بستگی داره از یک ویروس اون قدر ضعیف باشه که همیشه از یک جا اجرا بشه و رجیستر ویندوز و اینا رو دستکاری نکرده باشه درسته.نقل قول:
ولی اگه اومده باشه و به رجیستار و.. بمب زده باشه اون وقت فرق می کنه و ویتدوز شما مشکا پیدا کرده!
بستگی داره از یک ویروس اون قدر ضعیف باشه که همیشه از یک جا اجرا بشه و رجیستر ویندوز و اینا رو دستکاری نکرده باشه درسته.نقل قول:
ولی اگه اومده باشه و به رجیستار و.. بمب زده باشه اون وقت فرق می کنه و ویتدوز شما مشکا پیدا کرده!
سلام
تو مطالب مهمی که صفحه اول گذاشتین مورد 7 و 8 و 14 عکساش باز نمی شن!
سلام مجدد
من فعلا قصد دارم کومودو رو نگه دارم رو سیستمم.اما یه سوال در مورد SandBox مدت هاست که برام پیش اومده:
فرض کنید من یه برنامه مثل IDM رو دانلود می کنم(با فرمت Rar) حالا توش همه فایل نصب هست و هم فایل های کرک.من فایل رو از حالت Rar در میارم.موقع خارج کردن از حالت Rar همون جا آنتی ویروس وارد عمل میشه اما من می خوام از قابلیت SandBox استفاده کنم(یا اصلا بفرستم به Virus Total) ولی قبل از اینکه بخوام کلیک راست کنم و Run In SandBox رو بزنم آنتی ویروس بهش گیر داده،خوب حالا چی کار باید بکنم؟ فرض رو هم میزاریم رو اینکه کرک اصلا واقعا ویروسی هست.
ممنون
(البته روش نصب IDM و فرستادن کرک ها به فایل های امن و استئنائات رو خوندم،IDM رو به عنوان مثال آوردم)
بر روی ایکون کمودو در تسک بار کلیک راست کنید و آنتی ویروس رو غیرفعال کنیدنقل قول:
همیشه توصیه شده کمودو (و به طور کل نرم افزارهایی که از قابلیت HIPS استفاده میکنند) رو بر روی سیستم های پاک و بدون آلودگی نصب کنیدنقل قول:
اما اگر جزئی تر بخواییم پاسخ بدیم اول باید دید آلودگی شما از چه نوعی است
فرض میکنیم مخرب فایل های سیستمی شما رو آلوده کرده باشه مثل ویروس سالیتی,virut ...خب در اینجا کاری از دست HIPS و سندباکس برنمیاد,در این حالت تمام فایل های سیستمی شما وارد سندباکس میشه و سیستم شما بدتر از قبل میشه (البته آنتی ویروس کمودو به طور خاص قابلیت گندزدایی سالیتی رو اضافه کرده ولی من نمیدونم چقدر میتونه موفق باشه )
اکثر آلودگی های مهم مثل بالا هستند که بر روی فایل های سیستمی شما اثر میگذارند و قابلیت های مهم ویندوز مثل ریجستری , تسک منیجر و ... رو غیرفعال میکنند و کاری از HIPS برنمیاد
حالا فرض کنید فقط به یک تروجان آلوده شدین که در حال ارسال اطلاعات شما هست و تاثیری بر روی قابلیت های ویندوز نداشته در این صورت میتونید فایل رو با استفاده از سندباکس و HIPS متوقف کنید و اجازه فعالیت ندین
با این حال خیلی کم چنین ویروس مهربونی پیدا میشه و کار اصلی ویروس خرابکاری در سیستم شماست که شما قبل از نصب کمودو باید از سلامت سیستممون اطمینان پیدا کنید
از دوستان کسی اطلاعی نداره؟؟ کرک همه ی برنامه ها یکی یکی داره میپره :n02:نقل قول:
کار این نرم افزارها چیه؟
Comodo Cloud Storage
Comodo Programs Manager
COMODO PC TuneUp
Comodo Verification Engine
Comodo Unite
Comodo SecureEmail
اونهایی را که میدونستم گفتم.نقل قول:
ایراد هست......نقل قول:
امیدوارم رفع بشه.
باید از یک ابزار دیگری استفاده بکنید.
سلامنقل قول:
ممنون از پاسختون
فرض کنیم که اگه فایل ما به طور 100 در 100 ویروس باشه چی؟ بازم میگین که آنتی ویروس رو قطع کن؟ میدونید که بعضی ویروسا اصلا نیازی به اجرا شدن ندارن،خودشون به طور اتومات اجرا میشن
با تشکر
ویروسی که اوتوماتیک اجرا بشه فقط در زمانی هستش که بهمراهش فایل اوتوران داشته باشه تا در موقع دابل کلیک اجرا و سیستم رو آلوده کنهنقل قول:
پس هیچ ویروس و یا هر فایلی بدون اوتوران قابل اجرای اوتوماتیک نداره!