من 10 تومن بردم:n02:نقل قول:
Printable View
من 10 تومن بردم:n02:نقل قول:
واقعا!؟:n04:نقل قول:
به منم 1000تومن افتاد
هی اس ام اس میزنن از قبض کاغذی انصراف بده
عمرا انصراف بدم!!!!:n02:
به من 1000 تومن دادنقل قول:
ولی برای بقیه زدم بیشتر داد
2000 تومن
سلام
دوستان من یک ماه اینترنت همراه اول خریدم. فکر کنم 15 هزار تومن افتاد برام. من هر 3 خط رایتل ، ایرانسل و همراه اول رو همزمان فعال دارم. فقط خواستم بگم که اینترنت همراه اول
افتضاحه
یعنی من این همه مدت در طول مسافرت بودم و خیلی از جاهای تهران بردم تستش کردم یک بار هم 3g به من نداد.فقط و فقط E که همون 2g باشه.
واقعا که. من فقط موندم اینا رو چه حسابی دارن میگن ما نسل 3 میدیم. یعنی فقط مونده بیان بگن ما نسل 4 هم ارائه میدیم. دوستان اینا یه مش آدم..... هستن . نخرین.
باز رایتل و ایرانسل رو بگی یه چیزی.
رایتل که تا 2 مگ به من میده اینجا.
ایرانسل هم اینجایی که هستم تا 6 مگ میده. ( البته جاهای دیگه 13 مگ هم داده)
دوست و همشهری عزیز تعداد دکلهای نسل سوم همراه اول در مشهد بسیار بسیار کم و محدود هست.مناطق خواجه ربیع و بلوار طبرسی و اطراف حرم نسل 3 دارن اما با سرعت افتضاح در حد 2g :n03:اما مناطق مرکزی به طرف غرب شهر مثل بلوار فردوسی و معلم و آزادشهر و مطهری شمالی و.....یک چیزی در حدود 80 درصد شهر از نسل سوم بی بهره اند.اگر در این مناطق جایی هم پیدا بشه که شانسی آنتن داشته باشه سرعتش در حد همون 2g هستش.در این زمینه ایرانسل بسیار بسیار بهتر است.خصوصا در مشهد که نسل چهارشم فعالهنقل قول:
با هر بار شارژ کردن سیمکارت همراه اول یه شارژی به عنوان هدیه میده... میشه این شارژ هدیه رو انتقال داد؟
دوستان این ماجرای 4G جیه همراه اول نو سایتش گذاشته ؟ نوترینو مگه 3G نیست پس چرا زده 3G و 4G ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آینده نگری کردهنقل قول:
نوترینو شامل همه میشه
نوترینو فقط یه اسم من درآوردیه همراه اوله برای نسل جدید اینترنتشنقل قول:
اینو میدونم منظوزم اینه که همراه اول الان 4G رو را انداخته و ارایه میده و یا فقط شعاره ؟نقل قول: