سلامنقل قول:
مشکل اخر در باگ های 4.3 هست که خوده سامسونگ هم بهش پی برده.
4.3فعلا بدرد تست هم نمیخوره / من ک همون 4.1.2 رو دارمش.
Printable View
سلامنقل قول:
مشکل اخر در باگ های 4.3 هست که خوده سامسونگ هم بهش پی برده.
4.3فعلا بدرد تست هم نمیخوره / من ک همون 4.1.2 رو دارمش.
از اولشم معلوم بود 4.3 چیه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
آره دقیقا واسه منم همینطور ولی شارژش زود پر می شه.شارژرتو عوض کن.نقل قول:
واسه من که غیر از اون اروری که تنظیمات گفتار به متن میده همش توی بعضی قسمتها همش گیر میکنه یا دیر جواب میده...
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
میشه یکی لینک دانلود رام 4.1.2 یا 4.2.2 رو بزاره یا pm کنه بی زحمت. هر کدوم که بهتره...
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
اخه مشکل اینه من با رام 4.2.2 تست کردم همین 2ساعت و نیم شارژ میکنه فقط روی این رام اینجوری شدهنقل قول:
در هر صورت صبر میکنم تا سامسونگ باگهاش برطرف کنه رام جدید دیگه ای از 4.3 اومد اون فلش بزنم
اگه بخوام رام دیگه ای فلش بزنم برمیگردونم به همون 4.2.2 2ماهی که باهاش کار کردم هیچ مشکلی نداشت:n01:
سلام.نقل قول:
بفرمایید لینک مستقیم 4.2.2 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط بکاپ از efs فراموش نشه. :11:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز یک سوالی داشتم شما که فکر کنم اس 4 هم دارین روش اندروید 4.3 تست کردین رامش مشکلی نداشت یا فقط برای اس 3 اینجوری در آومده:n13:
سلام.نقل قول:
نه مال اس 4 هیچ باگی نداره،البته مال اس 3 هم من فقط یک تاخیر در حد 2 ثانیه توی روشن شدن صفحه از حالت لاک رو دارم وبقیه مشکلات دوستان رو من ندارم. روت هم کردم کرنل Adam رو هم نصب کردم.:11:
طی چند روز آینده اندروید 4.3 برای uk , south korea منتشر میشه طبق گفته سامسونگ:n23:
البته یکی از دوستام میگفت من همین رام اندروید 4.3 برای uk دانلود کردم فلش زدم ولی من هر چی گشتم خبری ازش نبود:n29:
سلام.نقل قول:
کجا خبر دادن؟
منظورتون از مال UK کدوم رام هست؟ اگه همینی کهمیگن باگ داره ،که هست.من همین الان اونو رو گوشی دارم.:11: