درود.
من چند روزی نبودم، الان هم ماشالله تعداد صفحات تاپیک زیاد شده و چند صفحه ای رو خوندم، اما ندیدم موضوعی؛
میشه بگید که خبری از ارائه پچ شده یا نه ؟ کرک جدیدی اومده؟
شاد و پیروز و سربلند باشید.
Printable View
درود.
من چند روزی نبودم، الان هم ماشالله تعداد صفحات تاپیک زیاد شده و چند صفحه ای رو خوندم، اما ندیدم موضوعی؛
میشه بگید که خبری از ارائه پچ شده یا نه ؟ کرک جدیدی اومده؟
شاد و پیروز و سربلند باشید.
پچ که هنوز نیومده . مثل پارسال هم فکر نکنم پچی بیاد . کرک جدید هم زمزمه های اومدنش هست . البته همین یکی هم من که هیچ باگی توش ندیدم.نقل قول:
سلام.
بچه ها به نظرتون گیم پلی بازی نسبت به فیفا 12 سریعتر نشده،! من با اینکه رو slow بازی می کنم بازم بازی نسبت به 12 سریعتره!!!
مشکل از بازی منه یا کلا گیم پلی فیفا 13 سریعتر شده!!!؟
من بازی رو خریدم با کرک ش. کار هم میکنه. گرچه همینطوری خریدم که رو لپ تاپم هم بازی رو داشته باشم وگرنه رو ایکس باکس راحت بازی میکنم.
متاسفانه این مشکله سرعته بالا برای همه هست.من هم تو ps3 و هم تو xbox این مشکلو تجربه کردم.رو slow بهتره ولی بازم از fifa12 خیلی بیشتره.حیف نبود بازی اینقدر تو همه چی پیشرفت کرده سرعتشو اینجوری کردن
روی slow نزارین...یه قسمت تو تنظیمات واسه تعیین سرعت تک تک موارد بازی هست...اونجا برین بعد عدد دو تا سرعت و سرعت پاس و شوت رو از 50 به 46 تفییر بدین عالی میشه..نقل قول:
متاسفانه این مشکله سرعته بالا برای همه هست.من هم تو ps3 و هم تو xbox این مشکلو تجربه کردم.رو slow بهتره ولی بازم از fifa12 خیلی بیشتره.حیف نبود بازی اینقدر تو همه چی پیشرفت کرده سرعتشو اینجوری کرد
واقعا ممنون و مرسی از جواب کاملت.نقل قول:
سلام.
چطور میشه پنالتی رو چیپ زد؟ هرچی LB رو میزنم تغییری ایجاد نمیشه..
خب؟؟؟الان دقیقا ما باید چیکار کنیم:31:نقل قول:
دوستان با اين برنامه FIFA 2012 Creation Master 12 (CM12) ) ميشد بازيكنا رو اديت كرد مثلا سن مليت اينا رو تغيير داد
حالا ميخواستم بدون براي فيفا 13 هم برنامه اي اومده يا نه اگه ميشه سريع راهنمايي كنين ممنون