دوستان مشکل افت فریم حل نشد؟ من درایور ابدیت کردم دایرکس نصب کردم و همه بازیهارو راحت بازی میکنم ولی اینو کمی حس میکنم روان نیست!صحنه اهسته خیلی بده
Printable View
دوستان مشکل افت فریم حل نشد؟ من درایور ابدیت کردم دایرکس نصب کردم و همه بازیهارو راحت بازی میکنم ولی اینو کمی حس میکنم روان نیست!صحنه اهسته خیلی بده
آغا من پچ PES EDIT رو که بچه ها گذاشتن دانلود کردن (دستتون مرسی:n16:)
اما الان افت فریم پیدا کردم!:n22:
تیک میزنه!:n29:
رو مخ!:n15:
واسه کسی این مورد پیش نیومد؟:n27:
سیستم خوبه از نظرسخت افزاری تاییده!:n01:
قبل از پچ ریختن مثل کره بود الان نه! :n13:
بچه ها یه سوالنقل قول:
اگه سخت افزار سیستم بهترین باشه
باید GOOD بزنه یا OK ؟؟؟
GOOD بهتره یا OK ؟؟؟
آقا ماله من نسخه Black Box بود با ریلودد کرک کردم و پچ pes edit رو هم نصب کردم و تا حالا هم مثه شما همه چی آرروووومه:n02:نقل قول:
خب منم بالاخره نصبش کردم
با این سیستم روی high بازی میکنم
cpu : E5200 آور کلاک شده
ram :3
vga : 9600GT
بازی همه جا روونه غیر از حرکات آهسته کسی راه حلی نداره ؟
گرافیک هم خوبه
راستی یه مشکل دیگه هم دارم وقتی توپ دست یه بازیکن هست بعضی وقتا بازیکنی که من کنترلش میکنم کنار توپ نیست ! یعنی زود عوض نمیکنه بازیکن کنترلی من رو ! راهی هست درست بشه ؟
من خودمم انتظار داشتم Vram رو good بزنه ! نمیدونم چرا Ok شده !نقل قول:
good بهتر از ok هستش !
من همه بازیها رو رو بالاترین Performance بازی کردم ! کم هم نیاورده
یه سوال: نظرتون در مورد سرعت بازی چیه؟؟؟ روی 1 یه خورده زیادی کمه و روی 2 دیگه خیلی انفجاریه!!!.... کاش 1.5 داشت!!!
سلام دوستان:
2 تا مشکل دارم لطف کنید راهنماییم کنید.
1:بازی روی گرافیک اصلی سوییچ نمی شه و با گرافیک دوم اجرا می شه......همه راه هایی که برای بقیه بازی ها می کردم تا اجرا بشه رو روی این انجام دادم ولی نمی شه.
2:داخل بازی من صدا ندارم.......همه تنظیمات صدا روی بالا ترین ولوم هست ولی صدایی از بازی در نمیاد.
ممنون می شم یه کم سریعتر راهنمایی کنید.
جالبه که بازی نباید روی XP اجرا بشه. اما من راحت اجراش کردم و مشکلی نداشت. طبق گفته خودشون ویندوز باید از ویستا به بالا باشه
مشکل صداتون با نصب این directx حل میشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]