کانفیگ لپ تاپ+ مشکل + ویندوز رو بگیدنقل قول:
میشه اسم درایور و ویندوزتون رو بدیدنقل قول:
من خودم بلوتوثم رلینک هست و خوب کار می کنهه
Printable View
کانفیگ لپ تاپ+ مشکل + ویندوز رو بگیدنقل قول:
میشه اسم درایور و ویندوزتون رو بدیدنقل قول:
من خودم بلوتوثم رلینک هست و خوب کار می کنهه
عزیز دل تمام این چیزایی رو که گفتی خیلی راحت میتونی ایمپورت کنی رو مکستون !! این امکانی که الان میخوام بگم ، اینو به یه مرورگر فوق العاده تبدیل کرده :نقل قول:
تو وقتی با یوزرت لاگین میکنی تو مرورگر ، تمام هیستوری و فیوریت و لینک و ... ها همه ذخیره میشه بعد از اینکه ویندوز عوض کنی یا اینکه مثلا رو کامپیوتر کسی با یوزرت لاگین کنی خیلی راحت میتونی بهشون دسترسی داشته باشی ..
ضمنا اکستشن و اپلیکشین های مکستون خیلی خیلی بهتر از فایر فاکسه
خب این امکانو همه مرورگرها دارن!!! من دیروز پس از ماهها کروم نصب کردم لاگین کردم تمام بوکمارک هام از قدیم رو برام آورد:n02:نقل قول:
سوئیچ الان مشکلی نداره! برای همه کار میکنه، درایور amd باید اونی باشه که سایت amd گذاشته، درایور intel اونی باشه که سایت hp گذاشته. همین:n01:نقل قول:
سلام دوستان . خوبین ؟ خوشین ؟
دوستان من احساس میکنم رنگ بندی وین 8 ناجوره . چشمام رو زود خسته میکنه . شما همچین چیزی احساس نکردین ؟
شاید فردا وین 7 زدم . دوستان من قبلا روی وین 7 درایور sp57199 که 490 مگابایت هست ( برای گرافیک ) رو نصب میکردم و مشکل اسلیپ نداشتم . الان اگه درایور اینتل رو از خود سایت اچ پی بگیرم و درایور amd رو از سایت amd بگیرم مشکلی اسلیپ پیش نمیاد ؟
اگه هم امکانش هست لینک دانلود amd برای وین 7 رو واسم قرار بدید . ( از سایت amd که آپدیت باشه . )
ممنون
ویرایش......
بهتره اینتل و از خود سایت اینتل بگیری.
دوستان لب تاپ من کانفیگش 4540s-e بود الان چند وقته احساس میکنم dvd drive مشکل پیدا کرده بعضی از dvd هارو میخونه بعضی ها رو نه... مثلا از بیرون بازی گرفته بودم که روش نصب کنم ولی هر چه قدر لپ تاپ زور زد نتونست بشناسه dvd رو... اما رو pc خونگیم شد خلاصه کلام داره نا جور کار میکنه. به نطرتون مثل تمامی مشکلات این لپتاپ اینم باز طبیعیه یا اگه نیست دلیلش چیه و ..... . ممنون:n16:
دوستان اپدیت جدید برای بایوس اومده
کسی اپدیت کرده ؟
h20565.www2.hp.com/portal/site/hpsc/template.PAGE/public/psi/swdHome/?sp4ts.oid=5229457&spf_p.tpst=swdMain&spf_p.prp_sw dMain=wsrp-navigationalState%3DswEnvOID%253D4158%257CswLang%2 53D%257Caction%253DlistDriver&javax.portlet.begCac heTok=com.vignette.cachetoken&javax.portlet.endCac heTok=com.vignette.cachetoken#BIOS
سلامنقل قول:
تایید میشه شدید به خصوص تو ویندوز 8.1
کافیه چند دقیقه به مانتیور نگاه کنم چشام درد میگیره هی باید فشار بدم چشامو مجبورم از عینک انتی رفلکس استفاده کنم قبلا اصلا استفاده نمیکردم عینکمو
نقل قول:
کلا فکر کنم dvd writer 4540 چند بار مصرف باشه :دی من کلا فکر نکنم تو این دو سال ده بارم cd یا dvd گذاشته باشم ولی دیگه خراب شده هر cd یا dvd که میذارم میزنه خالیه رایت هم میخوام بکنم چیزی میسوزونه