این ورژن جدیدیش چقدر پیچیده شده !
چقدر اسپل های جدید اومده !
آدم نمیدونه با کدوم استراتژی حمله کنه !!
Printable View
این ورژن جدیدیش چقدر پیچیده شده !
چقدر اسپل های جدید اومده !
آدم نمیدونه با کدوم استراتژی حمله کنه !!
استراتژی تغییر زیادی نکرده بعلاوه حمله با وجود اسپل زهر برای خالی کردن کستل حریف راحت تر شده.نقل قول:
هوش مصنوعی کمی بهبود پیدا کرده که باید بهش عادت کنی , کینگ و کویین کمتر پیش میاد پشت دیوار بمونن و معمولا نزدیکترین تارگت آزاد رو انتخاب میکنن و معمولا تو مپهایی که آبجکت بیرون دیوار زیاد داره شروع میکنن به چرخیدن دور نقشه که باید حواستون باشه.
والبرکر هم خوب شده و فقط مستقیم میره و دیگه اون حرکات عجیب و ازش نمیبینید.
اسپلهای جدید به غیر از poison، اون دو تا کارشون چیه؟
دوستان یه مشکل عجیبی برام پیش اومده
الان بیشتر از یک هفتس هر چقدر میگردم برای مپی که لوت داشته باشه هیچی گیرم نمیاد . دقیق بگم شاید 5 یا 6 بار لوت بالای 200 گیرم اومده
یکبار اینقدر سرچ زدم که طلا ها تموم شد!!!:n35:
تان هالم هشته و تروفی بالا و پایین هم امتحان کردم همینطوریه
یه اشتباهی که کردم ولی فکر نمیکنم ربطی داشته باشه این بود که خیلی خیلی زود تان هالم بالا بردم حتی کینگ ازاد نکرده بودم :n02:
Earthquake Spell مثل لایتنینگ عمل میکنه، تفاوتش اینه که مقدار دمیجش ثابت نیست و درصدی از هیت پوینت ساختمون های تحت تاثیرش کم میکنه. روی دیوار ها هم دمیج 4 برابر میده. و اینکه 1 واحد جا میگیره، در حالی که لایتنینگ 2 واحد میگیره.نقل قول:
Haste Spell هم شبیه Rageــه، با این تفاوت که روی دمیج اثر نمیذاره. سرعتی که به سربازا میده بالاتر از ریج هست و 1 واحد جا میگیره، در حالی که ریج 2 واحده.
بعد از آخرین آپدیت یکم اوضاع لوت بد شده ولی نه اینقد که شما گفتینقل قول:
زبان بازی رو به آلمانی تغییر بدید.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اگر کستل رو خالی کنم
همه رو هوگ بزنم چی؟؟؟؟؟
اگه تو کلن هستی پیشنهاد میکنم تو وارها ریپلای حمله های هوگ رو با دقت نگاه کن ، کلی نکته دستت میاد.نقل قول:
چون روش خالی کردن هوگ برای هر مپی فرق میکنه
یجا باید خطی بریزی یه جا نقطه ای یه جا از چند نقطه و ...
هوگ تجربه میگه خطی خوب نیس چون پخش میشن علاوه بر این اسپیل بخوای بزنی به جای اینکه همشون هیل بگیرن 3-4 دونش جون میگیره! نکتش تو همینه ک کمتر پخش بشن
وقتی رفتن رو جیانت بمب بدون درنگ اسپیل هیل بزنی.اگه ایکس مود داری ک بهت نشون میده میتونی پیش بینی کنی ک کی میرن
اون نقشه هایی ک جیانت بمباشون کناره همه واقعا معضلیه برای هوگ ...! فقط هم اسپیل هیل مناسبه براش.