین زیاد به این سری بازی ها نپرداختم.
ژانر@مبارزه سه بعدی:
Street Fighter IV|| اصولا بازی های ژاپنی از لحاظ محتوا و غنا از بازی های غربی بهترند،اما وقتی داستان با گرافیک و یک پیشینه قدرمتند اجین شده باشد ،مطمئنا بازی عالی خواهد بود،این بازی رزمی وقتی چند نفره بازی می شود ، اوج لذت و هیجان را به ما القا می کند.....
Fight Night Round 4|| کمپانی ea حرف اول را در بازی های ورزشی می زند و سری های فوق محبوب nfs,fifa تنها جز کوچکی از بازی های این شرکت محسوب می شوند،با این وجود همه چیز آماده است برای یک تجربه ناب شبیه سازی ورزش بوکس ، همه چیز خوب کار شده اما هنوز جای پیشرفت را دارد....
ژانر@اکشن سوم شخص :
Resident Evil 5|| این بازی آنقدر روی ایکسباکس360 خوب از آب درآمد ،که مایکروسافت نسخه ویژه از ایکس باکس360 مخصوص این بازی را به بازار عرضه کرد،یک اکشن با القا بی نظیر ترس و وحشت،تنها می توان از لقب عالی برای توصیف این بازی استفاده کرد....
Grand Theft Auto IV|| حتما این بازی را انجام داده اید،بازی که یک ماجراجویی مجازی تمام عیار را در اختیار شما قرار می دهد،هر کاری را در این بازی می توانید بکنید..... یک بازی با محیط بسیار بسیار بزرگ و امکانات بسیار بسیار زیاد.
GEARS OF WAR 1&2|| یک شوتر علمی تخیلی که تاکنون بازیش نکردم،ولی تعاریفشو از افراد زیادی شنیدم و تو اینترنت هم بازخوردهای مثبتی رو داره.....
ژانر@ اتومبیلرانی:
Forza Motorsport 2|| این بازی انقدر واقعیه که نمایندگی های سامسونگ برای تبلیغ تلویزیون led هاش از تریلر های این بازی استفاده می کنه،لذت همه بازی ها یه طرف لذت این بازی یه طرف!!! بی صبرانه منتظر نسخه جدید این بازی هستم....واقعا بسیاری ایکسباکسو واسه این بازیش می خرند!!!!
Burnout Paradise || یک شاهکار ، بازی که فیزیک آن بسیار قدتمند و فیدبک های ناشی از برخورد بسیار واقع گرایانه و طبیعی و حقیقی است و در کنار فورزا می تواند یک تنوع در این ژانر را برای شما پدید آورد.....
ژانر @ فوتبال:
FIFA09 || بازی که هرکسی در آن صاحب نظر است و محبوب ترین بازی در نزد همه کس و یک بازی که می تواند گذر زمان را برای شما متوقف کند!!!!!،در تحقیقات بنده بسیاری از ایکس باکس هایی که سه چراغه شدن در اثر بازی کردن بیش از حد این بازی بوده!!!