مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: بيش از 80 ميليون تومان به اداره ماليات بدهکار هستم و نميتوانم به دليل ممنوعالخروج بودن به امارات بروم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حنيف عمرانزاده با ابراز ناراحتي از پاس نشدن چک اسپانسر اين باشگاه اظهار داشت: متأسفانه تا به امروز تنها 10 درصد از قراردادم را دريافت کردهام در حالي که فقط يک روز تا پايان ليگ باقي مانده است.
به گزارش فارس،وي افزود: من 270 ميليون تومان از باشگاه استقلال پول گرفتهام که 200 ميليون تومان مربوط به دو فصل پيش است به همين خاطر اگر آن 70 ميليون هم محاسبه کنيم فقط 10 درصد از قراردادم را گرفتهام.
وي افزود: از مسئولان باشگاه استقلال ميخواهم حالا که اسپانسر ما استفادهاش را برده و از پيراهن باشگاه استقلال استفاده کرده حالا حداقل پيگير چکي که به بازيکنان داده باشند.
وي تأکيد کرد: دو فقره چک در تاريخهاي فروردين و ارديبهشت دارم که هيچکدام از آنها پول نشده در حالي که 5 ماه پيش و اکثر بازيکنان پول گرفتند. ميتوانستم طلبم را بگيريم در اين بين وسيله نقليهام را فروختم و حالا همان ماشين دو برابر شده است. نکته جالب اين جاست که بدانيد به خاطر پرداخت نشدن مالياتم ممنوعالخروج هستم و نميتوانم با استقلال به امارات بروم. در اين بين سر من کلاه رفته و اسپانسر باشگاه پولم را نميدهد.
عمرانزاده در پايان گفت: شايد باور نکنيد اما نزديک به 10 روز است در محل باشگاه استقلال صبحانه ميخورم و به قول پدرم اگر با پول طلبم در محل زادگاهم مشاور املاک ميزدم سود بيشتري ميگرفتم من خرج خانوادهام را ميدهم و گرفتاريهاي زيادي دارم اما در اين بين هيچکس پاسخگوي من نيست.